Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán a böngészõ már gyorsítótárból megnyitja a topik következõ megtekintésekor.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lelouch:
Láttam az elsõ 2 részt talán, és félretettem, amikor majd BD-verzióm lesz. A ruhafoszlányos kitakarásokra emlékszem, minden más már rég elfelejtve, hisz elég rég láttam, és azóta sok sorozatot néztem végig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindjárt mutatom, hogy lett volna ütõsebb....

@Count Adyn: Igazából igen, de az a szál annyira nem volt kidolgozva, hogy Ruri ftw! 😄
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
---
@i2k: Én eleinte nem szerettem Kuronekot, de aztán belopta magát a szívembe. 😊 De Ayase volt a kedvencem. 😄 Manami meg jó karakter volt, csak... amit spoilerben írtam. De meglepõen jól lett megírva, nem találtam erõltetettnek a dolgot, visszagondolva a szerepléseire, voltak jelek.
---
@i2k, efti: "A gonoszsag kedveert rosszfiuk", ez mit takar? A példának felhozott szereplõt nem ismerem.
@
Kuroneko volt a favoritom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kuroneko > Ayase > Kirino > Saori (õ nem is volt képben 😄) > Kanako > akármelyik lány a Földön > Sátán > Manami.
Manami... Te jó ég, ezt a gonosz ribit. 😄 Ilyen csendes, kétszínû, aljas dögöt én még nem láttam. 😄 Nagyon durva.
@
meg az összes üres sablon karaktert.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"mindenkit megmentõ" (fõképp a gonoszt-aki-amúgy-teljes-sorozatban-megérdemelte-volna-a-halált);
"döntésképtelen"
"gonoszság kedvéért rossz fiú" + /lány
karaktereket én is rühellem már.
Mindenkit megmento (pl index fohos)
Mellebeszelo (romantikus animek foszereploi)
Donteskeptelen (harem fohosok)
Ellentmondani keptelen (pl h2o footprints in the sand fohos)
Godlike ultimate rosszfiuk (pl. Fam the silver wingbol a szuk folyoson sortuzzel erinthetetlen csoka)
A gonoszsag kedveert rosszfiuk (pl hamatora arch rosszfiu)
A felsorolas nem feltetlenul bosszantosagi sorrend
WWFSMD?
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De elsõk közt nem ezek közül ajánlanák fõleg nem a Monogatari Series.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gondoltam megnézem OreImo2-t. Na de várjunk csak, mi a fene, kihagytam valamit?
Ki hát... True Route... Komolyan?
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
* Clannad,
* Angel Beats!,
* Sword Art Online
A többit vagy nem láttam még, vagy nem ajánlanám.
Hát én biztos nem ezt a 20-at ajánlanám. Ebbõl csak a Geass meg a Steins amit nyugodtan tudnék ajánlani. Esetleg még a HxH, Titan és Sao még amit tudnék. De a többit nem nagyon.
Hogy milyen kísérlet miatt az valószínûleg lényegtelen de a tudósok felülmúlták a tudomány korlátait és két hatalmas átmérõjû, emberi ésszel fel nem fogható jelenség alakult ki a földön melyet elneveztek a Menny és a Pokol kapujának: Izanagi a menny és Izanami a pokol megtestesítõje után. A jóslatok szerint ha õk újra egyesülnek a jelen világ meg fog szûnni és egy új fog születni.
Mivel a különbözõ hatalmak inkább csak folyamatosan rontottak a helyzeten az egymással való harcukon a vég elkerülhetetlen lett ennek a világnak.
Az egyezkedõk és a bábok is ennek a rivalizálásnak az eszközei, hogy csak egyszerûen kihasználták a kísérlet után létrejött új faj erejét vagy az is a kísérlet rész volt hogy létrehozzák a tökéletes "katonát-fegyvert" már szintén a homályba vész.
Mivel a harc az emberek és az "új lények" közt sosem fejezõdik be és a különbözõ háttérben tevékenykedõ erõk is megújulnak (lásd a végén Usa bevonulása) ennek a világnak vége minek elõjelei csillagok és a hold eltûnése a jövendölés és az elsõ évad médium jövendölése is elõrevetíti hogy ennek a világnak vége, így Shion létrehoz egy alternatív világot ahova az összegyûjtõt tudatokat átmenekítették.
Vagyis ez a vége nem lesz folytatás mert ez a világ elpusztul csak nem mutatják be, de többször elhangzik hogy ugyan megpróbálták elkerülni egyes szervezetek de a végén mégsem sikerült. De mégis megkapták a lehetõséget egy jobb új világ beteljesítésére.
Nekünk ez kicsit fura de ha ismered a japán mitológiát ezek elég jelek hogy megérthetõek legyen. Hasonló mint itt ha megjelennének a Apokalipszis lovasai.