Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Eleg bosszanto, hogy BBT whitelisten fel eve kijott frissitett verziok nem szerepelnek. Kaiji 2 eleg sojaig emiatt csuszott nalam.

Commie-ek baromira raernek, ertem mar miert olyan lassan jonnek sokszor a release-ek. Aldnoah Zero ep. 10-ben a HQ tele volt sarlo kalapacs motivumokkal...

WWFSMD?

LasDen
úúú tényleg. El is felejtettem ezt. Köszi, így már működik minden :D

@Prof William: a Disk wars tipikusan gyerekeknek szól, szóval nem meglepő Rocket gyerekesebb megjelenése.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Te jó ég Rocket hogy néz már ki!
Régebbi verziójú torrent kliens kell (nekem az Utorrent 3.3.1-el mindent leszed).
De erről elvileg van is egy listájuk valahol.
Nekem sem müködik.
LasDen
Nektek működik a BBT?? bármikor bármit próbálok letölteni egyik sem indul el csak peert keres. Le vagyok tiltva vagy mi a fasz?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

LasDen
nekem is volt, hogy a főoldal furcsán jött be, de frissítettem egyet rajta és jó volt...

A 4chanon valamiért minden tab-ot catalog nézetben mutat meg nekem. Hogyan lehet ezt visszacsinálni, olyanra mint amilyen volt?
kb
Seth
ez vmi urban legend ? :)

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Kitöröltem, url-eket ne írogassunk már csak úgy be.
Aztán meg megy a csodálkozás, hogy a források elapadnak...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
szerencsére én most Horizonra élvezkedem, szóval olyan rosszul nem érint :D

Akkor előbb utóbb úgyis megírja valaki, hogy mi van...
LasDen
amúgy nincs hír. Mindenki csak aggódik, de semmit nem írnak amúgy...

Lelouch
A Kenichi manga is véget ér... Jó sok nagy név fejeződött be mostanában. Hamarosan csatlakozik a listához a Naruto is.
A nyaa már megint nem megy. Lehet tudni valamit? Sima leállás, vagy már megint támadják őket?
IMYke2.0.0.0
Na, a 13 epizódos sorozat (AniDB) eleje tetszett. Máris 7 pont.
Ilyesminek kellett volna lennie SOKKAL TÖBBSZÖR a 252 rész során a Gintamának.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Gintama' - 51 epizód is megnézve.

Véleményem:

A 13 részes sorozat és a 2. film van hátra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csak kellemetlenek érezte volna megemlíteni :P
IMYke2.0.0.0
"girl sold to vampires anime"

armageddon666
Köszönöm szépen, van egy olyan érzésem, hogy nem erre gondolt az illető. :D Wow. Mármint szerintem maradandó infó lett volna, hogy yuri, sex, bondage, torture.

anime vampire parents debt, vagy milyen kulcsszavakat használtál?

@

BEAST
Megnéztem az első Terra Formars OVA-t és a végére már nem győztem takarni az arcom.

Az én hibám, hogy nem néztem utána jobban a témának, én azt hittem, hogy az "űrnégerek" ellen küzdő emberiség valamivel értelmesebb lesz, de nem, inkább génkezelt, mutáns embereket küldözgetnek a Marsra, hogy ott majd jól lebokszolják a nézeteltérést az ottaniakkal.

Zseniális mennyit fejlődik az emberiség a következő ~500 évben.

Nagyon remélem, hogy a sorozat majd valamivel jobb lesz, mert amit eddig láttam, az nagyjából annyi, hogy még a karakterek megjegyzésére sincs ideje az embernek, mert a következő jelenetben már éppen széttépik őket a csotánylények.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.09.06. 14:27:34

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Kiderül, hogy ismét egy hasonmás hal meg?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Az Aldnoah Zeroban ma végre kiderül mi lesz Asselyum sorsa.

Uraim! Tegyék meg tétjeiket!
IMYke2.0.0.0
Ha minden igaz, akkor ki kell ábrándítsalak - Google és kulcsszavas kereséssel ugyanis ezt találtam:

"Kyuuketsuki" - AniDB

"Vampire. A legendary creature which lives in shadow, and preys on humanity.
Onohara Mikage is an unfortunate girl that sold herself to a clan of Vampires to pay off her parents debt. What has the clan head, Claude, prepared for her? Will she be able to pay herself off and obtain her freedom by serving him?

Categories: 18 Restricted, Anal, BDSM, Bondage, Dating Sim - Visual Novel, Erotic Game, Fantasy, Large Breasts, Nudity, Sex, Torture, Yuri - similar

LasDen
jó kérdés. az Eva 3. film tv-s leadása után ez a logó jött és a hivatalos honlapra is ez került...a 4. részhez akar jelenteni valamit :D

Lelouch
Ez micsoda?
LasDen

armageddon666
Egy ismerősömnek szeretnék beazonosítani egy animét. Vámpíros, sok szín van benne, de inkább lágyabb színek (alacsony vibrance, pasztell színek, nem tudom ki hogyan azonosítja). A történet meg valami olyasmi, hogy egy lányt eladnak a szülei egy vámpírcsaládnak. Ő ezt nem tudja eleinte. Valami shoujo-hárem lehet a műfaja.

Ilyet nem nagyon néztek gondolom, de talán valakinek az ismerősének a húga rajonghatott iránta. :D

@

IMYke2.0.0.0
No, fél nap és Japánban leadják: "Ghost in the Shell: Arise - Border 4: Ghost Stands Alone"

BEAST
Eddig a szezon legjobbja nálam az Aldnoah, bár szerencsére a macskán kívül is elérhető volt már az előző rész is. :)

Akkor le vagyok maradva egy kicsit. :) Pont jókor mert holnap jön az Aldnoah Zero. :)
LasDen
már tegnap 11-óra körül óta van :D

ÉÉÉSSS ebben perceb bejött a nyaa!

Bár lehet hogy csak időleges de hátha...
efti
Engem egyedul a Zakyou no Terror hianya miatt zavar. Minden mast amit kovetek megtalaltam mashol

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok :)

xblades
Még szerencse hogy én egy ideje többet töltök le mint nézek meg így van tartalékom bőven :)
Az a pár nap hét kihagyás nem zavar mert az újakra meg amúgy sincs időm.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
a twitterük szerint japánba vezettek a nyomok. ACrunchy Funi és a Japán kormány a két vezető elkövető a vélemények szerint

armageddon666
A DDOS-olást? Törvénytelenség ellen nem léphetsz fel törvénytelenséggel, csak ha hárombetűs szervezet vagy...

@

Még szerencse hogy nem kizárólagos forrás.
LasDen
Már 97 órája nem megy a Nyaa. A HS hírei szerint a Crunchy és a Funimation csinálja....

efti
A nyaa 'tavollete' alatti utazas kozbeni anime hiany potlasara belekezdtem a Steins;Gate-be. Egyenlore eleg zavaros, de gondolom...remelem, tisztul majd

WWFSMD?

efti
Koszonom. Ugy tunik tobb sorozatba kezdek most majd bele mint nyaron

WWFSMD?

LasDen
mert nem hülyék a tv-k annyira :D

Eszembe jutottak a régi szép idők...

Emlékszem anno még Dragon Ball betiltása idejében a TV-ben egymást érték a "leleplező" és "tényfeltáró" riportot az animék káros hatásairól.

Egyszer a bemondó kőkemény arccal bejelentette (kb úgy ahogy a élőben leadott kivégzések előtt szokás) hogy most mutatnak egy ÁTLAGOS animét, szóval a gyenge idegzetűek menjenek ki.

Ezután jött egy kb 30másodperces snitt a La Blue Girl-ből, majd a nagyon okos szakállas, szemüveges emberek kb fél órán át beszélgettek hogy miért is káros az anime.

Manapság úgy megnéznék már egy tényfeltáró riportot a celebek és valóságshow-k káros hatásairól de valahogy már nincs egy sem.
Lelouch
efti
Van mar az oszi szezonrol teljesebb osszefoglalo kep? Remlik hogy valaki linkelt egyet egy ideje, de az eleg rovid lista volt, gondolom azota voltak bejelentesek..

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Én is úgy gondolom, hogy ez "olcsó játék hülye gyerekeknek" - mert hogy értelme nincs, az holtbiztos.