72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67386 Gakkou garashi
Majdnem elsiklottam felette. Első körben a 20. perc után kinyomtam, mert átlagos és unalmas moe volt. Aztán olvastam, hogy mi van és akkor folytattam. Így már más a leányzó fekvése. Kíváncsi lettem a folytatásra :D -
#67385 Owarimonogatari TV Anime Series Confirmed for October
Úgy néz ki, a Kizumonogatari-t tényleg a legvégére hagyja a SHAFT. -
#67384 Remélem nem lesz állandó ez a szörnyű csontváz avatar, de ezen kívül tetszett az első rész. :) -
#67383 -
#67382 OverLord
Oké köröket vert a rajtnál minden új sorozatra. Nagyon jó volt. Tök tetszett, ahogy a srác kezelte a helyzetet, hidegvérrel, kételkedve, de azért hagyta sodorni magát a dolgokkal. És tetszik a kimaxolt hős sztorija. Vagy ami lesz belőle. De egy ilyen kezdés után nagyot fogok taknyolni, ha szar lesz :D -
#67381 A Berserkből készült 3 mozifilm az elmúlt években. ha jól tudom ugyanazt a vonalat viszi, mint a sorozat, de cserébe fasza :D -
#67380 Berserket lattam nagyon regen. Jo volt. NGE, Love Hina.... jo sok animet neztem anno. szerintem van vagy 20-30 sorozat. Most tegnap beleneztem az Is it ok to pick up girls in a dungeon. Egesz kulturalt volt. Azt vegignezem. Szerencsere nincs benne tul sok ecchi. -
Prof William #67379 Az Overlord inkább olyan mint a Log Horizon mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!itt is valósággá válik a játék de egy teljesen különböző Fantasy világba kerül át a tomb of Nazrik.Tehát minden valós, csak valamiért hősünk megkapta a játékbeli avatarjának minden képességét. -
#67378 Az király, akkor azt mindenképp elkezdem majd:)
Azt az overlordot el is felejtettem, pedig arról még olvastam is:D
Szinopszis alapján nem a log horizont meg sword art online mmo szintjén játszódik és szimpatikus az MC csontváz/nekromanta kinézete is:D
Témája is érdekesebbnek tűnik ebből a szemszögből.
Akkor van itt mit nézni:D -
#67377 Szezon elején még mindennek adok egy epizódnyi esélyt, de eddig a tuti befutók :
Gangsta
Overlord
To LOVE-Ru Darkness 2
GATE
Working!!!
Ezek még kérdésesek, majd meglátjuk:
Shimoneta
Rokka no Yuusha
Aoharu x Kikanjuu
Charlotte
God Eater
-
#67376 a rokka sima fantasy, csak nekem egyből ez a játék érzés jött le a rész alapján. A virtuális valóságos az az OverLord. -
#67375 Chaos Dragon-t mindenképp bepróbálom, csak a régebben látott Dragon Crisis után engem nagyon elriasztott a címben szereplő sárkány szó..XD
A rokka-t is befogom a hiányzó fantasyk végett, remélem nem direkt virtuális valóságos mmo fantasy, hanem legalább olyan mint a dungeon volt.
Sárlott nem érdekel, a gate és shimoneta-t meg szemmel tartom, talán majd bepróbálom őket:)
-
#67374 A Gate és Shimoneta korrekt első részt hozott. Gate mondjuk inkább a 2. felével.
Ezentúl
Chaos Dragon: Nem rossz kezdés, de meglátjuk, hogy MC fiúnk mennyire lesz értelmes.
Charlotte: Key stuff. Megvan a laza, mókás felvetés, de látható, hogy a háttérben van valami nagyon darkos (vagy csak annak láttatott) dolog. Best imouto már megvan a szezonban.. :D
Rokka no yuusha: Mintha valami játék introja lett volna. A 6 kiválasztott hős elindul legyőzni a démonkirályt. Akármelyik mmo felütése is lehetne. De lehet még jó is.
Ushio to tora: A 90-es évek stílus annyira nem jön be. De a könnyed hangnem még elviheti....
Kivételesen nem volt egyetlen első rész sem, ami után dobtma volna a sorozatot. :O -
#67373 A nyári szezonból mik az érdekesebbek?
Egyedül a Monster Musume-t ismerem, de azt kerülöm ahogy lehet:D
Jelenleg a Shogeki no Souma az ami az abszolút favoritom a jelenleg is nézett animéim közül.
Az Ansatsu Kyoushitsu-tól várok még sokat, ha elkezdem.
Ezeken kívül a Saenai,Nourin,D&D born és Denpa Kyoushi-t nézem, de ezek tipikus töltelékek.
D&D-nél erős bennem a késztetés, hogy dobjam a fenébe..
Saenai-tis elég átlagos/negatív szájízzel fogom befejezni.
A Grisaia Rakuent el akarom már kezdeni így, hogy sankakun elspoilereztem magamnak a felét belőle:D
Illetve a Kyoukai no Rinne-vel is szemezgetek:)
-
Nagyon jó:) -
#67371 A manga jó . :D -
#67370 Ore M. rohadt jó:) -
#67369 biztos bírnám, de azt hiszem jobb, hogy hétről hétre követem. A cukormázas happy csöpögés miaatt lehet, hogy pöppet besokalnék. Nagyon jó, imádom, de azért nagy mennyiségben sok lehet. :D -
#67368 STEAM-en most lesz akciós:
S a képről ez ugrott be, 1 nanoszekundum alatt:
Ore Monogatari
De közben úgy, hogy csak az 1. részt néztem meg, és úgy döntöttem, hogy megvárom a BD-t. -
#67367 Jujjj :))
Én akartam látni benne a potenciált, és persze Shiro miatt néztem végig. Fő rinyagépünk (MC) ellenszenves volt végig. -
#67366 még az 5 pont is sok lett volna :D -
#67365 Tőlem 6 pontot kapott. -
#67364 Én meg azt mondom, hogy érdemes átfutni a listámat - így nem kell gépelnem sokat :) -
#67363 Deadman 7.59 az emberek 90%-a segghülye a pontozáshoz malon..... -
Nirz #67362 Kaiji mindenképp +1 -
#67361 A Madoka, Fate/Zero, Tiger&Bunny, Zetsuen no Tempest tőlem is kap egy ajánlást. :D
Amivel még kiegészíteném: Kaiji, Tatami Galaxy, FMA: Brotherhood, Katanagatari, (meg még talán a JoJo's Bizarre Adventure)
-
Nirz #67360 Az én ajánlatom myanimelistes értékelése:
Mahou Shoujo Madoka★Magica 8.58
Mirai Nikki 8.21
Deadman Wonderland 7.59
Sword Art Online(te is ajánlottad) 8.07
Shinsekai yori(te is ajánlottad) 8.54
A te listád értékelése:
Acchi Kocchi 7.69
Horizon on the middle of nowhere i-ii 7.35 - 7.81
Fate/Zero 8.58
Usagi Drop 8.59
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. 8.69
Danshi Koukousei no Nichijou 8.36
Bakuman. 8.37
Sakurasou no Pet na Kanojo 8.46
SKET Dance 8.38
Chihayafuru 8.38
Mawaru Penguindrum 8.15
Gin no Saji 8.22
Tiger & Bunny 8.19
Zetsuen no Tempest 8.23
Először is jó pár slice of life-stílusút ajánlottál és szerintem nem a stílusa a kérdezőnek. Másrészről csak nem olyan szar az ajánlásom az értékelések alapján, csak részemről kritikus vagyok, és nem automatikusan 8-10 amit látok ha a 13 vagy 26 részből volt egy szar is megemlítem vagy ha lehetett volna jobb azt is.
Utoljára szerkesztette: Nirz, 2015.07.07. 17:53:07 -
#67359 ebből 3 szar, amit még te is elismersz. Miért ajánlsz olyat, ami szar? Az elmúlt 5 évben volt azért jó pár értékelhető sorozat.... -
Nirz #67358 Kár hogy maga a széria rövid volt xD -
Nirz #67357 2010+ óta nem sok darkosabb jellegű anime jött ki a legtöbb moege szar vagy pointless hárem kombinációja.
A pár amit tudok javasolni:
Mirai Nikki (survival game, erős kezdés de gyengül közepétől, a vége sem jó viszont Yuno elviszi a hátán az egészet)
Sinsekai Yori(nehezen indul be de később javul)
Deadman Wonderland( túl cenzúrázott az első pár részen kivül igazából szar de mégis van néhány ütős jelenet meg maga az ötlet jó csak a megvalósítás lett szar)
Mahou Shoujo Madoka Magica( darkos magical girl különleges darab ajánlott talán a legjobb az összes közül)
Sword Art Online( jó alapötlet az első fele érdekes és alapjában véve jó nézendő, viszont a második fele tekintendő úgy mintha meg sem történt volna instadrop javasolt)
Tulajdonképpen ennyi az összes többi más kategória rossz ez a moe világ :/
Utóirat: jah attack on titans hasonló az eleje gyors de aztán lassú időhúzó rinyálás ,egyetértek. Ráadásul összecsapott nem igazi befejezés
-
#67356 Ezt Oda csinálta v csak valaki az ő stílusában? -
Prof William #67355 Ez fergeteges!
Mad Max kicsit másképp...
-
#67354 commie és az Inugami-san to Nekoyama-san
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.07.07. 11:34:35 -
#67353 Igaz régebbi, de Berserk? -
#67352 Steins:Gate - nekem nem annyira. (6-7/10)
* ChäoS;HEAd jobban bejött. (7/10)
* Time of Eve (Eve no Jikan) - remekmű. A sorozatra daraboltat ajánlom, nem az egybevágottat. (8/10)
* Dennou Coil (Cyber Coil)-t is szerettem. (8/10)
-
#67351 Na ez a gepemen van mar jo ideje. Akkor ez lesz a kov. amit meglesek. -
#67350 -
Inquisitor #67349 Nem tudom miket szeretsz, de szerintem érdemes rálesni a Time of Eve (Eve no Jikan) nevezetű sorozatra.
Igazából az androidos téma nem új benne és talán ráférne még egy széria a dolgok tisztázására, de egyedül álló hangulata van.
Vagy ha nem láttad még ott a (Cyber coil) Dennou Coil 2007-ből, ami egy olyan jövőben játszódik, ahol a lakosság nagy része AR szemüveg függő. Szinte biztos, hogy látta anno valaki a Microsoft HoloLens projektes arcok közül. :D -
#67348 steins;gate -