Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Hogy ma végignézném-e, azt nem tudom.
Yuki szenvedésére is csak a végén derült fény...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Én megnézése előtt tudtam, hogy 98%-ban ugyanaz lesz. Ettől függetlenül végignéztem, mai fejjel is megtenném. ÉREZNI KELL NAGATO SZENVEDÉSÉT!!!

@

LasDen
én se tudtam, de kb a 4. rész után tökéleteesen elegem volt az ismétlődésből és az utolsóra ugrottam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Utólag könnyű ilyet gondolni. Amikor néztem, én nem tudtam, hogy szinte végig ugyanaz lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Az hogy néha mást mondanak meg más van rajtuk, azért nem olyan dolog, hogy megéri végigszenvedni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Huh lol Legend of Korra-nak érdekes vége lett😄D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Mindig vannak változások a 8 epizód során.

RelakS
Nem egészen ugyanaz. A strandon pl minden részben más a fürdőruha <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Én is megnéztem mindet.

efti
En atleptem. Amugy se jott be annyira az a sorozat, eszem agaban sem volt 8x ugyanazt megnezni..

WWFSMD?

Lelouch
Én is végignéztem. 😄 De mai fejjel már nem tettem volna meg.
efti
Szerintem is az egyik legjobb. Shigatsu, psycho pass es a kiseijuu a 3 dobogos nalam

WWFSMD?

armageddon666
Én is végignéztem. Egyhuzamban.

@

LasDen
biztos volt még 1-2 őrült 😄

RelakS
Mindenki köpködi az endless 8-et. Én voltam az egyetlen, aki végignézte mind a 8 részt? <#idiota>

xblades
Lassan ideje lenne megnéznem a régi évadjait. Néha belebotlok ebbe a műbe de még nem sikerült elkezdenem.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Most már biztos, hogy számomra a szezon legjobbja a Shigatsu wa Kimi no Uso. Örülök, hogy még csak félúton jár. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
fogalmam nincs. Én már csak arra emlékszem, hogy volt bejelentés 😄

LasDen

Lelouch
Nem sorozat lesz?
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.18. 18:03:44
LasDen
örültem volna, ha valami remake lett volna, de csak valami random epizód lesz, ugye?
szinte minden rész nézésénél úgy vagyok, hogy ez kurva jó, de aztán a következő részre alig bírom magam rávenni...

IMYke2.0.0.0
Meglehetősen kevés szereplő <#wilting>
Maj' eccer megnézem.

IMYke2.0.0.0
Nem olvastam el - eszemben sem volt belefutni spoilerbe... - ha Yuki, akkor engem érdekel. Ennyi 😊

Lelouch
Én már csak a bejelentett új animét fogom megnézni belőle, de sajna a bejelentés óta nincs semmi hír róla.
Lelouch
Nem olvastad végig a cikket?

"This spin-off of the Haruhi Suzumiya series takes place in the world of the "Disappearance" arc of the original novels, focusing on the high school life (and romance!) of a tentative and bashful Yuki Nagato quite unlike the one you've come to know and love through the usual exploits of the SOS Brigade... but no less charming!"
LasDen
Csak egy pár szereplős hatalmas űropera amit lehet, hogy ideje lenne megnézned 😄

Én bevallom derekasan, hogy bár zseniáőlis már az első pillanattól kezdve, nehezen haladok vele. Nekem már egy kicsit túl régi....de gyűröm...

IMYke2.0.0.0
Miért, te már láttad ezt?

Lelouch
Én az igazi Yukit kedvelem, nem ezt. 😄
IMYke2.0.0.0
Én viszont várom, és magától értetődő módon meg is nézem. Yuki a favoritom.

Lelouch
Ezt én se fogom nézni, de egy harmadik évadnak én még most is nagyon tudnék örülni... 😄
Az Endless Eight-beli öntökönszúrás után szerintem eléggé leszállóágba került az egész franchise.

Most nem azért de az évek óta a fanok által nyálcsorgatva várt új évad 13 részéből 8 részt elbaxxni erre a mormotanapos utánzatra (amit persze aztán 4 darab BR-en értékesítettek 2-2 részel) nem vall éppen épp elmére.
IMYke2.0.0.0
Sajna, az alapot sem ismerem - így a csupa loli nem tudom mennyire lenne ütős 😊

BEAST
Nézném. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Back seat writing
- Take a show that you found to be poor, or missing the mark of greatness. Tell me what you would change to make it better.
- Legend of the Galactic Heroes, replace all the characters with lolis 😄DDDD

LasDen
nemtom, engem ez egyáltalán nem mozgat már. De valsz egy rendes folytatás sem érdekelne jobban....

RelakS
nem csoda, aki citrom gerezdeket hord a szemöldöke helyén <#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2014.12.17. 20:46:53

Lelouch
Borzalmas, hogy a DB magyar felirata a Piccolo Daimao arc-tól kezdve a magyar szinkron szövegéből áll... 😄
LasDen
Mugiban ott lappang a pszichopata 😄

xblades
Böngészés közben találtam rá erre, már múltkor is említettem, Mugi karaktere kicsit gyanús 😊 .
Amikor kissé másképpen zárul egy anime:

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Az jó lenne. Remélem, addig nem felejtem el az egész filmet 😞

LasDen
csak nem kell 1 évet várni. A legend end szeptemberben volt a mozikban. tavaszra ki kéne jönniük vele...

IMYke2.0.0.0
Sajnos, tényleg erre játszottak 😞
Gyakorlatilag egy jelenetsor közepén ér véget a film - 1+ évet lehet várni a folytatásra 😞

LasDen
valamikor majd sort kerítek rá. De lehett megvárom a 3. részt és együtt nézem a kettőt. Manapság amúgy is menő 2 részre szedni a dolgokat, biztos erre játszottak itt is 😄

IMYke2.0.0.0
A 2. részt megnéztem, de engem lehangolt, hogy mennyire látványosan a szétdarabolásra játszottak.

"<2014> - (imdb) - "Rurôni Kenshin: Kyôto Taika-hen" (Rurouni Kenshin Kyoto Inferno) - 6/10
(2014.12.15)

A korábbi film jobb volt.
Kaorut szabályosan meggyűlöltem - ez a "ne ölj" dolog az agyamra ment (olyan szituációban is ezt szajkózza, ahol a srác és/vagy mások élete a tét).
A doktornőt továbbra is bírom.
Ebben a filmben már sok volt a látványos időhúzás, és a ripacskodó szereplő is; és sajnos, egyértelművé tették, hogy mozivásznas-sorozatot gyártanak: gyakorlatilag úgy hagyták abba 134 perc környékén (139 perc összesen) a sztorit, mintha legalábbis egy kábelcsatornás "24" epizódot láthattunk volna.
Ha szerencsénk van, a második felét 2015-ben meg is nézhetjük... de legalább a credits alatti zeneszám kiváló volt.
Csak azoknak ajánlott, akik az előzményt ismerik. Mások kerüljék addig, míg meg nem nézik az előzményt!"

BEAST
Engem sem fogott meg a téma, de nem ez az első anime aminél nem értem a mérhetetlen hypeot. 😄

LasDen
én is sokszor el akartam kezdeni, de végül nem lett belőle semmi. Egyedül a live action filmet láttam, az nem volt rossz....

efti
Ennyire jo lenne a kenshin? 2000 korul lattam par reszt es egy mozit, de annyira nem fogott meg. Latta itt valaki vegig?

WWFSMD?

LasDen

LasDen
Nah. Végül 8. résszel ment a kukába az új FSN. Nekem ez a szutyok nem kell...