72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67065 Ore monogatari
Ez tök jó. Egyből magával ragadott ez is. Ez Suna srác meg szerintem homár. Minden csajt aki megközelítette elutasított és egy nagy darab srác a haverja. Ugyan már, tuti homár :DD -
#67064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Szóval ezért van az, hogy leírják, hogy Negi a nagy fejlődésben Evangeline-hez hasonlóvá, így örök életűvé alakul, majd a végén csak meghal?
Amúgy ha nagyon szörnyülködni akarsz, nézd meg az utolsó Negima mozifilmet. Gondolom, mindenáron happy endet akartak összehozni :S -
#67063 Kár a végéért. És én követem az UQ Holder-t félig meddig, de eddig az nem az igazi. -
#67062 Nehezen kezdtem el de tök jó volt szerintem.) -
#67061 Ezt a Kiseijuut nézitek? Jó? -
#67060 Sziasztok,
régebben, vagy mostanában a Sankakun, vagy máshol olvastam egy animéről.
Talán egy cenzúra nélküli verzióról szólt a cikk, de lehet hogy pont a cenzúrázottról. (képek alapján elég véres volt, vagy bugyis)
Jelenben vagy a jövőben játszódik, jöttek ilyen nagy űrlények vagy szörnyek és karddal vagy fegyverrel ölték az embereket vagy állatokat.
Ezt az animét keresem. Vagy egy másikat.
(Bocsi. :D) -
#67059 Zero no Tsukaima 1. évad egész jó volt. Reménykedem a Saito+Siesta ship-ben, de érzem hogy hiába. -
#67058 Terra Formars? Elég jó az opening és a sorozat is kellemes, viszont a te leírásodnak kicsit sem felel meg . -
#67057 Jaj, az űrnégerek támadása. :( -
EnxTheOne #67056 Itt van a sankaku cikk
Na tegnap befejeztem a mahou sensei negimát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sajnáltam az averuncusokat meg dynamist a végén amikor evangeline örökre lefagyasztotta őket :(
Meg az se tetszett hogy a mage of the beginning-röl alig tudtunk meg valamit (nagi meg negi is a megjelenése után pár oldal múlva ki is "nyírták" szegénykét. Ha jól tudom a mangaka összeveszett a kiadóval és azért lett ilyen hirtelen vége. Talán a uq holderben lesz róla több infó
De egyébként 10/10 -
#67055 Enx: A címét elárulhatnád.
Más :
A játék előző része Vitára megvan. Azzal is kompatibilis? :DD -
#67054 Gintama erős kezdéssel:D -
#67053 Ennyi alapjan a most futott animekbol a Kiseijuu ugrik be, mint kicsit is hasonlo -
#67052 Oké. De akkor már el ne áruld... -
EnxTheOne #67051 Megtaláltam. -
EnxTheOne #67050 Hi,
még régebben a sankaku-n olvastam egy animéröl (sajnos a cikket nem találtam meg újra)
Talán egy cenzúra nélküli verzióról szolt a cikk (képek alapján elég véres cucc)
Jelenben vagy a jövőben játszódik, jöttek ilyen nagy űrlények/szörnyek és kardal ölték az embereket.
Tudom hogy elég gyenge a leírás, de nem ismeri fel valaki? :D -
#67049 én sem ugrok minden ilyenre, de ez is bejön, meg előtte a Tamako is jó volt tőlük. :D -
#67048 Nekem a K-On óta nincs igényem az ilyesmire. Egyszer jó volt, de az n+1 alkalommal már valahogy nem üt akkorát, hogy betegesen cuki lányok, túlontúl cuki módon zenélgetnek. Csak most rezesbanda témakörben, ami nem különösebben mozgatta meg a fantáziámat. :/ -
#67047 Hibike Euphonium
KyoAni tudja bazzeg, hogy kell az embert azonnal berántani. Sapphire is instant telitalálat volt. Kedvelem. ÉS emellett igazán szépen is néz ki. Nem gondoltam, hogy ilyen jó lesz... -
#67046 Oh, hogy a Yuki chan egy Haruhi spinoff. Akkor en inkabb hagyom. Az eredeti sorozattol sem voltam oda annyira. Ugyanakkor alig van erre a szezonra sorozatom. Meg a vegen tenyleg megnezek ezt-azt a ptw listamrol.. -
#67045 Nagato Yuki-chan
Nem biztos, hogy vevő vagyok erre, de olyan so-so aranyos volt a dolog :D Viszont a többiekkel ellentétben Kyon teljesen más valaki lett kinézetre. A többieket fellehet ismerni, de ő nagyon más. Bár legalább a személyisége megmaradt ugye...
Kekkai sensen
Vajon a Gintama felvételeiről hívták át a hangokat, mert kb a fele onnan van :D Viszont jónak tűnik. Látványosan néz ki és nem is veszi túl komolyan magát... -
#67044 utoljára amit megvártam, hogy egybe nézzem a Horizon II volt. Néha jobb részenként nézni, mint egybe. Sok lehet :D -
#67043 Nekem még jó pár hónap mire azokat befejezik és megnézem őket. Részenként nem szeretek nézni semmit. :/ -
#67042 van rosszabb is, de meh. 4 rész elég volt. De szerencsére erre a szezonra el vagyok látva minőségi ecchivel :D -
#67041 Annyira pedig nem rossz. A történet eddig hiányzik de egész vicces. Láttam már rosszabbat is ... sajnos. -
#67040 meh. Az ecchi nem ért annyit, hogy végig nézzem. A többi meg szutyok volt. -
#67039 Tegnap reggel elkezdtem a Nanatsu no Taizait és mára be is fejeztem. Gondoltam úgy sincs dolgom elkezdek valami ecchi-comedyt és ekkor :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#67038 Nekem is ez jött le. Arslan iszonyat irritáló karaktert, ha épp nem lesz más belenézek még, de abszolút nem vonz a téma. -
#67037 Arslan senki
Te jó ég ez az Arslan gyerek mekkora egy retardált. Nem csodálom, hogy a szülei sem szeretik. Kicsit erőltetett bevezető volt. Szedett-vedett történet, hogy bemutassák a fontosabb szereplőt a másik oldalról is. De lehet belőle valami jó kis fantasy... -
#67036 Egy világ omlott össze most bennem. :( -
#67035 128+!
Sailor Mercury -
#67034 Eddig nem tűnik rossznak a tavaszi szezon. :) Bár a Dungeon-on és a Kajacsatán (Shokugeki no Soma) más nem nagyon keltette fel a figyelmemet. Az Oregairu most valahogy nem mozgatott meg, pedig az első évad még elment, az UBW folytatás pedig csak annyit ért el, hogy elkezdtem nosztalgiázni és Carnival Phantasm részeket nézni. :) Az új vámpírkodós téma (Seraph of the End) sem igazán tetszett, de adok még pár résznyi esélyt és pont így van ezzel a Gunslinger Stratos is.
A Baby Steps és a DxD folytatások mellé pont elférnek. Bár a kajacsatában kicsit túlzásnak érzem az ízek hatását, remélem ezt már nem fokozzák tovább. :D
Viszont a szezon legjobb endingje szerintem pont a kajacsatáé.
-
#67033 YESSS!!
és úgy néz ki, hogy Athenat Kawakami régi szövegeiből fogják összevágni, nem lesz új hangja :O -
Prof William #67032 Erről pár éves beépített időtartamról egy bizonyos közelmúltban bemutatott film ugrott be, ahol a kemény harci rendőr droidokat kivehetetlen egy hét alatt lemerülő aksival látják el. -
#67031 Plastic memories
Ez mekkora egy bődületes faszság. Ilyen hülye, erőltetett sztorit. De legalább Isla karaktere érdekes, vicces. Meglátjuk lesz-e kedvem megnézni a 2. részt.... -
#67030 Pedig végre a nagy csók is elcsattant. Én még bizakodom tovább...
Hátha valami hárem féleség lesz a végén. Vagy Ritoból férfit faragnak vagy lesz valami története is vagy vagy nem. -
-
#67028 Mondtam én hogy 10/10 -
#67027 Elég tipikus viselkedését tekintve. Lóg a főhősön, pörög a nyelve és folyamatosan szexuális megjegyzéseket tesz. Meg persze egy kicsit tsundere. De kedvelhető. -
#67026 Látatlanban 10/10!
Végignézve a Sankakus képeket a női főhős nagyon tetszik. :D
Szerk: Nem a "mellfizika" miatt.
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.04.05. 13:34:37