Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a bleach második link pontosabban pedig: http://a.scarywater.net/lunar
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
bleach7.com
a.scarywater.com/lunar
Narutoi RAW szerda este jön, és a gyors dattebayo fansubnak hála csütörtök délután már mindig kint van az új rész. 😊
narutofan.com
most adták az m1-en a Dolls-t, nem semmi film. a 12-es karikához csak gratulálni tudok az illetékesnek -.-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
<+ mélyen meghajol>+ mélyen meghajol>
SAC2 a második sorozat
Tachikoma special pedig egy 24 részes poén sorozat 😊
SAC-G1-NEW-t pedig RAW GITS videok lehetnek magyar felirat fájlokkal.
tehát a SAC-G1-NEW legyen az elsõ, majd a Techikoma special, aztán a SAC2 😊
Azon az ftp-n, van GITS-SAC, SAC2, Tachikoma special, és SAC_G1_NEW. Ezekbõl melyiket töltsem le?
Aki tud Blame anime letöltési helyet, kérem jelezze nekem!
Mondanom sem kell #&!@$ fontos lenne!
A segítséget elõre is köszönöm!
Mind a 2bõl az LMF fansubot ajánlom. Õk tényleg jó munkát végeztek.
Bár a 2. sorozat LMF fajtából még mindig csak a 21. résznél van. 😊
De a KAA (KickAss Anime) sem rossz ha minden lehetséges résznél a DVD minõséghez ragaszkodsz.
A választ elõre is köszönöm
Az E.L.-et pedig megnézem, ha már leszedtem! 😊
Lain-hez egy nagyon jó oldal: thought experiments lain
És egy másik: Lain Cyberia Café
És akkor már ezt is ide írom, hátha valakit érdekel: Texhnolyze unofficial information page
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
AnimeNfo
Anime News Network
Tedd már be a kedvenceid közé ezeket az oldalakat, és akkor nem kell folyton ilyeneket kérdezni.
Egyébként az Elfen Lied tipikusan arról híresült el, hogy teljesen értelmetlenül, hatásvadász mennyiségben van benne az erõszak, vér, pucérkodás, a története meg nem kiemelkedõ. Egy dologban szoktak egyetérteni a népek, hogy jó az intro és/vagy az outro zenéje.
Részemrõl biztosan nem fogom megnézni, van még egy csomó jó sorozat, amire inkább szorítok idõt, pl. Hi no Tori, Paranoia Agent. Ha pucérkodás kell, arra meg ott van a Girls Bravo ecchi hárem-anime. Ha meg erõszak és vér kell, ami integráns része a történetnek, akkor Texhnolyze ABe Yoshitoshi-tól (Serial Experiments Lain, Haibane Renmei).
mer' én 24-rõl + a specrõl hallottam de az nfo ban 26-ot írnak + a 3 recap rész is ott van (igaz, hogy az 1-3), de akkor most mi van? HÁNY RÉSZE VAN?
Elsõ 10 perc után, nem vonok le következtetéseket, max ennyit...
Egyenlõre logikusnak tûnt a hent meg a "hiányos ruházat" (1 sisak oszt jóvan)
valahogy el kellett szökni a szigorúan õrzött ojjektumból, de majd kiderül 😊
mindenesetre grafikailag istenkirály a story-t majd meglátjuk.
Musha tudna róla beszélni, õ már látta és ahogy olvastam bejött neki!
gondolok arra, h van története a dolognak, vagy csak úgy mind a hangulat fokozása miatt van. mert ha igen, nem szeretjük... 😞
Ha hazavittem majd nekiülök, 1 délután + 1 este és ez is meg van nézve ; )
Szóval bejön!
Most, hogy kihalt az össes Extended, kíváncsi vagyok mi következik!
Csak nem Archangel kontra Minerve 18 ep-on keresztül?
Remélem az idióta Shinn nem fog rászállni Kira-ra, de ha megtörténne, akkor legalább Athrun ne támogassa azt a kis nagypofájút a harctéren a barátjával szemben.
Az elsõ Gundam: Mobile Suit Gundam 0079.
Az összes többi Gundam-ok idõrendje a struktúrából kiolvasható.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
CSOCSO:
ok. ezeket még hozzáírom.
es a fansub az pedig egyes anime fan csapatok akik az egesz sorozathoz minosegi feliratot keszitenek es egetnek a filmre
vagy valami hasonlot
Egy nagyon aranyos, rettentõ vicces, romatikus kis szituáció-vígjáték. 😊
Rettentõ gyerekes, de mégis felnõtt poénokkal van tele (pl. mikor a 15 éves fõhõsnek elvileg szeretkeznie kéne a 12 éves "feleségével" 😄 ).
26 részes, de csak 15 perces 1 rész. Mégis nagyon tartalmas. Hál isten a készítõk kihagyták a felesleges jeleneteket.
Szóval ezt az animét mindenkinek lehet ajánlani! 😊
ehh. az elözõ hozzászólások megzavartak 😄