Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
Most már a négyszerese.
//Mások meg 240 megabites netrõl sírnak, hogy lassú...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Mangaka-san viszont fél rész alapján egyelõre tetszik. :D
@

Azt nézem van új Yakuindomo. "új". De mintha valamit kihagytam volna. Csomó karaktert felsoroltak az elején.
@
Black Bullet tele van szupererõs lolikkal, meg egy sráccal aki nem szuper, de azért erõs. Nagyjából eddig ennyi jött le a sorozatból. :D
Mangaka-sant csak két részig néztem, azóta el is felejtettem, hogy létezik... pedig nem tûnt túl rossznak, még mosolyogtam is néha.
Amit viszont bírok, bár sportkodásról szól, az a Baby Steps. :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mangaka-san to Assistant-san to The Animation
Black Bullet
+ valami tök tipikusnak tûnõ iskolás "mágia technológiás" anime, nem jut eszembe a címe.
Ezeket terveztem még nézni így hirtelenjében. Vélemények róluk? Esetleg a harmadikhoz cím? :) Valami zöld-fehér egyenruhájuk van.
@
De valahogy a rajzolás fura, meg helyenként a rendezés nem tetszik. Aztán simán lehet, hogy csak elszoktam az animéktõl.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a No Game No Life viszont bejött még ha kifolyik is a szemem a színorgiától:D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Kazumi ist mein waifu desu. <3
Kazumi über alles.
:D
Egyébként gyengébb a sorozat, mint amire számítottam. :(
@

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az elmúlt 30 fejezet alatt - ennyi ideje megy a meccs, kész halál - a Seirin folyamatosan ugyanazt mantrázza, kurva unalmas.
A manga amit felépített a végére teljesen porba száll. Még nem tudom, hogy az értékelésem egy kalap szar vagy csak szar lesz. Seirin v Rakuzan. A korrekten felépített mangát a végére ezzel a szarral teljesen kinyírja. Számomra legalábbis. A döntõ után kuka!
Ja, és a legutóbbi fejezet (261) végén akkora baromsággal állt elõ, hogy azt már nem bírtam ki röhögés nélkül. Konkrétan fetrengetm az ágyon a röhögéstõl. Annyira tipikus húzás, hogy az ember a fejét fogja. Szánalom...
A Mass Produced Unit-ok orgazmusarcokat növesztenek, miközben penetrálják magukat a lándzsákkal.
@
End of Evangelion. 4:27-nél jelenet. Legalább 4-szer láttam a filmet, de ez mikor volt? :o
@
A heavy cost. I pay it gladly.
A mágikus bannernél minden algoritmus csak rosszabbul mûködhet !! :D
@
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elfen Lied esetén picit nagyobb a valószínûsége, hogy bejön. Viszonylag sok bannere van, csak Azudai és Mushi-Shi amibõl még van annyi. Per pill kb 1:55-höz az esélye.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Remélem, módomban lesz majd, és elnézek :)
Elsõsorban a pécsiek és Pécs környékiek figyelmébe szeretném ajánlani a következõ eseményt – illetve természetesen bárkinek, akit érdekel és hajlandó utazni... :)
Idén nyáron elõször lesz megrendezve a Nippon Expo Pécsett, egy animeconhoz hasonló rendezvény, a PAF (Pécsi Anime Fanclub) jóvoltából. A cél a színes, tradicionális japán kultúrára bemutatása, ennek megfelelõ változatos programmal (lesznek japán kulturális elõadások és kiállítás, origami és ikebana workshopok, teaszertartás), de természetesen a hagyományos conos dolgokat is megtalálhatjátok (vásár, cosplay verseny, ddr táncszõnyeg, stb).
Részletek itt.
Mindenkit szeretettel várunk, aki érdeklõdik Japán és Kelet-Ázsia világa iránt. :)
Helyszín: Pécs, Expo Center (Megyeri út 72.)
Idõpont: 2014. június 28.
Belépõ: 1.500 Ft
(Kösziafigyelmet és bocsiazavarásért)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
//Anno én Lucy-vel - Elfen Lied - és hogy annyira szeretett, hogy megvédett engem mindenkitõl, és mondanom se kell, én is õt, mint az állat.
//Aztán felébredtem.
Megérdemli.
Értem ezalatt hogy eddig mindegyik lánynak megvolt a saját kis problémája, de ez most átment Koyomi felé érzet érzelmeik és Hitagival való kapcsolatának konfliktusába. Mindegyik lány problémája e-köré épül fel, ez és Koyomi és Hitagi kapcsolata és közös jelenetei háttérbe szorultak, Tsubasa-val együtt tették naggyá az eredeti sorozatot hiánya nálam elégé egysíkúvá tette a történetet.
Végül Meme Oshino óta nem megoldják a problémákat hanem a károkat probálják mérsékelni, plusz olyan szereplõt tesznek középpontba mint megoldó személyt mint Kaiki.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Amúgy meg bátor próbálkozás volt a "trailer". Igaz, én magától az "Akira"-tól sem voltam elájulva annak idején.