Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Credits running sequence
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@
WWFSMD?
"One common one is where the protagonist student sits next to the window, one desk ahead of the last desk in the row of desks next to the window. I've seen that in way too many anime series."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Let’s play a game. I’m going to say a word, and you have to say the first thing that pops into your mind. OK, ready? Here it goes: ANIME!
What was the first thing that you thought of? Maybe the stereotypical big eyes, or common visual aids like sweat drops? Regardless, chances are you weren’t alone in your thinking–even though there are some incredibly original and groundbreaking works of Japanese animation, there are unfortunately just as many series with incredibly clichéd story lines.
It appears that an article covering this topic from last year on science and science-fiction-themed website i09 has recently been making the rounds online. Translated versions of the piece, titled “10 completely annoying anime cliches,” have just recently popped up on Chinese and Japanese websites under the tagline “10 conventions in anime that foreigners are fed up with.”
We bet you’ll have no problem recognizing them!
1. The likelihood of the main character missing his or her parents is inexplicably high.
2. Just how much food can they put away?!
3. There are waaay too many chicks around the main guy.
4. …And even though that guy is surrounded by cute girls, he can never get any action.
5. The main guy always accidentally falls into a female’s chest.
6. The likelihood of a salaryman on public transportation being a pervert is ridiculously high.
7. Girls who are brazen on the surface but shy on the inside.
Known as tsundere (ツンデレ😉 in Japanese, it refers to that hot-cold personality you see in so many anime girls who don’t hesitate to swing a punch at a guy during one moment but then are acting all love-struck, kind, and girly in the next.
8. Our (child) hero must save the world!
9. Around the 6th to 8th episodes, the girls take an obligatory trip to a hot spring.
10. There’s always a running scene during the opening credits.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
+ ez Kill la Kill cenzúra, de már mondták. És nagyon passzol. De már mondták. 😄
Egyébként Kill la Killben nem hiszem, hogy többet fog nyújtani a Blu-ray.
@
Aztán a böngészõ már gyorsítótárból megnyitja a topik következõ megtekintésekor.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lelouch:
Láttam az elsõ 2 részt talán, és félretettem, amikor majd BD-verzióm lesz. A ruhafoszlányos kitakarásokra emlékszem, minden más már rég elfelejtve, hisz elég rég láttam, és azóta sok sorozatot néztem végig.
Mindjárt mutatom, hogy lett volna ütõsebb....

@Count Adyn: Igazából igen, de az a szál annyira nem volt kidolgozva, hogy Ruri ftw! 😄
@
---
@i2k: Én eleinte nem szerettem Kuronekot, de aztán belopta magát a szívembe. 😊 De Ayase volt a kedvencem. 😄 Manami meg jó karakter volt, csak... amit spoilerben írtam. De meglepõen jól lett megírva, nem találtam erõltetettnek a dolgot, visszagondolva a szerepléseire, voltak jelek.
---
@i2k, efti: "A gonoszsag kedveert rosszfiuk", ez mit takar? A példának felhozott szereplõt nem ismerem.
@
Kuroneko volt a favoritom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kuroneko > Ayase > Kirino > Saori (õ nem is volt képben 😄) > Kanako > akármelyik lány a Földön > Sátán > Manami.
Manami... Te jó ég, ezt a gonosz ribit. 😄 Ilyen csendes, kétszínû, aljas dögöt én még nem láttam. 😄 Nagyon durva.
@
meg az összes üres sablon karaktert.😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"mindenkit megmentõ" (fõképp a gonoszt-aki-amúgy-teljes-sorozatban-megérdemelte-volna-a-halált);
"döntésképtelen"
"gonoszság kedvéért rossz fiú" + /lány
karaktereket én is rühellem már.
Mindenkit megmento (pl index fohos)
Mellebeszelo (romantikus animek foszereploi)
Donteskeptelen (harem fohosok)
Ellentmondani keptelen (pl h2o footprints in the sand fohos)
Godlike ultimate rosszfiuk (pl. Fam the silver wingbol a szuk folyoson sortuzzel erinthetetlen csoka)
A gonoszsag kedveert rosszfiuk (pl hamatora arch rosszfiu)
A felsorolas nem feltetlenul bosszantosagi sorrend
WWFSMD?
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De elsõk közt nem ezek közül ajánlanák fõleg nem a Monogatari Series.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gondoltam megnézem OreImo2-t. Na de várjunk csak, mi a fene, kihagytam valamit?
Ki hát... True Route... Komolyan?
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
* Clannad,
* Angel Beats!,
* Sword Art Online
A többit vagy nem láttam még, vagy nem ajánlanám.