Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volna egy olyan kérdésem, hogy a monogatarik, hogy jönnek sorban most?
Mert a Hanamonogatari miatt sikeresen összezavartak és már jönnek nekem itt Nisemonogatari 2-vel is...
Ha valaki esetleg tudja, akkor az jó lenne mert most elvesztem.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Hát baszottul király volt azt meg kell jegyeznem.
mondjuk batman arca kicsit rosszul nézett ki, de simán kajakba veri a dc-s rajzfilmek szinvonalait(gondolok itt a JL és egyéb batman,superfasz és társaik filmekre, pont nemrég néztem meg a Batman fiát úgyhogy jól össze tudtam vetni a 2-t)😄
Mondjuk a Gyûrûk Ura miatt váltogatva néztem😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A heavy cost. I pay it gladly.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Gekijouban Sora no Otoshimono - Tokei Jikake no Angeloid"
Lemaradtam valamirõl?
Angol cím: Space Transformers Magyar cím: Transformerek háborúja
Kicsit utánajártam a történetének. Valójában egy észak koreai - japán -kínai transformer egyvelegrõl van szó (Ázsia belendült) Egyébként sok ehhez nagyon hasonló rajzfilmet találtam még, talán folyatások lehetnek.
Ezt a linket találtam ahol átfogóbb elemzése van a filmnek, azt írják a korai 80' években készült:
http://teleport-city.com/2013/04/23/space-transformers/
Aki nem látta annak ajánlom!
Diatron 5 bosszúra szomjazik!
A másik is kommunista rajzfilm lehet, azt még nem sikerült megtalálnom.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
@
Két filmnek szeretném megtudni a címét, mindkettõ robotos, transzformeres 80-as évek retro:
1. IVE-t (ájvi) a világ vezetõjét, otthonában megtámadja egy terrorista. Injekcióval befecskendezi a testébe a miniatürizált parazita robotokat és némi humán állományt, akiknek a szerepük, hogy tönkretegyék a szervezetét. A gonosz agresszió leverése érdekében egy professzor két robotot tervez. Amiket szintén miniatürizált antitestként juttatnak a szervezetbe. Az egyik fehér színû transzformer amit egy kis piros zöld izé szintén valami robotféle pilóta irányít. azt küldik elsõnek és a parazita robotok simán leverik. Aztán az ötös robotot küldik be, de valamiért szétesik és egy fiatal srác szereli össze vagy mi. aztán gyõz és happyend, a csaj meggyógyul.
2. Ez valami vietnami mese, még régebben láttam. Itt a valóságot keverik az animációval. Rendes filmként kezdõdik egy osztályteremben ahol valami kirándulást szerveznek, táborozgatást. Amikor elindulnak kirándulni bujkálniuk kell mert terroristák bóklásznak a közelben. Az egyik éjjel elalszanak és azt álmodják, hogy transzformerek és harcba szállnak a terroristákkal (az álom a rajzfilm rész) mindegyik gyerek más képességekkel bír, és ha jól emlékszem a végén az összes robot egybetraszformálódik valami mega robottá.
Tudom, hogy zavaros de biztos lesz itt akinek beugrik 😊 Gyerekkorom nagy kedvencei, de a címüket elfelejtettem.
Köszi elõre is!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami biztos:
Az anime Mariko halála elõtt kezd el rettenetesen eltérni a mangától. Mariko halála a történetnek kb a fele, fél évvel késõbb jönnek újabb borzalmak: másik ellenség, több diclonius, a cég egyéb sötét oldalai 😊
A végén meg Nyuu annyit használja a diclonius képességeit, hogy a teste gyakorlatilag elolvad emiatt.
Meg az egyik fejezetben az írónak eléggé elgurult a gyógyszere, szinte hentai lett 😄
Rakjam fel dropboxra? 😊
26 rész + OVA.
Az a szarvas vs. igazgató jelenetsor beleégett a retinámba 😊
Alapvetõen jól szórakoztam - rengetegszer felnevettem, kuncogtam. Bár, voltak "poénok", amiket nem értettem, de azt a sajátságos japán humor (illetve az általam nem ismert kultúra elemek) számlájára írtam.
Nem sok ilyen párosítással találkoztam:
Mahou Sensei Negima
Elfen Lied
Midori no Hibi
Kodomo no Jikan
Aishiteruze Baby
meg belekezdtem az Inuyashába
Valahogy a képregény mindig jobb volt. Kereken lezárt történet pl (Negima, Midori, Aishiteruze), de volt mindfuck is 😄 (Negima, Elfen Lied)