Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mellesleg annyira azért nem vagyok "robot" fan, h ennyi GUNDAM-ot megnézzek. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A 25-26 ep-ról annyit, jó lesz az! 😄
Alig várom, csak a gond (nem is igazán gond) az, hogy gundam seed + a destiny és a Mai Hime még elõtte van a listán, vagy vegyem elõre?
Még egyszer köszi!<#worship>#worship>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mióta létezik a DVD hozzáférhetõ áron azóta a sorozatok is mennek.
VALAKI elmondaná nekem, hogy hogy következnek egymás után az EVA story-k, mert ne m akarok úgy járni, mint a Hiná-val.(1. a 2 spec, 2. Love Hina 3. Love Hina Again, nálam ez volt a sorrend 😊 )
Szóval lécci...
Jó ez a Naruto!
én ezt olvastam róla. 😊
egyébként valaki lentebb felvetette, hogy az Összes Gundam különbözõ világban játszódik:
Akkor elmondom mi a közös a Gundamokban:
- War anime-k tehát sok bennük a pusztítás és a civil áldozat és szenvedés
- Van egy fõhõs
- Fõhõsnek van egy barátja aki vagy meghal vagy az ellenséges frakció tagja, vagy annak a tagja volt és a harc közben ismerik meg egymást és alakul ki kölcsönös tisztelet és lesznek barátokká.
- mindig jelen van az Earth vs. Colony háború ami a bloody Valentine-al kezdõdik ami vagy a földiek agressziója vagy az ûrlakóké. A Földön normál emberek élnek az ûrben úgynevezett newtype-ok. A newtype-ság megnyílvánulhat annyiban, hogy kint élnek az ûrben, vagy genetikai tervezésen estek át de ennek hatásaként belterjesek vagy akár speciáláis eszközökkel és iszonyatos technológiai elõnyokkel rendelkeznek.. (láttam már vagy 6-7 gundam sorozatot mind ugyanaz a séma)
-mindig jelen van egy álarcos figura akirõl vagy a sorozat közepén vagy a végén derül ki, hogy kicsoda valójában. Ilyen a seed-ben Kuruze tai-cho vagy a Wingen pl.: Millard Peacemillion
-Ja és a fõhös mindig Newtype akinek megvannak a saját gondjai és csak azért harcol hogy megmentase a barátait.
Asszem ha megnézel pár Gundamot ráérzel ezekre a párhuzamokra😊 A seed azért volt jó mert nagyon sok újat tudott mutatni😊 És lélekrajzban messze a legjobb!!!
érdekes világ, sajátos hangulattal
Én se4m fogok unatkozni!<#taps>#taps>
ami pedig nemzetközi (jobban mondva inkább USA), az a Anime News Network.
Aoi Anime - Itt 3 cikkem is jelent meg 😄
Anime News Network
Tipp esetleg van hogy hopl tudnék tájékozódni animekrõl? Egy megbízható oldal kéne, mert mindenki azt ír amit akar. Sose vagyunk eléggé elfogulatlanok.
ugyebár mangánál most vagyunk az eddigi legdurvább résznél. 😊
Naruto is megy, most tart a 131. résznél. lassan vége lesz ennek az évadnak is (kb 10-12rész), és akkor jön az a saga, ahol most a manga is tart.
tehát ha jól számolom, augusztusra vagy szeptemberre az anime beéri a mangát. 😊
vicces lesz, már várom, h mi sül belõle ki 😄
Bleach
Ghost in the Shell - 2nd GiG (LMF féle)
Naruto
Mellesleg minden Bleach résznek más a vége a zenén kívül. A 26os részben Arabai-kunék voltak, az elõzõbne Gin-ék, most pedig Kenpachi csapata volt. 😊
Ez szerintem tök jó 5let volt a készítõktõl.
kb 3-4 hónapja ez van kiírva...
EDDIG ISEZ VOLT KIÍRVA!
kissé fura lett a vége.
kiváncsi vagyok mit hoz majd az end of evangelion és a death and rebirth
ÍGY: "nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is", azaz a játszták szóval arra akartam rávilágítani, h mozikban nem mutatták be, csak DVD-n adták ki. 😛
2. ha a Naruto film még nem került fel a netre, pedig már nyáron játszották, akkor úgy hiszem kisebb nagyobb gondok lehetnek 1 normális minõségû verzió beszerezésével. kamerás verziót pedig senki sem akar szerezni. egyébként most áprilisban adták ki DVD a naruto filmet, így lassan azt is lehet várni.
3. mellesleg én sem értem mi olyan nehéz 1 DVD ripben. 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
addig még let mit nézem, szal én nem aggódok (Bleach addig biztosan menni fog, sõt, talán a Naruto is).
ami miatt viszont aggódok az az lesz, h Mai Hime 2nd Stage nem lesz olyan jó, mint az elsõ. azaz lehet erõltetett lesz van valami. reméljük ez nem következik be.
ami remélem minnél hamarabb becsap közénk, az a Naruto, FMA és az FF7 film! 😊
el sem tudom mondani mennyire várom ezeket! 😊
Idenekem de azonal!!!!!!444444444
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Igen, a cím pontosan az aminek tûnik. 😊 Lesz folytatása a sorozatnak. A munkálatok már folynak, így egy újabb 26 részes sorozatra szerintem már készülhetünk is 2006 õsze illetve tavasza felé.
Yuppie! ^_^
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
én elég jól elszorakozok rajta.
természetesen az elsõ résznél nekem is nagy lelki erõ kellett a 2.-hoz, de azt úgy dönöttem, h úgy állok hozzá, most jobb nincs. addig is elleszek. 😊
szal nem mondom, h a kedvenc sorozatom lesz belõle vagy, h ajánlom bárkinek is (mert nem), de hát ezt is láttam már. 😊
lassan az OVA-t is letöltöm majd 😄