Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
😄 Sebaj én ighen ezért is néztem ennyit és ezért is néztem annyi macrosst, hogy lassan már fire Bombert éneklek a zuhany alatt is😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
ok. biztos igazad van, ennyire nem vagyok otthon a GUNDAM témában.
mellesleg annyira azért nem vagyok "robot" fan, h ennyi GUNDAM-ot megnézzek. 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Vedd a Destiny elé, mert azt még sugározzák, és a felénél tart! A továbbiakban a sorrend mindegy.

Jagi
😊

vedd elõre

Jagi
Az end az OVA, evidens. A sorozatot én is az eljére tettem volna, csak a Death & Rebirth-et nem tudtam hová tenni, köszi a helyreigazítást.
A 25-26 ep-ról annyit, jó lesz az! 😄
Alig várom, csak a gond (nem is igazán gond) az, hogy gundam seed + a destiny és a Mai Hime még elõtte van a listán, vagy vegyem elõre?
Még egyszer köszi!<#worship>

Bucser
End of eva egyetlen egy rész nincsennek részei. Neon genesis Evangelion SAga-t viszont így érdemes nézni hga mindent látni akarsz: Sorozat mind a 26 része (tudom sokan nem javasolják a 25-26-ik részt de szerintem kell hogy megértsd miben más az end of EVA) aztán Death&Rebirth majd az End of Evangelion jöhet a végére.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
tévedsz.. Alternate universe mindegyik ugyanúgy ahogy a GITS SAC volt... Néhány alapdolog ugyanaz egyébként minden más mindig.... Nézz meg pár Gundam sorozatot Wing Turn A gundam Gundam X Gundam Double X vagy Gundam G vagy MS0083 Gundam

Jagi
Nagyon régen megnáztem az End of EVA-t. Semmit nem "értettem" belõle.
Mióta létezik a DVD hozzáférhetõ áron azóta a sorozatok is mennek.

VALAKI elmondaná nekem, hogy hogy következnek egymás után az EVA story-k, mert ne m akarok úgy járni, mint a Hiná-val.(1. a 2 spec, 2. Love Hina 3. Love Hina Again, nálam ez volt a sorrend 😊 )
Szóval lécci...

Jagi
Neken a film változat kellene! Nemtom, valahogy bírom az ilyesmiket, nem vagyok igénytelen csak... na mindegy, a lényeg, hogy kéne! 😄

Sexy no Jutsu az beszarás! 😄
Jó ez a Naruto!

Sadun Tryst
minden GUNDAM ugyan abban a világban játszódik, sõt, ugyan abban a háborúban, csak a háborúnak mindig más részét mutatja be, más fõhõsökkel.
én ezt olvastam róla. 😊

A Destiny 27-et várom perpill a Seed-Fansubstól. Elõreláthatólag ugyanúgy 50 epizódos lesz, mint a Seed.

Bucser
Bleachet én is várom mi jön ki belõle😄 talán mire hazaérek meg is lesz😊 Destiny most hol tart mert ha elõre jár már akkor elkezdem leszedni.. hány rlszes lesz?? ugyanolyan hosszú mint a Seed?

egyébként valaki lentebb felvetette, hogy az Összes Gundam különbözõ világban játszódik:

Akkor elmondom mi a közös a Gundamokban:

- War anime-k tehát sok bennük a pusztítás és a civil áldozat és szenvedés
- Van egy fõhõs
- Fõhõsnek van egy barátja aki vagy meghal vagy az ellenséges frakció tagja, vagy annak a tagja volt és a harc közben ismerik meg egymást és alakul ki kölcsönös tisztelet és lesznek barátokká.
- mindig jelen van az Earth vs. Colony háború ami a bloody Valentine-al kezdõdik ami vagy a földiek agressziója vagy az ûrlakóké. A Földön normál emberek élnek az ûrben úgynevezett newtype-ok. A newtype-ság megnyílvánulhat annyiban, hogy kint élnek az ûrben, vagy genetikai tervezésen estek át de ennek hatásaként belterjesek vagy akár speciáláis eszközökkel és iszonyatos technológiai elõnyokkel rendelkeznek.. (láttam már vagy 6-7 gundam sorozatot mind ugyanaz a séma)
-mindig jelen van egy álarcos figura akirõl vagy a sorozat közepén vagy a végén derül ki, hogy kicsoda valójában. Ilyen a seed-ben Kuruze tai-cho vagy a Wingen pl.: Millard Peacemillion
-Ja és a fõhös mindig Newtype akinek megvannak a saját gondjai és csak azért harcol hogy megmentase a barátait.

Asszem ha megnézel pár Gundamot ráérzel ezekre a párhuzamokra😊 A seed azért volt jó mert nagyon sok újat tudott mutatni😊 És lélekrajzban messze a legjobb!!!

Bucser
kicsit megkésve😊 Igen én láttam. Az eleje idióta aztán folytatták majd 3 rész után megint félbehagyták... szerintem nem érde3mes foglalkozni nagyon vele.. gyenge kezdés után erõs visszaesés majd a végén egy ütõs nyitva hagyott befejezés... Igazából a sorozat az hogy hogyan kezdõdött a Guyver története de magáról a guyvwer további sorsáról nemtudsz meg semmit.. sajnos😞

befejeztem

na befejeutem az nge-t bár nem értem a végét :[

tudom, senkit nem érdekel, én most wolf's rain 11esnél tartok
érdekes világ, sajátos hangulattal

Jagi
A Seed után a Destiny utána meg a Mai Hime (érdekesnek bizonyul).
Én se4m fogok unatkozni!<#taps>

Jagi
THX!

Sadun Tryst
hát én hírek terén Aoi Anime-re voksolok, ami magyar és mindne lényeges magyarországgal kapcsolatos hírt megír.
ami pedig nemzetközi (jobban mondva inkább USA), az a Anime News Network.

Aoi Anime - Itt 3 cikkem is jelent meg 😄
Anime News Network

Jagi
Akkor másra emlékeztem. (hogy dolgoznak a problémán, szal megörültem, mikor megláttam a "hamarosan"-t, de nem 😞 ) Föleg az ismertetõk miatt + egy pár felirat miatt, de mindegy milyen, mert japánul még nem tok olyan jól 😄. Bár néha ez sem tart vissza. 😄
Tipp esetleg van hogy hopl tudnék tájékozódni animekrõl? Egy megbízható oldal kéne, mert mindenki azt ír amit akar. Sose vagyunk eléggé elfogulatlanok.

Akkor nem kezdek bele a Bleach-be, de a Narutoba lehet, hogy igen, hisz az Inuyashat is nézem, és az is 167 epizóddal befejezetlen.

Sadun Tryst
kb 200 epizódos lesz szvsz, mint a Naruto.
ugyebár mangánál most vagyunk az eddigi legdurvább résznél. 😊

Naruto is megy, most tart a 131. résznél. lassan vége lesz ennek az évadnak is (kb 10-12rész), és akkor jön az a saga, ahol most a manga is tart.
tehát ha jól számolom, augusztusra vagy szeptemberre az anime beéri a mangát. 😊
vicces lesz, már várom, h mi sül belõle ki 😄

Ja! És a Naruto az még megy? Az animenfo-n nincsen megjelölve, hogy hány epizód.

Mit lehet tudni a Bleachrõl? Hány részes lesz?

Sadun Tryst
Van új:

Bleach
Ghost in the Shell - 2nd GiG (LMF féle)
Naruto

Mellesleg minden Bleach résznek más a vége a zenén kívül. A 26os részben Arabai-kunék voltak, az elõzõbne Gin-ék, most pedig Kenpachi csapata volt. 😊
Ez szerintem tök jó 5let volt a készítõktõl.

Sadun Tryst
az animevilág már a jó életben nem fog nyitni 😄
kb 3-4 hónapja ez van kiírva...

Jagi
Ezt kérdeztem, sorry.

Jagi
"Az animevilag-ot sajnos tönkretette egy féreg, türelem, nemsokára nyitunk!"

EDDIG ISEZ VOLT KIÍRVA!

hát öööö....
kissé fura lett a vége.
kiváncsi vagyok mit hoz majd az end of evangelion és a death and rebirth

musha
én úgy tudtam, hogy adták, sõt, mintha valamelyik filmfesztiválon is bemutatták volna (de erre azért nem esküdnék meg).

Sadun Tryst
inkább Te értesz engem félre. azt mondtam, h nem játszották sehol.
ÍGY: "nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is", azaz a játszták szóval arra akartam rávilágítani, h mozikban nem mutatták be, csak DVD-n adták ki. 😛

musha
na azért ennyire nem vagyok gyökér, a `játsszák` szó használható filmre is, én így értettem (lásd: játsszák a mozikban).

Sadun Tryst
1. játszani soha nem játszották, csak DVD-n adták ki.
2. ha a Naruto film még nem került fel a netre, pedig már nyáron játszották, akkor úgy hiszem kisebb nagyobb gondok lehetnek 1 normális minõségû verzió beszerezésével. kamerás verziót pedig senki sem akar szerezni. egyébként most áprilisban adták ki DVD a naruto filmet, így lassan azt is lehet várni.
3. mellesleg én sem értem mi olyan nehéz 1 DVD ripben. 😄

musha
de hát az Advent Childrent Japánban már asszem december óta játsszák. akkor mi kerül ennyi idõbe, hogy felrakják valakik a netre? oké, fordítani kell, de az nem lehet ennyi idõ. persze nem mondom én sem szednék le egy mozirippet, de legalább látnám, hogy már van valami. errõl jut eszembe: a dvd megjelenés idõpontjáról tzd valaki valamit? (úgy egyáltalán, tehát nem Magyarországi megjelenésre gondolok)

BEAST
argh ... Gundam Seed Destiny rlz 😊))) csak legyen már mit nézni 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ottto
FF7 rulz, már nagyonvárom azt is! Jöhetne már!!!444

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

bld
ja a narutot énis folyamatosan lesem, a 130. részt még csak ma volt idõm leszedni, szal pont most fogom megnézni, nekem nagyon adja

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Sadun Tryst
😊
addig még let mit nézem, szal én nem aggódok (Bleach addig biztosan menni fog, sõt, talán a Naruto is).
ami miatt viszont aggódok az az lesz, h Mai Hime 2nd Stage nem lesz olyan jó, mint az elsõ. azaz lehet erõltetett lesz van valami. reméljük ez nem következik be.
ami remélem minnél hamarabb becsap közénk, az a Naruto, FMA és az FF7 film! 😊
el sem tudom mondani mennyire várom ezeket! 😊

Ottto
Huáááááá 😄DDDDDD
Idenekem de azonal!!!!!!444444444

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
Mai Hime 2nd Stage

Igen, a cím pontosan az aminek tûnik. 😊 Lesz folytatása a sorozatnak. A munkálatok már folynak, így egy újabb 26 részes sorozatra szerintem már készülhetünk is 2006 õsze illetve tavasza felé.
Yuppie! ^_^

Jagi
Kensin OVA-k

via_mala
Ninja Scroll

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Samurai X Betrayal

bld
vkinek nincs vmi jót tippje kéne nekm olyan film ami nm sorozat tehát másfél két órás és narutohoz hasonló, de mindenképpen vmi jó martial artos, tehát harmûvészetes anime ami elég jó ki van dolgozva

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Jagi
Valaki látta már a Guyver-t?

Sadun Tryst
😄
én elég jól elszorakozok rajta.
természetesen az elsõ résznél nekem is nagy lelki erõ kellett a 2.-hoz, de azt úgy dönöttem, h úgy állok hozzá, most jobb nincs. addig is elleszek. 😊
szal nem mondom, h a kedvenc sorozatom lesz belõle vagy, h ajánlom bárkinek is (mert nem), de hát ezt is láttam már. 😊
lassan az OVA-t is letöltöm majd 😄

Öt részt bírtam belõle megnézni, aztán feladtam....

Sadun Tryst
Gatekeepers:
Eléggé magical girl beütése van, de viszonylag még elég poénosnak mondható.
Az ellenségek egy nagy vicc, de azért elvislehetõ. 😊
Unalomûzésre elmegy.

Stílusa: akicó / vígjáték
10/7