72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    Kis önállóságot...
    Ott van az oldal címe a linkben [direkt így linkeltem].
    De tessék: http://www.sankakucomplex.com/2015/04/05/danmachi-boobs-battles/ - felülről a 3. kép.

Ehh, már rég elvesztette az erejét így az egész.
  • LasDen #67024
    kibebaszott sankaku...

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.04.05. 12:52:13
  • shaddam
    501
  • IMYke2.0.0.0
    Ha más sem látná: http://images.sankakucomplex.com/wp-content/uploads/2015/04/DanMachi-Episode1-Omake-15.gif
  • BEAST #67021
    Én semmit sem látok, de azért kapsz egy ilyet. :)
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.04.05. 11:29:35
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a gif mindent visz:

“Dungeon ni Deai o Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka” (also known as the more brief “Danmachi”)
  • BEAST #67019
  • LasDen #67018
    Shokugeki no Souma

Mintha egy felturbózott, ecchisebb Yakitate lenne. A kóstolós részeknél egyértelműen. Csak sokkal több a csöcs és a segg :D Jó ez...
  • BEAST #67017
    Nekem eddig kedvenc újonc sorozatom, LN/manga is tetszett. :)
  • LasDen #67016
    a legjobbak is hibázhatnak :D
  • Lelouch
    Eddig tudtam tolerálni. Nem is értem, hogy tudtam ezt védeni itt korábban... :D
  • LasDen #67014
    nah, mi történt?
  • LasDen #67013
    Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka

Elég elcseszett egy alap koncepció. Fantasy világ RPG játék elemekkel. Oké...:D De azért lehet nézni.
  • Lelouch
    Talán be lehetne rakni akkor egyetlen egy általános bannert, esetleg?
  • Lelouch
    To Love-Ru Darkness manga: részemről dobva
  • LasDen #67010
    Oregairu Zoku

Az elején az előző évad végén lévő konfliktus képeit lehetett látni, de azon túl, hogy volt ilyen nem emlékeztem, hogy mi is volt az. Mindegy. Amúgy ott folytatja ahol véget ért. Sztori, minőség, minden. Talán az animáció változott, de nem vagyok biztos benne....
  • RelakS
    Úgy látszik, tönkrement Malakai domain-je :S
  • efti
    Aldnoah Zero S2: hat ez eleg lapos lett. Csalodott vagyok.
  • bigbigle
    Köszi szépen LasDen és Count Adyn.
  • Lelouch
    A bannerrel mi a helyzet?
  • Renjike
    Tokyo Ghoul Root A elég meggyőző volt. Bár sikít róla hogy hiányos és 100 fejezetnél hosszadalmasabban tartó sztorit tömtek bele 24 epizódba. Mindenhol azt olvasom hogy az emberek sírnak a vége miatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy Kaneki meghal,
    de erre semmi utalás nincs sőt , folytatásnak vetik el a magokat.
  • xblades
    Igen van egy kettő ilyen weboldal, bírom őket :)
  • Count Adyn
    Shigatsu?
  • LasDen #67002
    a röpis a Haikyuu! a hegedűs az meg franc tudja.
  • bigbigle
    Sziasztok,

Van két anime aminek nem tudom a címét, de most valamiért szívesen megnézném őket.
    Az egyik az valami röplabdás, a másik pedig valamilyen zenei (ha jól rémlik esetleg egy hegedűs lány volt a borítója), és mind a kettő újabb.
    De ha esetleg tudtok mondani bármilyen olyan animét amit érdemes megnézzek, én annak is örülnék.
    Ha segít bármit, akkor itt van a MAL linkem.
    (bár kicsit össze-vissza van mert nem igazán volt használva az elmúlt időszakban)

Előre is köszi a segítséget.
  • eddaniel
    fújjjjj, anibe fújjj!!!
  • LasDen #66999
    Mal ma :D
  • LasDen #66998
    Hát az...

De az egész kicsit olyan erőltetettnek tűnt számomra. Volt egy jó ötlet, amit próbáltak kibontani, de nem igazán volt hova. Részemről egy 5/10
  • IMYke2.0.0.0
    "Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi" 6/10
    2014. júliusában kezdtem el. Tegnap sikerült befejezni. Annyira izgalmas volt ez a "Piroska és a farkas" setting átforgatva japános-animés stílusra, majd jól megkutyulva kis fanservice-szel és tipikus fasságokkal (direkt így írva).
  • DasIsFuck
    wow, ez jóféle program:)
  • LasDen #66995
    Töldtsd le a MAL Updatert
  • DasIsFuck
    Létrehoztam első MAL-os accountom:D

Beraktam amiket jelenleg nézek, átláthatóság végett hoztam létre, de olyan rossz a dizájnja, ha berakok 10-20 körülit simán összefolyik az egész.
  • efti
    Death Parade ep. 12: ennel komolyabb lezarasra szamitottam. Nagyon folytatasra hajazo befejezese lett..
  • Renjike
    Eureka Seven AO egy förtelem. Az eredeti sorozatot imádtam , de itt semminek nincs értelme és semmi sincs lezárva. Van egy jó eleje meg félig megvan a közepe de onnantól egy hatalmas lyuk . Nincsenek magyarázatok csak karakterek spontán jönnek-mennek .

5-6/10
  • LasDen #66991
    van egy enyhe tikkem a szőke tsunderék (meg úgy általába a szőke lányok) felé. Ha nem túl idegesítő a karakter, akkor könnyen megszeretem őket :D
  • BEAST #66990
    Szerintem ő volt a legidegesítőbb. Akkor már inkább az enyhén yandere Utaha, vagy a semmilyen Kato. :D

Amúgy nekem egyetlen gondom volt a sorozattal. Az első (nulladik) rész volt a legjobb, és sajnos nem tudta ezt a szintet tartani. :(
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.30. 14:17:51
  • LasDen #66989
    Eriri
  • BEAST #66988
    #TeamMichiru!
  • LasDen #66987
    Saekano

Elég durva otaku bait volt. A "kameraman" mintha törpe lett volna. Rengetegszer mutogatták a leányzókat alulról. Az viszont tetszett, hogy néha próbálták a kliséket kifordítani. A VN készítés miatt néha eléggé meta volt a hangulat. Olyanokról beszélgettek, amik egy az egyben ráhúzhatóak voltak a sorozatra is. Nem próbálták takargatni a dolgokat, inkább próbálták előnnyé tenni.

5/10
  • Prof William
    Drifters anime?

Remélem Hellsing Ultimate módjára OVA-k ban oldják meg a dolgot.