72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67426 Azt hiszem Solid Snaketől tanult célozni....
-
#67425 régen még érdekes volt, más volt, jobb volt, én is más voltam. Mára bele untam. 280 rész az nem kevés.... :D -
#67424 De hát végig ilyesmi ment a Gintamában - az elejétől...
Volt egy kis komolyság, amit arcul köptek a "tudjuk, hogy manga és anime", meg más animékre utalással, és al- és feltáji poénokkal, hogy aztán folytassák az egészet elölről. -
#67423 az. a sógun kivégzős emberkéi meg az a csaj. Komoly, komoly. Dögunalmas szar. Blablabla megváltás, szomorkodás, kiút keresés. Blablabla gyilkos vagyok, pofádba fingok, nevessél. Blablabla átvertek, öld meg őket, harcolunk. Nagyon izgalmas.....
-
#67422 Akár csak a Vissza jövőbe ez sem az igazi japánul. De hát kinek mi. -
#67421 Mi az aktuális komoly Arc? A Shogun Assassination Arc elvileg elég komoly. Már ha nem olvastál utána a dolgoknak. :) -
#67420 A Gakkou Gurashi manga eladásai meg tízszereződtek az anime 1. része után -
#67419 Részemről Gintama kezd kicsit kifutni. Bőven sokszor megtud még nevettetni, abban nincs hiba, bár a szarós, fingós viccek mennyisége mintha több lenne. Soha nem volt erőssége, de ezek a komoly arcok már nem tudnak nagyon érdekelni. Mindegyikben ugyanaz történik, ugyanazt mondják és csinálják Gintokiék, így nem túl érdekes. Ha még az aktuális rossz arc lenne több... -
#67418 Én is nagyon bírtam Excelt. Bár a végére beúszó történet már nem annyira.... -
#67417 Én ezt mennyire szerettem... :) Lehet újra fogom nézni. -
#67416 "Excel Saga" - hú, ez időnként nagyon fárasztó tudott lenni. Ezt magyar felirat nélkül [sok éve nem néztem semmi magyar felirattal] nem hiszem, hogy képes lettem volna.
Kotono Mitsuishi seiyuu előtt le a kalappal. -
#67415 én...szóval....hmm....
(Nurse Witch Komugi-chan Magikarte) -
Vicces hozzászólások vannak :)
"The english dub for this anime is surprisingly top notch." -
#67413 A Danmachiból én úgy is bevárom a BD-t, és még ugye meg is kell "venni" - szóval, addigra már végeznek a 2. évaddal is :) -
#67412 Is it wrong to pick up girls in a dungeon nagyon jo volt!!!! Sajnos uber rovid. Meg 24 epizodnak is keves lett volna:(
Nem tudom, hogy lesz a folytatas de ez igy tok gaz:( Mar mar azt mondanam ne nezzetek meg mert csak sajnalni fogjatok, hogy vege es nincs tobb resz:(
-
#67411 A MAL is beállt az anime streamelő oldalak sorába. Meg valami új tulaj is van. -
#67410 Az a baj, hogy feszít itt már annyi minden, hogy takarítani kéne, nem még újabb porfogót beállítani
Nem, nem sok-sok bábura/díszre/egyéb hasznos dologra gondolok :D -
#67409 DasIsFuck, Renjike
Köszönöm! -
#67408 Boldog születésnapot utólag! -
#67407 Igen, Hestia az.
50 dolcsiért a monitorod mellett feszíthet : > -
#67406 Kyoukai no Rinne opening dala nagyon bejön.
Az anime szintén.
Érdekes a rajzstílus így 2015-be, de engem nem zavar.
Egyedül a főszereplő lány sikerült nagyon sótlanra, ez egy kicsit azért zavar.. -
#67405 Boldog szülinapot:) -
#67404 Köszönöm! -
#67403 Boldog születésnapot RelakS! :) -
#67402 ő az -
#67401 IMYke2.0.0.0
Köszi, bár én úgy írnám, hogy レラクス :)
Amúgy olyan ismerős a csaje. Csak nem neki van kék madzaggal felkötve a melle? :)
efti, LasDen, armageddon666, Lelouch, biomage
Nektek is köszönöm :) -
#67400 BSZN relax -
#67399 Boldog születésnapot, RelakS! -
#67398 Boldogat, még sokat! -
#67397 Bulldog születésnapot minden Relaksnak!! -
#67396 Gangsta: masodik epizod utan dobva. Sajnos nem sikerult komolyan venni a bunozes temakoret, helyette halmokban ontik a tulzasokat es ketszer annyira az idiota vigyorokat. Baccano rajongoknak biztos bejon, nekem nem. 4/10 -
#67395 Boldog Relaks napot -
#67394 Boldog születésnapot RelakS
-
#67393 Charlotte 2. rész
nézd hogy szenved ez a karakter, akiről 5 perccel ezelőtt még nem is hallottál. Nézd és szenvedj... az unalomtól -
#67392 +1 -
#67391 Gintama a legjobb -
#67390 Nekem már az első része sem tetszett a Chaos Dragon-nak, de a második után dobtam is :/ -
#67389 Megnéztem Chaos Dragon első részét és ez alapján nagyon jónak ígérkezik:)
Végre belekezdtem az Escha & Logy no Atalier-be is.
Mivel sajnos sehol nem találtam magyar feliratot így angolul kell nézni.
Enyhe steampunkos beütése van így szerintem azt is élvezni fogom
Megnéztem még a Jitsu wa Watashi wa első részét is, ez is jónak ígérkezik első rész alapján.
Még az Akagami no Shirayuki-hime van hátra amit bepróbálok a szezonból.
-
#67388 DxD Born befejezve.
Itt kell szakítanom a sorozattal és következetesen ignorálni minden új cuccot belőle.
-
#67387 Rokka no Yusha érdekes fantasy settinget választott.
Nem gyakori a közép-dél amerikai őslakos stílusú fantasy világ:D
(azt nem mondanám, hogy különösebben tetszene, de érdekes:))
Az anime egyébként jó lesz szerintem, csak a főhős idegesítő picit.
Személyisége és a haja is zavar, de főképp a haja:D