Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A directmanga-n nincsen 😞
bár mondjuk mivel még nem láttad a sorozat végét, megvárom, h akkor mit mondasz. szinte teljesen biztos vagyok benne, h változni fog a véleményed. ^^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
az intro zenét meg szoktam tartani, mp3ban
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nekem itt áll a vinyomon vagy 30 giga amiket meg kéne néznem, de nincs idõm - ami kevés van, azt olyan filmekre fordítom, amiket még nem láttam.
Manga-ka-k közül lenne szíves valaki nekem segíteni? Keresgélem a RahXephon mangát!
Aki tud róla valamit sikítson! 😊
"People cannot gain anything without sacrificing something.You must present something of equal value to gain something." ... mekkora igazság 😞
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nagyon a hatása alatt vagyok! Ennyire jó sztori, karakterek, és a zene ami ezekkel párosul...! Egyszerûen fenomenális alkotás!
Most majd elkezdem megint az Eva-t, és megnézem, hogy milyen hatást vált ki belõlem. Habár kétlem, hogy ennyire elragadna. Nem emlékszem hasonló katarzis érzésre, hogy kiváltotta volna.
Ha beledöglök, akkor is megrendelem eredetiben, és ajánlom minden új fórumtársnak, aki még nem hallott engem lelkesen beszélni eme zseniális alkotásról, a RahXephonról! 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
De, h valami értelme legyen a kommetemnek, itt van 1-2 harem anime remek humorral.
Full Metal Panic - 2nd Season
Tenchi Muyo! + Universe + Tokyo + GXP + a 3 film 😊
Midorni no Hibi
Rizelmine
ezzel ellesz a nõvéred 1 darabig. 😊
amúgy nekem a 25 éves bátyám lett most 1 kicsit animés. (pedig miket fikázott régen érte mikor animét néztem, folyton csak azt mondta: "már megint azt a furi kuru baromságot nézed /FLCL címe miatt/) az Inu-Yashát nézni mindig az RTL-en, és a vicc az egészben, h mikor mondtam neki, h le lehet tölteni a netrõl, pont akkor törölték arról a bizonyosról... xD
Háááát nem is tudom mit mondjak errõl. Nincs különösebben semmilyen története, csak háttere annak a 4 különálló történetnek amirõl szól. Egyvalami kapcsolja õket össze, és ez a kisállatbolt, de amúgy különálló animekként is meg lehettet volna oldani ezeket. Vagyism, akár külön-külön is meg lehet õket nézni, érteni fogod a lényegét.
Sokkal jobbat vártam, legalábbis a cím alapján legalább egy kicsit ütõs horroranimere számítottam, de ebben semmi komoly nem volt (talán az elsõ rész egy kicsit beütött, de csak azért mert kisnyúl (aki látta, érti))
Ha kedveled a mítikus lényeket, azt mondom adj neki egy (kis) esélyt. A 4 részbõl 3 arról szól hogy ilyen lényekkel próbálják helyettesíteni az emberek elveszett szeretteiket, de valami mindig beüt....
Nõvérem rákattant a Love Hinára és most hiányérzete van...😊 Szóval valami hasonló kellene neki...
Hihetetlen egyébként, hogy a nõvéremnek ennyire megtetszett az õ 25 éves fejével, nálatok volt már hasonló a családban??? 😊
PSN ID.: Beegabor
egyszerûn most nem tudok szabadulni a világából, olyan tökéletes az egész...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A Texhnolyze is ABe Yoshitoshi nevéhez kötõdik, viszont már rögtön a legelejétõl elég brutális, talán kicsit nehéz elvonatkoztatni, és meglátni a mondanivalót benne. Szerintem inkább a Haibane Renmei-t nézd meg elõbb, ha ABe mester mûveit akarod megismerni alaposabban, mert különben eléggé nyomott lesz a hangulatod.
A Boogiepop Phantom-ot még nem láttam, de azt mondják, hogy az is eléggé nyomasztó.
Én tegnap az Ichi The Killer: Episode 0-t néztem meg. Ez sem egy egyszerû anime, simán megérdemli a 18+ -t. A mozifilm elõzményeirõl szól maximális brutalitással, kegyetlenséggel és ocsmány perverzióval. Elég sokkoló, bár a filmet nem láttam, de õszintén szólva nem is kaptam túl sok kedvet hozzá.
Viszont a Paranoia Agent elég érdekesnek tûnik 3 rész alapján, jó kis rejtély, jó zene. Egyszóval ígéretes sorozat.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
bár azért volt 1-2 nagyon durva fej! xD
Nézzétek végig winkler fotosorozatát japánról
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/tokio05
http://index.hu/gal?dir=totalcar/magazin/kozelet/tokio/japok/
Lain:
Hát ez fantasztikus. Anime ennyire még nem fogott meg. Ez az "elborult" világ amit bemutat, nagyon bejött.
A kérdések, amik a storyban felvetõdnek, majd megválaszolják õket, tény hogy legtöbbjükre fény derül. De sokminden az én fejemben is szöget ütött, amire nem kaptam választ.....
Ki teremtette Laint? Isten? (Megjegyzem igen jól összehozták a történetet, a technikát, a hitvallással)
Mi van Lain családjával? Fake volt tudom, de mégis mik voltak õk?
Mikat (Lain nõvérét) mi ütötte ki ennyire? Programhibás a kislány?? (Mondjuk erre lehet csak én nem figyeltem. Emlékszem valamire, hogy látta Laint az út közepén, aztán egy bárban is volt valami, de már nem nagyon rémlik)
Mégis mi a jelentõsége a 7-es Protocolnak? Tudom mi az, csak azt nem hogy miért tulajdonítanak neki ekkora szerepet, és mégis mi a lényege?
Hogy jönnek ide az ufok?
Kérdések, kérdések! Igen, bár lehet én nem figyeltem eléggé az anime során, lehet az én ismereteim hiányosak a rendszerrel kapcsolatosan 😞 Valószínûleg meg fogom nézni mégegyszer, mert bonyolult bogozni a szálakat. Hát végülis elég bizarrul mutatja be a történetet, talán nem is csoda ogy elsõre nem nagyon értettem. Legalább a fõ cselekményszálat még tudtam követni, mondjuk azt nem, hogy akkor Lainnek most mi is volt a teendõje? Egy program volt, és mi volt a feladata? Hogy egyéváljon a Wireddel, vagyhogy az Istene legyen?
Mindenesetre jogos a 16+os karikátok, tényleg nagyon bonyolult egy sorozat, még nekem is nehéz volt követni. A másik kettõ (Texhnolyze, Boogiepop Phantom) is ehhez hasonló?
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
NA Most indulnak be igazán az események és ahogy nézem lassan utoléri a mangát az anime😊 (na jó kell még neki kb 10 - 15 rész talán)
Nem tudom, hogy itt lehet-e warez-elni, ha nem akkor ezer bocs mindenkinek.
Nem tudja vki, hogy honnan tudnám letölteni a Kiddy Grade címû anime-nek az összes epizódját (24 rész) magyarul?
várj, nem kell kétségbeesni egybõl...
talányokban beszélek, szóval tessék kitalálni mirõl van szó.
íme:
mi történt a "másikkal"? 1 elérhetõség se jó, még a mangás se.
aki érette mirõl beszélek, elõszõr is gratula, másdokszorra, kérem válaszoljon priviben 😊
thx elõre is.
Egyébként Arabai Renji Rules!!!!!!!!!!!!