Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én nem ragaszkodok az ízekhez, mert nem tudom értékelni õket. nincs kedvenc ételem, italom, illatom, semmim.
a zene akkor is csak zene marad ha robot vagyok, és akkor is tudom élvezni.
és egy jó ruha is jó marad, sõt egy jó viccen is ugyan úgy fogok nevetni mint eddig.
az agyadnak mellesleg most is képlet minden, csak nem úgy éled meg. hanem érzésként. nekem nem feltétlen van szükségem az ilyenre.
eddig sem élevztem azt, h húú de jó illata van, vagy h, de jó íze van.
valami finom valami nem.
étkezés és minden ilyesmi nélkül teljesen jól meglennék.
ami viszont teljesen hiányozna, az testi kapcsolat egy nõi egyeddel. 😊
na azt még nem tudom, h hogyan élném meg.
emberi mivoltunk szerintem pontosan abból adódik, amire a GitS is rápróbál világítani. nem attól vagyunk emberek, h miként létezünk. amíg emberi érzésekkel bírunk és tudattal, addig emberek vagyunk.
lényeg a lényeg. robot vagy hús-vér test. nekem nem számít. amíg gond nélkül élek. addig nem számít.
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Képzeld el hogy az agyd számára ezek nem mások maradnak mint képletek... MAikor egy illatra meg tudod mondani a tökéletes érzékeid alapján, hogy ez biza kéndioxid vagy mi de az illatát nem érzed... Csak azt tudod mit kéne érezned de felidézni nem tudod, mert olyan érgen volt benne részed....... nem tudom érted e mirõl beszélek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fõleg a 2. szériában az egyik epizód.
arról volt benne szó, h az emberek, kiknek minden szerve már gépesítve volt, miért éli mindennapi rutinjait, mint pl. étkezés, ivás, dohányzás, mikor nem érez belõle semmit, és még szüksége sincs rá. hisz gépek.
viszont ha én gép lennék, örülnék neki, h nem kell ilyen dolgokkal törõdnöm. végre azt tehetnék amit akarnék. az életmnek csak az szabna határt, h tönkremegy valamilyen részem. azt meg lehet pórolni. nem változna semmit. még lehet jobb lenne mint volt.
ezt 1 hús-vér ember nem mondhatja el ha levágják a lábát...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
én a bio energia híve vagyok. pl nem lenne rossz ha mondjuk valahogyan a bennünk még megmaradt emberi szervekbõl nyert "tesrmészetes áramot" használná fel a test.
és akkor nem lenne semmi baj, mert addig menni a ketyegõ, amíg mi akarjuk. 😊
én mondjuk akkor ha már ilyen tetsben lennék, még ha nem is élvezném, úgy 500 évet min megnéznék az emberiségbõl. 😊
a jókedv ragadós ugye, munka meg nincs (reméljük nem is lesz 1 darabig) úgyhogy ráérünk!
de milyen vicces, amit most mi játszunk, azt a 6-8 évesek szokták <#vigyor3>#vigyor3>.
bár engem abszolút nem érdekel, mert tök élvezem <#idiota>#idiota>
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
meg remélem ezt minnél hamarabb kitalálják. még a halálom elõtt. tuti, h befizetem magam akkor 1 ilyen átalakítása ^^
Ma is van csomó "javítóeszköz", pl. szemüveg/kontaktlencse, hallókészülék, vagy mûfog/protézis
használatuk kellemetlen, idegesítõ nyûg (hogy a mûkezekrõl/mûlábakról ne is beszéljek)
De az úgy is ingyen van: próbáljanak meg rá venni arra, hogy fizetsd ki, ha nem akarod... <#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
legyek majdnem teljes kiborg. csak a lényeg maradjon meg, a gyomrom, a nyelvem, és a "kíygó". 😄
a többi testrészem pedig a robotikából adódóan lehet számítógép, erõs mint az állat, és a háztetõkön ugrálva elég hamar eljutok bárhová. szintetikus tüdõmbõl adódóan,annyit cigizhetek mint az állat, nem lesz bajom, és elfáradni sem fáradok el soha. 😊
Chii azé' nem mert én rögtön használni akarom + a villanyszámla...
Ottto: a reggeli tornát én is kihagynám! ^^
Azért ellennék eggyel 😄
Sumomo azért nem, mert a reggeli ébresztõtornáját nem bírnám ki!!!
A GitS 2. részérõl van szó? Én csak az 1. láttam, de abba csak tank van.....
van OVA-ja, és most készítenek belõle hálivudi filmet is.
sokkal több funkciót tud, mint 1 persocom.
1, tudok vele gyorsan közlekedni szinte bárhol
2, ez is számítógép
3, ennek is van MI-je
4, ezen van gépfegyver is <#idiota>#idiota>
hátránya:
nem tudom zsebrevágni <#whatever>#whatever>
szóval ha felcsigáztalak sorry!
Elsõ komoly anime volt amit néztem (addig csak a tv-seket láttam, ez már a netrõl jött)
+ egy battle angel alita ötvözetet 😉
a sword strike felszereléssel és állítson meg valaki 😄!
JA, Gundam:
meg lehet kövezni nyugodtan, (egy gyenge jellemü ember lehetek asszem)
nem bíram ellen állni a kísértésnek: belenéztem egy kicsit a Destinybe (4 részt)
Jóóóó!!!!
Szerintem nagyon jól kitalált karakter eddig õ a kedvencem! 😊
mielõtt mindenki azt hiszi a "pászokom" (persocom) valami különleges szó, rájöttem, azt jelenti személyi számítógép (personal computer).
tök jó, h ilyeneken gondolkodom oprendszer óra közben xD
Tényleg aranyos ! ^^ A Lied után kész felüdülés!
Nics vele semmi baj, a zenéje sem rossz 😊!
2. milyen stilusban - fantasy, scifi, harc, romantika...
3. http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
ezt a listát kezd el felülrõl nézni
úgy tûnik akkor csak én nem fogtam fel a bandából xD
lehet azért mert már itt szinte mindenki látta még amikor ment a sorozat.
nekem olyannak hatott mintha azt írtad volna, nézzétek meg az NGE-t vagy a GitS-et mert jó. <#idiota>#idiota>
gec de le vagyok lassulva mostanában...
MINDENKINEK:
csak lenne 1 röpke kérésem. aki reggelve van az oldalamon, az megtenné nekem, h megnézegeti a fórum új skinjeit, majd véleményt mond?
elõre is köszönöm! ^_^