Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a többibõl kettõt (To Aru Index, To Love Ru) is bejelentik akkor jó szezonok lesznek számomra az elkövetkezõk :)
Ja és ne álljunk meg a 3. évadoknál.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem volt oly' rossz, szóval miért ne :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Manga engem sosem érdekelt. Én mozgásban, látvánnyal, hanggal szeretem a történeteket - képregényeket sem szerettem sosem.
Így, ami nem létezik animében, az számomra sem létezik.
Emellett, nekem súgott a réges-régen elkészített wiki képlopásom az xxxHolic-szereplõkrõl, ott spoiler mentesen olvasható, hogy mit-hol-miért.
A Tsubasa Chronicles nekem ráadásul nincs is meg, így még inkább vakablak volt a dolog, de nem vészes tényleg.
@
<2006>2006> - xxxHOLiC - 24 - tõlem: 7/10
<2008>2008> - xxxHOLiC: Kei - 13 - tõlem: 7/10
<2009>2009> - xxxHOLiC Shunmuki - OVA - 2 - tõlem: 7/10
<2011>2011> - xxxHOLiC Rou - OVA - 2 - tõlem:
Utóbbi esetében nem toleráltam azt, amit a kedvenc szereplõmmel tettek [tudom, hogy mi történt, és azt is, hogy milyen indokkal - másik sorozat -, de akkor is nagyon keserû szájízzel néztem végig].
@
Kiryūin Satsuki 5 éves körül volt, mikor az apja elmondta neki, hogy a Junketsu lesz a menyasszonyi ruhája, vagy valami hasonlót. Az apja Kiryūin Sōichirō volt.
Matoi Ryūko-t a nagyapja nevelte, Matoi Isshin.
Aztán késõbb kiderül, hogy Kiryūin Satsuki-nak volt egy húga. Õ Matoi Ryūko. Satsuki 1 éves volt, amikor a csecsemõ húgát (Matoi Ryūko) az anyjuk feláldozta egy kísérletben. Azt hitték halott, de valójában nem halt meg. Kiryūin Sōichirō megszöktette, de a felesége az embereit a nyomába küldte ezért Sōichirō eljátszotta a halálát és átváltozott Matoi Isshin-é. De ez Satsuki 1 éves korában volt. Akkor viszont nem mesélhetett késõbb Satsuki-nak a Junketsu-ról, mint Kiryūin Sōichirō, hiszen akkor már évek teltek el az eljátszott halála óta.
Most én figyeltem rosszul, vagy hiba van az animében?
azt majd a csatorna elvégzi:D
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
De én inkább maradok a japán szinkronnál:)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Így meg sok értelme nincs a listának, mert személye válogatja ki mit szeret benne, + a japánoknak készülnek elsõsorban így az õ fura ízlésükhöz igazodnak <#eplus2>#eplus2>
@
Mert ennél sokkal idegesítõbb dolgok is vannak benne( a halhatatlan fõellenség aki mégis meghal, a tutira kinyiffanni látszó ellen aki még egy bunyó erejéig kissé megtápolva visszatér, túlságosan arcba nyomot fanservice stb stb.), + az amerikai filmekrõl is van bõven ilyen lista.
<#vigyor1>#vigyor1>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Megnéztem 2 részt belõle, de ez az otakus felszopás már az elején kiborított, hát mikor megjelent a kötelezõ lolita,tsundere idegesítõ 6 éves szintjén lévõ tinédzser karakter...
Alig szerepelt még de már az agyamra ment...:,(
...pedig olyan jó kis fantasynak nézett ki a sok egyéb közt mikor betettem a listámba:S
Az egy bogár életét hiányolom, ha már a z a hangya ott van, 2 kedvencem.
Máig kínosnak érzem a hollywoodi animációs iparra, hogy 98-ban egy évbe 2 olyan jó film kijött, manapság meg turbók és repcsik jönnek:S
Simpson
Kungfu 2
Ralph
Meatballs
Gru
howls
Toy story
up
bambi
Lil mermaid
yellow submarine
pinoccio
ratataule
robin hood
Szörnyrt
csipke rozi
wallace gromit
toy story 2
Shrek
Perfect Blue
A Scanner Darkly
Shrek 2
Dumbo
Finding Nemo
The Iron Giant
Wall E
Aladdin
Rodger nyúl
The Lion King
Grave of the Fireflies
The Jungle Book
The Incredibles
South Park: Bigger, Louder and Uncut
My Neighbor Totoro
Akira
Snow White and the Seven Dwarfs
Beauty and the Beast
Toy Story
39. a felét láttam :D
kiemelve, amit láttam
75. Chico and Rita
74. The Land Before Time
73. American Pop
72. Antz (Z, a hangya)
71. Waking Life
70. The Simpsons Movie
69. A Cat in Paris
68. Tokyo Godfathers
67. The Secret of NIMH
66. Heavy Metal
65. My Dog Tulip
64. The Wind Rises
63. Millennium Actress
62. Kung Fu Panda 2
61. Wreck-it Ralph (Rontó Ralph)
60. Metropolis (Metropolisz)
59. Cloudy with a Chance of Meatballs
58. Despicable Me (Gru)
57. Barefoot Gen
56. Lady and the Tramp
55. From Up on Poppy Hill
54. Fritz the Cat
53. Batman: Mask of the Phantasm
52. The LEGO Movie
51. The Illusionist
50. Howl’s Moving Castle (A vándorló palota)
49. Toy Story 3
48. Mary Poppins
47. Up (Fel)
46. Bambi
45. Mary and Max
44. The Little Mermaid (A kis hableány)
43. Yellow Submarine
42. Pinocchio
41. Nausicaa of the Valley of the Wind
40. Ratatouille (L'ecsó)
39. Ghost in the Shell (Páncélba zárt szellem)
38. Robin Hood
37. When the Wind Blows
36. How to Train Your Dragon
35. Belleville Rendezvous
34. The Secret of Kells
33. Monsters, Inc.
32. Sleeping Beauty
31. Wallace and Gromit in: The Curse of the Were-Rabbit
30. Fantastic Mr. Fox
29. Toy Story 2
28. Persepolis
27. Shrek
26. Princess Mononoke
25. Perfect Blue
24. A Scanner Darkly
23. Shrek 2
22. Dumbo
21. Finding Nemo
20. The Iron Giant
19. Watership Down
18. Fantasia
17. The Nightmare Before Christmas
16. Wall-E
15. Aladdin
14. Fantastic Planet
13. Who Framed Roger Rabbit
12. The Lion King
11. Grave of the Fireflies
10. The Jungle Book
9. Waltz with Bashir
8. The Incredibles
7. South Park: Bigger, Louder and Uncut
6. My Neighbor Totoro
5. Akira
4. Snow White and the Seven Dwarfs
3. Beauty and the Beast
2. Spirited Away
1. Toy Story
(\__/) ( X.x) ( } . { )
igen, Tropes egy veszélyes hely :DD
@
@
Credits running sequence
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@
WWFSMD?
"One common one is where the protagonist student sits next to the window, one desk ahead of the last desk in the row of desks next to the window. I've seen that in way too many anime series."
What was the first thing that you thought of? Maybe the stereotypical big eyes, or common visual aids like sweat drops? Regardless, chances are you weren’t alone in your thinking–even though there are some incredibly original and groundbreaking works of Japanese animation, there are unfortunately just as many series with incredibly clichéd story lines.
It appears that an article covering this topic from last year on science and science-fiction-themed website i09 has recently been making the rounds online. Translated versions of the piece, titled “10 completely annoying anime cliches,” have just recently popped up on Chinese and Japanese websites under the tagline “10 conventions in anime that foreigners are fed up with.”
We bet you’ll have no problem recognizing them!
1. The likelihood of the main character missing his or her parents is inexplicably high.
2. Just how much food can they put away?!
3. There are waaay too many chicks around the main guy.
4. …And even though that guy is surrounded by cute girls, he can never get any action.
5. The main guy always accidentally falls into a female’s chest.
6. The likelihood of a salaryman on public transportation being a pervert is ridiculously high.
7. Girls who are brazen on the surface but shy on the inside.
Known as tsundere (ツンデレ) in Japanese, it refers to that hot-cold personality you see in so many anime girls who don’t hesitate to swing a punch at a guy during one moment but then are acting all love-struck, kind, and girly in the next.
8. Our (child) hero must save the world!
9. Around the 6th to 8th episodes, the girls take an obligatory trip to a hot spring.
10. There’s always a running scene during the opening credits.
+ ez Kill la Kill cenzúra, de már mondták. És nagyon passzol. De már mondták. :D
Egyébként Kill la Killben nem hiszem, hogy többet fog nyújtani a Blu-ray.
@