Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Az is lehet, hogy pont akkor rakták fel.

Én egyelõre nem raktam PtW-re, mostanában úgyis rászoktam arra, hogy taigába mikor felkerül a szezon megyek végig rajta.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ez de marha jo 😊, ez csak egy ilyen fan-art vagy konkrétan egy Anime ?
efti
Hmmm, pedig tenyleg rakerestem. Mindenesetre koszonom a linket

WWFSMD?

LasDen
Én is remélem. Bár tegyük hozzá, hogy Tomino már 72 éves, ki tudja mennyire borult el...😄
A másik meg hogy a SEED-hez, 00-hoz, AGE-hez, Unicornhoz neki semmi köze nem volt. A Turn A óta ez lesz az elsõ animéja. Mondjuk anno azt mondta, hogy nem lesz annyira Gundam a sorozat.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Ami Gundam az minden Sunrise 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Pont ilyen, de ami a 00-ban kicsit gagyi hatást kelt, azt a SEED sorozatokban szerintem nagyon jól adták elõ. A SEED OST pedig még mindig az egyik nagy kedvenc. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Meg kéne már néznem ezt a SEED-et. Az is Sunrise? Szóval ha meghal valaki akkor kiderül, hogy mégse, mert túlélte, meg cyborg lett, és különben is van ikertestvére, meg klónja, meg hasonmása?

Steins;Gate is tervbe van véve, csak távol tart, hogy elvileg a Chaos;Headdel egy világban játszódik.

Nisekoiból beértem Evetakut.

No Game No Lifeból már rég beértem EveTaku+Hiryuut. Kicsit le vannak maradva, pedig már majdnem vége. 😞

@

BEAST
Nagyon remélem, hogy minõségben inkább SEED lesz, talán estleg 00, de semmiképp sem Age. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Hátha ez már tényleg valami értelmes mecha cucc lesz.
LasDen
holy crap, Tomino új Gundammal jön?! Mikor maradtam én le errõl??! IDE VELE

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

efti
Erdekesen hangzik. Ha MALon mar lenne mint anime, ratennem a PTWt, igy hogy nincs, sajna jo eselye van, hogy elfelejtem..

WWFSMD?

Még egy manga amirõl soha nem gondoltam volna hogy anime lesz...

Bejelentették a Gakkou Gurasi animét.

Pár lány + a tanárnõjük egy iskolában lakik (kempingeznek) már hetek óta. Órákra és klubtevékenységekre járnak és igyekeznek jól érezni magukat.

A kedvükbe mindössze csak az odakint hetek óta tomboló zombi apokalipszis rondít bele néha-néha.

Bõvebb infó. Gakkou Gurashi anime bejelentve.

A mangája nagyon érdekes volt és mivel a Steins Gate írói is benne vannak sejthetõ hogy nem éppen az "Aranyos kislányok aranyos dolgokat csinálnak zombi apokalipszis közben" vonalra mennek rá.

Elég komoly pszihológiai töltete is van ahogy a lányok mind másképpen próbálják feldolgozni a feldolgozhatatlant miközben egyre többet tudunk meg arról, hogy mi maradt a külvilágból.

Érdeklõdve várom, hogy mit hoznak ki belõle.
efti
Selector innfested wixoss: eloszor azt hittem trading card game reklam lesz az egesz, de kiderult, hogy egyfajta madoka magica light a sorozat, csak kicsit mas csavarral. Osszessegeben pozitiv csalodas volt. Nalam 8/10

WWFSMD?

Lelouch
Szóval ha csak a Whitefox nem úgy akar lemezeladásokat generálni, hogy szándékosan elsötíti majd a jeleneteket a tévés vetítésnél, akkor ezzel szerintem nem nagyon lesz probléma...
Lelouch
Mondjuk amikor ilyeneket képesek mutatni már a vasárnap délelõtti "matinéidõben" is... Amióta meg áttértek a kimérahangya szálnál a késõ esti sávba, azóta meg minden durvább jelenetet teljesen mangahûen adnak elõ, mindenféle cenzúra és "emészthetõbbé tevõ" változtatás nélkül.
armageddon666
8:52
never forget 😞

@

LasDen
akkor az nem late night volt 😄

Lelouch
Tehát?
armageddon666
Utoljára a TTGL-nél szerepelt jobb felsõ sarokban az óra, és nem a timeslottal szokták reklámozni az animéket. 😊

@

Lelouch
Hány késõ esti animét láttál mostanában tévés változattal?
LasDen
csak tudnám mire fel. éjfél, egy órakor úgyis csak az nézi, aki nézni akarja...😄

armageddon666
Nekem pedig az volt az elsõ gondolatom, hogy a trailer jó véres, de a TV-ben ezt sötét árnyak fogják majd takarni.

@

Úgy tûnik legalább a véres jelenetek nem lesznek kicenzúrázva a ártatlan nézõk lelki védelme érdekében. 😊

A grafika is nagyon szépnek és részletesnek tûnik. Remélem sikerül 24/26 részen át tartani ezt a színvonalat.
Lelouch
Mondjuk akinek úgy tetszik, akár moziban is nézheti most...
efti
Miyazakirol jut eszembe, ha jol lattam van vegre kaze tachinu angol sub

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
"Ichigo Mashimaro" - 7/10
TV-sorozat, Special, OVA, Encore

Köszönöm az ajánlását! Jól szórakoztam.
A rajzolás valami fenomenálisan moe! S tetszett. Aztán jött egy kisebb, árnyalatnyi dizájnváltás, de az is megszokható, és továbbra is moe.

All female protagonists forever.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
éljenek a kurva flashbackek.

armageddon666
Ez már végigment? Hû, Evetaku nem sieti el a fordítást.

@

Count Adyn
Nekem az volt a bajom hogy elkezdik ugyanazokat a köröket futni egy idõ után, és nem jutnak elõre a végére se. De azért megéri végignézni egyszer😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Most hogy már jobban benne vagyok:
Nem mondanám hogy hiába SHAFT. A stílusuk, a rendezésük sokat dob rajta. Bár volt megint egy rész, ahol kimaradtak jelenetek, de el van nézve. A mangát természetesen nem olvasom, viszont gondolom az a bajod vele, hogy klisé klisé hátán. Ennek ellenére én kellemesnek találom. És kellemes meglepetés, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van valami haladás. Nem kell várni az utolsó részig, hogy beszéljenek egymással a szerelmesek. Bár azért így is eléggé értetlenek a karakterek, de az átlagosnál több a haladás. 😊

Valószínûleg ha más stúdió munkája lenne, akkor kevésbé élvezném. A nagyon jó értékelését mindenesetre így sem értem. Lehet, hogy silány volt a szezonban a felhozatal?

@

DasIsFuck
Szerintem olyan kellemes hangulatuk van,a rajzolás is ezerrel rátesz erre.

Hiába régiek, egyszerûen jobb élményt nyújt a mai animék nagy részétõl.

Mondjuk sok régebbi sorozat is jobb mint a maiak, nyújtott hangulat terén.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
1-2 kivétellel engem soha nem fogtak meg a Miyazaki filmek...

DasIsFuck
Egy-egy Miyazaki film és egy mai anime között ég és föld a különbség.
Felüdülés a sok fanservizes szar után egy ilyet megnézni.

RelakS
jesszusúristen...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
Nájto réjdo
Nagyon epic...akar lenni, de kb ugyanazok a jelenetek, mint mindig 😄

Lelouch
Count Adyn
pf😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

DasIsFuck
jaja ott egész jó volt a felvezetése, legalábbis nekem abban sikerült megkedvelnem a karakterét.

"Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. 😄 Bár a Thanagaros részek megint jók "

Én JL sorozatba bírtam õket, elég jó jeleneteket tudtak batmennel vagy flashel összehozni😄
Meg a karaktereik is jók voltak, Green LLanternél inkább a lámpás univerzum ami idegen és érdektelen a számomra.

DasIsFuck
nem szeretem, ha mitológiára építenek hõsöket, nekem az atlantiszos háttértörténet már sok, WW-t én sem szeretem, JL-be elnézegettem meg ott jó volt, de csak úgy simán önmagába nem tudna érdekelni.

Lelouch
Hiába a SHAFT, ha az alapanyag vacak. 😄 Az én gyomrom már nem veszi be az ilyeneket, de ha neked tetszik akkor jó szórakozást hozzá. 😄
LasDen
Aquaman a legkúlabb karakter

armageddon666
Wonder Woman... láthatatlan repülõ, és igazmondató lasszó. 😄 Arra jó, hogy legyen valami romantikus szál. No meg fûzõdik hozzá két jó arc a JL-ben.

Aquaman meg alapvetõen eléggé semmilyen szereplõ, de az Atlantis arc király.

Sups storyk azért nem voltak rosszak JL-ben. Pl. mikor a jövõbe kerül, egyik kedvencem. Bár inkább Vandal Savage miatt. Luthoros részek meg elég grandiózusak szoktak lenni, az meg úgy gondolom Superman storynak számít. A nagy átívelõ Cadmus arc.

Én személy szerint Green Lanternért nem voltam oda, meg Hawkgirlért, míg le nem került a maszkja. 😄 Bár a Thanagaros részek megint jók (alterego felfedések by Batman)

@

armageddon666
Az nem érdekel. Anime egyelõre kellemes és van benne yakuza. És SHAFT.

@

armageddon666
Ahol footballt játszik, rosszban van az apjával, és egy boomtube megcsonkítja? Az a Justice League: War.

Am Superman/Batman crossoverben együtt vannak, csak kis szurkálódások vannak. 😊 Illetve inkább Clark vs Bruce ellentét. 😄

@

LasDen
a one shotnál tovább nem is jutottam. de a sorozat sem érdekel....

Lelouch
A manga nagyon ócska.
LasDen
Amúgy én sem szeretem Supst. Nem igazán érdekelnek a sztorijai, de a Justice Leaguet szeretem, és ott nem OP a többiekhez képest.
Ha valaki mitológikus, akkor az WW. Aquaman a közelében nincs ilyen szempontból.

DasIsFuck
Én is kedvelem ahol batman és superman egymás ellen van, hisz ott tudok superman ellen szurkolni😄

Amit még utálok a Superman kapcsán az Lutor...

DasIsFuck
elsõ 3-at a JL kapcsán ismerem, de nem igazán kedvelem õket.

Kiborgnak mondjuk volt egy jó felvezetése az eggyik JL fimbe talán idei-be de nem tudom a címét, de abban a formába egész korrekt volt.
A marslakót viszont már a JL sorozatba is untam, bár mint mellék szereplõ jó volt, de ha õ volt a középpontba akkor úgy nem igazán fog meg.
Aquamen meg túlontúl mitológikus így õt ezért nem tudom kedvelni😄