Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Na mára befejezte megyek aludni.. ma nem küldöm😄 hosszabb meló mint gondoltam😄 1-2 nap és kész az elsõ chapter, aztána többi már nem hosszú mert csak 20 oldalasak 1-2 óra meló / chapter. Csak ugye közben játék meg barátnõ😄

Szall lassacskán halad addig felteszem amit eddig csináltam csekkold meg.. privátba várom a véleményt.

JA ugyanoda töltöm ahova az X ost ment.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
A színesekkel kezdtem azok kicsit tovabb tartottak😊 de most jön majd a fekete fehér az már haladósabb😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ok azt fogom használni én is😊

Sadun Tryst
gambatte! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
Az elsõ Volume az csak 7 chapter😊 igaz az elsõ chapter 60 oldal😄

Sadun Tryst
Comic Sans sztem elég jó a célra (én is azt használom).
Viszont ha ugyan azt akarod használni ami az animében van, akkor az ACME Explosive lesz, vagy az Anime Ace.
A baj velük az, h eddig nem találtam belõle közép-európai típust. Újrrajzolni a készlete eddig nem sikerült... 😞

Amúgy meg kir, már várom. 😊
(ha meglesz az elsõ volume az oldalon, akkor kapsz moderátorságot az oldalon)

Bucser
rendben ma megcsinálom az elsõ volume-t és elküldöm lektorálásra😊

Csak szereznem kell egy olyan betûtípust amivel csinálták az eredetit😊 nem akarom Times New Romanba nyomni😄

Bucser
SPOILER hegyek aki még nem olvasta Bleach Mangát és nem nézi a filmet ne olvassa el!!!

de Rukia ex kardja onnan ismeri a régi parancsnokát hogy Rukia ölte meg. ez az egyik. De nem is ez a kérdés. Inkább az, hogy Ichi-ben akkora a látens erõ, hogy erre reagál Rukia kardja mikor Ichi kiszívja mindenerejét. (ugye Rukia nem akarja minden erejét odaadni, hanem ichi szívja el egy pillanat alatt.. szerintem csak megnyitja Rukia a gátat a többit már Ichigo látens ereje teszi) Másrészt Rukia azért nem nyeri vissza az erejét mint ahogy normálisan kellett volna, mert az Urahara által adott FAux Body (manga szerint Gigai) segítségével teljesen emberivé vált, mert így próbálta eltüntetni a titkát😊 JA és ha figyeled a 175-ös chapterben a képeket akkor világossá válik, hogy Ganju testvérét Aizen teremtménye ölte meg!!! Ami egyaddig nem látott újfajta mesterséges Hollow volt ami átfordította a Shinigami-kat hollow-á ha végzetes csapást mért rájuk. pont ezért kellett rukiának megölnie.. És lehet hogy ezen látens emlék miatt ragaszkodott Ichigo Rukiához. Mert az tény, hogy Rukia Ichigoban inkább Ganju testvérét látta és ezért zúgott bele...

A spoiler fehérrel van kiemelve aki olvasni akarja az jelölje ki és olvasható!!

Sadun Tryst
na. látom most vagy.
kérdés.
Bleach mangát akkor akarod majd fordítani?
mert ha igen, akkor minél hamarabb neki kéne állni, mert kitudja kik tervezik a fordítását... 😊

meg akkor kéne már magunkat a manga.hu-n és az aoi animén is hírdetni ^_^

Bucser
igaz😊 nem olvastam utána😊

Sadun Tryst
na. eszembe jutott. Ichi kardja Zangetsu. 😊

Sadun Tryst
Bleach Spoiler:
Szerintem is ez lehet nagyjából... 😊
Amúgy meg Zabimaru nem Renji kardja?

Bleach Spoiler

De honnan ismerné Rukia ex-kardja a régi parancsnokát? A kardok nem csak a tulajdonosukat ismerik? Ez nem volt megmagyarázva.
Ezen kívül Ichigo belsõ világában is megjelent Zabimaru, már ismerte valahonnan, mielõtt Rukiától megkapta volna. Szvsz.

Bucser
Bleach Spoilerek😊

Szerintem pedig nem véletlen a hasonlóság Ichigo és Ganju testvére között. (túlképpen csak a hajuk színe különbözõ) Lehet, hogy Ichi a reinkarnációja?? és mivel Ganju testvére hollow és shinigami közötti úton halt meg ezért sokkal erõsebb mint a többi Shinigami és ezért van nála a spontán átváltozás??? Valamint Zabimaru ismeri az az albínószerû Ichigo-t lehet, hogy tényleg õ Ganju testvérének reinkarnációja... nem??

BEAST
majd gondolom ha Kira megkapja az új cuccot lesz :Ð ... amúgy a ep38 címe New Flag! ... hmm hmm 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem hiszem el, hogy az istenien jó seed op/end-ek után ez a nagyon szar megy még mindig!!!
Nem igaz, hogy nem lehet változtatni! 😞(

magus
most epp samurai champloo

Sadun Tryst
nem számoltam pontosan, de ha 50x részes, akkor szeptemberig minimum 😊

BEAST
úristen ... novemberig hétrõl hétre élek ? 😞 ááááá!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
hajrá, novemberre vége is lesz a sorozatnak, és akkor végre én is zavartalanul végignézhetem 😊

Ahhoj
<#violent>

BEAST
38-at akarok<#rinya> 😄DD

Sadun Tryst
SPOILER:
ez szerintem nem arra szólt. hanem arra, mikor elvették tõle a Shinigami erejét, h ne kersse többé a bajt, inkább térjen vissza az erdeti életéhez, amit visszakapott a shinigamiktól azzal, h elvették tõle az erejét.
viszont arra kiváncsi lennék, h miért hasonlít Ichi annyira arra Shinigamira, aki Ganju és Kukaku testvére volt...

Spoiler veszély!

Bennem az is megfogalmazódott, hogy Shinigami volt Ichigo régen, csak kitaszították, számûzték Soul Societybõl! Azért jutottam el ide, mert egyszer a manga vége fele mond valaki neki egy olyat, hogy menjen vissza az emberi testébe, és életébe, amit tõlük (shinigamiktól) kapott. Vagy vmi ilyesmi hangzott el.

Sadun Tryst
de aki látta, annak 1értelmû koppintás lenne. így szvsz ezt biztosan elkerülik. 😊
(amúgy ezt elég jól kitalálták, mert ezekre a kérdésekre mindenki csak találgat, és szerintem elég messze járunk az igazságtól...)

Nem láttam a db-t, úh engem annyira nem akasztana ki 😊

Sadun Tryst
SPOILER:
Szerintem poén lenne ha kiderülne Ichigo anyja is Shinigami volt anno, és azért van Ichigonak alapban magas ereje (és Ichigo testvéreinek is). Viszont az apjuk ember, és ez 1 komoly kombináció! 😄
Kicsit DB beutése lenne a sorozatnak ha ez jönne ki. Remélem valami találóbb lesz. ^_^

Bleach Spoiler

Jól sejtem, hogy Ichigo egy végterméke annak a kísérletnek, ami megsokszorozza egy Shinigami erejét? A végén beszéltek arrõl, hogy egy Death God, ami félig Hollow sokkal erõsebb! És ugye neki sikerült harcban produkálnia magából egyet Byakuya ellen.
Egyébként vajon honnan volt ennyi természetes ereje Ichigonak? Még az elején, amikor elvette Rukia hatalmát, már akkor mondták, hogy ez egy halandónál nem normális.

És mi lenne az a kedvenc sorozat?

magus
visszaraktam a regit es ment, bocsi, kicsit bepanikoltam😊

magus
eeaaaaaaaaaaaaáááááááûûûûûûûû😞(((((((

nyitnam meg kedvenc sorozatomat, erre hat nem elmentek a szinek teljesen? az egesz tok fako, de delelott meg rendben volt. azota csak egy uj nvidia drivert raktam fel, az letezhet hogy az belezavart?

Sadun Tryst
minimum lesz még1x ennyi 😊
szal 2 évig még minimum menni fog a manga.

Végeztem mind a 183 bleach-csel! Nagyon tutti! 😉
Lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz?

Lássuk mit töltsek le hnap olvasni...

Sadun Tryst
+ Rei és Asuka feje nem olyan mint a sorozatban. fõleg a szemükön látszik, h nem az eredeti alkotók rajzolták.

Ottto
ez fake. Az árnyékoláson látszik. Egyszerû photoshoppos árnyék salz nem hiszem hogy bármelyik filmbõl lenne (+hiányzik Shinji alja)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Kontrakcio
sziasztok! vki elküldené nekem az mplayer progit? +köszönném nagyon... hi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Rigley
Ez egy "anime cell" - tehát eredeti anime rajz, de tényleg befejezetlennek tûnik, valószínûleg nem is használták sehol.

dddstudio.tk

Bucser
Fake látszik rajta, hisz ugye Shinji hattal ül a székben de nyaktól lefelé hiányzik😄

Sadun Tryst
nekem a kép eléggé fake-nek tûnik, így én nemtok mit mondani rá. pedig minden NGE-t láttam.

Rigley
Sziasztok !

Nem tudnátok segíteni, hogy ez a kép mibõl van ? Evangelion azt tudom - de pontosabban kéne, ...hogy hol használták... ilyesmik.

Köszi !

dddstudio.tk

Sadun Tryst
Bucser:
Bleach mangát akkor akarsz majd fordítani? Mert ha igen, akkor a nyár már elkezdõdött. 😊

Sadun Tryst
1-2 színezés tényleg elég jól néz ki, de a legtöbb munka szerintem csak elbassza az erdeti képet...
én jobbszeretem fekete-fehéren. úgy van meg az igazi manga-feeling 😊

Akkor lehet elkezdem töltögetni.

Fekete-fehér? Kicsit csalódás...nagyon nehéz kivenni néhány részletet...

Bucser
igen minden manga fekete-fehér klasszikusan...

az #5932-hõz pedig most fog jönni a 110-111-es chapter. a köv részben. 2-3 chapter-t dolgoznak fel ha jól láttam részenként, hogy dramaturgialiag jobban rendezett legyen a kivárásra😊

Azt akarod mondani,hogy az eredeti mangák is fekete-fehérek?

#5932-re tudod a választ?

Bucser
A bleach is fekete fehér chapterenknt van egy színes cover vagy kiszínezett special oldal és kész...

Akkoris nagyon szépek, mi meg koptatjuk a szemünket fekete-fehérrel....😞

Bucser
Azok a fordítók által vannak színezve😊