Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Máshol sincsenek túl jó véleménnyel a legtöbben. Én már eddig se voltam elájulva a sorozattól, ha ezután meg még ezt is sikerült alulmúlni a White Fox-nak, akkor inkább nem pazarolnám az időmet. 😄
BEAST
Lehet csak nekem nem tetszik, nyugodtan nézd végig. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
A Seryuu vs. Mine harc után kezdtek eltérni.
Én egyébként még csak a 17. részig láttam az animét, de úgy néz ki jobban járok, ha nem nézem tovább. 😄
BEAST
Nem olvastam az Akame ga Kill mangát, fogalmam sincs, hogy mennyire követte az anime, de számomra amennyire ígéretesnek tűnt az elején, legalább annyira csapnivalóra sikeredett a végén. Ez a befejezés is nevetséges szerintem. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
"Darker than Black - Kuro no Keiyakusha Gaiden OVA" - 2014.12.09 - 01-04 - 7/10 pont
Tetszett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Kettőre szűkítettem a listát. A Tobaku meg a Yotsuba. Plusz egy amit találtam magamnak az az Otogi no Machi no Rena. Bár a Fukumoto mangával vannak fenntartásaim, de feldobálok párat mindháromból tabletre, aztán meglátjuk melyik jön be 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

[NST]Cifu
Úgy nehéz, hogy nem tudni, miket olvastál. Az All you need is kill (amiből ugye Hollywood összehozta az Edge of Tomorrow-ot) számomra nagyon kellemes csalódás volt.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lelouch
Gondoltam hogy a One Outs-ra most is nemet fogsz mondani, pedig az a legjobb az összes közül... 😄
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.09. 20:52:48
LasDen
a One Outs baseball, az nem érdekel (nem érdekel, hogy mennyire nem baseballosan baseballos, nem érdekel) 😄 a többit megnézem majd, köszi...

Lelouch
Mondok többet is, hogy legyen miből válogatni. 😄
Tobaku Haouden Zero, Buraiden Gai, Liar Game, One Outs, Black Cat, Yotsuba
LasDen
valaki mondjon nekem egy jó mangát

Lelouch
Vagy mint a Detective Conan. 😄
Olyan lehet ez mint a South Park vagy a Familly Guy ahol Stewie már vagy 12 éve folyamatosan csecsemő. 😊
LasDen
Grízajja 10
Hát ez szar volt...

IMYke2.0.0.0
Végignézve. 7/10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Az en szulinapom csak az enyem. Nem osztozik velem semmilyen anime katakter. De igy is jobb tobb torta marad nekem :-D

WWFSMD?

LasDen
Mysterious girlfriend X Anime+Manga

Újra néztem, mert. Az első rész után kicsit döcögősen indult be újra a dolog, de ez a sorozat még mindig nagybetűsen JÓ. Nem tízes, közel tökéletes, de nem is rossz. Egyszerűen jól el vannak találva az arányok. A legteljesebb képet a mangával együtt lehet látni igazán. És bár látványos változásokon nem megy át Urabe és Tsubaki kapcsolata, de részről részre, fejezetről fejezetre mélyül és egyre többet tudnak meg egymásról. Gyerekesnek hat a kapcsolatuk, mert lényegében érzelmekben nyilvánul meg, mintsem fizikailag.
Urabe a kezdeti antiszoc hipszter lányból egy sokkal kedvelhetőbb bár még mindig különc barátnővé változik. Tsubaki fejlődése már nem ennyire látványos az elsőtől az utolsó részig. Vannak kihagyott ziccerek, hibák, egy kapta fára épülő fejezetek, de akkor is az anim 7/10, a manga 8/10.

Az azért vicces, hogy legalább 3-4 év eltelik a sorozatban, mert nyári, tavaszi süznetek, ünnepek, karácsonyok, tél tavasz van többször is egymás után, de végig a 2-A osztályba járnak 😄

IMYke2.0.0.0
Jut eszembe:

2014.12.07 - "Darker Than Black - Ryuusei no Gemini - 01-07. - 7/10 pont, eddig.
Kellett az előzmény is, hogy ez már tetszeni tudjon. Bátrabban bánnak már a szereplőkkel, ami az előzőből hiányzott.

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. <#wink>

LasDen
van kismilliló anime, nem is lehet mindet megnézni....

IMYke2.0.0.0
Augusztus 15.
Egyiket sem ismerem. Ez is azt mutatja, hogy rohadt kevés, és szűk stílus-intervallumban mozgó animét láttam.

LasDen
Minden anime/manga karakter szülinapja

Hát az enyémen egyedül Yoshiyuki Kojima említésre méltó a Chobitsból (jun 18), a tübbit nem ismerem 😄

Lelouch
Már valóban van hozzá végig, de annak a megbízhatósága erősen kérdőjeles. 😄
Az már kijött végig magyarul nem?
Lelouch
Sajnos nem.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.07. 16:40:19
LasDen
az US fordította, nem?

Lelouch
Szomorú vagyok, hogy a No Game No Life-t még mindig nem fordította le végig egy megbízhatóbb magyar csapat se. 😄
LasDen
ez már betegség 😄D

efti
Ezekben a vadakban igazad van, kisse sarkitott ilyen teren a sztori, de ugyanakkor ez egy tarsadalom kritika bemutatva egy utopian keresztul, ugyhogy muszaj sarkitott legyen.

WWFSMD?

BEAST
Nekem valahogy az egész plot sántít. Az első évadot izgatottan néztem végig egészen a nagy felfedezésig. Ezt eddig nem igazán élvezem. A másik ami nagyon zavar, azok az apróbb de annál bosszantóbb furcsaságok, mint a korábban említett szánalmas rendőrség, ami a "gondolkodó" csodafegyver nélkül képtelen bármire is. Tulajdonképpen ők nem is rendőrök, egy két szereplő képes a nyomozásra, de a többség csak a ravaszt rángató agyatlan droid. Persze ott vannak az Enforcerek ha agresszióra lenne szükség, de alapvető képességet az önvédelemre, közelharcra, vagy bármiféle profizmusra azért úgy érzem jogosan várhatna el az ember.

Főleg az a rész vágta ki nálam a biztosítékot amikor az egyik őrültet képtelen volt megfelelően azonosítani a fegyver, így nem engedélyezte az erőszakos fellépést, erre a kemény rendőr lelkes pánikban hagyta, hogy egy egyszerű civil ellássa a baját.

Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy mit szeretnének kihozni ebből az egészből.

efti
Mikre gondolsz konkretabban? Koncepcio hibak, vagy logikai hibak? Vagy valami egyeb?

WWFSMD?

BEAST
Szerintem meg sokkal rosszabb ez az évad, mint az előző. Egyszerűen nem győzöm takarni az arcomat olyan dolgok vannak benne. 😞

efti
Psycho Pass S2 ep07: nehez nem elspoilerezni, ugyhogy csak annyi nagyon jo resz volt. Szerintem sokkal jobb ez mint az S1 volt

WWFSMD?

LasDen
az nem kifejezés. Lazán leoltott mindenkit....

RelakS
Próbálom az InuYashát kiírható állapotba hozni, és találtam kimentett frame-eket.
Meg oldalt, ami gifet csinál belőle 😄

OSUWARI!
OSUWARI! OSUWARI! OSUWARI! OSUWARI!

<#zavart1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Yessssss (Y) Megnézem ötödszörre is. 😄 Remélem nem George Lucas jellegű speciális kiadás lesz, csak sima, egyszerű, HD remaster. 😊

@

Az élőszereplős filmre vagy a sorozatra gondolsz? A filmnek van magyar felirata, az animét meg az AA-csinálja.

Grisaia no Kajitsu 09

Yuuji nem szarral gurigázik, ha Makináról van szó.

Jövő héten pedig kezdődik az Angelic Howl! Remélem Amane legalább 3 részt kapni fog. Őz ő routeja volt a kedvencem.

Kíváncsi leszek hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amane "nyeri" -e el Yuuji szívét vagy őt is csak megmenti. Van köze Kazamihoz és az hogy felajánlja magát neki, + a szerelem szerves részét képezi a történetnek. + az animében ebből a szempontból egyedül Amanének van létjogosultsága megnyerni a srác szívét.
+ az ágyas masztijelenet után remélem, hogy ha úyg alakul , akkor amolyan Yosuga no Sora szerűen láthatunk némi akciót is. 😊
Count Adyn
Saber odahívása vagány lett😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
Na, egész normális epizód volt a mostani FSN. Az eleje megint faszság volt, de a végére összeszedte magát...
----
Hír: HD Remastered érkezik majd a EVA sorozatból és filmjeiból. Úgy is régóta újra akarom nézni, legalább lesz miért 😄

xblades
Értem köszi.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Tudtommal még nincs hozzá teljes fordítás, de az AnimeAddicts még idén ki akarja adni magyar felirattal az egészet.
xblades
Space Battleship Yamato 2199
Év 2012

Ehhez tudtok teljes magyar felíratott, esetleg találok hozzá?

Köszi

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
++
😊

@

LasDen
szarok én rátok 😛

IMYke2.0.0.0
Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy engem nem érdekel, hogy őt mi érdekli.

Szerk. 1.: Szmájli

Szerk. 2.: Ez már óvoda, nem Inception.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.29. 17:04:28

Engem meg az nem érdekel, hogy téged nem érdekel, hogy őt nem érdekli. 😊

Öcsém ez tiszta inception. 😊
IMYke2.0.0.0
Tudhatnád, hogy én nem olvasok mangát. Nem ma ismerkedtünk meg a topikban 😊

Lelouch
Engem érdekel mások véleménye, de csak abban az esetben, ha azért valamivel erősebb alapon állnak.<#papakacsint>