Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-A Chusuri-t "középső hármasnak" (Middle-3) fordították a
-Később ugye a fürdős jelenetnél is kikel amiatt, mert "Mimi"-nek nevezik, azt meg is említi, hogy a 33-ast lehet Mimi-nek ejteni, de ez akkor sem lelkendezik ezért a becenévéért.
-A Mangákban állítólag HK33E eléggé forrófejű, hirtelen haragú, akár csak Aug hosszú hajjal, szóval valójában inkább az van a háttérben, hogy a személyisége ilyen, minden apróságon megsértődik, felhúzza magát (ugyanakkor viszont nagyon tiszteli a feljebbvalóit, ezt jelezte, hogy sűrűn elnézést kér a tette után).
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És vajon melyik oldal lehetett a ludas? SG, vagy Gelbooru? 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Talán újabb 5 év múlva nem lesz megint ennyi szutyok rajta 😄
Így:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

S íme, a kép:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
De tényleg. 😄 Képet linkeltél? Nem látom. 😞
@
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.10.29. 19:55:19
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A sorozat sem volt nagy szám, de sok szerethető karakter volt. Meg az egész olyan KyoAni-s volt. A film sem volt sokkal rosszabb, de a sztori egy kicsit kevés volt erre 80 percre. Meg hát Dera és Choi nem szerepltek csak 1-2 percet.
5/10
25. *,362 ***,362 Zankyou no Terror Vol.2
Watanabe sikerre vitte újfent sorozatát 😄
Most nincs sajna időm kifejteni a Yamato-t (mert ugye a régi sorozatot láttam), de ott meg a túlzott szimbolikákat untam már a végén. Érdekes, és jó sorozat a maga módján, csak másképpen "japán" mint a japanimation katonai vonulatának többi ága. Itt tényleg nem a gyerekekről szól a történet, de a masszív japánság benne van (hosszú lamentálások, moralizálások), kezdve ott, hogy a személyzet "fordítva" viseli a pisztolytáskákat, hogy úgy rántsák elő a fegyvert, mint ahogy a szamurájok a katanájukat... 😄
Most megnéztem a Cross Ange első négy részét, és ha a kissé túlerőltetett fan service-től eltekintünk, akkor egészen tetszik a története, nem annyira egy kaptafa, és tetszik, hogy "számkivetettekről" szól, viszont ismét - minden Norma nő lenne...
Utoljára szerkesztette:
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkor gondolom maga a karaktere nem jön be neki. Sztem tök jópofa, én jókat mosolygok rajta, meg nem egy "kétdimenziós" szereplő, már ebben a három részben is csinált olyat ami meglepett meg nem számítottam rá. Először azt hittem, hogy ilyen gyagyás gyenge comic relief sablonhős lesz, de szerencsére nem úgy lett. Ha ez egy rpg lenne akkor ő lenne a zsivány kaszt 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem is értem, hogy ez a sorozat anno miért nem lett itt megemlítve/kitárgyalva.
Más: Megnéztem a Shingeki no Bahamut és a Parasyte 3. részét. Mindkettő nagyon erős alkotás ebben a szezonban. A Bahamut egy igen jó fantasy anime remekül megrajzolt és szerethető karakterekkel (eddig nem is találtam benne idegesítő szereplőt). Ezenkívül a humora is nagyon jól el van találva amellett, hogy tényleg jól átjön a fantasy hangulat (harcok, helyszínek).
A Parasyte már a trailer-je után érdekelt és eddig mind a három rész nagyon tetszett. Szép animáció, jól megrajzolt karakterek és jó maga az alapszituáció. Emellett többször is egész érdekes témákat feszegetnek benne.

Egyébként az Upotte!! Wikia-ban ezek egy jó része megtalálható, nem én találtam fel a spanyol viaszt, csak nekem is feltűnt. 😄
Utoljára szerkesztette:
De egyébként biztos érdekes lenne... Majd 10-20 év múlva, amikor csinálnak egy reboot-ot. 😄
Utoljára szerkesztette:
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Remélem a 3. már jó:

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette: