72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67346 Sword art online, acchi kocchi, horizon on the middle of nowhere i-ii, fate zero, usagi drop, aano himita no hana no namae... , daily lives of highschool boys, sinsekai yori, bakuman, sakurasou no pet na kanojo, sket dance, cihayafuru, mawaru penguindrum, gin no saji, tiger bunny és zetsuen no tempest.
Ezek magasabbra értékelt animék az elmúlt évekből... -
#67345 Jo par ev szunet utan gondoltam neki allok ujra animezni. Utolso animek egyike szerintem a Claymore volt amit neztem. Most az Attack on Titan-t nezem. Meg van par resz hatra. Mivel sehonnan nem birtam beszerezni ezert elofizettem a Crunchroll-ra. Ott nezem 1080 felbontasban. Valaki tudna meg valami jo sorozatot ajanlani ami mar fullosan kint van? Johet barmi de 150 reszes animekre nem vagyok nagyon kivancsi. Narutok meg tsai nem igazan izgatnak. A legutobbi ket anime ami nagyon bejott az az Eureka Seven volt es a Claymore. Van valami mas ami az elmult (mondjuk) 5 evben jott ki?
Titan egesz jo de nem nyugozott le annyira. Kicsit idegesito volt, hogy mindenki visongat meg sir meg eppen idegosszeroppanast kap. Volt egy jo par fasza resz de azert tobbet vartam. -
#67344 Jól hangzik, remélem nem a kölyök vonalat viszik tovább. -
#67343 NEXT G Coming Soon
Új Gundam sorozat a láthatáron? :O Vagy csak valami random mecha.... -
#67342 "másodsorban"
Úgyis silány a szinkron. Nem fektetnek bele annyi pénzt és energiát, hogy jó legyen. -
#67341 Szomorú, de várható volt. -
#67340 Viasat interjú
Az anime műsorokkal mi a helyzet? Ezekből vagy nem jön új, vagy csak összefoglaló fut, és ezért morognak páran a Facebookon.
Kutatásaink alapján az animéket elsősorban a 13-17 éves korosztály nézi, másodsorban a 25-29 éves korcsoport. Kereskedelmi televízióként a 18-49-es korosztályt tekintjük fő nézőinknek, hirdetőink erre a célcsoportra tervezik kampányaikat, ezek értékesítése jelenti a csatorna elsődleges bevételi forrását. Az említett kutatási adatokból
az derül ki, hogy az animét célcsoport alattiak választják,
ez pedig azt is jelenti, hogy a műsorszámok körül megjelent hirdetések nem érik el azt a célközönséget, akiknek a reklám szólna. Emiatt született meg a 2014-es év végén – még a csatorna értékesítése előtt – az a stratégiai döntés, hogy az eddig animék megvásárlására fordított pénzösszegből, valamint a szinkronizálásukra felhasznált keretből a csatorna a jövőben elsősorban saját gyártású műsorok készítését, valamint premier sorozatok vásárlását finanszírozza.
Mondjuk nem tudom a 25-29 hogy nem fér be a 18-49-be, de lehet, hogy elenyésző a számuk.. Mindegy, nem lesz anime oszt kész..... -
#67339 akkor már csak az autó hiányzik :D -
#67338 -
#67337 gangsta volt, de nálam közepes volt. Langyos, lassú, kissé érdekes, kissé uncsi kezdés volt. Lehet belőle jó is, dehát a Manglobe csinálja.... -
#67336 Igy első ránézésre engem semmi nem fogott meg a nyári választékból, max a dragon ball perverz kiváncsiságból:D -
#67335 Ez a Gangsta elég erősen rajtolt, tiszta Black Lagoon érzésem volt közben. -
#67334 Akkor a plastic memories meg nagyobb nulla mint amilyennek tunt (chobits-et nem lattam)
Ami a punchline-t illeti, marhasag volt, de valahogy vevo voltam ra.
Ha mar a baromsagoknal tartunk, jo lenne egy akkora orultseg mint a Level E volt.. -
#67333 Punchline: Nagy csalódás. Már csak azért néztem végig, hogy meg tudjam mi értelme volt az egésznek. Semmi.
Plastic Memories: Chobits 2.0, gyengébb kiadásban. Egy komoly, érzelmes témát nagyon gyerekesen mutattak be. -
#67332 Punchline: annak ellenere, hogy elejetol vegeig baromsag en hatarozottan elveztem.
Plastic Memories: nagy remenyeim voltak az elso epizod alapjan, de sajnos hiaba. Kar erte. -
#67331 A hétvégén megnéztem az Assassination Class-t és hihetetlenül tetszett. Remélem lesz folytatása. Az ending pedig a tavaszi szezon legjobbja nálam. :)
-
#67330 Belekezdtem a Nourin-ba.
Leírás alapján egy érdekes alapsztorinak tűnt.
Azt viszont nem gondoltam volna, hogy ilyen elborult egy anime lesz:D
Ami nem baj, mert tényleg az első 3 részén nagyon jól szórakoztam csak félek, hogy a 6.rész után már pont az ellenkezőjét fogom tapasztalni. -
Prof William #67329 Gakkou Gurashi
Ó basszus ekkora egy troll PV-t. :)
Aki nem olvasta mangát az majd azt hiszi, hogy valami aranyos ki moe cuccot kap. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.29. 09:02:24 -
#67328 Media Factory’s MF Bunko J imprint editor in chief Sou Yurugi has announced on the official website of the Zero no Tsukaima (The Familiar of Zero) series that the light novels will continue to be produced. The original author and creator of the series, Noboru Yamaguchi, passed away in 2013.
Remélem lesz belőle valami féle fordítás . Vagy majd japánul . :P -
#67327 Mondjuk ahogy elnézem, ez a moe (燃え) nem pont az a moe (萌) :D -
#67326 vagy chibi :) -
#67325 Ezt most nem hagyhattam ki :D Moe Moe Kjuun K-On! -
#67324 moe -
Drubowski #67323 Üdv
Megtudná valaki mondani hogy mi a neve annak az anime műfajnak amiben ilyen jópofa, aranyos karakterek vannak:
-
#67322 Tera Online (játék) cosplay.
Eredeti karakter. -
#67321 Oregairu S2
Az biztos, hogy a hasonló témájú sorozatoknál sokkal többet kínál, de a megvalósítás nekem nem midig tetszik. Főleg, ami ebben az évadban lement a 3 főszereplő között, az nekem sok volt. Az egész drámát túl soknak éreztem körülöttük. Főleg azokkal a látványos arc kifejezésekkel. Az utolsó rész is tele volt ilyenekkel....
6/10 -
#67320 Ha nem egy fanservice anime lett volna fantasy elemekkel, hanem mondjuk egy fantasy fanservice-el.:D
Én 7 pontra értékeltem.
-
#67319 ENYÉM!!! ( :D )
Dark Elin, bár ezt nem tudom, miből van. -
#67318 szerelmes vagyok. -
#67317 láttam, jó féle :D Bár én ezt a Hestia hisztériát (hehe) nem értem.... -
#67316 Tomia cosplay-ét érdemes megnézni ebben a témában: Hestia cosplay -
#67315 danMachi
Nem volt rossz a befejezés, sőt. De általánosságban is jó.. lett volna, ha nincsenek azok a kis nüanszok, amiket én nem bírtam. Sokkal jobb is lehetne....
6/10 -
#67314 a japánok még a kevésbé népszerűbb darabokból is csinálnak adaptációt. Muszáj ázsiaknak lenniük, mivel ezt nem hollywood v más készíti. Ennyi belefér, nem számít hogy kifélék. A cím eddig minden változata szar volt, de talán ez legalább látványos lesz...... -
#67313 Pont most néztem meg a sorozatot. Nem gondoltam volna hogy lesz élőszereplős film is. Bár fura ennyi japán szereplővel mivel az animében épp a lány a ritka ázsiai ember. -
#67312 Tetszett. -
#67311 Jééé... nem csak az animékben vannak fura figurák... azért néhol elég jó a vágás (túlzás).
-
Prof William #67310 Attack on Titan avagy Lóci Óriás Lesz élőszereplős trailer.
Az első infók alapján azt hittem elcseszik ezzel modernizációval de egész jól néz ki. Látszik hogy nem követik 100%-ban a sztorit hanem megpróbáltak egy önmagában is élvezhető filmet összehozni ami dicséretes. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.24. 13:58:30 -
relaks: köszi szépen :) -
Prof William #67308 Most találtam ezt képet...
Könyörgöm segítsetek! Félek!
-
#67307 Nekem meg pont az első évad volt kicsit csalódás és a második tetszett jobban. :D