72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Na nem mintha ez valami vérkomoly vita lenne... :D És legalább végre van egy kis élet a topikban. :D
  • Lelouch
    Az azért túlzás, hogy jó az Accel World, de szerintem jobb, mint a SAO. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ízlésen vitatkozni...
  • Prof William
    Azért nem kicsit erős, hogy egyesek szerint a SAO és az Accel World jó animék. :D
  • Lelouch
    Azért nem kicsit erős, hogy egyesek szerint a SAO jobb, mint az Accel World. :d
  • BEAST #67461
    Azért nem kicsit erős ürüléknek nevezni a SAO-t az Accel World-del szemben. :d
  • LasDen #67460
    Mert a SAO népszerű, az meg nem annyira...
  • Lelouch
    Még mindig nagyon elszomorít, hogy ez az ürülék már kapott egy második évadot, az Accel World meg nem.
    Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.08.14. 13:58:27
  • BEAST #67458
    ┐( ̄ヮ ̄)┌

Rég volt már yandere szereplő. Főleg olyan, aki nem csak kínos, de szórakoztató is. Most az Overlord és a Shimoneta is előhúzott egy-egy ilyen nyuszit a kalapból. :)
  • LasDen #67457
    leginkább a csaj miatt. Értem hogy el vannak nyomva, de a folyamatos faszozás meg random őrültség nem jön be. Azt láttam, hogy az elnök csaj teljesen átmegy őrült kurvába, de nekem ez nem jön be.
  • CSOCSO
    Most fejeztem be a Sword Art Online (1)-t.

Hat ez nekem ubermodon bejott! Nagyon jo volt. Eureka 7 ota a legjobb. Igaz nem sok animet lattam azota. Holnaptol kezdek bele a 2 be. Remelem nem marad el sokkal az elsotol.
  • BEAST #67455
    Simoneta szerintem simán jó, miért dobtad? :D
  • LasDen #67454
    A Shimoneta és a Sore ga seiyuu kettősével megvan a 100. és 101. dobott animém is :D Najó, mondjuk a listán van csak ennyi, mert amiket 1 rész után dobtam azokat töröltem teljesen listáról, feleslegesek...:D
  • Lelouch
  • RelakS
    Ez a lila azt a színt juttatta eszembe, amit anno még Duke3D-ben, meg az összes többi Build engine-es játékban az átlátszó területeken használtak :)
  • armageddon666
    Azt hittem humiariban vagyok és ez valami exploitable, csak hiányoznak a szövegbubik. :|
  • RatBaG #67450
    új trailer

• Lelouch
    Az előző részek se voltak hibátlanok, de tényleg ez eddig a legalja. Azért az első komolyabb harcot igazán megcsinálhatták volna normálisan... Bízom benne, hogy ebből a minőségből nem nagyon lesz rendszer, bár sajnos úgy gondolom rengeteg ilyenben lesz részünk még.
  • LasDen #67448
    nem tudom, szerintem csak Toei hozza a formáját....
  • Renjike
    Mintha valami félkész valami lenne. Az előző részek nem voltak ilyenek, nem?
  • LasDen #67446
    Dragon Ball "Super" Quality

• Lunki88

Bocsi ha volt már. Feliratot kapcsoljátok be. :)
    Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.06. 22:45:51
  • efti
    Ergo proxy: nem volt ez rossz, bar helyenkent kisse vontatott, neha meg kifejezetten wadafakkizdiszshit volt.

Osszessegeben azert jobb mint a sok eves atlag, feltem tole hogy evangelion fele kaoszba fullad de szerencsere nem volt ilyen gond, ugyhogy tolem 7.5/10et kapott
  • LasDen #67443
  • RelakS
    Tudom, másik anime, de valahogy ez jutott eszembe :D

• LasDen #67441
    Table-kun got raped...:(
  • Count Adyn
    kommentek zseniálisak:DD Nina got some wood:DDASD
  • SzirmosSzisza
    Újra néztem a Code Geass-t, de erre a jelenetre nem emlékeztem, most megint kell várni pár évet, hogy újra elfelejtsem ?
  • LasDen #67438
    Madoka pancake
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.03. 22:14:19
  • LasDen #67437

• shaddam
    Hát a mangát olvasva.... :'D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az űrpéniszlánnyal komolyodik a dolog, egészen elérzékenyültem
  • LasDen #67435
  • IMYke2.0.0.0
    Maeda mintha be lenne lőve - vagy magas lenne az ösztrogén szintje, olyan szégyenlős :)
  • LasDen #67433
  • IMYke2.0.0.0
    Ez brutálisan jó volt. Köszi a linket!
  • Inquisitor
    Tribute to Hayao Miyazaki
    A híres karakterek és világok megbolondítva egy kis 3D-vel, tisztelgés képen.
  • Inquisitor
    Sidonia S2 - A fene enné meg, mire ember rákap az ízére, vége az adott szezonnak és fél év pihi. Ezt 2x26 részben kellett volna elsütni. Remélem a főhősnél meg következő szezon elején leesik az ejtőernyős tantusz, mert vér ciki a hárem téma a sorozatban.
  • LasDen #67429
    Igazából már meg sem lepődöm. Sunrise szinte minden egyes OVA sorozattal eljátssza ezt :D
  • Lelouch
    Code Geass: Akito the Exiled's 5th Episode Delayed to February
  • LasDen #67427
    Akito 3

a cigány élet nagyon jó/10