Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Gundam-ek között nemtom melyik volt az elsõ 😊)) de ha jól tom mindegyik sorozatnak teljesen különbözõ világa és története van 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A Gundam Seed az alap, a második széria a Seed Destiny.

Jagi
Én ezeket most szedem kb 2 hét múlva dumálhatunk róla! 😊
Ja melyik az elsõ? Csak hogy ne essek csapdába!

BEAST
halihó 😊

egy ideje teljesen Gundam lázban égek 😊 megbolondulok ... heti 1 Destiny rész .. ááá 😊))

amugy sztem a Seed és a Seed Destiny az eddigi legjobb Gundam sorozatok ... még a Wing volt az amibe belenézegettem de már az sem az igazi <#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jagi
Engedjétek meg. hogy jelentéktelen életem egyik kellemes csalódását megosszam veletek.

Megkaptam a sims 2-university-t. Gondoltam jó poén lesz beköltözni a Hinata-Házba.
Na, nézzünk hozzá tervrajzot, vagy vmit. Amíg keresgéltem le-le ragadtam 1-2 résznél. Közben megjött az asszony, mivel nem mindig méltányolja "érdeklõdésem tárgyait", nem voltam hajlandó azonnal kikapcsolni.
Szóval az elsõ 17 részt végignéztük (én megint) és majdnem hisztizett mikor fél 11-kor kikapcsoltam, hogy "most már hazaviszlek"!
Nem egy nagy "anime nézõ" úgyhogy csodélkoztam rajta, hogy tetszik neki. De hát mért ne tetszene ami jó, az jó.

Lám lám mit tesz 3,5 év együttlét! Ki tudja lehet, hogy idõvel rá tudom venni a komolyabb hangvételû alkotásokra is!

Szóval ennyi, nem nagy szám, de nekem kellemes élményként marad meg a szivemben.

<#integet2>

Azok is angolok, csak a német ebayen árulják 😉
Egyébként én mindig támogattam az online kereskedelmet, és azóta a híve vagyok, hogy pl Angliából 5 munkanap alatt hozták meg a Resi4-et, pont, úgy ahogy a szerzõdében ígérték!

Sadun Tryst
importtal számoltam 😊
de lehet az lesz, h mikor ezeket megveszem, akkor teszek 1 kisebb kirándulást mondjuk angliába. német borítós szar nekem nem kell.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
igen, a szõke kölök 😊

via_mala
Ez nagyooon jóóó! 😊
Lehet, hogy én is kedvet kapok a Naruto-hoz (az az a szõke kölök, nem?).

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Importtal számolsz, vagy az itthoni rablókkal?
Az NGE az tuti 25k-30k környékén van, mert nézegettem ebay.de-n :/

Sadun Tryst
hát nem 😊
NGE lesz csak 20-30k körülbelül.
FLCL (hál isten csak 6 DVD, részenként 1), az lesz kb 8-10k, míg az FMA megitn 20-30k lesz majd 😄
bár ezek a beruházások még igancsak messze vannak. remélem arra meg majd itt is meglehet majd õket enni, szal akkor még olcsóbb is lenne (go go eu!).
a fizetésem is akkor már 200k lesz, szal havonta egyet egyet majd biztos megengedhetek magamnak 😄DDDD

Van egy olyan érzésem, hogy Te sem fogod megúszni a kedvenceid begyûjtését olcsón 😊

Sadun Tryst
én az NGE-t (full, filmmel együtt), és az FMA-t akarom eddig megvenni (meg FMA film is kell majd ha jó lesz).
talán még az összes GitS-et lehet megveszem majd (ha felnõtt munkás ember leszek).

ja, és majdnem elfelejtettem. FF7 - AC. ha jó lesz, akkor elsõ dolgom lesz, h megrendelem. ^_^

és tényleg. a GUNDAM nagyon jó sorozat. én bevallom, rosszabbra számítottam a langyi elsõ részek miatt, de az 5. résztõl annyira megtetszett, h magamon is meglepõdtem.
a Seed egyszerûen jó és kész. 😊

Istenien jó a SEED, lassan a háromnegyedénél tartok megint....meg fogom venni eredetiben is, úgy érzem!

Sadun Tryst
most a Full metal panic 2 seasont nézem, és az a véleményem, h sokkal jobb, mint az elsõ szezon.
igaz ennek más a témája, de ebben a stílusban sokkal jobb a sorozat.
1 katonabuzi õrült, és 1 agresszív csaj 😄
1szerûen olyan poénok vannak, hogy ilyeneket a Love Hina óta nem láttam ilyen sorozatban.
ez a 2. szezon eddig nagyon tetszik (9. rész).
ami talán 1 kicsi gagyi, az a hülye ruhája Sagarának xD

Sadun Tryst
elég sok bugyis rész volt benne, de a sorozat közepén ez megszûnt.
gondolom beszóltak a készítõknek.
amúgy a manga még mindig nagyon ecchi-s. sokkal erõsebb, mint az anime.
(tipikus harem manga)

Bucser
és kellhetek is fel mivel fél 8 kor írok😄 zsír

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Én meg tanulás helyett megnéztem ma a Mai Hime-t.. (nem trudom USteamen miért My hime a címe) Nem tudom mit nem értettek a végén😊 szerintem jó volt így ahogy volt😄 (úristen lehet hogy felpuhultam vagy már nem vagyok olyan depis😄) Szóval nekem tetszett ez a csöpögõs befejezés😄 nemvágytam egy borzalmas nagy katarzisélm,ényre.. aki katarzist akar az nézze a 24. részig és kész😄

Nekem így tetszett pláne így tavasszal😄 Meg nem tudom Sadun mondta azt hiszem, hogy ecchii-s nagyon a sorozat... hát nem tudom én a 10-tõl 26 részig ha 3 ecchii-s poént láttam.. igaz az elejét kihagytam mert azt kezdte el szedni a végén a hülye FlashFXp😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
nem lesz AMV verseny 3 nap mulva😞 csak majd osszel..
CSOCSO
hat ez valoban nagyon bejon😊 meg is csinalta a kedvemet a Narutohoz...😊
Sadun Tryst
úgy tûnik máshol is "ügyködött".
sebaj, még 1 ilyen húzás, és kap elég büntibontot, h befogja. <#hehe>

musha
hú, nem is tudom örüljek-e, hogy ebbõl kimaradtam ^^

Csak nem moderátor járt itt el Hyper ügyben? <#ravasz1>

Bucser
Ja és ha tovább reklámozod még egy banánt is kaphatsz a seggedbe nagyon gyorsan!!!

Bucser
Nagyon helyes... Ha nem tetszik a vélemény akkor ne hallgasd<#mf1>

Másrészt ha nem tudok weboldalt szerkeszteni nem szerkesztek de azért a háttérhez berakott DBGT wallpaperekrõl leszedhettétek volna a Linket, hogy honnan loptátok.. Szóval az oldal Láma nincs kész de már reklámozod ez az egyik. A másik pedig ezzela szöveggel állítassz ide: "azt mondom nektek ez egy jó oldal" Jó oldal a Usteam az animevilág mert van /volt rajta hír tartalom érdemes elnézni oda.... és nincs szarrá reklámozva.... De ez...... Akár te csináltad akár nem ez egy "load of Shit". Igénytelen és kész.... A véleményemért meg nem fogok elnézést kérni egy olyan embertõl aki az elsõ 3 hozzászólásából egy ilyen béna oldalt reklámoz és tol a képembe... Másrészt meg dícséri a saját munkáját.. looser vagy haver!!!

Menjél máshova warezolni.... Sajnáltatni magadat meg menj anyucihoz

Aki nem tud honlapot csinálni (mint ahogy pl.: én sem) az ne csináljon honlapot csak ennyit mondok....

bezonyám <#mf1>
Sadun Tryst
"Az oldalról regisztrálás után tudsz letölteni, amit a
regisztráció menüpont alatt tehetsz meg.
Tilos az oldalról letöltened, de ha mégis megteszed,
akkor 24 órán belül törölnöd kell!!!

Egyenlõre semmiképp ne regisztráld magad, mivel
még nem teljes a tartalom!

Ajánlott felbontás: 1024x768

Az oldalt összehozták: System, Lacika, Hyper2005

Jó töltögetést!"

Hm. Vicces. Ha nem regisztrálok, nem tudok tölteni. És nem is ajánlod még. De azért jó töltögetést kívánsz az felhívás végén. Kicsit ellentmondásos nem?
Szerintem szerkezd át a bevezetõ szöveget.

hát... igen
Seth
ajjaj, most megsértetted szegényt, hisz õ is készítette az oldalt ha jól láttam

PSN ID.: Beegabor

Bucser
Szerintem meg egy load of Shit ráadásul lopott anyagból dolgozik.... Keress más Lámagyûjteményt....

Bucser
Kint van Bleach 27 lunartól is.

A második szezonban(Fumoffu) sajnos nem folytatódik a történet. De már készül a 3-ik szezon (The Second Raid ), errõl nem tudok semmit, most készül.

Sadun Tryst
Bleach 27 kint van.
De aki jót akar magának, az megvárja a lunar fordítást.
(a kép és hangminõség rossz, és a rész végén 1 egész monológ nincs feliratozva)
szal szar az egész.

Hát...
jót röhögtem a 9. részen 😊

Nekem is tetszett.

Sadun Tryst
Full Metal Panic:
Egy elég furcsa animének indult. Iskolás élet bemutatása meg titkos katonai alakulat (mechákkal)? Hm. Érdekes párosítás gondoltam.
Na mind1. A poénok és az izgalmas cselekmény miatt érdemes végignézni a sorozatot. Igaz a történet elég sok foltban hiányos, de van második szezon is, de azt még nem néztem meg.
Szóval. Az anime karakterei nagyon jók (fõleg a fõhõs, Sagara), az animáció kiváló, a történet sajnos felejtõs (itt-ott klisékkel tûzdelt).

Stílus: Akció / Mecha / Vígjáték
10/8

Sadun Tryst
és akkor én mit mondjak...
a shocwave már vagy 5-6 résszel el van maradva a Gantz mangával.
már elvonási tünteteim vannak. <#idiota>

Késik a Seed Destiny 25 a seed-fansubstól <#sir>

Sadun Tryst
Fullmetal Alchemist
Mai-HiME

Bucser
26

Jagi
Köszi srácok, rajta vagyok! 😄

musha
nem, jelenleg 25 rész tölthetõ le (asszem)

Az már lement végig?

musha
Bleach

Gundam Seed.

Jagi
Hali anime nézzhetnékem van (megint). Kellene valami jól megrajzolz akciódús anime.

Bucser
JA úgy néz ki, hogy a Seed Destiny is fennt van az elõbb adott oldalon a 24. részig. ÉS ugye folyamatos a frissítés.. Ja és elõbb szerezzetek be egy pop-up Blockert😊 Érdemes egyébként az oldal egész jó😊

Bucser
Nos urak aki követi a Berserk Manga eseményeit azoknak kijött a teljes 28 -as Chapter a The hawks gondozásában (õk jó minõségben dolgoznak) ÉS a 29-es Chapterbõl a 247-252-ig terjedõ Evil-genius Fordítások és Scannek...

Ja és innen tölthetõk torrent formájában.. regelni kell...