Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ezt írtam 😊 és szerintem ez még mindig igaz, vagyis nem tolják annyira a képedbe nézés közben, hanem beleillik a történetvezetésbe.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
- Amagi Brilliant Park (PV): Hülyeségnek néz ki (vidámpark menedzselés?), de az FMP készítõjétõl jön és láthatóan vannak utalások is a Fumoffu-ra. 😊
- Appleseed Alpha (PV): Úgy tûnik, nagyon igyekeznek kiköszörülni a XIII okozta csúnya csorbát, ez már sokkal pofásabban néz ki (és amúgy rebootnak is tûnik, ami megintcsak nem baj).
- Barakamon: Nyugis, vidékis sorozatnak néz ki.
- Kiseijuu (MAD): A manga állítólag nagyon jó.
- Rail Wars! (PV): Vonatos. 😊
- Saenai Heroine no Sodatekata: A kommentek szerint az eredetije elég érdekes.
- Rokujouma no Shinryakusha!? (PV): Mert mindig kell egy ilyen is (és mahou shoujo-k is vannak benne). 😛
- Shigatsu wa Kimi no Uso (PV): Új komolyzenés / Nodame-szerû sorozat?
- Terra Formars és a kétrészes OVA elõzmény: Emberek és rovarok egymást gyilkolják a Marson 500+ év múlva. Instant win! 😊
- Tokyo Ghoul (PV): Talán egy jobbféle splatter horrort is kapunk idén.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
@
Végül úgy döntöttem, hogy végignézem. Annyira nem szenvedés, csak az elsõ évad után kicsit fájdalmas volt néhány rész.
@
Hogy lehet ennyire szétcseszni egy élõ fórumot? Pf. Nyílt forrással elölrõl kéne kezdeni az egész fejlesztést. 😛
Ja ha mobil felületrõl írok egyet, akkor megjelenik normálon is mind, lol. Ezt hogyan hozták össze? 😄
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Malakai: Ha már nincs meg, akkor nem számít. 😄 Kiskoromban nekem is volt pl. egy rakat Dragon Ball figurám.
Figurám egyébként még nekem sincs, sajnos nem igazán engedhetem meg magamnak hogy ilyesmire költsek... 😄
De olyanok nekem is vannak, amiket elfogadnék... 😄
Például:
-Kiss-Shot
-Asuka
-Astraea ez és ez, bár ezekre nem tudom hogy reagálnának ha meglátnák a szobámban... 😄
Van viszont egyre több féle AR szemüveg, aminél a szoftver szabja majd meg mit fog tudni. Epson is nemrég mutatott be ilyet. (Moverio BT-200) Persze még nem olyan áramvonalas mint az animében. 😉
A fam the silver winget most nezem, meg nem tudott igazan behuzni, a 6dik epizodnal jarok. Ugyanakkor azt nem allitanam, hogy fanservice mentes
WWFSMD?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Last Exile két évada egy érdekes sci fi történet bemutató, szerethetõ karakterekkel és folyamatos magával ragadó történetvezetéssel rendelkezik. Érdekes görbe tükör a világkép bemutatással és mondanivalójával.
Dennou Coil pedig egy nagy jól felépített történet világgal rendelkezõ érdekes és egyedi karaktereket felsorakoztató, szerintem kissé alulértékelt anime.
A történetvezetése pedig végig fenntartotta a történet érdekességét és misztikumát egész a végéig. Ha egy kicsit beleéli magát az ember a történetbe még néha paráztató és elgondolkodtató is tud lenni. Fõleg a filozófiai tartalmával.
Mindkét anime teljes kerek történettel rendelkezik és rendes lezárást kapott, plusz mentes a felesleges ismétlõdõ Fanservice elemektõl.
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egyébként itt a topikban van valakinek bármilyen animés figurája?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@
WWFSMD?
Selector Infected Wixoss ep. 8: micsoda plot leap, erre igazan nem szamitottam ettol a sorozattol.
@Armageddon: Shinsekai Yori tenyleg jo, mindenkepp ajanlom
WWFSMD?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@RelakS: Ezekbõl az Aishiteruze Baby és a Nodame Cantabile amiket még nem láttam. Nodamét lehet, hogy meg fogom nézni, jókat hallottam róla.
@Inquisitor: És egyébként jó is a Shinsekai yori? Elég jó értékelést kapott, de anno mégis mást választottam a párhuzamosan futó sorozatok közül, már nem emlékszem miért, lehet hogy itteni vélemények alapján.
@többiek: Akkor mondjuk egy 52 részes limitet vezessünk be. 😄 Ha belegondolok Eureka Sevenben is volt változás. 😊 Meg Fullmetal Alchemyben.
@
egyébként ez a rókás cucc egész érdekesnek néz ki, nem annak a szokásos magyar shit vígjátéknak néz ki
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Full Metal Panic
Sagarának levágják a haját, meg a Kanamével szembeni viszonya is megváltozik, illetve Kaname is másként viselkedik Sousukéval a végére. 😊
Dragon Ball Z
Son Gohan haján majdnem elröhögtem magam, mikor Chichi levágta a nameki utazás elõtt. Meg azért ugye ott hosszú az idõ, sok minden változik. Gohan felnõ 😄
Clannad
Még nem láttam, de elvileg itt is kéne, hogy legyen egy felnövés.
Aishiteruze Baby
A felelõtlen nõcsábász srác képessé válik egy kislány nevelésére, és tartós kapcsolatra.
Azumanga Daioh
3. év elejére Tomo levágatja a haját, Chiyo másképp viseli a copfját 😊
Karin
A végén mondja is Kenta, hogy Karin harapásának azért nem volt hatása, mert már elõtte a tetteivel megváltoztatta õt. Karin húga is "felnõ", rendes vámpír lesz belõle
Lovely Complex
A párocska szép lassan egymásba szeret
Midori no Hibi
Az elején Seijinek az idegeire megy Midori, de a végére megszereti
Nodame Cantabile
Itt is a végére összejönnek a fõszereplõk, habár Noda nem az a kimondott álomcsaj.
Hirtelen ennyi jut eszembe a MAL-os listám alapján
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sokat változnak a karakterek kívül és belül is ...
@
És kikristályosodott egy igény: változás. Mondjatok olyan animét, amiben van változás. Akár csak olyan apróság, mint hogy a srácnak levágták a haját. Vagy mikor felnõnek karakterek. Vagy csak simán, hogy változnak a kapcsolatok, fejlõdnek. De lehet nagyobb vonalakban is gondolkozni, mint TTGL timeskip, vagy a Ga-Rei Zero "flashforward" történetmesélése.
@