Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a live actiont is megnéztem, és azt is szerettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ez magányvélemény, a vége nem jó, azt nem értem csóri gyereknek miért jó hogy megörülve egyedül él a világvége után? Ráadásul reálisan max néhány nappal élheti túl a többieket, de így az õ vége is elég szenvedésekkel teli lenne.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Hogy a vége miért jó? Õszintén megvallva fogalmam nincs 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utóbbiban erõsebb drámát vártam (amit mondjuk a 9. részben Akemi személyében túl erõsen meg is kaptam, az utolsó pillanatig kiakasztó annak aki már kilépet a gyerekkor ártatlan világából)
Nem részletezve túl, a szerelmi és érzelmi dráma nekem néhol kissé erõltetetten volt túlspilázva, de ez a japán látásvilág.
Mivel jobban gondban vagyok az a vége értelme, mert ha nem a mögöttes mondanivalót nézem nem sok értelmét látom kissé megmagyarázatlan, miért jó úgy a vége?
De több anime is példát vehetne ebbõl hogyan kell hentai nélkül szexet belevinni a történetbe.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az animék nagyon szépen szembe tudják köpni magukat😄
Errõl a Dusk Maiden of Amnesia fináléja egy kitünõ példa, baromi jól felépített,erõs volt amit ott felépítettek, hogy aztán az utolsó jelenetbe az egészet elemeire rombolják le.XD
A tanárnõ meg gyanús. Ha csak játszana, akkor nem ilyen lenne. Annál sokkal érzelem dúsabbak voltak egyes megnyilvánulásai.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sorozat amúgy tényleg jó volt, a szövegeken néhol lehidaltam, várom már a folytatást én is. 😊
Mindenesetre én bírtam. Valamennyivel kiemelkedett a rengeteg hulladék és átlag sorozat közül...
Szerepeljen szépen csak srác a sorozatban, animében, de ne õ legyen már állandóan a képernyõn, mert
(\__/) ( X.x) ( } . { )
de amúgy nemsokáraa jön belõle 2. évad.
1. részt megnéztem, és ezt inkább félreteszem - eleve az zavar, hogy kiderült, a fõszereplõ egy fütyi
Fontos: ezen kép alapján döntöttem a beszerzés mellett, és direkt nem olvastam el a plotot.
A kép alapján úgy tûnt, lányka (lánykák) lesznek a fõszereplõk... 😞
Sebaj, ínséges idõkre, vagy amikor kedvem lesz hozzá, jó lesz.
A hangalámondás pedig csak dob rajta <#eljen>#eljen>
@
A vége sajnálatosan megint az Ending alatt kaptuk, de legalább volt, az elõzõ animét tárgyalva ahol nem számítható ez anime formában.
Viszont nem értem a végén a LastExile aktiválásával mit értek el azon kívül hogy az eddigi rejtekhelyét eloszlatta?
Mert komolyabb értelmet nem láttam abban hogy aktiválták.
A másik a szerelmi szál, ami elégé parlagon lett hagyva, nem igazán foglalkoztak vele a végén már. Bármelyik lánnyal is összejöhetett, ez mi nem tudhattuk meg már.(lehet szándékosan?)
Ahhoz képest hogy idõhuzásként több részen át is egy hárem szállal és a szerelmi érzések vívódásával foglalkoztak.
Feliratot vajon készít hozzá valaki?
A csók dolog meg jogos 😊, lassan eszembe jut még mi is tetszett meg benne. Így kerek jó vége lett.
Az eladásról meg nem találtam adatott, eszerint ilyen rosszul teljesített?
Vagyis mint volt. 😊 5/10
És ez nem vicc... 😄
"Ja és csók nem csattan a végén sem." A végén SEM? WTF? 😄 Tényleg nem volt, ésszerû okokból, de ezt úgy írtad mintha egyetlenegy csók se történt volna a történet során... 😄
Elsie-t nincs miért sajnálnom, elérte az általa áhított endinget... 😄
De ne legyen olyan elvont mint a Gintama, Hetalia, School Rumble.
Csak laza humorra kiélezve.
Köszi
Gondolom akkor jön majd egy záróévad.
A vége meg biztos, hogy a démon lányok visszatértek oda ahonnan jöttek a befutó lány pedig nyilván aki állandóan ott lebzseltetek körülötte (nem emlékszem már a nevére), ha igen akkor sablonos vég, nem egy tucat is van ahol így történik. Ja és csók nem csattan a végén sem.
Ettõl még jó történet max bosszantani fog a vége.
És gondolom Elsie akit sajnálsz.
Mert akkor YES! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen> Best ending 20xx, et cetera. 😊)
@
És igen, a hárem le lett zárva. A vesztesek közül csak egy lányt sajnálok igazán, de õt nagyon... De ha már úgy esett hogy nem õ nyert, akkor ez az az ending, amit még el tudok fogadni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!