72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67105 Miért az átlag ecchi/shounen/fight/slicelife animéknél mi az amit el lehet felejteni?:D -
#67104 Slayers-nél jól sült el szerintem az újra elővétele.
Legalábbis nekem tetszett.
Bár a DB-t én sosem néztem, így nincs különösebben semmi érzelmi kapcsolatom a brandel. -
#67103 Tudjátok mi hiányzott az életetekből eddig? Pontosan. Egy totál új Dragon Ball sorozat 18 év után, a Dragon Ball Super. Nem tud szépen megdögleni... -
#67102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hyperdimension Neptunia U Limited Edition : Dakimakura : Size: approx. 4′ 7″ (h) x 1′ 7″ (w)
Magasság : 1.4 méter
Én szeretnék egy ilyet :DD -
#67101 Újranéztem az első sorozatot, a Kanketsu Hen-t viszont először látom.
Plusz olvasom vele a mangát -
#67100 Az hogy hetente van, nem lehet kifogás. Minden szinte heti sorozat. És most nekem is van 12 sorozat a listámon, nem felejtettem el mi történt. Persze, lehet én vagyok a kivétel, de ez akkor is felesleges időhúzás, spórolás, rossz írás/rendezés v akármi nálam. De legyen. Akkor meg nem muszáj bevágni az egész jelenetet. Elég ha utal rá, de nem, így lehet spórolni fél perc animációt, míg a másik félpercben egy pásztázott állóképre rámormol a hang valamit.... -
#67099 Animéknél azt ne felejtsd el belekalkulálni, hogy - az ünnepi és évfordulós alkalmak kivételével - hetente vannak epizódok.
Azaz, a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság, az amúgy is követett 10-40 sorozatával, elfelejti a következő részre [de minimum csak halványan rémlik valami], hogy mi is történt az előző, félbevágott harcjelenetnél, dialógusnál stb.
-
#67098 a One Piece eleve úgy van kitalálva, hogy bármikor elkezded nézni értesz mindent. Eleve nem túl bonyolult dolgokról szól. A három perces recap meg az átlagnál hosszabb Opening meg még azért vannak, hogy minél kevesebbet tudjanak egy részben adaptálni a mangából. 20 oldalt könnyebb 16-7 percre szét húzni, mint 20-ra... -
#67097 Jah:D Szerintem ha valaki One Piece ből pl csak a rész eleji 3 perc recap eket nézné meg, 90% ban összeállni a sztori:D -
Prof William #67096 Nem annyira tartozik ide de én a 47 -Roniban másztam a falra a magyarázós jelenettől.
Adva van egy boszi aki képes mindenféle alakot felölteni de a felemás kétszínű szeme az mindig ugyanaz marad.
Szóval mutatják a boszit a felemás szemével. Kb 5 perel később a főhős belefut egy farkasba szintén felemás szemekkel. Nagyotál a farkas szemére. Aztán 5 perc múlva ismét látjuk a boszit is ismét nagyotált kapunk a felemás szemről hogy mindenkinek leessen hogy a Boszi=Farkas.
Na aztán olyan 10 perc múlva jön a lelepleződés pillanata. Főhős szembetalálkozik a boszival. Ismét egész képernyőt betöltő szemel + a főhős visszaflashbacel a farkas szemeire majd ismételten láthatjuk nagyoálban a boszi szemeit.
Szóval abból, amit csak sejtetni kellet volna abból kaptunk egy közel 10! perces jelentet a végletekig a szánkba rágva, hogy a legutolsó agyhalott is felfogja, hogy DE HÁT A BOSZI VOLT A FARKAS FOGD MÁR FEL!
Az ilyentől én is falra mászok.
De eggyes animékben is rettenetesen irritáló amikor el kell nekünk flashbackelni az elmúlt rész eseményeit. De a legjobb amikor 3-4 részenként jön egy összefoglaló epizód hogy nehogy elfelejtsük ami eddig történt. -
#67095 Shokugeki no Souma
Mennyire őrült fasság ez :D Kaja maffia, kész vagyok. Tényleg nagyon jó lenne, de az írás valami borzalmas. Folyamatos flashbackek olyasmikről, amik 1 résszel ezelőtt történtek. Aztán mindent szájba kell rágni. Minden létező mellékszereplő elmondja, hogy Ő az új áthelyezett diák. Hogy Ő az, aki az évnyitón okosakat mondott. Teszik ezt úgy, mintha az részekkel ezelőtt lett volna, nem 5 perccel. Szörnyű milyen borzalmasan tudnak forgatókönyvet írni néha (gyakran) japánban.... -
#67094 Nah Yamada-kun ba kimaxolták a testcserés fanservicefaktort:D Lesmárolja egymást a két csaj testében lévő 2 srác:D -
#67093 Nem rossz. Bár a zene nekem nem tetszik. Én mostanában semmi jó endinget (vagy OP) nem láttam.... -
#67092 Majdnem minden eddig látott endinget levert nálam:
A sorozat 6/10 - de az más tészta.
Érezhető volt nagyon sok helyen a spórolás, sajnos. Az ending anim viszont mindent visz.
//Szerk. Ja, és mind a 12 alkalommal megnéztem :) Az első rész végén nem ő van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.21. 09:43:23 -
#67091 Elkezdted nézni az Inuyashát? Vagy újranézni? -
#67090 InuYasha - Kanketsu Hen
Olvasom a mangát, nézem a részeket ... és fogom a fejem. A Kanketsu Hen-ből a fillerek élvezhetőbbek, mint a mangával kb azonos részek, pedig még csak a 3. résznél járok O_O Ez eddig valami irtó nagy kapkodó, zanzásított fostaliga. -
#67089 -
#67088 pontosan :D -
#67087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanerre, vagyis semmire se? :D -
#67086 ugyanerre, csak még tovább tart.... -
#67085 Kuroko S3 9-12. rész SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért azt megnéztem volna, hogy zone Kagami mire ment volna a perfect copy ellen. -
#67084 Tök jó, hogy MAL Updaterbe van ez a torrent figyelő. Nem kell oldalakat böngésznem, csak jelez és már tölthetem is... -
#67083 Papa no Iukoto o Kikinasai! OVA 2
Nos úgy vélem egy szép befejezést adtak ezzel az utolsó Ova-val a történetnek.
Megtudtuk hogyan alakul az életük 4 év távlatában, amúgy meg tetszett ez a végkifejlet nem a manga hárem küszködése amit az első ova is feldolgozott.
Mindenki érettebbé vált és igazán egy családdá.
Sok anime vehetne példát erről, hogyha mást nem de egy Ova formájában normális lezárást adnak a történetnek és kicsit bemutatnak a későbbi történésekből is valamennyit.
Így megy a kedvenceim közé. -
#67082 Terhesség bejelentős meme :)
facebook -
#67081 Az Aria nem is humoros, hanem aranyos, kedves és békés. Nem tudom, hogy a történet hogy lehet zavaró. Az utolsó részekig nem igazán létezik, és még így is tökéletesen kielégítő volt. A zene fontos része a békés hangulat megteremtéséhez, de nem csak az a lényeg... -
#67080 Nem tudom de én ettől az Aria, the Animation annyira óckodom. Valahogy nem látom benne a potenciát, hogy elég humoros lenne. A történet pedig valahogy zavaró. Inkább egy musical animének tűnik. -
#67079 Köszönöm. Ezzel egy jó darabig el fogok szöszölni . -
#67078 Egy pár: Aria, the Animation, Tamako Market, GJ-bu, Love Lab, Hibike Euphonium, Love Live, yuru yuri, Haganai, Kotoura-san.... -
#67077 Miután láttam 1 darab K-on Gif-et rájöttem hogy ez és minden mást ami erre hasonlít és ömlik belőle a cukiság nekem látnom kell. Azért fordulok hozzátok hogy megtudhassam ezen művek címét. :)
Más: végül kint voltam a hétvégén Mondoconon és van rosz és jó élményem is ezzel kapcsolatban. Az utcai öltözékemmel nem igazán illettem oda és ezért talán nagyon vegyülni sem volt lehetőség, de legalább a Free-hug táblás Yunotól a nem is tudom még kicsodáig mindenki letámadott. Sajnos a programok feléről lemaradtam mert csak félután 4 körül értem ki mind a két napon de estig elég jól elvoltam. Nyáron is eldöntöttem hogy kimegyek hátha akkor még jobb lesz . :)
Találkoztam 2 cosplayerrel az egyik Akame volt a másik Akane (Psycho-pass) akik rendkívül jó öltözetben voltak jelen (a versenyzőket nem vettem számításba) Utóbbi lányt fel is akartam kutatni még egyszer hogy megkérdezzem hogy csinálta a Dominator "replikát", de sajnos nem találtam meg. -
#67076 Etotama
Cuki kis nekomimi, nincs mit tenni, nézni kell :D -
#67075 Fans Try to Replicate Effects of Hestia's String -
#67074 The effect of Shingeki no Kyojin has truly worn off at Production IG as they record major losses
In the year of 2014 they lost 190 million yen, and in the first quarter of 2015 alone, 79 million yen. This is compared to how they gained 390 million yen during the year of 2013
IG port companies such as WIT Studio have also suffered losses
-
#67073 -
#67072 hatalmas, meg kell nézni :D
american weaboo -
#67071 ez az egyik átka a Gintamának. Tele van olyan utalásokkal, amiket csak akkor érthetsz ha ott vagy, ott élsz, az ő nyelvüket beszéled. Szerencsére azért vannak olyan helyzetek is, mint ez, amikor a jelenet önmagában is vicces.... -
#67070 lol...:D
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.09. 17:19:04 -
EnxTheOne #67069 Elolvastam az all you need is kill mangát.
Nagyon tetszett. Scifi power armoros szörnyes seinen. Mindössze 17 fejezet.
Ha valaki elszeretné olvasni akkor ne a mangafoxon tegye (1-2 oldal hiányzik), meg a pandás fordítás is jobb szerintem. (mondjuk csak az utolsó fejezetet olvastam itt)
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2015.04.09. 15:03:10 -
#67068 persze, én is tudom, de olyan volt :D Próbálták is azt sugallni, hogy Sunanak is bejön a kiscsaj. Engem a Chihayafurure emlékeztet a sorozat. Inkább vizualitásában, mint másban persze.... -
#67067 Szerintem ritka gyongyszem, hibatlan 10/10 volt nalam -
#67066 Nekem is nagyon tetszett. Egy kicsit Hatsukoi Limited hangulata van az esélytelen óriással, csak itt most ő a főszereplő. :) Suna pedig nem homár, csak nem szereti a "könnyű" lányokat, tuti ő is beleszeret a kis cukrászlányba... amiért pedig remélem Takao beledöngöli a földbe. :p