Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Akagame kill
- Aldnoah Zero (Urobochi ide v oda, mecha)
- Zankyou no terror
- Francesca (a Shinsengumi miatt, de ez is idolos fasság)
- Medamayaki (annyira abszurd hogy jó lehet 😄)
- Shirogane no IShi (ez is valami mecha)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Azt meg nem dontottem el hogy az ujrameselt psycho pass erdekel e, de a mostani evadnal biztos tobb sorozatba kezdek bele
WWFSMD?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
01 - Minami-ke - 2007 - (13 epizód) - Stúdió: Daume
02 - Minami-ke Okawari - 2008 - (13 epizód) - Stúdió: Asread
03 - Minami-ke Okaeri - 2009 - (13 epizód) - Stúdió: Asread
04 - Minami-ke Betsubara - OVA - 2009 - (01 epizód) - Stúdió: Asread
05 - Minami-ke Omatase - OVA - 2012 - (01 epizód) - Stúdió: Feel
06 - Minami-ke Tadaima - 2013 - (13 epizód) - Stúdió: Feel
07 - Minami-ke Natsuyasumi - OVA - 2013 - (01 epizód) - Stúdió: Feel
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tartja a minden évad új stúdió trendet a többi is? 😄
@
Én jól szórakoztam a teljes széria-áradat során, annak ellenére is, hogy a lányok témája kimerült:
- étkezés (fõzés)
- alvás
- bevásárlás
- barátok
- szabadidõ eltöltése
- néha iskola, de az is átmenetileg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
01 - Minami-ke - 2007 - (13 epizód)
02 - Minami-ke Okawari - 2008 - (13 epizód)
03 - Minami-ke Okaeri - 2009 - (13 epizód)
04 - Minami-ke Betsubara - OVA - 2009 - (01 epizód)
05 - Minami-ke Omatase - OVA - 2012 - (01 epizód)
06 - Minami-ke Tadaima - 2013 - (13 epizód)
07 - Minami-ke Natsuyasumi - OVA - 2013 - (01 epizód)
Kedvencem Kana volt 😊
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A gond hogy a filmhez meg magyar felíratott nem találtam.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
@
(gondolok itt pl olyanra ahol a manga is és az anime is népszerû volt, nem érdekes az egyéni vélemény, K-On vagy Full Metal Panic! de még sincs befejezve az animálása)
(vagy az anime nem annyira de a manga már inkább népszerû Rosario to Vampire vagy Kami nomi, de esetleg meglehetne próbálkozni egy befejezõ évaddal)
A fentiek csak példák mert van belõlük bõven, mégis úgy érzem inkább sok új sokszor semmitérõ anime kerül ki a fentiek helyet, amik talán nem is annyira lenének rosszak mivel talán egy befejezõ évadot nyereséges példányszámban is el lehetne adni.
Eddig két ilyennel találkoztam: Zero no Tsukaima, Shakugan no Shana
Eddig szomorúan csalódtam a fentiek és társaikban Accel World, Air Gear, Btooom!(bár ez biztos bukás), Highschool of the Dead, Sora no Otoshimono és társai végét sosem látjuk animében.
És attól tartok így esetleg a most futók közül is sok erre a sorsra jut: High School DxD, Toaru no Index, Bakemonogatari (ezt talán befejezik), Freezing, Sword Art Online ritka a 3. évadnál hosszabb anime.
Megan Fox pedig Asukát játszaná.
De rendezhetné Del Toro is. A Pcific Rimmel már õ is beköszönt az óriásrobotok világába és az ellenfél/világ desingjét is rá lehetne bízni.
Egyébként valóban vizuális orgiát lehetne csinálni az NGE világából. Megnéznék egy élethû Tokyo-3 átváltozást, meg házak között szaladgálást, meg a hadsereg össztüzét. 😊 Meg csak úgy simán egy EVA-t is. Félig lefejtett páncéllal.
Nem is tudom mit raknék bele egy kétórás NGE filmbe.
@
Nem vagyok prud, neztem en strike witches-t is, egyszeruen csak nem tunik a last exile-ba valonak a bugyizas
WWFSMD?