Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A heavy cost. I pay it gladly.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Gekijouban Sora no Otoshimono - Tokei Jikake no Angeloid"
Lemaradtam valamirõl?
Angol cím: Space Transformers Magyar cím: Transformerek háborúja
Kicsit utánajártam a történetének. Valójában egy észak koreai - japán -kínai transformer egyvelegrõl van szó (Ázsia belendült) Egyébként sok ehhez nagyon hasonló rajzfilmet találtam még, talán folyatások lehetnek.
Ezt a linket találtam ahol átfogóbb elemzése van a filmnek, azt írják a korai 80' években készült:
http://teleport-city.com/2013/04/23/space-transformers/
Aki nem látta annak ajánlom!
Diatron 5 bosszúra szomjazik!
A másik is kommunista rajzfilm lehet, azt még nem sikerült megtalálnom.
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
@
Két filmnek szeretném megtudni a címét, mindkettõ robotos, transzformeres 80-as évek retro:
1. IVE-t (ájvi) a világ vezetõjét, otthonában megtámadja egy terrorista. Injekcióval befecskendezi a testébe a miniatürizált parazita robotokat és némi humán állományt, akiknek a szerepük, hogy tönkretegyék a szervezetét. A gonosz agresszió leverése érdekében egy professzor két robotot tervez. Amiket szintén miniatürizált antitestként juttatnak a szervezetbe. Az egyik fehér színû transzformer amit egy kis piros zöld izé szintén valami robotféle pilóta irányít. azt küldik elsõnek és a parazita robotok simán leverik. Aztán az ötös robotot küldik be, de valamiért szétesik és egy fiatal srác szereli össze vagy mi. aztán gyõz és happyend, a csaj meggyógyul.
2. Ez valami vietnami mese, még régebben láttam. Itt a valóságot keverik az animációval. Rendes filmként kezdõdik egy osztályteremben ahol valami kirándulást szerveznek, táborozgatást. Amikor elindulnak kirándulni bujkálniuk kell mert terroristák bóklásznak a közelben. Az egyik éjjel elalszanak és azt álmodják, hogy transzformerek és harcba szállnak a terroristákkal (az álom a rajzfilm rész) mindegyik gyerek más képességekkel bír, és ha jól emlékszem a végén az összes robot egybetraszformálódik valami mega robottá.
Tudom, hogy zavaros de biztos lesz itt akinek beugrik 😊 Gyerekkorom nagy kedvencei, de a címüket elfelejtettem.
Köszi elõre is!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami biztos:
Az anime Mariko halála elõtt kezd el rettenetesen eltérni a mangától. Mariko halála a történetnek kb a fele, fél évvel késõbb jönnek újabb borzalmak: másik ellenség, több diclonius, a cég egyéb sötét oldalai 😊
A végén meg Nyuu annyit használja a diclonius képességeit, hogy a teste gyakorlatilag elolvad emiatt.
Meg az egyik fejezetben az írónak eléggé elgurult a gyógyszere, szinte hentai lett 😄
Rakjam fel dropboxra? 😊
26 rész + OVA.
Az a szarvas vs. igazgató jelenetsor beleégett a retinámba 😊
Alapvetõen jól szórakoztam - rengetegszer felnevettem, kuncogtam. Bár, voltak "poénok", amiket nem értettem, de azt a sajátságos japán humor (illetve az általam nem ismert kultúra elemek) számlájára írtam.
Nem sok ilyen párosítással találkoztam:
Mahou Sensei Negima
Elfen Lied
Midori no Hibi
Kodomo no Jikan
Aishiteruze Baby
meg belekezdtem az Inuyashába
Valahogy a képregény mindig jobb volt. Kereken lezárt történet pl (Negima, Midori, Aishiteruze), de volt mindfuck is 😄 (Negima, Elfen Lied)
WWFSMD?
A heavy cost. I pay it gladly.
mint fantasy elég jó szerintem, csak egy pont után már kibukik...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"