Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jobb klikk - link másolása - új lap, enter

Aztán a böngészõ már gyorsítótárból megnyitja a topik következõ megtekintésekor.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Nem látom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez igaz. Ráadásul a srác komoly Nudist Beach-os fejet vág.
Lelouch
Csak azért kérdeztem, mert ezt az effektet ott használták. Aki nem látta, annak nyílván nem lesz poénos az a kép.
IMYke2.0.0.0
Így lett volna "poén":

Lelouch:

Láttam az elsõ 2 részt talán, és félretettem, amikor majd BD-verzióm lesz. A ruhafoszlányos kitakarásokra emlékszem, minden más már rég elfelejtve, hisz elég rég láttam, és azóta sok sorozatot néztem végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Gondolom nem láttad még a Kill La Kill-t.
IMYke2.0.0.0
Hát, ez még iróniának is gyenge volt a megalkotójától.
Mindjárt mutatom, hogy lett volna ütõsebb....

Ez meg a fotsohop ereje!

Hogyan illetve hogyan NE szórakoztassuk a gyerekeket...

armageddon666
Na jó, nem kötekedek, bár "nem lettem sokkal okosabb". (azért ezt a "kábét" sok dologra rá lehet húzni)

@Count Adyn: Igazából igen, de az a szál annyira nem volt kidolgozva, hogy Ruri ftw! 😄

@

Count Adyn
Ayase>all😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Emlékeztetõül: "kábé"...

armageddon666
Olyan rosszfiú, aki céltalanul gonosz? Apos szadista volt, de volt célja.

@

IMYke2.0.0.0
"Rin Daughters of Mnemosyne" gonosza kábé ilyen - és rühelltem.

armageddon666

zseniális ötlet. drama cd-hez illusztráció, és felirat. 😊

@

LasDen
nincs célja, csak szarrá veri a fõhõst meg hasonlók, mert megteheti. több ok nem kell és nem is érdekli....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

armageddon666
Többet nem beszélünk :<

---
@i2k: Én eleinte nem szerettem Kuronekot, de aztán belopta magát a szívembe. 😊 De Ayase volt a kedvencem. 😄 Manami meg jó karakter volt, csak... amit spoilerben írtam. De meglepõen jól lett megírva, nem találtam erõltetettnek a dolgot, visszagondolva a szerepléseire, voltak jelek.

---
@i2k, efti: "A gonoszsag kedveert rosszfiuk", ez mit takar? A példának felhozott szereplõt nem ismerem.

@

IMYke2.0.0.0
Pedig õ tök jó szereplõ volt.
Kuroneko volt a favoritom.

LasDen
mirõl beszélsz? Manami volt az egyetlen normális szereplõ 😄

armageddon666
OreImo vége
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kirino end. Animében olyan, mintha mégse az lenne, de LN-ben állítólag az utolsó csók szájra megy. Bár erre ment ki az egész két évad, de õszintén szólva nem örülök.

Kuroneko > Ayase > Kirino > Saori (õ nem is volt képben 😄) > Kanako > akármelyik lány a Földön > Sátán > Manami.

Manami... Te jó ég, ezt a gonosz ribit. 😄 Ilyen csendes, kétszínû, aljas dögöt én még nem láttam. 😄 Nagyon durva.

@

DasIsFuck
Én meg a rájátszós "gonoszokat" nem bírom

meg az összes üres sablon karaktert.😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Túl sok felsorolt stílusbelit nem ismerek, de a

"mindenkit megmentõ" (fõképp a gonoszt-aki-amúgy-teljes-sorozatban-megérdemelte-volna-a-halált);
"döntésképtelen"
"gonoszság kedvéért rossz fiú" + /lány

karaktereket én is rühellem már.

efti
Engem a kovetkezo karakterek bosszantanak:

Mindenkit megmento (pl index fohos)
Mellebeszelo (romantikus animek foszereploi)
Donteskeptelen (harem fohosok)
Ellentmondani keptelen (pl h2o footprints in the sand fohos)
Godlike ultimate rosszfiuk (pl. Fam the silver wingbol a szuk folyoson sortuzzel erinthetetlen csoka)
A gonoszsag kedveert rosszfiuk (pl hamatora arch rosszfiu)

A felsorolas nem feltetlenul bosszantosagi sorrend

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
A direkt döntésképtelen szereplõktõl falnak megyek.

armageddon666
Sõt, nem is yandere. Inkább... Yantsun? 😄 Nem tudom pontosan hogyan mûködnek ezek a jelzõk. Alapvetõen õ is tsundere, de néha meg yandere.

@

armageddon666
Miért? Bajod van a yanderékkel? 😄

@

IMYke2.0.0.0
Pár rész után megtudtam, hogy tsundere, és nem idegesített.

IMYke2.0.0.0
Ayasénak én is nemet mondtam volna.

armageddon666
Én élvezem. De nem emlékszem, hogy Kirino az eredetiben is ennyire idegesített-e.

@

LasDen
az egész sorozat valahogy akkora baromság lett 😄

armageddon666
*vége fele. Elnéztem egy pár epizóddal. 😄

@

armageddon666
Rég láttam az OreImot, és el vagyok veszve, de második évad végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ayasénak nemet mondani??? Nooooooo

@

xblades
Az elsõ elsõk közt nem kellett volna bent hagynom.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Tökéletesen egyet értek, elsõk közt ajánlani érdemes mert ezek közül bármelyik nézhetõ aki szereti az animét és nem csak egy-két mûfajt benne.
De elsõk közt nem ezek közül ajánlanák fõleg nem a Monogatari Series.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
Mikor lett ilyen bonyolult az animézés?
Gondoltam megnézem OreImo2-t. Na de várjunk csak, mi a fene, kihagytam valamit?

Ki hát... True Route... Komolyan?

@

chhaya
K-On! sem rossz.
Azu-nyaaan. =^.^=

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lelouch
Code Geass, Kuroko, Steins;Gate, HunterxHunter(2011), esetleg még a Madoka, amit én nyugodt szívvel tudnék ajánlani bárkinek is errõl a listáról.
LasDen
nem, és igen, én feltételeztem, hogy olyanról van szó, aki nem látott még túl sok animét, aki nem jártas a témában. Mi értelme szavazni arról hogy mit ajánlanál annak, aki már látott sok animét. Annak mindegyiket ajánlanám, nézze meg, leszarom. 😄

Count Adyn
20/12 õt láttam csak de a többibe nem is kezdenék bele😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Malakai
Arról nem szólt a post, hogy kiknek ajánlanád.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

LasDen
az Angel Beats jó a maga nemében, de ajánlani nem ajánlanám, csak késõbb. A Clannad 1. évada meg generic, többnyire átlagos, kiemelkedõ karakterekkel. Ezt is csak késõbb ajánlanám, nem az elsõk között 😄

IMYke2.0.0.0
Amit láttam is, csak azt merném ajánlani, és azok közül is (ebben a sorrendben)
* Clannad,
* Angel Beats!,
* Sword Art Online

A többit vagy nem láttam még, vagy nem ajánlanám.

Geass+Angel Beats+Sao elsõsorban
roolandsan
Angel Beats + Clannad?

V has come to!

LasDen
Top 20 anime amit ajánlanál

Hát én biztos nem ezt a 20-at ajánlanám. Ebbõl csak a Geass meg a Steins amit nyugodtan tudnék ajánlani. Esetleg még a HxH, Titan és Sao még amit tudnék. De a többit nem nagyon.

xblades
Nagyon is örülõk hogy megnéztem a második évadot, mivel ez adott választ mindenre és persze a japán mitológia.

Hogy milyen kísérlet miatt az valószínûleg lényegtelen de a tudósok felülmúlták a tudomány korlátait és két hatalmas átmérõjû, emberi ésszel fel nem fogható jelenség alakult ki a földön melyet elneveztek a Menny és a Pokol kapujának: Izanagi a menny és Izanami a pokol megtestesítõje után. A jóslatok szerint ha õk újra egyesülnek a jelen világ meg fog szûnni és egy új fog születni.
Mivel a különbözõ hatalmak inkább csak folyamatosan rontottak a helyzeten az egymással való harcukon a vég elkerülhetetlen lett ennek a világnak.
Az egyezkedõk és a bábok is ennek a rivalizálásnak az eszközei, hogy csak egyszerûen kihasználták a kísérlet után létrejött új faj erejét vagy az is a kísérlet rész volt hogy létrehozzák a tökéletes "katonát-fegyvert" már szintén a homályba vész.
Mivel a harc az emberek és az "új lények" közt sosem fejezõdik be és a különbözõ háttérben tevékenykedõ erõk is megújulnak (lásd a végén Usa bevonulása) ennek a világnak vége minek elõjelei csillagok és a hold eltûnése a jövendölés és az elsõ évad médium jövendölése is elõrevetíti hogy ennek a világnak vége, így Shion létrehoz egy alternatív világot ahova az összegyûjtõt tudatokat átmenekítették.
Vagyis ez a vége nem lesz folytatás mert ez a világ elpusztul csak nem mutatják be, de többször elhangzik hogy ugyan megpróbálták elkerülni egyes szervezetek de a végén mégsem sikerült. De mégis megkapták a lehetõséget egy jobb új világ beteljesítésére.
Nekünk ez kicsit fura de ha ismered a japán mitológiát ezek elég jelek hogy megérthetõek legyen. Hasonló mint itt ha megjelennének a Apokalipszis lovasai.

armageddon666
Omega-goodjob <#eljen>
10/10

@

Lelouch
Én meg a 3. rész óta várok arra hogy folytassa a Namida a magyarra fordítását... Mostmár akkor egyben fogom nézni a maradék részeket... 😄 Talán jobb is lesz úgy.
armageddon666
No Game No Life, elsõ rész ígéretes. 😊

@

armageddon666
Megvan mi zavar. Olyan, mintha minden második részt néznék csak meg. Rengeteg dolog hiányzik belõle. Viszont érdekel a világ, így lehet, hogy a mangára is ránézek majd. 😊

@