72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    Grisaia no rakuen: az elso sorozat alapjan kisse csalodas volt ez a masodik, igy nalam 7/10 lett

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tulzas ez a nagy happy end szerintem. En valami olyasmit kepzeltem volna, hogy Yuuji felrobbantja magaval Oslot ahogy meghal, elvegre ez az karora-bombat aktivalta volna
  • RelakS
    Wut?

Pár napig nem nézek be, erre röpködnek a szülinapok?

További sok boldogat, LasDen!
  • xblades
    High School DxD BorN

Nos még ha elégé elfogult vagyok ezzel a történettel, sorozattal, de ez az évad elégé hullámzó minőségű volt számomra.
    A több érezhető kapkodó hiányos jelenet, esemény és azok amikről tudom hogy kimaradtak lerontja az élvezhetőségét. Plusz olyannal meg időt pazaroltak ami műdrámázás és felesleges cselekmény.
    Ezt az évadot ezenfelül még ecchi és humor terén is gyengébbnek érzem, az első műfaja miatt is pontot vesztő.
    Ami tetszett hogy jól fel volt építve az évad, tehát amit belevetek az részről részre építették fel, mindennek meg volt az előzménye.
    E mellé a karakterek hátteréből is megismerhettünk ismét dolgokat.
    Pozitivum a két lány Asia és Rias csókjelenete és Rossweisse történetbe hozása, bár ez igazán teljesé csak a végén vált.

7/10 Így meg volt a negatívuma is a változtatásnak de volt némi pozitívuma is az évadnak ami nekem szórakoztatóvá tette azt.
  • LasDen #67303
    kösz
  • Prof William
    Boldog Születésnapot!
  • LasDen #67301
    köcce :)
  • BEAST #67300
    Boldog születésnapot! :)
  • LasDen #67299
    köszi
  • armageddon666
    Boldog születésnapot, LasDen!
  • LasDen #67297
    köszi... hestia...:D
  • Renjike
    Boldog születésnapot ! :)
  • LasDen #67295
    köccönöm
  • Lelouch
    Boldog születésnapot, LasDen!
  • LasDen #67293
  • LasDen #67292
    másnak is volt már elmulasztva a születésnapja, most ezen nem kell ennyire fenn akadni. De köszönöm szépen...
    neked meg utólag is :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem csak te szoktad észrevenni... és mi legalább rendesen ki is írjuk...

Boldog születésnapot LasDen!
  • biomage
    BSZN
    Én legalább észre veszem ha valakinek születésnapja van
  • armageddon666
    BlazBlue Continuum Shift II-nek nagyon megöltem PC-n, de aztán találtam más elfoglaltságokat helyette, és persze elkezdtem bánkódni, hogy Chronophantasma meg nincs (mi lesz így a storyval? :( ) Az mondjuk fájt hogy a japán hangot rá kellett hackelni.

Aztán láttam, hogy kijött PC-re a régi Guilty Gear XX Accent Core Plus R, és mikor keresgéltem, hogy mit is tud ez a rész: az alábbira akadtam

Nakata Jouji !!

Persze PC-re nincs. :(

Bocsi az offért.
  • biomage
    senki nem jött rá hogy aznap volt az sz napom :D
  • LasDen #67287
    One Piece világ rekord...
    achieving the world record for “most copies published for the same comic series by a single author”.
  • RelakS
    Sayonara

Pomf.se has shut down.
  • biomage
    a videó pont egybe vág a napommal :D a tortás jelenet legalább is :D
  • LasDen #67284
    Asuka is an adult
  • efti
    Omoide no Marnie: kellemes volt, Ghibli jobbjai koze sorolnam. Nalam 8.5/10
  • LeWyTy
    Nemtom miez , de most így kikészültem RÉPA (kvajó! miez?)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.03. 23:23:51
  • LeWyTy
    Köszi
  • LasDen #67280
    Ore monogatari
  • LeWyTy
    Hehe... Done! Ez miez?
  • LasDen #67278
    elcsépelt, de azzal a hanggal nem lehet nem röhögni rajta :D
  • LasDen #67277
    kedvenc válaszom: Ushio from clannad, hiding from our main character'no shit while meeting him for the first time. Also him crying with our main character
  • armageddon666
    Nekem Seto no Hanayoméből Luna apja a kedvencem. Nincs változás. :D
    Hmmm... Shinji helyett Schwarzenegger?
    Hmmm... Light helyett Schwarzenegger? Vicces egysoros minden kill után.

Hogy kedvenc karaktert cseréljek le, abban semmi érdekes nincs. Vannak jobb potenciális arcok. :)
  • Prof William
    Megnézném Kyubey mit kezdene azzal ha Madoka helyett az Osztrák Tölgy szerepelne magical girlként.
  • BEAST #67274
    Ejj... a terminátor Holo szerepében nagyon durva lenne. :DD
  • LasDen #67273
    na de erre válaszoljatok:
    Your favorite anime character is replaced by Arnold Schwarzenegger, does it get better?
  • BEAST #67272
    Épp ez az egyik bajom vele, hogy nem képes. Egy szánalmas lowbie démon, aki a vörös sárkány ereje nélkül és egy kis mellpöckölgetés nélkül semmit sem érne Tipikus shounen hősként, mindig mindent túlél és a megfelelő pillanatban jön egy powerup.

Ebben az évadban eddig hányszor akarták beadni, hogy épp meghal? Azt hiszem ez már a második volt.
  • LasDen #67271
    legalább a harcban kompetens. Néha még önállóan is képes harcolni. Amúgy egy idegesítő idióta....
  • BEAST #67270
    Sajnos már kezdek én is immúnis lenni, de leginkább csak Issei zavar. Kb a legundorítóbb fajta hárem hős.
  • LasDen #67269
    minden felé csak úgy repkednek a csöcsök. Nincsenek rám hatással. Vannak, cool és kb ennyi...:D
  • BEAST #67268
    Hogy lehet számodra túl sok az ecchi amikor tudjuk, hogy csak a nagy mellek miatt nézed. :P
  • LasDen #67267
    HS DxD 8-9
    Voltak egész cool harc jelenetek, plusz végre történhetett volna valami érdekes, de nem, mert a status quot fenn kell tartani. Még ha ezzel megint csak pofán csapták a nézőt. Ettől függetlenül a szövegkönyv egy szar nyakon öntve szarral. Igazából nem is értem miért nézem még. Kritikán aluli fos, amit ez alatt a 9 rész alatt műveltek, az ecchi meg egyszerűen unalmas és sok. De azért nézzük még. Logika...:D