Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
pontosan tudom, h mirõl beszélsz, és meg is értelek.
én nem ragaszkodok az ízekhez, mert nem tudom értékelni õket. nincs kedvenc ételem, italom, illatom, semmim.
a zene akkor is csak zene marad ha robot vagyok, és akkor is tudom élvezni.
és egy jó ruha is jó marad, sõt egy jó viccen is ugyan úgy fogok nevetni mint eddig.
az agyadnak mellesleg most is képlet minden, csak nem úgy éled meg. hanem érzésként. nekem nem feltétlen van szükségem az ilyenre.
eddig sem élevztem azt, h húú de jó illata van, vagy h, de jó íze van.
valami finom valami nem.
étkezés és minden ilyesmi nélkül teljesen jól meglennék.
ami viszont teljesen hiányozna, az testi kapcsolat egy nõi egyeddel. 😊
na azt még nem tudom, h hogyan élném meg.

emberi mivoltunk szerintem pontosan abból adódik, amire a GitS is rápróbál világítani. nem attól vagyunk emberek, h miként létezünk. amíg emberi érzésekkel bírunk és tudattal, addig emberek vagyunk.
lényeg a lényeg. robot vagy hús-vér test. nekem nem számít. amíg gond nélkül élek. addig nem számít.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Volt már olyan idõszak az életedben amikor minden baromi könnyû volt és baromira élvezted egy ideig, de egy iõ utén már úntad magad?? és újabb újabb kihívást kerestél??? Az ember azáltal ember, hogy a sikerek és bukások között fejlõdik az egója.. nézd csak meg az AD Police-t más megvilágításba teszi a dolgokat... És az igazság az, hogy ha figyelmesen megnézed GitS elsõ részét az Õrnagy irígyli a fiatal srácot akinek csak a linkje gépesített tehát a cyberagya a többi hús vér.... Én nem cserélném el az érzékelés örömeit semmilyen robottechnikára... A tapintás az illatok az ízek a símítás a hallás végleteit...

Képzeld el hogy az agyd számára ezek nem mások maradnak mint képletek... MAikor egy illatra meg tudod mondani a tökéletes érzékeid alapján, hogy ez biza kéndioxid vagy mi de az illatát nem érzed... Csak azt tudod mit kéne érezned de felidézni nem tudod, mert olyan érgen volt benne részed....... nem tudom érted e mirõl beszélek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
nekem a GitS elég tanulságos volt.
fõleg a 2. szériában az egyik epizód.
arról volt benne szó, h az emberek, kiknek minden szerve már gépesítve volt, miért éli mindennapi rutinjait, mint pl. étkezés, ivás, dohányzás, mikor nem érez belõle semmit, és még szüksége sincs rá. hisz gépek.
viszont ha én gép lennék, örülnék neki, h nem kell ilyen dolgokkal törõdnöm. végre azt tehetnék amit akarnék. az életmnek csak az szabna határt, h tönkremegy valamilyen részem. azt meg lehet pórolni. nem változna semmit. még lehet jobb lenne mint volt.
ezt 1 hús-vér ember nem mondhatja el ha levágják a lábát...

Bucser
Hát nem tudom, ha ennyire bírod a gépesítést akkor csak nézd meg az AD Police Files-t 3 OVA film.. elég tanulságos, hogy a gépesítés vége mi lehet.. én nem cserélném le soha sem egyik szervemet se valami mûvégtagra...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
viszont nagyon megszopnánk ha megrepedne a reaktor 😄
én a bio energia híve vagyok. pl nem lenne rossz ha mondjuk valahogyan a bennünk még megmaradt emberi szervekbõl nyert "tesrmészetes áramot" használná fel a test.
és akkor nem lenne semmi baj, mert addig menni a ketyegõ, amíg mi akarjuk. 😊
én mondjuk akkor ha már ilyen tetsben lennék, még ha nem is élvezném, úgy 500 évet min megnéznék az emberiségbõl. 😊

Jagi
Vissatérve: még nukleális meghajtású legyen a test mert az áram, mint már mondottam nem óccsó (köszi e.on) egy repülõgép-anyahajó meg 40 évig elkaristol egy "rudacskával" szal igy oksa lenne a dolog!

Jagi
Tök igaz! 😄 A Chobits miatt van! 😊
a jókedv ragadós ugye, munka meg nincs (reméljük nem is lesz 1 darabig) úgyhogy ráérünk!

Sadun Tryst
ok. megyek majd UV lámpával. 😊

de milyen vicces, amit most mi játszunk, azt a 6-8 évesek szokták <#vigyor3>.
bár engem abszolút nem érdekel, mert tök élvezem <#idiota>

Ottto
Nemcsípem a mûvégtagokat. A cyborgokat sem szeretem, de ha valakinek robottest KELLETT (úgy kellett hogy pl a valódi teste úgy roncsolódott, hogy muszály volt lecserélni mert nem élt volna tovább) akkor még megértem, de sosem cserélném a jó öreg csontokat fémvázra. Akkor már inkább legyek olyan mint Alucard oszt gyertek >😄 (Hellsing)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Jagi
igaz.<#nezze>

Sadun Tryst
azért 1 majdnem teljes robot test nem olyan, mint a mûvégtag. mert az nem a tested. míg a amirõl mi beszélünk, az igen. cyber-punk világok rulz! 😊

Jagi
szeretném én is kipróbálni.

Sadun Tryst
így van. 😊

meg remélem ezt minnél hamarabb kitalálják. még a halálom elõtt. tuti, h befizetem magam akkor 1 ilyen átalakítása ^^

én ilyenekre csak annyit tudok mondani, hogy a mesterséges eszközök kurvaszarok
Ma is van csomó "javítóeszköz", pl. szemüveg/kontaktlencse, hallókészülék, vagy mûfog/protézis
használatuk kellemetlen, idegesítõ nyûg (hogy a mûkezekrõl/mûlábakról ne is beszéljek)

Jagi
Én is, én is! Csak ha power akarsz lenni akkor hidraulika ahhoz meg olaj is kell.
De az úgy is ingyen van: próbáljanak meg rá venni arra, hogy fizetsd ki, ha nem akarod... <#nyes><#eplus2><#hehe>

Sadun Tryst
tachikoma kép

Sadun Tryst
tod mit. nem kell nekem se persocom, se tachikoma.
legyek majdnem teljes kiborg. csak a lényeg maradjon meg, a gyomrom, a nyelvem, és a "kíygó". 😄
a többi testrészem pedig a robotikából adódóan lehet számítógép, erõs mint az állat, és a háztetõkön ugrálva elég hamar eljutok bárhová. szintetikus tüdõmbõl adódóan,annyit cigizhetek mint az állat, nem lesz bajom, és elfáradni sem fáradok el soha. 😊

Sadun Tryst
sorozat. ott vannak a Tachikomak. 😊

Jagi
: D még ha csak az lenne...

musha
meg a sok reboot 😊)

Jagi
Ok, de én nem vagyok telhetetlen. Gépfegyver: ha megtanítod neki hogy kell használni, meg rejteni a persocomnak is lesz .D Mondjuk a gépfegyver és Sumomo... 😄 hát azt megnézném!
Chii azé' nem mert én rögtön használni akarom + a villanyszámla...

Ottto: a reggeli tornát én is kihagynám! ^^

Ottto
najah. Fõleg ha a csillárról ugrana a nyakamba 😄

musha
Chi hangjára szívesebben ébrednék ^^

Ottto
Persocom -> stílusos tamagotchi
Azért ellennék eggyel 😄
Sumomo azért nem, mert a reggeli ébresztõtornáját nem bírnám ki!!!

A GitS 2. részérõl van szó? Én csak az 1. láttam, de abba csak tank van.....

Sadun Tryst
Battle Angel Alita
van OVA-ja, és most készítenek belõle hálivudi filmet is.

Sadun Tryst
ááá! GitS-re visszatérve, 1 Tachikoma nekem jobban kéne 😊
sokkal több funkciót tud, mint 1 persocom.
1, tudok vele gyorsan közlekedni szinte bárhol
2, ez is számítógép
3, ennek is van MI-je
4, ezen van gépfegyver is <#idiota>

hátránya:
nem tudom zsebrevágni <#whatever>

Jagi
Hallottam valamit, de lehet félre értettem. A mangáról tudok, lehet azzal kevertem,
szóval ha felcsigáztalak sorry!

Ottto
Én csak a mangáról tudok.....

Ottto
Van sorozat? o_O

Jagi
Akkor jól emlékeztem, hogy csak nem volt olyan rossz. A sorozatot láttad?

Ottto
Sztem jó film. Megnéztem vagy 4x, logomban is Gally van.
Elsõ komoly anime volt amit néztem (addig csak a tv-seket láttam, ez már a netrõl jött)

Jagi
A fõ az, hogy nem vagyok bizonytalan 😄

Jagi
Igen! Vmi olyasmi csak cyber köntösben. A muviját láttam, nem rossz... volt akkor most már lehet mást mondanék, de lehet, hogy nem.

Ottto
Gunnm:
Ez az a bloodrayne stílusú penge?

kép

Jagi
Hmmm... <állvakar>
+ egy battle angel alita ötvözetet 😉
a sword strike felszereléssel és állítson meg valaki 😄!

JA, Gundam:
meg lehet kövezni nyugodtan, (egy gyenge jellemü ember lehetek asszem)
nem bíram ellen állni a kísértésnek: belenéztem egy kicsit a Destinybe (4 részt)
Jóóóó!!!!

Sadun Tryst
én 1 GitS-féle kibernetikus agynak jobban örülnék, mellé valami faja Batou-szem. persze normális megjelenésben. nem akarok távcsõt a szemeim helyére 😄

Jagi
Egy "Szumomó"-hoz (dwe gáz így leírni, töbé nem teszem) hasonlót elfogadnék! Kicsi , praktikus és minden félét tud 😉.
Szerintem nagyon jól kitalált karakter eddig õ a kedvencem! 😊

musha
bakker, ez milyen logikus, de nekem nem jutott eszembe ^^

Sadun Tryst
Chobits:
mielõtt mindenki azt hiszi a "pászokom" (persocom) valami különleges szó, rájöttem, azt jelenti személyi számítógép (personal computer).
tök jó, h ilyeneken gondolkodom oprendszer óra közben xD

Jagi
Szóval nem a Berserket keztem el nézni, hanem a Chobits-t.
Tényleg aranyos ! ^^ A Lied után kész felüdülés!
Nics vele semmi baj, a zenéje sem rossz 😊!

Jagi
Én a movie-t láttam, az bejött, a sorozatról fogalmam sincs 😞

1. olvass vissza
2. milyen stilusban - fantasy, scifi, harc, romantika...
3. http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
ezt a listát kezd el felülrõl nézni

a sok fû, meg a pia 😊

Sadun Tryst
aham.
úgy tûnik akkor csak én nem fogtam fel a bandából xD
lehet azért mert már itt szinte mindenki látta még amikor ment a sorozat.
nekem olyannak hatott mintha azt írtad volna, nézzétek meg az NGE-t vagy a GitS-et mert jó. <#idiota>
gec de le vagyok lassulva mostanában...

Ha már Animetopic, akkor ajánlok egy jó kis animet.
Sadun Tryst
az <#hehe>

MINDENKINEK:
csak lenne 1 röpke kérésem. aki reggelve van az oldalamon, az megtenné nekem, h megnézegeti a fórum új skinjeit, majd véleményt mond?
elõre is köszönöm! ^_^

Jóképû srác <#idiota>

Sadun Tryst
Blame! manga 😊
róla van szó:

Gondolom animehoz kapcsolódik ez is 😊

Új avatar? Mit jelent?