Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
"mentes a felesleges ismétlõdõ Fanservice elemektõl"

Én ezt írtam 😊 és szerintem ez még mindig igaz, vagyis nem tolják annyira a képedbe nézés közben, hanem beleillik a történetvezetésbe.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Nyáron szerintem az Akame ga Kill!-e kívül nem fogok nézni semmi újat.
PetruZ
Néhány, nyáron/õsszel/télen várható újdonság, amire felhívnám a figyelmet (ahol van, ott már PV-vel is). Ezek csak szubjektív kiemelések, egy csomó mást is felraktam már a notify listámra. Az egyértelmû dolgokat (SAO 2, Log Horizon 2, Yowamushi Pedal 2, IS2 - World Purge Arc, Gargantia OVA-k, stb.) kihagytam.

- Amagi Brilliant Park (PV): Hülyeségnek néz ki (vidámpark menedzselés?), de az FMP készítõjétõl jön és láthatóan vannak utalások is a Fumoffu-ra. 😊
- Appleseed Alpha (PV): Úgy tûnik, nagyon igyekeznek kiköszörülni a XIII okozta csúnya csorbát, ez már sokkal pofásabban néz ki (és amúgy rebootnak is tûnik, ami megintcsak nem baj).
- Barakamon: Nyugis, vidékis sorozatnak néz ki.
- Kiseijuu (MAD): A manga állítólag nagyon jó.
- Rail Wars! (PV): Vonatos. 😊
- Saenai Heroine no Sodatekata: A kommentek szerint az eredetije elég érdekes.
- Rokujouma no Shinryakusha!? (PV): Mert mindig kell egy ilyen is (és mahou shoujo-k is vannak benne). 😛
- Shigatsu wa Kimi no Uso (PV): Új komolyzenés / Nodame-szerû sorozat?
- Terra Formars és a kétrészes OVA elõzmény: Emberek és rovarok egymást gyilkolják a Marson 500+ év múlva. Instant win! 😊
- Tokyo Ghoul (PV): Talán egy jobbféle splatter horrort is kapunk idén.
armageddon666
Felháborító befejezés, meg úgy az egész második évad. Vontatott, a szereplõk is teljesen leépültek... És
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs csók??? Komolyan? "Nem kell elsietnünk semmit" :| Mikor Rikka megy oda hozzá, aztán izgul, fél. Hihetetlen. <#falbav>

@

armageddon666
Vagy amit már el is felejtettem
Ki frissítette a Mori Summer oldalt? Mert nem Nibutani, és nem Dekomori, addig eljutottunk.

@

armageddon666
Chuu2 Reit nézte valaki? Csak nekem maradt ki az a rész, amikor
Megtudjuk, hogy Shichimiya és Nibutani ismerik egymást? Mármint volt rá két utalás is, de nem rémlik semmi komolyabb

Végül úgy döntöttem, hogy végignézem. Annyira nem szenvedés, csak az elsõ évad után kicsit fájdalmas volt néhány rész.

@

Malakai
Jó, de Dragon Ball figurája "mindenkinek" volt. 😊
Hogy lehet ennyire szétcseszni egy élõ fórumot? Pf. Nyílt forrással elölrõl kéne kezdeni az egész fejlesztést. 😛
Ja ha mobil felületrõl írok egyet, akkor megjelenik normálon is mind, lol. Ezt hogyan hozták össze? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Hú de jó a fórum, már a hozzászólások se látszódnak. 😄 Egy kis trükközéssel azért el lehet olvasni õket.

Malakai: Ha már nincs meg, akkor nem számít. 😄 Kiskoromban nekem is volt pl. egy rakat Dragon Ball figurám.
Malakai
Kiskoromban volt egy VF-1J játékom Macrosból, számít? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lelouch
Én nem... 😄 De ahogy elnézem még mindig ez tûnik a legjobb létezõ Lucy figurának.

Figurám egyébként még nekem sincs, sajnos nem igazán engedhetem meg magamnak hogy ilyesmire költsek... 😄
De olyanok nekem is vannak, amiket elfogadnék... 😄
Például:
-Kiss-Shot
-Asuka
-Astraea ez és ez, bár ezekre nem tudom hogy reagálnának ha meglátnák a szobámban... 😄
A Google Glass inkább "személyi monitor", extra funkciókkal.
Van viszont egyre több féle AR szemüveg, aminél a szoftver szabja majd meg mit fog tudni. Epson is nemrég mutatott be ilyet. (Moverio BT-200) Persze még nem olyan áramvonalas mint az animében. 😉

Lelouch
Miért tagadnád le? 😄
efti
Dennou Coil tenyleg nagyon jo, en valahogy tok veletlenul akadtam bele es szinte egy ultomben neztem vegig. Nem is ertekeltem alul, 9/10et adtam neki. Vicces, hogy par even belul google glass es tarsainak koszonhetoen felig meg is valosithato..

A fam the silver winget most nezem, meg nem tudott igazan behuzni, a 6dik epizodnal jarok. Ugyanakkor azt nem allitanam, hogy fanservice mentes

WWFSMD?

xblades
#Dennou Coil nagyon a végéig lehetett jó, ha kétszer is leírtam a vége szót😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hosszabb átmenet után végre ismét két kellemes animét fejeztem be.

Last Exile két évada egy érdekes sci fi történet bemutató, szerethetõ karakterekkel és folyamatos magával ragadó történetvezetéssel rendelkezik. Érdekes görbe tükör a világkép bemutatással és mondanivalójával.

Dennou Coil pedig egy nagy jól felépített történet világgal rendelkezõ érdekes és egyedi karaktereket felsorakoztató, szerintem kissé alulértékelt anime.
A történetvezetése pedig végig fenntartotta a történet érdekességét és misztikumát egész a végéig. Ha egy kicsit beleéli magát az ember a történetbe még néha paráztató és elgondolkodtató is tud lenni. Fõleg a filozófiai tartalmával.

Mindkét anime teljes kerek történettel rendelkezik és rendes lezárást kapott, plusz mentes a felesleges ismétlõdõ Fanservice elemektõl.

armageddon666
Tényleg nincs. Nem is tudnám hova rakni. 😞 Ha vennék, egyet vennék, egyet választani meg nehéz. 😄

@

LasDen
ez már haj 😄

nekem nincs, de egy ilyet elfogadnék...
ilyet

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
tehát, akkor van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Nincs, ha lenne letagadnám. :|

@

Lelouch
Powered Up Figure of Hunter x Hunter's Gon Has Almost 1 Ft of Hair

Egyébként itt a topikban van valakinek bármilyen animés figurája?
efti
Akkor mar kulon izgat, hogy juniusban a Toldi moziban hogyan is adjak..

WWFSMD?

LasDen
én a szõke srácra gondoltam, aki a fõszereplõ helyen ül fõszereplõ testartásban 😄

armageddon666
Ó, totál ki van takarva. :|

@

Count Adyn
And the winner is😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Középen elõl a szemüveges? Lehetne a szõke is, vagy a kék hajú csaj jobb oldalt, vagy középen a barna hajú srác, akinek csak a fele látszik. Hmm... Jó kép. 😄 Mibõl van?

@

Malakai
Kamigami az kínai. BR júni 18 ha minden igaz.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Kaze tachinu-bol van mar angol felirat? MAL szerint a Kamigami csinalt, de nyaa-n nem talalok

WWFSMD?

LasDen

efti
Sakasama no Patema: jol eltalalt tortenet, szep megrajzolas. Jobb mar csak akkor lehetett volna ha a "fogonosz" egy ertelmes de cinikus valaki lett volna. 8/10

Selector Infected Wixoss ep. 8: micsoda plot leap, erre igazan nem szamitottam ettol a sorozattol.

@Armageddon: Shinsekai Yori tenyleg jo, mindenkepp ajanlom

WWFSMD?

BEAST
Shinsekai nekem is nagyon tetszett, fõleg ahogy felépítették a világot és a gyerekek szemén keresztül lépésrõl lépésre ismertél meg te is minden apró titkot.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Nekem legnagyobb kedvenc volt Shinsekai, fõleg timeskip után😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
mire elindul talán addigra talán véget ér a döntõ 😄

Lelouch
Kuroko's Basketball Anime Gets 3rd Season

Remélem õsszel már indul is majd.
armageddon666
Köszönöm az ajánlásokat.

@RelakS: Ezekbõl az Aishiteruze Baby és a Nodame Cantabile amiket még nem láttam. Nodamét lehet, hogy meg fogom nézni, jókat hallottam róla.

@Inquisitor: És egyébként jó is a Shinsekai yori? Elég jó értékelést kapott, de anno mégis mást választottam a párhuzamosan futó sorozatok közül, már nem emlékszem miért, lehet hogy itteni vélemények alapján.

@többiek: Akkor mondjuk egy 52 részes limitet vezessünk be. 😄 Ha belegondolok Eureka Sevenben is volt változás. 😊 Meg Fullmetal Alchemyben.

@

Count Adyn
Még a Narutóban is felnõnek, hosszu lista lenne ez😄

DasIsFuck
nagyon nagy kár:S

egyébként ez a rókás cucc egész érdekesnek néz ki, nem annak a szokásos magyar shit vígjátéknak néz ki

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RelakS
Spoilerbe rakom 😊

Full Metal Panic
Sagarának levágják a haját, meg a Kanamével szembeni viszonya is megváltozik, illetve Kaname is másként viselkedik Sousukéval a végére. 😊

Dragon Ball Z
Son Gohan haján majdnem elröhögtem magam, mikor Chichi levágta a nameki utazás elõtt. Meg azért ugye ott hosszú az idõ, sok minden változik. Gohan felnõ 😄

Clannad
Még nem láttam, de elvileg itt is kéne, hogy legyen egy felnövés.

Aishiteruze Baby
A felelõtlen nõcsábász srác képessé válik egy kislány nevelésére, és tartós kapcsolatra.

Azumanga Daioh
3. év elejére Tomo levágatja a haját, Chiyo másképp viseli a copfját 😊

Karin
A végén mondja is Kenta, hogy Karin harapásának azért nem volt hatása, mert már elõtte a tetteivel megváltoztatta õt. Karin húga is "felnõ", rendes vámpír lesz belõle

Lovely Complex
A párocska szép lassan egymásba szeret

Midori no Hibi
Az elején Seijinek az idegeire megy Midori, de a végére megszereti

Nodame Cantabile
Itt is a végére összejönnek a fõszereplõk, habár Noda nem az a kimondott álomcsaj.

Hirtelen ennyi jut eszembe a MAL-os listám alapján

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

From the new world?
Sokat változnak a karakterek kívül és belül is ...

Lelouch
Dragon Ball
Állítólag ez nem hivatalos trailer, lesz olyan is és a film szeptemberben jön. Viszont meglepve olvasom, hogy 2010-ben forgatták.

OFF: Viszont a Thelomeris c. steampunk film úgy látszik így 6-7 év után se készül el ...

LasDen
igen, én is akkoriban olvastam róla. már akkor is egy hülyeségnek tûnt. a Vajna féle filmalap elsõ támogatott filmjei közt van. Lassan, de elkészül 😄

Mondjuk érdekes, hogy a trailer március 20-én jött ki, de több filmes oldal most találta meg. Viszont az énekest alakító dán-japán srác 2012-ben adott interjút róla, milyen jó kis kihívás volt neki a szerep. Szóval jó sokat ültek rajta.

LasDen
nem 'ha'. ezt be fogják mutatni...

Count Adyn
De csakis imaxra😄

RelakS
Szerintem ha moziba kerül, lehetne menni csapatostul 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Ha ez eljut moziba, vagy elkészül és beszerezhetõ lesz, valami közös filmezés topic-lakókkal? 😄DD

@

armageddon666
Rájöttem mi zavar. Hogy minden elveszett, amit tetszett az eredetiben. Hogy az eredetiben volt egy kis változás szele, valami folyamat, ezzel szemben a második évad nemhogy visszaállt a startmezõre, hanem kettõvel hátrébb lépett, és áll, nem mozdul. 😞

És kikristályosodott egy igény: változás. Mondjatok olyan animét, amiben van változás. Akár csak olyan apróság, mint hogy a srácnak levágták a haját. Vagy mikor felnõnek karakterek. Vagy csak simán, hogy változnak a kapcsolatok, fejlõdnek. De lehet nagyobb vonalakban is gondolkozni, mint TTGL timeskip, vagy a Ga-Rei Zero "flashforward" történetmesélése.

@

Seth
WTFucking hell ?

PSN ID.: Beegabor

Count Adyn
Olyan szar hogy már jó😄