Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naruto-t, Sasuke-t és Gaara-t nagyon sajnáltam a hátterük miatt.
Nagyon jól kidogozott karakterek, remek hátterekkel.
Hogy áll most a manga? Ha jól emlékszem az is van...

Sadun Tryst
nálam már 21% és már másfél órája töltöm xD
szakadna meg a bitcomet, 28-36k-val szedem átlagosan... 😞
bezzeg minden más szokott jönni 90-160k-val... <#wilting>

Ayumi:
Naruto olyan, mint a DBZ, csak ennek van története, vicces, és szórakozatóbb, azaz 1000x jobb. ^^
Bár ahogy elnéztem manapság 1-2 fórumot.
Sajnos a 12-14 évesek körében DBZ szinten van, ami elszomorító, mert más se látnak az animében, mint a harcot... 😞

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Seth
Tegnap volt a Film+-on a Guyver filmváltozata (amerikai), ritka szar egy film 😊 Érdekesség hogy David Hayter(alias solid snake)volt a fõszereplõ

PSN ID.: Beegabor

Ayumi
Igen, én vagyok Edina-chan. 😊
Hmm, Naruto?
Sok jót hallottam, de nem hinném hogy megnézem, nem az én stílusom. ^^

<#worship>

Sadun Tryst
Naruto - The Movie by Dattebayo
Direkt Torrent link

honlapját megnézve nem nehéz kitalálni 😉

musha
Edina Chan 😊))
ugye te vagy az? ^^

Ayumi
De jó, itt is van ilyen topic 😊
Ma néztem meg a Vampire Hunter D - Bloodlust-ot, és nagyon jó volt.^^<#szeret>
A Hellsinget is imádom, azt is pár napja néztem meg. *vámpírmániás elmebeteg állat XDDD *
Amúgy tényleg sok minden lezáratlanul maradt, remélem tényleg lesznek OVA-k.

Kezdheted 😉

jol néznek ki a csajok
szoljatok ha befejezték a sorozatot, akkor elkezdem ;>

Ottto

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Jagi
Hali, az NGE-nak van 21-24-ig director's Cut verziója, most akkor ezek az újraforgatott részek? Kell nekem ezekhez a sima 21-24-ig, vagy mindegy?

most már nekem is bejött

musha
sõt, nekem az oldal is bejön.

😞

musha
az ftp mûködik.

Valaki nem tudja mi történt az usteam-el?
Nem akar bejönni az oldal.

Jagi
köszi!

Jagi
Az NGE is ugyan ilyen, 2x12 rész +2

Én azért egyet megnézek, hátha nem olyan unalmas. A Gundamról is más volt a véleményem az Endless Waltz után. Aztán...

musha
asszem initial d

Srry, nem nézek autóversenyes animekat...

Egyébként van valaki, akinek a mai hime felfért egy dvd-re? 25 ep ráfér, a 26.-ik meg nem :/

Jagi
Vettem észre. 😄 (van miért!)

Nálunk korlátlan csak 128-cal jön és telhetetlen vagyok!

#4849 elsõ felére vmit? PLZ!

SEED RULEZ!! GUNDAM SEED FOREVA!!

Nem imádom mániákusan a sorozatot egyébként <#idiota>

Az én chellom 28gb-nál jár a harmincból, úh azt ma még kihasználom, holnap úgyis nulláznak 😄

Jagi
Hi mi a neve annak az anime-nak, amiben egy srác egy fehér toyota corolla trueno sprinterrel odaver mindenkit?<#fejvakaras> Utcai ótóversenyes... lenyomják, aztán állít egy kicsit a turbonyomáson és negyed mérföldön 1-et kap az ellen.

Bajban vagyok kedden kezdtem el nézni a Gundam seed-et és tegnap már a 28.-at néztem. Az EVA + a Seed Destiny még nincs sehol. a letöltési sebesség jócskán alulmúja az "étvágyamat". 😞 Azzsem nem csk én vagyok így vele 😄
Gb-es vonalat kérünk szépen!!!!!

Sadun Tryst
<#mf2>

Fel sem tûnt :-P

Sadun Tryst
egy ideje már nem ezt pofázom?! 😄

direkt nem szedem le, majd ha befejezték a sorozatot

Aki még nem látta a Narutot, az sürgõsen kezdje el letölteni! Három napja nem tudok leszakadni róla, annyira jó!
Apropó, a GTO-t is a Narutosok csinálták? A rajz nagyon hasonló, meg a poénok is.

Factor_007
"A Geneon Entertainment készíti a Hellsing sorozat folytatását, ami egy OVA sorozat lesz."

by usteam

Bucser
höhhö😄 NA tudtam, hogy valami szó nem stimmel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ja, ezt magyarul egyébként ábécésorrendnek hívják <#buck>

Bucser
Felmész USteam-re ott szépen a név szerinti sort beteszed és ahogy minden ami GUndam jön le fogyasztod õket😄 Kb olyan 9-10 sorozat lehet😊 jó étvágyat😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig" - aha, és mi a névsorrend? 😄

Bucser
Hát a Hellsing egy olyan anime ami bele a lecsó közepébe és ott is maradni... Nem tisztáz semmit nem mond el semmit a végén a fõvámpír aki Alucardal (gyk Anagramma>>> Dracula) megküzd szinte a semmibõl került elõ az hogy honnan jött ki küldte kik ovltak a neovámpírok vagy honnan jötteksehonnan nem derült ki.. nekem nagyon nagy hiányérzetem volt a Hellsing után.

Másik: Gundamok: Szerintem névsorrend szerint mehetsz végig az összes sorozaton. mind más de mint lentebb írtam ugyanarra épít. Egymás alternatív universei azonos teóriával de különbözõ nevekkel személyiségekkel és történelemmel történésekkel. Mindenképpen a Seed-et hagyd a végére.

MAcross: ÉN ott az eredeti Macross sorzattal kezdeném (80-as évek szal készülj fel a grafikai sokkra) Azután Macross : Do you remember Love következzen utána jöhet a Macross II sorozat ez az eredeti Macross után játszódik. Majd a végén ott a MAcross 7 sorozat és a MAcross 7 Dynamite és van egy 40 perces episode amit küln megcsináltak mozi minõségben elég jól néz ki😊 a Macross 7 nagyságrendekkel szebb mint az eredeti macross ám teljesen más... HA megnézed látni fogod. elsõre meghökkentõ😊 de ahogy elmályedsz benne egyre jobb, csak sajnos a fõhõsrõl alig lehet megtudni bármit is. Viszont a van egy két karakter ami nagyon jól ki van dolgozva.

Ottto
Ok. Én csak azt mondtam hogy nekem a Hellsingben van/volt hiányérzetem.

Hellsing:
Hát jó a történet, jó a kidolgozás, és szép a grafika, de korántsem teljes a sorozat. Nagyonsokminden lezáratlanul maradt, vagy lezárult, de nem tudtunk meg róla sokat (vagy szinte semmit. PL.: Helen -ha jólemléxem ez a neve-)
Vagy pl a vámpírok történetérõl is mondhattak volna többet. Akkor a vámpírgyártó társaságról is, vagy Incognitoról is alig-alig volt valami. PL van mestere, õ eleinte letagadta, ki az, és milyen téren befolyásolja ez, õt? A kedves Tiszt Kisasszonyról is alig van info, Victorianak igazán lehetne valamivel nagyobb szerepe....Mivan Mickel meg a haverjával? Õ tért vissza végén? Hogy került oda, és hogyan? Tudtommal kinyírták (bár lehet hogy nem õ volt hanem a haverja)

Szal, elég kidolgozatlan, és még lehetne bõvíteni a kérdéslistát, de már mind1.Mentsége legyen az, hogy 13 részbe nem lehet sokat belesûríteni, és inkább a fõ történetre van kihegyezve az anime. Nos, az nem is volt rossz....

én nem is azt mondanám hogy hiányérzetem van, ez rossz szó, csak azért irtam, mert kérdezte hogy miért nem 10es szerintem a wolf's sign
valóban jók a karakterek, jo a világ, jo a történetszál, konzisztensen összeáll, de nálam akkorse tizes
(Szurkálodás ON: eleve nem lehet tizes egy olyan anime, aminek 30ból 4 részét megnézés nélkül le kell törölni)

Ottto
Nekem most a Hellsing-el van hiányérzetem.....

Bármelyiket nézheted, mert ha a Seedhez érsz rájössz majd, hogy az a LEGJOBB a Destinyvel (folytatása, még vetítés alatt) egyetemben 😊

Jagi
Halihó!
Hazavittem a Gundam Seedet, 16:00-tól 22:00-ig néztem azt is csak azért, mert már jojózott a szemem.

Kolosszális! Nagyon tetszik, nem sejtettem, hogy robotos anime ennyire jó tud lenni. Sztem igényes.

---------Volna egy kérésem: Ha valakinek megvan hozzá a felirat (hun) ep-17-50-ig, annak szobrot állítok a Kossuth téren!-----------

persze hogy 30at

Sadun Tryst
mind a 30 részt láttad nem?
mert ha csak a 26.-ig akkor nem csodálmám, h hiányérzeted van. ott tényleg elég suta vég van...

ha nem láttam egy gundamot se, melyikkel kezdjem? Illetve macrossra ugyanez. Érdemes belevágnom?

hiányérzetem van, szerintem nem használták ki a lehetõségeket

Sadun Tryst
én a 4 visszaemlékezést megoldottam. elõre figyelmeztettek, h majd lesz, és fogtam letöröltem õket a géprõl. így nálam nem volt 4 rész üresjárat.
amúgy nem tudom pontosan, h mi nem tetszett neked a sorzaban.
a történet elsõ osztály, a karakterek elsõ osztáyl, a cselekmény elsõ osztály, szal az egész anime királyság.
én ha nagyon szigorú lennék ezzel az animével szemben, akkor is min. 9-et adnék neki. de mivel nem vagyok az, nálam 1 tíz pontos sorozat.

tegnap hajnalra befejeztem a wolf's raint

a karakterek jók, és végre a fõszereplõket nem féltucatnyi nõ rajongja körül. A történet összeáll, de a vége nem tetszett, se fülse se farka befejezés az utolsó 3 percben. A világ érdekes, egyedi, de csomo dolog csak azért van ugy, mert csak (pl. a paradicsom), mélyebben nem akartak/tudtak(?) belemenni, mert akkor ellentmondásokba bonyolodtak volna. A zene kiváló, habár angol - nem is értem miért.

A 15-19es rész nagyon lehuzo volt, itt négy rész egymás után csak visszaemlékezés, a korábbi részek jelenetei kiemelve egy-egy szereplõ szemszögébõl, pár mondat egyedi kommentárral. Egy-egy ilyen még elmenne, de hajnalban nagyon dühös voltam hogy már a harmadikat kell áttekernem, mert semmi nem történik (meg aztán egy negyediket is...)

Hogy ajánlanám e megnézésre? igen, de tizes skálán nálam olyan 6-6.5et érdemel. Najó, legyen 7, de akkor rendes voltam.

Sadun Tryst
LMF csak 20. részig van 😄
lmf link

[HUN]PAStheLoD
azt a 2nd GIG es LMF avit honnan lehetne levarázsolni? 20ig láttam . kéne a maradék 6 is ^.^

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]