Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
több 10.000 szavazat (a szavazók több mint fele nõ volt) alapján összeállított focicsapatok férfi és nõi anime szereplõkkel...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
<#taps>
LasDen
újabb Tsubasa 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Már be van jelentve, hogy fél évig fog menni, vagyis meglesz a 24/26 rész.
LasDen
Amúgy ami érdekelhet:
- Akagame kill
- Aldnoah Zero (Urobochi ide v oda, mecha)
- Zankyou no terror
- Francesca (a Shinsengumi miatt, de ez is idolos fasság)
- Medamayaki (annyira abszurd hogy jó lehet 😄)
- Shirogane no IShi (ez is valami mecha)

LasDen

Malakai
Psycho-Passt annyira feleslegesnek érzem, jó elméletileg új jelenetek is lesznek. Jó sorozat volt, de én tuti nem nézem most újra emiatt, hacsaknem majd azt hallom, hogy több az új mint a régi (és jó is).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én az Akame-re leszek nagyon kíváncsi. Ha nem cenzúrázzák szénné és követik a sztorit akkor nagyon jó lehet. Remélem 24/26 részt kap majd.
efti
Egesz pofas lesz a 2014 nyar

Azt meg nem dontottem el hogy az ujrameselt psycho pass erdekel e, de a mostani evadnal biztos tobb sorozatba kezdek bele

WWFSMD?

Count Adyn
Engem a Mekakucity Actors nagyon megfogott most, második résztõl fõleg, nagyon bakemonogataris hangulata van, és az ending minden résznél más és a sztori része😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
A 6 év alatt szépen látszik, hogy szép lassan átment ez a sorozat is a moe-blob stílusba.

01 - Minami-ke - 2007 - (13 epizód) - Stúdió: Daume
02 - Minami-ke Okawari - 2008 - (13 epizód) - Stúdió: Asread
03 - Minami-ke Okaeri - 2009 - (13 epizód) - Stúdió: Asread
04 - Minami-ke Betsubara - OVA - 2009 - (01 epizód) - Stúdió: Asread
05 - Minami-ke Omatase - OVA - 2012 - (01 epizód) - Stúdió: Feel
06 - Minami-ke Tadaima - 2013 - (13 epizód) - Stúdió: Feel
07 - Minami-ke Natsuyasumi - OVA - 2013 - (01 epizód) - Stúdió: Feel

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Én talán Okaerit még végignéztem. Viszont pótolni fogom a többit. 😊

Tartja a minden évad új stúdió trendet a többi is? 😄

@

LasDen
én nem bánom az önismétlõ, egyszerû vagy lazulós történeteket, lásd Aria, ami megmutatta, hogy lehet ezt nagyon jól csinálni. A másik vége meg a Minami-ke...

IMYke2.0.0.0
Valóban voltak önismétlések - de hát az (például) elsõ széria minden részének elején elhangzik, hogy "nem kell túl sokat várni tõle"...
Én jól szórakoztam a teljes széria-áradat során, annak ellenére is, hogy a lányok témája kimerült:
- étkezés (fõzés)
- alvás
- bevásárlás
- barátok
- szabadidõ eltöltése
- néha iskola, de az is átmenetileg.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én az Okawari után feladtam. Nagyon önismétlésbe ment át az egész és dögunalom volt...

IMYke2.0.0.0
Az eddig teljes "Minami-ke"-sorozat megnézve. Az egész: 7/10
01 - Minami-ke - 2007 - (13 epizód)
02 - Minami-ke Okawari - 2008 - (13 epizód)
03 - Minami-ke Okaeri - 2009 - (13 epizód)
04 - Minami-ke Betsubara - OVA - 2009 - (01 epizód)
05 - Minami-ke Omatase - OVA - 2012 - (01 epizód)
06 - Minami-ke Tadaima - 2013 - (13 epizód)
07 - Minami-ke Natsuyasumi - OVA - 2013 - (01 epizód)

Kedvencem Kana volt 😊

efti
Mushishi atment 2 heti sorozatba?

WWFSMD?

Lelouch
Uh..<#circling>
LasDen

Lelouch
Hagyd a francba a filmet, amúgyis egy kalap kaki, amellett hogy csak egy alternatív befejezés. Ha érdekel a Negima, akkor olvasd végig a mangát az elejétõl. A legjobb részek fel se voltak dolgozva anime formában.
LasDen
ott van még FMA:B vagy Aria is végig ment. De van rengeteg olyan is, amit 1 évadban letudtak az elejétõl a végéig...

xblades
Na még egyet sikerült felhozni, ezt azért szégyenek tartom, de hát pénz beszél.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Na errõl nem is tudtam, én ott tartottam hogy elkezdenek kínlódni varázsföldön és az Ova ebbe kap bele szégyenletes modon.
A gond hogy a filmhez meg magyar felíratott nem találtam.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
Nyilván ha kivesszük belõle a zúzós részeket, az nem tesz jót a sorozatnak, de akkor sem azok valók fókuszba. Viszont abban is egyetértek, és egy-az-egyben nem emelhetõ át a mû a filmvászonra. De biztos vagyok abban is, hogy Michael Bay filmnél többet is ki lehetne hozni belõle.

@

LasDen
Bakuman az elejétõl a végéig megy...

Lelouch
A Monogatari-ból az összes könyv fel lesz dolgozva, ez már tuti.
Lelouch
Mármint nem kimondottan a mozikra gondoltam, hanem az összes anime adaptációjukra összességében.
Lelouch
A Negima is kapott befejezõ filmet, de amúgy a mangát rendesen egyik se bírta feldolgozni. 😛
xblades
Igen a Sora no Otoshimono elvileg kap egy befejezõ filmet.

xblades
Érdekelne hogy létezik-e olyan hosszabb manga vagy LN. anime adaptáció ami emiatt több évadot is kitesz (esetleg 2-nél több) és befejezett( itt nem a Naruto, Bleach és társaira gondolok). Vagy várható, hogy most már befejezték a manga vagy LN. megkapja az utolsó évadot?

(gondolok itt pl olyanra ahol a manga is és az anime is népszerû volt, nem érdekes az egyéni vélemény, K-On vagy Full Metal Panic! de még sincs befejezve az animálása)
(vagy az anime nem annyira de a manga már inkább népszerû Rosario to Vampire vagy Kami nomi, de esetleg meglehetne próbálkozni egy befejezõ évaddal)

A fentiek csak példák mert van belõlük bõven, mégis úgy érzem inkább sok új sokszor semmitérõ anime kerül ki a fentiek helyet, amik talán nem is annyira lenének rosszak mivel talán egy befejezõ évadot nyereséges példányszámban is el lehetne adni.

Eddig két ilyennel találkoztam: Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana

Eddig szomorúan csalódtam a fentiek és társaikban Accel World, Air Gear, Btooom!(bár ez biztos bukás), Highschool of the Dead, Sora no Otoshimono és társai végét sosem látjuk animében.

És attól tartok így esetleg a most futók közül is sok erre a sorsra jut: High School DxD, Toaru no Index, Bakemonogatari (ezt talán befejezik), Freezing, Sword Art Online ritka a 3. évadnál hosszabb anime.

PetruZ
Az NGE a zúzós részek nélkül szerintem piszok unalmas, lassú, és vontatott. Filmen az eredeti történetet nem lehetne lenyomni a világ torkán sehol sem. Mint ahogy az Akira és a Battle Angel Alita / Gunnm sem lesznek 1:1 adaptációk, nagyon remélem, hogy az NGE sem lesz az (ha lesz egyáltalán) és engem nem igazán fog zavarni, hogy milyen néven adják el.
armageddon666
De még csak egy múlt, apu. Hosszú volt az este, nehéz az élet, hagy álmodjunk. 😞

@

LasDen
nope

IMYke2.0.0.0
Ébredjetek fel...

LasDen
Asuka inkább Emma Stone lenne. Rei Chloe Grace Möretz, Gendo Liam Neeson, Misato Kate Beckinsale, Kaworu meg mondjuk Jesse Plemons. 😄

Az a minimum. 😊

Megan Fox pedig Asukát játszaná.

De rendezhetné Del Toro is. A Pcific Rimmel már õ is beköszönt az óriásrobotok világába és az ellenfél/világ desingjét is rá lehetne bízni.
LasDen
és Shia Lebouf lenne Shinji 😄

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

armageddon666
Ha Hálivúdi filmet csinálnak belõle, így sem úgy sem a lassú szenvedésen lesz a hangsúly. Ha meg azt akarod, hogy igazi zúzás legyen, akkor ez nem a te adaptációd. Nagyon jó és látványos harcokat ki lehet hozni az alapmûbõl, de indokolatlan ezt helyezni a középpontba. Ne pazaroljuk el erre az NGE nevet. Csináljanak akkor egy "Mechs vs Aliens: Big Bang" filmet.

Egyébként valóban vizuális orgiát lehetne csinálni az NGE világából. Megnéznék egy élethû Tokyo-3 átváltozást, meg házak között szaladgálást, meg a hadsereg össztüzét. 😊 Meg csak úgy simán egy EVA-t is. Félig lefejtett páncéllal.

Nem is tudom mit raknék bele egy kétórás NGE filmbe.

@

PetruZ
Én meg igen, mert akkor a nyavajgás és a lassú szenvedés helyett legalább az igazi zúzáson lenne a hangsúly. 😊 Amúgy Bay teljesen okés rendezõ, tud õ "normális" filmeket is csinálni (pl. Pain & Gain), csak a blockbusterekben most õ az egyik legjobb (szinte minden filmje brutális kasszasiker), naná, hogy õt keresik meg ezekkel.
Lelouch
Igen, nagyon meglepõ lenne, ha kiderülne hogy tényleg igaz... 😄
LasDen
Ha Bay kezébe kerülne a cím, akkor legalább megkapná azt a pénzt, ami a projekt sikeréhez szükséges lenne. Csak hát a probléma ezután kezdõdik a rendezõ okán....

armageddon666
Fake :| nem akarok Michael Bay EVAt 😞((

@

Lelouch
armageddon666
és jelenetek! videofelvétel is van. 😊

@

RelakS
sajna csak pár kép

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
IMYke2.0.0.0
Amennyi fanservice volt, az elfért, de emlékeim szerint, az 50+ rész alatt ha egy kézen megszámolható volt a direkt annak tekinthetõ, akkor lehet, hogy sokat is mondtam.

efti
Az elso sorozatban semennyi se volt, nem is hianyzott. Ez valahogy nem az a mufaj.

Nem vagyok prud, neztem en strike witches-t is, egyszeruen csak nem tunik a last exile-ba valonak a bugyizas

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.