Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tryst nem találkoztál manga oldalon RahXephonnal véletlenül?
A directmanga-n nincsen 😞

Sadun Tryst
háááát. fullmetal szerintem azért jóval a naruto felett áll (SEED-et nem láttam még, arról nem nyilatkozom). nekem az elsõ 3ban benne van. 😊
bár mondjuk mivel még nem láttad a sorozat végét, megvárom, h akkor mit mondasz. szinte teljesen biztos vagyok benne, h változni fog a véleményed. ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sadun Tryst
én már csak olyat írok ki amit tényleg visszanéznék. pl. az utolsó 2 hónapban semmit sem írtam ki. az utolsó anime amit kiírtam a Wolf's Rain volt.

Bucser
én sem törlök semimt😊 ahogy nézem megy dvd-re😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

musha
mondjuk ezáltal viszont minden bepótolható.

musha
én mindent kiírok lemezre ami tetszik. mondjuk a leggázosabb az, amikor megnézek 1-2 részt, kiírom a sorozatot, megnyugszik a lelkem, hogy `már megvan biztonságban`, aztán nem nézem meg <#idiota>

BEAST
ismerõs ... de nincs szivem letörölni :o inkább kíírtom a fél vinyot 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én szimplán letörlöm, mert nincs helyem 😊
az intro zenét meg szoktam tartani, mp3ban

Bucser
ezzel én is így vagyok😊 de néha régiekbõl egy-egy részt megnézek pihenésnek😊 Felelevenítés képpen😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

egyébként nemértelek benneteket, annyi jó sorozat van, idõelbaszás olyanokat megnézni, amiket már láttatok
nekem itt áll a vinyomon vagy 30 giga amiket meg kéne néznem, de nincs idõm - ami kevés van, azt olyan filmekre fordítom, amiket még nem láttam.

toka koka 😊

Apropó!
Manga-ka-k közül lenne szíves valaki nekem segíteni? Keresgélem a RahXephon mangát!
Aki tud róla valamit sikítson! 😊

Nagyon jó sorozat az is!

BEAST
én most a Full Metal Alchemist hatása alatt vagyok :o ... nemis azért mert olyan hûdejó ... a Narutot és a Seed Destinyt meg sem közelíti szvsz ... de a mondanivalója az nagyon ott van ... mióta nézem ez a 2 mondat jár a fejembem ...
"People cannot gain anything without sacrificing something.You must present something of equal value to gain something." ... mekkora igazság 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nos, befejeztem sokadjára a RahXephon.........
Nagyon a hatása alatt vagyok! Ennyire jó sztori, karakterek, és a zene ami ezekkel párosul...! Egyszerûen fenomenális alkotás!
Most majd elkezdem megint az Eva-t, és megnézem, hogy milyen hatást vált ki belõlem. Habár kétlem, hogy ennyire elragadna. Nem emlékszem hasonló katarzis érzésre, hogy kiváltotta volna.

Ha beledöglök, akkor is megrendelem eredetiben, és ajánlom minden új fórumtársnak, aki még nem hallott engem lelkesen beszélni eme zseniális alkotásról, a RahXephonról! 😊

BEAST
thx , meglesem ^.^

Sadun Tryst
Bleach, Fullmetal Alchemist és RahXpehon.

BEAST
tud valaki ajánlani valami jó anime-t a Naruto és a Gundam Seed Destiny mellé? ... a lényeg hogy harc és érzelmek egyaránt legyenek ...

Bucser
ÉS a második sorozat mondanivalója van nagyon jól eltalálva😊 Nekem nagy Kedvenc a Vandread😊

Vandread szériától a szék alá esel, annyira megnevettet!

Ottto

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

musha
Ai Yori Aoshi-t tudom még ajánlani!

Seth
köszi nektek...😊

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
Ottto ajánlatai kiválóak, Chobitsot én is most nézem.
De, h valami értelme legyen a kommetemnek, itt van 1-2 harem anime remek humorral.

Full Metal Panic - 2nd Season
Tenchi Muyo! + Universe + Tokyo + GXP + a 3 film 😊
Midorni no Hibi
Rizelmine

ezzel ellesz a nõvéred 1 darabig. 😊
amúgy nekem a 25 éves bátyám lett most 1 kicsit animés. (pedig miket fikázott régen érte mikor animét néztem, folyton csak azt mondta: "már megint azt a furi kuru baromságot nézed /FLCL címe miatt/) az Inu-Yashát nézni mindig az RTL-en, és a vicc az egészben, h mikor mondtam neki, h le lehet tölteni a netrõl, pont akkor törölték arról a bizonyosról... xD

Ottto
Chobits, Video girl Ai <- annyi hogy enyhe scifi beütése van mindkettõnek. De csak ajánlani tudom mindkettõt, mert a mûfajban nagyon ott vannak <#eljen>

Ottto
Petshop of horror:
Háááát nem is tudom mit mondjak errõl. Nincs különösebben semmilyen története, csak háttere annak a 4 különálló történetnek amirõl szól. Egyvalami kapcsolja õket össze, és ez a kisállatbolt, de amúgy különálló animekként is meg lehettet volna oldani ezeket. Vagyism, akár külön-külön is meg lehet õket nézni, érteni fogod a lényegét.
Sokkal jobbat vártam, legalábbis a cím alapján legalább egy kicsit ütõs horroranimere számítottam, de ebben semmi komoly nem volt (talán az elsõ rész egy kicsit beütött, de csak azért mert kisnyúl (aki látta, érti))
Ha kedveled a mítikus lényeket, azt mondom adj neki egy (kis) esélyt. A 4 részbõl 3 arról szól hogy ilyen lényekkel próbálják helyettesíteni az emberek elveszett szeretteiket, de valami mindig beüt....

Seth
Sziasztok. Tudnátok nekem mondani valami hasonlót mint a Love Hina (tehát van egy ütõdött szerencsétlen csávó, aki persze a végén megkapja álmai nõjét)
Nõvérem rákattant a Love Hinára és most hiányérzete van...😊 Szóval valami hasonló kellene neki...
Hihetetlen egyébként, hogy a nõvéremnek ennyire megtetszett az õ 25 éves fejével, nálatok volt már hasonló a családban??? 😊

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst
én ugyan így vagyok a Blame (Noise, Biomega) mangával, az NGE-nal és a Kenshin OVA-kal.
egyszerûn most nem tudok szabadulni a világából, olyan tökéletes az egész...

Megint a vége felé járok a RahXephon-nak, és azt kell mondjam, hogy így negyedjére is az egyik legfelkavaróbb anime, amivel meglehetõsen hosszú és intenzív pályafutásom alatt találkoztam!

musha
4-5 részt láttam eddig belõle, nagyon jó, nagyon különleges története / hanggulata van.

Ottto
Nézegettem képeket róla (Haibane Renmei) elég érdekesnek néz ki. Mindenképp meg fogom nézni, feltettem a listámra Köszi!

via_mala
"Talán jó ötlet, ha NEM VACSORÁZUNK, mielõtt megnézzük az Ichi the Killert. A legjobb ötlet viszont, ha egyáltalán meg sem nézzük és valami sokkal fontosabb dologra koncentrálunk."

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Örülök, hogy ennyire tetszett, számomra is alapmû.
A Texhnolyze is ABe Yoshitoshi nevéhez kötõdik, viszont már rögtön a legelejétõl elég brutális, talán kicsit nehéz elvonatkoztatni, és meglátni a mondanivalót benne. Szerintem inkább a Haibane Renmei-t nézd meg elõbb, ha ABe mester mûveit akarod megismerni alaposabban, mert különben eléggé nyomott lesz a hangulatod.
A Boogiepop Phantom-ot még nem láttam, de azt mondják, hogy az is eléggé nyomasztó.

Én tegnap az Ichi The Killer: Episode 0-t néztem meg. Ez sem egy egyszerû anime, simán megérdemli a 18+ -t. A mozifilm elõzményeirõl szól maximális brutalitással, kegyetlenséggel és ocsmány perverzióval. Elég sokkoló, bár a filmet nem láttam, de õszintén szólva nem is kaptam túl sok kedvet hozzá.

Viszont a Paranoia Agent elég érdekesnek tûnik 3 rész alapján, jó kis rejtély, jó zene. Egyszóval ígéretes sorozat.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Jagi
jaja!

Sadun Tryst
nagyon jók voltak ezek a képek. 😊
bár azért volt 1-2 nagyon durva fej! xD

Ottto
Spoiler ahead!!!!!!!!!!!!!
Lain:
Hát ez fantasztikus. Anime ennyire még nem fogott meg. Ez az "elborult" világ amit bemutat, nagyon bejött.
A kérdések, amik a storyban felvetõdnek, majd megválaszolják õket, tény hogy legtöbbjükre fény derül. De sokminden az én fejemben is szöget ütött, amire nem kaptam választ.....

Ki teremtette Laint? Isten? (Megjegyzem igen jól összehozták a történetet, a technikát, a hitvallással)
Mi van Lain családjával? Fake volt tudom, de mégis mik voltak õk?
Mikat (Lain nõvérét) mi ütötte ki ennyire? Programhibás a kislány?? (Mondjuk erre lehet csak én nem figyeltem. Emlékszem valamire, hogy látta Laint az út közepén, aztán egy bárban is volt valami, de már nem nagyon rémlik)
Mégis mi a jelentõsége a 7-es Protocolnak? Tudom mi az, csak azt nem hogy miért tulajdonítanak neki ekkora szerepet, és mégis mi a lényege?
Hogy jönnek ide az ufok?

Kérdések, kérdések! Igen, bár lehet én nem figyeltem eléggé az anime során, lehet az én ismereteim hiányosak a rendszerrel kapcsolatosan 😞 Valószínûleg meg fogom nézni mégegyszer, mert bonyolult bogozni a szálakat. Hát végülis elég bizarrul mutatja be a történetet, talán nem is csoda ogy elsõre nem nagyon értettem. Legalább a fõ cselekményszálat még tudtam követni, mondjuk azt nem, hogy akkor Lainnek most mi is volt a teendõje? Egy program volt, és mi volt a feladata? Hogy egyéváljon a Wireddel, vagyhogy az Istene legyen?

Mindenesetre jogos a 16+os karikátok, tényleg nagyon bonyolult egy sorozat, még nekem is nehéz volt követni. A másik kettõ (Texhnolyze, Boogiepop Phantom) is ehhez hasonló?

Mop
Egy segítõkész ember jóvoltából már találtam hozzá szinkron hangot. 😉

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Mop
Köszi!

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Factor_007
Köszi!
#5535: Köszi neked is

kira

Bucser
Bleach 34 Spoiler😊

NA Most indulnak be igazán az események és ahogy nézem lassan utoléri a mangát az anime😊 (na jó kell még neki kb 10 - 15 rész talán)

nézd meg a faq -ot

Bucser
Magyarul sehonnan Hardsubosat tudsz torrentrõl.

Mop
Hi!
Nem tudom, hogy itt lehet-e warez-elni, ha nem akkor ezer bocs mindenkinek.
Nem tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni a Kiddy Grade címû anime-nek az összes epizódját (24 rész) magyarul?

ja, nem megy
várj, nem kell kétségbeesni egybõl...

Sadun Tryst
na. lenne 1 kérdésem.
talányokban beszélek, szóval tessék kitalálni mirõl van szó.
íme:
mi történt a "másikkal"? 1 elérhetõség se jó, még a mangás se.

aki érette mirõl beszélek, elõszõr is gratula, másdokszorra, kérem válaszoljon priviben 😊
thx elõre is.

Bucser
Hát most kicsit hulámvölgyben vagyok... Bleach 32-t annyira elkapták hangulatilag nem tudom Bleach 33-ba miért kellett az a sok ökörség😞

Egyébként Arabai Renji Rules!!!!!!!!!!!!