Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
en mar tul vagyok rajta 😛

Ja csak kár, hogy mindjárt itt a szóbeli. <#szomoru1>

Ottto
Vampire Princess Miyu nál elõbb az OVAkat kéne megnéznem? Mert belenéztem a sorozatba, de nem értek sokat, igen a közepébe vágtak vele, legalábbis nekem úgy tûnik.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

gundam 08th MS team letudva
ez volt az eddigi legjobb, fasza történet

Sadun Tryst
itt mindenki nagyon elfoglalt ember 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

látom mindenki be van táblázva
elõttem is szörnyen hosszú lista áll 😊

Sadun Tryst
én most mindenféle love hina szerû sorozatokat nézek, csak kicsit hardosabb formában.
DearS, Girls Bravo, Chobits, Rizelmine + hasonlók 😊
kicsit untam már az akció sorozatokat, amiket az utolsó 2 hónapban néztem.
szóval most a GTO mellett ezek mennek. a GTO pedig nagyon király. aki eddig nem látta, nagyon hamar pótolja be. megéri. ^_^
amúgy GTO után jön majd a GUNDAM Wing
Blame mangával is lassan végzek, szóval hamarosan jön a Gantz majd a Berserk.

musha
aranyos a Chobits, nagyon fog emlékeztetni az Elfen Lied-ra, csak jóval `szoftosabb` kivitelben.

Jagi
Harrrgh! 😄 Ma én is el kezdem nézni aztán jöhet a Chobits!
Kb 30 GB-nyi amine-ot írattam ki DVD-re... elég lesz ... egy darabig!^_^

musha
örülök, hogy nem bántad meg ^^

hú, én most a Berserkbe kezdtem bele és NAGYON tetszik! tudom, hogy alap anime, de edig kimaradt nekem. nem tudom mi fog kikerekedni a sztoriból, de az elsõ néhány rész után igen ígéretesnek látom.

Jagi
Hali, megnéztem az Elfen Lied-et.
Azt kell mondjam, nekem tetszik. Ha a néhol túlzott hentes részektõl eltekintünk,
igen jó(sztem)! Grafika, az alap story érdekes, meg a sok nyu! ^_^ nekem bejött!

Sadun Tryst
engedély? 😄
ezek szerintem le se szarják, h mi itt az Õ munkájukkal kontárkodunk.
de ha gondolod, akkor nyugodtan írhatsz nekik 1 mailt, h felhasználhatod-e a fordításaikat. szvsz nem éri meg.
amúgy photoshop bõven elég hozzá. én a munka 70%-át paintben csinálom. 😊

Bucser
Igen de lehet, hogy többb.... majd kiderül😊 de ha ilyen lesz én nem bánom.. iszonyatosan jól el van találva minden😊 Manga fordításba belekezdek szerintem egy 2 héten belül...

Ugye photoshop elég hozzá?? más nem kell??? meg engedélyt kérni M7-esektõl

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
most fejeztem be a 180-at😊 Most kcisit pihen a story szerintem jön egy két filler füzet aztán beindul megint a story... Nem hinném, hogy utoljára láttuk õket... (tudod kiket)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azt akarod mondani, hogy a Bleach anime is cca 200 ep lesz?!
Inkább bele se kezdek!!

Sadun Tryst
én a mangán vagyok kiakadva. lassna a 182-nek kell jönnie, de a 181-nek még se híre, se hamva... 😞
(csak RAW természtesen)

Bucser
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Miért nincs több????? Miért nem adnak le 5 részt egyszerre?? hagy lássam a 36-37-38-as részt plsplsplsplsplspls..😞

Akarok még Bleach Anime-t....

Bocsánat... csak tök durván lett vége a 35-nek... Ez egy nagyon jó eseményfordító rész volt😊

Sadun Tryst
szerintem arra még várhatsz. én olyan február-május közé tippelném a sorozat kezdését.

Sadun Tryst
az tényleg szar volt, fõleg az anime-junkies féle. mert ha jól emlékszem õk jöttek ki olyan nevekkel, h azt hittem befonom a hajam. (Sai = Sighh vagy mi)
na mind1. a Bleach-Society féle fordítás is nagyon jó, csak más a stílusa. nekem még jobban tetszik, mint a Lunar féle.

Bucser
Én megvárom lunart mert nincs szarabb mikor 3 féle subbertõl néz az ember egy sorozatot.. (lásd gundam sead a tudjatok hol...)

Nem tudjátok a Mai Hime köv sorozata a Second Stage már megy? Vagy mikor jön ki?
Sadun Tryst
Bleach 35 kint van, és teljesen nézhetõ verzió. Sõt szerintem semmivel sem rosszabb, mint a Lunar.
Szóval aki akrja, töltse: bleach7.com

CSOCSO
gondoltma hogy japcsiban mar megy...
musha
Howl`s Moving Castle , és egy ideje már van Japánban, csak normális verzióval nem találkoztam még neten -.-

CSOCSO
jon valami uj GHIBLI anime.. legalabbis nem hallottam meg rola es lesz az amcsi mozikban.. valami CASTLE a cime
Sadun Tryst
kérdés:
nem tudja valaki, h a letöltõhelyen melyik akira verzió van fent?
mert én anno az animevilag-ról töltöttem le, és ott a remake volt.

thx a választ elõre is.

Ottto

Most, hogy írogatom ki a naruto 15gb-nyi anyagát, eszembe jutott, hogy nincs olyan messze a kánaán, hisz a blue-ray már itt van a sarkon, amikor majd egy lemezre fel tudom szépen zsúfolni naruto három évadját! 😊

BEAST
<#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Destiny ep 33 a Seed-Fansubstól

Érdekes rész....kezd egyre bonyolultabb lenni a politikai helyzet!

Örülök, hogy az ajánlásaink segítenek a döntésben!
Ha valami mégsem lenne világos, akkor a faq is segít, de ha az sem, akkor nyugodtan érdeklõdj itt! 😄

GTO nagyot üt! Olyan jókat ritka kevés animen röhögtem, mint azon!

Francis80
Hello!
Nemrég kezdett el érdekelni ez az anime téma (bár régebben a sima DB-t láttam), és egyre jobban tetszik... 😊
Elsõ anime amit megnéztem az az Elfen Lied volt (azért kezdtem bele mert tetszett az opening), és nem bántam meg hogy végignéztem. Igaz az elsõ pár rész tényleg uncsi kicsit de aztán egy egész jo kis sztori alakul ki szerintem belõle, és a karaktereket is nagyon meg lehet szeretni a végére. (7.5/10)
Ezután jött a NGE + Movie-k. Na ez már érdekesebb volt... tetszett is nagyon, meg nem is... de elég is ennyi róla mert biztos unjátok már... (8/10)
Következõ áldozat a Lain volt. Na ez sem semmi, nekem túl elvont és nyomasztó hangulata volt (és persze maradt egy-két sötét folt is). (7/10)
Nagyon sok (gondolom jó) ajánlás van itt a forumon, le is töltöttem már pár sorozatot meg movie-t, és azt sem tudom melyiket nézzem (bõség zavara játszik rendesen). Most valszeg valami könnyebbet választok (Love Hina, OMG)...
Tetszik hogy nagyon jól lehet itt tájékozódni, és tuti hogy arra a kevés szabadidõmre ami van (már amikor nem a haverokkal marhulunk) mindig meglesz a programom.
Bye!

Feeding angels with despair - flameout\'s reigning everywhere

gundam 0080, gundam 0083 kivégezve

BEAST
végeztem a Full Metal Alchemisttel :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
GTO:
Most fejeztem be az elsõ részt, és úgy látom egy remek sorozat elõtt állok. Kiváncsian várom a többi részt. 😊

DearS:
Mostanában megint rákattantam a romatikus vígjátékokra, ez volt a 3. amit 2 hónap alatt néztem meg (Chobits és Rizelmine mellett).
Nagyon sok erotikus jelenet van (ahányszor csak feltûnik a tanránõ 😄 ), és ugyan annyi poénos is! Szóval aki nagyokat akar nevetni 16+ -os karikával, az ne hagyja ki! ^^

Na emberek végignéztem!

Mai Hime the Best! Mikoto for President.

Spoliler.
A vége kicsit nylas lett de nekem így is tetszett. Kiváncsi vagyok, hogy fejezték volna be másképp. Darkosan ugyebár...
Spoiler end.

És már készül a folytatás. Új szereplõk.

Eddig egy valaki személye biztos.

Arika-chan. Õ az a lány akit néha a háttérbe feltünõbben lehet látni a sorozatban+a végén is feltünk pár pillanatra.

CSak mivel a történéseket lezárták, kiváncsi leszek, mit fognak kitalálni aköv sorozatra.

Ottto
Akkor nálam van a bibi......már megint :@
ok kössz az infot. Megnyugodtam

musha
nekem tegnap is ment, ma is.

Ottto
Gyerekek, 2 napja nem megy A letöltési hely. Minden ok?

Sadun Tryst
nemtom. ennyit találtam.
amúgy máshol is max 3 kötetet írtak.

Ezt nem egészen értem...csak három füzet az egész?!

Kár, mindenesetre köszönöm!

Sadun Tryst
ennyit találtam csak 😞
viz.com / read online

úgy néz ki senki sem fordította a mangát mert amcsiban hamar licence alá került... 😞

Köszönöm szépen!

Seth
Oké, köszönöm a tippeket

PSN ID.: Beegabor

via_mala
Seth-nek:
Az biztos, hogy a Vandread Second Season sokkal jobb, mint az First, a filmeket viszont szigorúan csak fanatikusok nézzék meg, mert bûnrossz, legalábbis az elsõ (Vandread Taidouhen), a másodikat meg már meg sem nézem. Egyébként az elsõ film a TV-sorozat besûrítései 75 percbe, egy nagy érthetetlen zanza.

A Tenchi Muyo OVA 1-2-t én is tudom ajánlani, de a Tenchi Universe TV sorozat már sokkal gyengébb, inkább akkor a Tenchi Movie-kal folytassa.
Minden info a Tenchi Muyo világról itt.

És még ilyen fordított hárem-szerû anime: Fruits Basket.
Egy csaj és sok srác, akiken egy fura családi átok ül... Nagyon jó, humoros shoujo anime, de mégsem nyálas.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
mikor hazaérek akkor majd körülnézek komolyabban a neten.
ha találok valamit akkor azonnal szólok.

Tudod nagyon sok jó sorozatot láttam, és van még több, amit nem láttam, de van úgy, hogy az embernek kell egy bizonyos hangulat, és azt csak olyan filmbõl tudom megkapni biztosan, amit már láttam 😉