Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.19. 20:28:24
Én úgy érzem, hogy próbál nagyon drámai lenni a sorozat, de nekem ez nem jön át. Mégha nem is pont így, de ezt lehetett már máshol is látni. A lányok múltja is olyan erőltetettnek érződik....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Érdekes hogy Michirut jónak mondod pedig részemről és sok helyen is olvasva én úgy szűrtem hogy a legunalmasabbnak tartott és legjobban utált főleg hogy az egyetlen route ahol a VN fantasy irányba ment ráadásul sokan nagyon idegesítőnek tartották mint szereplőt.
Számomra az egész VN leggyengébb része a gyenge kémia volt a főhős és hősnök között.
Lehet hogy Yumiko gyenge volt mint route de egyedül ott volt hihető a kialakuló szerelmi kapcsolat számomra az tette a legjobbá.
Makina és főhős közti kapcsolatra inkább apa lánya illett volna legjobban
Sachi tipikusan barát kategória.
Michirunál meg abszolút semmi kémia nem volt
Amane so-so,a végső jelenet azért ütős volt.
A VN legrosszabb-legérdektelenebb "route" -ja Yumiko és Sachi volt. Michiru már egész jó volt .
Makina és Amane sztorija örvendett a legnagyobb népszerűségek.
Jóé érzékeled. Viszont nagyon látszik hogy készítők között sztoriírókként ott vannak a VN készítői is mert bár sokszor csak 1 rész jut egy lányra de abból a maximumot kihozzák.
Ha igazak pletykák, akkor most jön két rész Sachi és Amane 3 vagy 4 részt kap majd...
- Grízalja meg elég nagy waddafak. Az előző két csajt 1 rész alatt megoldotta. Gondolom karddal kaszabolják, hogy mi maradjon ki a VN-ből...
- Shirobako érdekes, de annyi
Meg van a Fate...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tudom, hogy csak a téma miatt, de nekem eddig még mindig dobogós a Log Horizon S2 és a Sword Art Online S2, az előbbi kezd komolyra fordulni, az utóbbi pedig kezd olyan virtuális valóság játszadozásba átmenni amit kicsit hiányoltam. Kár, hogy az első évadban nem mutattak ennyi történést.
Az újak közül nekem a Shigatsu wa kimi no uso mellett a Shingeki no Bahamut is tetszik, annak ellenére, hogy mennyire ellenszenves a főszereplő számomra. :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-Psycho pass s2
-Shigatsu wa kimi no uso
-Parasyte the maxim
WWFSMD?
Hát nem erre számítottam... :D
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.17. 15:50:59
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hát ez eddig nagyon sovány. Ezek a folytonos 'most nem öllek meg ezért, azért, amazért, éppen erre jártam' dolgok borzalmasan frusztrálóak. Minden részre jut 1-2 ilyen. Olyan erőltetett szagú az egész, hogy Shirou mindig csak a másik lustasága miatt ússza meg a harcokat. Aztán meg kilométernyi expoziciós beszélgetések, ami egy idő után szintén sok lesz. Kb ugyanaz eddig, mint az elődje....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2014.11.12. 11:02:52
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Akkor bukott a pontszám, amikor elkezdte a szokásos köröket...
Tartok tőle, hogy a 2. sorozat folytatja az előbbi hagyományait. Majd "eccer" ránézek.
Legalább nem nekem kellett beírni, hogy az Attack on Titan és a SAO szar. :D
Köszi a választ!
Küzdök vele már egy ideje így ezzel küzdenem nem kell :)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha ilyent tud valaki azt is megköszönném.
Itt tényleg per lemez az eladás és nem az összesített amit a sorozat hozott? Mondjuk úgy soknak nem is lenne értelme, de így meg néhány elég erős szám :)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
o_O
Ráadásul, itt a 90-es éveket is épp úgy megnézheted, mint az ideieket...
Köszi
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(Legyen akármilyen kaszabolós cucc, nem annyira ciki olyanok előtt nézni mint ecchiket szerintem:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.08. 18:23:53
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Vagy kaszabolós guro megy vagy borderline hentai...sarkítva persze.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az lenne a poén, hogy amikor egyedül van egy normális, széles közönség által befogadható jelent megy, míg amikor a szülei besétálnak olyan jelenetek vannak, ami miatt a szülei furán fognak ránézni.
Amúgy meg:

Legyen annyi elég, hogy nem a legjobb... De ha nagyon ráérsz, akkor végülis meg lehet nézni. Egyébként én nem fecsérelném az időmet rá.