Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Saber odahívása vagány lett😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Na, egész normális epizód volt a mostani FSN. Az eleje megint faszság volt, de a végére összeszedte magát...
----
Hír: HD Remastered érkezik majd a EVA sorozatból és filmjeiból. Úgy is régóta újra akarom nézni, legalább lesz miért 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Értem köszi.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Tudtommal még nincs hozzá teljes fordítás, de az AnimeAddicts még idén ki akarja adni magyar felirattal az egészet.
xblades
Space Battleship Yamato 2199
Év 2012

Ehhez tudtok teljes magyar felíratott, esetleg találok hozzá?

Köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
++
😊

@

LasDen
szarok én rátok 😛

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy engem nem érdekel, hogy őt mi érdekli.

Szerk. 1.: Szmájli

Szerk. 2.: Ez már óvoda, nem Inception.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.29. 17:04:28

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy őt nem érdekli. 😊

Öcsém ez tiszta inception. 😊
IMYke2.0.0.0
Tudhatnád, hogy én nem olvasok mangát. Nem ma ismerkedtünk meg a topikban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Engem érdekel mások véleménye, de csak abban az esetben, ha azért valamivel erősebb alapon állnak.<#papakacsint>
IMYke2.0.0.0
A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senkit sem érdekel a másé.
Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel.

Lelouch
Tudod mit? Sz*rok a véleményedre. Egészen pontosan 0 fejezetet olvastál el belőle, és erre itt kijelented hogy rettenetes a történet. Nevetséges. 😄
IMYke2.0.0.0
Nyitott vagyok és tudok lenni dolgokra, de a "fasságok" (egyértelműen: ez a sztori) sosem tudták felkelteni az érdeklődésem. Én már csak ilyen vagyok és maradok.

Lelouch
Most mondjam azt, hogy nem is vártam mást tőled? 😄
IMYke2.0.0.0
Statisztika nem érdekel. A véleményem változatlan.
Ez a plot rettenetes.

LasDen
hát őőő... érdekesen furán hangzik, vagy furán érdekes...

Lelouch
Ha ránézel a statisztikákra akkor láthatod hogy talán mégse lehet olyan szar, mint azt hiszed.<#papakacsint>
armageddon666
Miss Understanding. 😄

@

IMYke2.0.0.0
Hát, ez a "fantasztikus" történet...

Lelouch
Mi a probléma? 😄
IMYke2.0.0.0
Úristen.

Lelouch
Molester Man: the best love story ever told<#hawaii>
Count Adyn
Nekem a kedvencem lett az ősziek közül, pedig alapból nem igazán érdekelt a téma. Nem gorefest mint a tokyo ghoul, inkább karakterfejlődős része érdekes

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Az anime csak a live action reklámjának készült elsősorban. 😄 Kb. mint anno a két Kaiji évad.
LasDen
ilyen jó ez a parazita, hogy live action is készült belőle???

Lelouch
Mivel a héten lesz az élőszereplős mozi premiere, most két új részt adtak le az animéből. Utoljára talán még a Bleach-nél volt részem hasonló duplarészes kiadásban. 😄 Pedig nem bánnám, ha gyakrabban lenne ilyesmi.
Lelouch
Kijött angolul. Hát túl sok minden nem derült ki... 😄 De legalább már nem teljesen homály a karakter háttere.
A Shikkoku no Hana - nagy kedvenc. Valahogy így kellett volna folytatni a sorozatot.

És hogy a MEMEME miről szól?

Ne nézegess túl sokáig a nunájukat rázó ribiket, mert különben egyszer csak azon kapod magadat hogy életre keltek az anime figuráid , és az Eva-maszkos exbarátnőd bő nyállal belehány a tüdődbe!
DasIsFuck
A Grisaia 8.részében a robbantásos jelenetnél kicsit megesett a szívem Makinán😞
Pedig annyira a semmiből jött, mégis milyen hatásos tudott lenni.

Milyen érdekes, hogy most darálom az Arrow/Flash idie évadjait és ott meg a 45 percből jó 20 perc részenként arra megy el, hogy mennyire sajnálnom és eggyütéreznem kellene a karakterekkel és hogy mekkora tragédián mennek/mentek át, meg érzelmi tsunamikkal árasztják el az egészet és semmi eredménye...

Akkora a kontraszt hogy arra nincsenek szavak.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
Szerintem meg nagyon rossz irányba ment el a sorozat a Ryuusei no Gemini-vel. Ezen a ponton én már a Shikkoku no Hana-t ismerem el a sorozat folytatásának, és nem azt a 'valamit', amivel a Bones előállt...
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.11.25. 22:39:44
xblades
Nekem pont a Darker than Black: Ryuusei no Gemini jött be jobban, mivel az több dologra adott választ amit az 1. évadból hiányoltam.
Bár jobban kell japánnak lenni hozzá mert ez sem nekünk készült 😊

Lelouch

Migi hangja...<#zavart1> Szerintem Hirano Aya milliószor jobb ennél... 😄
IMYke2.0.0.0
Tartom magam a véleményemhez.

armageddon666
De a csajnak két formája van. Az emberi, aki szomorú hogy elhagyta, és a démoni (+ a kurvái). És furcsa számomra, hogy ezek a gonosz lányok tapadnak rá, és megeszik. Egyszerre vonzalmat is kifejeznek, másrészt felfalják, tönkreteszik. Ha megbánta hogy dobta a csajt, akkor inkább magával kéne küzdenie, nem?

++az erős szexualitás nem hiszem hogy csak öncélú lenne.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anno is részt vállalt a dologban, szóval valójában arról szól az egész, hogy az otakuk bekaphatják. 😄 (jk)

Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2014.11.25. 18:19:52

@

IMYke2.0.0.0
Szerelemről. Mi másról is szólhatna.
Most kivételesen arról, hogy a srác már megbánta, hogy elhagyta a csajszit, de már késő.
Minden más csal allegória, és öncélú fanservice a cuccban.

armageddon666
Már volt linkelve eredeti forrásból, ahol még mindig fent van, és... szerintetek miről szól ez az AMV? Ez fontos mert
I WATCH IT FOR THE PLOT!

😊

@

DasIsFuck
Nálam a Grisaia a favorit, igaz én csak 3 sorozatot nézek a szezonból.
Ez a legérdekesebb a 3 közül számomra

Paraziták nálam kicsit leültek, valahogy az első rész után többet vártam, kicsit változatosabb és látványosabb parazitás formákat.(pl azt a fejleharapósdit az elején meg sem közelítette azóta, csak ilyen dögunalmas tortalap szerűen szétnyíló fejekből kiálló csápok:S)
Nem a fejleharapásra gondolok, hanem ahogy meganimálták a parazita által okozott deformációt, az nagyon jól nézett ki.

Vanadis meg olyan ízetlen, bár azért nem olyan rossz.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2014.11.25. 12:31:25

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
A folytatás gyengébbre sikeredett, azért javasoltam hogy akkor inkább hagyd a többit, de te tudod... 😄
IMYke2.0.0.0
Megnézem, mert kíváncsi vagyok rá.
Ez most 6 pontot ért. Nem volt semmiben sem kimagasló, ami miatt a 7-8-as kategóriába eshetne. Hátha a folytatások (Darker than Black: Kuro no Keiyakusha Gaiden; Darker than Black: Ryuusei no Gemini) megugorják a 7-est.
Ha nem, akkor azt is meg fogom írni 😊

Lelouch
Ha ez nálad csak 6 pont, akkor a folytatást inkább már ne is nézd. 😄
IMYke2.0.0.0
"Darker than Black: Kuro no Keiyakusha" - nem voltam elájulva tőle. 6 pont.

IMYke2.0.0.0
De szar, Jézusom... és az a zene is...

LasDen
ez a 3. hogy láttam, de még nem jutottam el oda, hogy megnézzem, hiába 10 perc (se). 😄

RelakS
tényleg XD

Én meg azt hittem, hogy a Pelleri topikban tűnt fel <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Már belinkeltem én is, de akkor senkit se érdekelt... 😄
RelakS
What
.
.
.
.
the
.
.
.
.
f@ck?!

12+ vagy lehet, hogy 16+ ... vagy nemtom
Youtube és zene AMV jelleggel

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
akkor már megnéztem előbb...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valsz az Irisu család ellenlábasa akarja kiiktatni a lányokat. De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a család egy mentálisan labilis leányzót venne elő, hogy a multimilliárdos cég/szervezet feje legyen...😄

LasDen
no para, előfordul. Plusz éreztem, hoogy nem kéne megnézni, de csak megnyitottam 😄

Ó basszus nem 8-ast írtam?

Bocs mindenkitől! Elírtam!