Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WWFSMD?
Bejelentették a Gakkou Gurasi animét.
Pár lány + a tanárnõjük egy iskolában lakik (kempingeznek) már hetek óta. Órákra és klubtevékenységekre járnak és igyekeznek jól érezni magukat.
A kedvükbe mindössze csak az odakint hetek óta tomboló zombi apokalipszis rondít bele néha-néha.
Bõvebb infó. Gakkou Gurashi anime bejelentve.
A mangája nagyon érdekes volt és mivel a Steins Gate írói is benne vannak sejthetõ hogy nem éppen az "Aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak zombi apokalipszis közben" vonalra mennek rá.
Elég komoly pszihológiai töltete is van ahogy a lányok mind másképpen próbálják feldolgozni a feldolgozhatatlant miközben egyre többet tudunk meg arról, hogy mi maradt a külvilágból.
Érdeklõdve várom, hogy mit hoznak ki belõle.
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@
A grafika is nagyon szépnek és részletesnek tûnik. Remélem sikerül 24/26 részen át tartani ezt a színvonalat.
TV-sorozat, Special, OVA, Encore
Köszönöm az ajánlását! Jól szórakoztam.
A rajzolás
All female protagonists forever.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem mondanám hogy hiába SHAFT. A stílusuk, a rendezésük sokat dob rajta. Bár volt megint egy rész, ahol kimaradtak jelenetek, de el van nézve. A mangát természetesen nem olvasom, viszont gondolom az a bajod vele, hogy klisé klisé hátán. Ennek ellenére én kellemesnek találom. És kellemes meglepetés, hogy
Valószínûleg ha más stúdió munkája lenne, akkor kevésbé élvezném. A nagyon jó értékelését mindenesetre így sem értem. Lehet, hogy silány volt a szezonban a felhozatal?
@
Hiába régiek, egyszerûen jobb élményt nyújt a mai animék nagy részétõl.
Mondjuk sok régebbi sorozat is jobb mint a maiak, nyújtott hangulat terén.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Felüdülés a sok fanservizes szar után egy ilyet megnézni.
Nagyon epic...akar lenni, de kb ugyanazok a jelenetek, mint mindig :D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. :D Bár a Thanagaros részek megint jók "
Én JL sorozatba bírtam õket, elég jó jeleneteket tudtak batmennel vagy flashel összehozni:D
Meg a karaktereik is jók voltak, Green LLanternél inkább a lámpás univerzum ami idegen és érdektelen a számomra.
Aquaman meg alapvetõen eléggé semmilyen szereplõ, de az Atlantis arc király.
Sups storyk azért nem voltak rosszak JL-ben. Pl. mikor a jövõbe kerül, egyik kedvencem. Bár inkább Vandal Savage miatt. Luthoros részek meg elég grandiózusak szoktak lenni, az meg úgy gondolom Superman storynak számít. A nagy átívelõ Cadmus arc.
Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. :D Bár a Thanagaros részek megint jók (alterego felfedések by Batman)
@
Am Superman/Batman crossoverben együtt vannak, csak kis szurkálódások vannak. :) Illetve inkább Clark vs Bruce ellentét. :D
@
Ha valaki mitológikus, akkor az WW. Aquaman a közelében nincs ilyen szempontból.
Amit még utálok a Superman kapcsán az Lutor...
Kiborgnak mondjuk volt egy jó felvezetése az eggyik JL fimbe talán idei-be de nem tudom a címét, de abban a formába egész korrekt volt.
A marslakót viszont már a JL sorozatba is untam, bár mint mellék szereplõ jó volt, de ha õ volt a középpontba akkor úgy nem igazán fog meg.
Aquamen meg túlontúl mitológikus így õt ezért nem tudom kedvelni:D

Superman koncepciója valóban naiv, zavar is, de ahogy egyre többet látok belõle, azt látom, hogy egyre árnyaltabb a dolog. Pl. Superman/Batman crossover triplaepizód, World's Finest filmként ki is adták azt hiszem. Vagy amit nem rég néztem meg: Justice League - War.
@
JL rajzfilmsorozatot láttam meg mai napig megnézegetem az újonnan kijövõ filmeket, de gyûlölöm supermant.
Nem túl érdekes karakter, szerintem felháborítóan naív az egész koncepció mögötte.
mondjuk batmanen kívül az összes többit nem tudom elfogadni, maximum a JL összeálítás tud érdekes lenni, de ott is inkább úgy, mint 7-8 hõs egy csapatot alkot és hogy jönnek ki egymással/oldják meg a szituációkat.
(de ez az egész szuperherék vs szupergombócok egy olyan komolytalan, én nem tudom komolyan venni ezeket, tizenévesen még elment, de afelett...)
batman is a jóval sötétebb hangvétele miatt fogott meg, illetve tényleg egy Batman érdekesebb hõs/karakter mint mondjuk a justice league többi tagja eggyüttvéve.
Így nézve Superman egy wh,aim hack-es 12 éves codos szintjén mozog.