Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyelõre nem raktam PtW-re, mostanában úgyis rászoktam arra, hogy taigába mikor felkerül a szezon megyek végig rajta.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A másik meg hogy a SEED-hez, 00-hoz, AGE-hez, Unicornhoz neki semmi köze nem volt. A Turn A óta ez lesz az elsõ animéja. Mondjuk anno azt mondta, hogy nem lesz annyira Gundam a sorozat.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Steins;Gate is tervbe van véve, csak távol tart, hogy elvileg a Chaos;Headdel egy világban játszódik.
Nisekoiból beértem Evetakut.
No Game No Lifeból már rég beértem EveTaku+Hiryuut. Kicsit le vannak maradva, pedig már majdnem vége. 😞
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(\__/) ( X.x) ( } . { )
WWFSMD?
Bejelentették a Gakkou Gurasi animét.
Pár lány + a tanárnõjük egy iskolában lakik (kempingeznek) már hetek óta. Órákra és klubtevékenységekre járnak és igyekeznek jól érezni magukat.
A kedvükbe mindössze csak az odakint hetek óta tomboló zombi apokalipszis rondít bele néha-néha.
Bõvebb infó. Gakkou Gurashi anime bejelentve.
A mangája nagyon érdekes volt és mivel a Steins Gate írói is benne vannak sejthetõ hogy nem éppen az "Aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak zombi apokalipszis közben" vonalra mennek rá.
Elég komoly pszihológiai töltete is van ahogy a lányok mind másképpen próbálják feldolgozni a feldolgozhatatlant miközben egyre többet tudunk meg arról, hogy mi maradt a külvilágból.
Érdeklõdve várom, hogy mit hoznak ki belõle.
WWFSMD?
@
@
A grafika is nagyon szépnek és részletesnek tûnik. Remélem sikerül 24/26 részen át tartani ezt a színvonalat.
TV-sorozat, Special, OVA, Encore
Köszönöm az ajánlását! Jól szórakoztam.
A rajzolás
All female protagonists forever.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nem mondanám hogy hiába SHAFT. A stílusuk, a rendezésük sokat dob rajta. Bár volt megint egy rész, ahol kimaradtak jelenetek, de el van nézve. A mangát természetesen nem olvasom, viszont gondolom az a bajod vele, hogy klisé klisé hátán. Ennek ellenére én kellemesnek találom. És kellemes meglepetés, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószínûleg ha más stúdió munkája lenne, akkor kevésbé élvezném. A nagyon jó értékelését mindenesetre így sem értem. Lehet, hogy silány volt a szezonban a felhozatal?
@
Hiába régiek, egyszerûen jobb élményt nyújt a mai animék nagy részétõl.
Mondjuk sok régebbi sorozat is jobb mint a maiak, nyújtott hangulat terén.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Felüdülés a sok fanservizes szar után egy ilyet megnézni.
Nagyon epic...akar lenni, de kb ugyanazok a jelenetek, mint mindig 😄
"Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. 😄 Bár a Thanagaros részek megint jók "
Én JL sorozatba bírtam õket, elég jó jeleneteket tudtak batmennel vagy flashel összehozni😄
Meg a karaktereik is jók voltak, Green LLanternél inkább a lámpás univerzum ami idegen és érdektelen a számomra.
Aquaman meg alapvetõen eléggé semmilyen szereplõ, de az Atlantis arc király.
Sups storyk azért nem voltak rosszak JL-ben. Pl. mikor a jövõbe kerül, egyik kedvencem. Bár inkább Vandal Savage miatt. Luthoros részek meg elég grandiózusak szoktak lenni, az meg úgy gondolom Superman storynak számít. A nagy átívelõ Cadmus arc.
Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. 😄 Bár a Thanagaros részek megint jók (alterego felfedések by Batman)
@
Am Superman/Batman crossoverben együtt vannak, csak kis szurkálódások vannak. 😊 Illetve inkább Clark vs Bruce ellentét. 😄
@
Ha valaki mitológikus, akkor az WW. Aquaman a közelében nincs ilyen szempontból.
Amit még utálok a Superman kapcsán az Lutor...
Kiborgnak mondjuk volt egy jó felvezetése az eggyik JL fimbe talán idei-be de nem tudom a címét, de abban a formába egész korrekt volt.
A marslakót viszont már a JL sorozatba is untam, bár mint mellék szereplõ jó volt, de ha õ volt a középpontba akkor úgy nem igazán fog meg.
Aquamen meg túlontúl mitológikus így õt ezért nem tudom kedvelni😄