Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
tudom. a volume-t én kötetnek hívom 😊
1ébként minden kész. a hype is megy az oldalon. 😉

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Bucser
még nem az elsõ volume csak az elsõ chapter😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
kicsit átneveztem a fájt, pill és letöltöm, majd beleírom a formaságokat, aztán kiteszem az olalra, majd meadom a mod jofogak az oldalon 😊

Bucser
meg is érkezett a chapterre az egész lehet linkelni majd tölteni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
és IGEN kész az elsõ chapter!!!!!

betömörítem és töltöm felfelé addig megézem a 39-es részt a lunartól😊

<#worship>

Sadun Tryst
amúgy innen tudod majd mindig leszedni a legújabb Gantz részeket.

Sadun Tryst
telitalálat.
és a legnagyobb gond az most az, hogy az egyetlen fordító csapat viszont nem iseti el a dolgát.
már 4, vagy ha nem több résszel el van maradva. utoljára június 13. volt kiadva új rész. de azzal is egy héttel késõbb jöttek ki...

Ottto
Haibane Renmei:
Végre sikerült nekiveselkednem, és nagyon tetszett. Valahogy nagyon megfogtak az események ahogy a haibanek az életük élik, ahogy a múltjukról van szó, vagy ahogy a végzetük beteljesedik. Ahogy a Rakka szárnyai kinõttek, az volt még fantasztikus....
A történet is igen jó, és jól kidolgozott, úgyértem összeáll az egész. Bár tény hogy egyáltalán nincs olyan nyomasztó mint a LAIN (Hamár ABe mûvekrõl beszélünk. Hallottam a Texhnolyze is elég nyomasztó egy sorozatt, szal kicsit félek megnézni), ennek végülis boldog vége van, Reki végül megbocsátást nyert szal...
Tulajdonképpen egy fél nap alatt kivégeztem. Megjegyzem a magyar feliratot senkinek nem ajánlom. Én már az 1. résznél elhatároztam, hogy ezt kidobom a francba mert nagyonsokminden nincs benne rendesen lefordítva, szal aki tud angolul az inkább angolul nézze...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Egyelõre csak a mangát kezdetem szedni. Viszont akkor hanyagolom majd az animet.
Az, hogy most 205 rész van azt jelenti, hogy még írják?

Sadun Tryst
a sztori nagyon beteg, de hosszú és élveztes. én az egész mangát (akkoriban 184 fejezet), durván 1 nap alatt olvastam el. (most 205 rész van, 201ig fordítva)
szóval ha valaki elmerül benne, akkor nem bírja abbahagyni. 😊
viszont ha jót akarzs magadnak, akkor az animét ne nézd meg, mert szar. a sorozat vége nagy csalódás.
szóval. ha a mangát sikerül megszeretned, akkor függõ leszel. 😊
mert ezt a sorozatot vagy imádod, vagy utálod. pont olyan, mint az FF játékok ^^

MINDENKNIEK:
bleach anime ep39 @ animesuki.com
(igaz csak bleach-society-s)

Elkezdtem olvasni a Gantzot!
Csak én érzem úgy, hogy egy kicsit beteg a sztori? Igaz, még csak az ötödik fejezetnél tartok.

Sadun Tryst
faja. már várom 😊
remélem arra a feltöltésem is magjavul rendesen...
(itt a gépemen 2 kész Gantz fejezet, de nem tudom feltölteni xD)

Bucser
na 41-es oldalon tartok hamarosan kész az elsõ Bleach chapter😊 holnap szerintem lehet befejezem😊

Sadun Tryst
new bleach chapter @ bleach7.com

egyetértek, rétestészta, kicsit tul hosszu

Ottto
.hack//Legend Of Twilight's Bracelet letöltési hely kellene nekem, mert usteamen nincs fent, vagy valaki mondja el EZ hogy a fenébe mûködik :S

Ja amúgy megnéztem a Hack Sign-t. Jó csak türelem kell hozzá, kicsit vontatott, nem épp a harcokra kihegyezve, de a világ amit bemutat az szép, a történet is igencsak jó, csak vontatott. Sokat várat két föbb cselekmény között, devalahogy mégse aludtam el a monitor elõtt. Megjegyzem a zene alatta valami iszonyathangulatos

Hack Gift: No comment <#idiota>

musha
hehe, tényleg...

Ottto
Ezt olvasva után nekem két anime is bevillant 😄 (Evangelion, Azumanga)

Egy kis szösszenet a moziból.

Nézem a War of the Worlds-ot.
Amikor SPOILER megszólal az egyik manusz, hogy "Azt hallottam elkaptak párat Oszakában! Ezek a japánok tudnak valamit."

Ekkor elõttem valaki benyögte.
- Na ja! Bevetették az EVA-kat!

Ez olyan képszerûen bevillant nekem, ahogy Shinji Asuka+Rei bunyóznak a Tripodokkal, hogy nem sokon múlott, hogy hangosan röhögni nem kezdtem.
Animevetítést kb kéthetenténkénti rendszerességgel szerveznek az USTeam forumán

Inkább a varázst vagy mágiát használnám a helyedben, mert a démoni átalakítás hiába takarja a lényeget, ha egyszer nagyon hülyén hangzik. Szvsz természetesen.

Bucser
démoni átalakítást írtam... mert általában ilyen jellegben használják.. ugye ganju is a követ alakítja vele homokká...

Sadun Tryst
a varázslatokra gondolsz nem?
szvsz démoni erõk vagy mágia/varázslat.
magyarban nincs értelme nagyon a form szónak a formán kívül. démoni formáknak meg hülyeség lenne fordítani a shinigami erõket 😊

Bucser
Tryst a demon formot hogy fordítanád?

Sadun Tryst
azé' hajrá! 😄

Sadun Tryst
aoianime.animehq.hu
itt minden animetalálkozóról értesülni fogsz idõben.

gyökér vagyok!

bocsi h ilyet kérdezek..... lol lesz :
anime találkozók vannak még vagy vetítések?
és ha igen hol és mikor?

nagyon lol de kösz a helpet

Bucser
áhhh. Baromi lassan megy a fordítás😞 itt az elején annyit dumálnak😄

Ottto
Got that!

Sadun Tryst
ne aggódj. én se vagyok olyan sokat, h nagy lenne az esély arra, h találkozzunk 😊
mondjuk Yuffie-val nem mindig én vagyok, szal ha összefutsz vele, akkor csak 50%, h az én lennék, attól függetlenül, h az én karakterem 😊

na de OFF vége. 😊
(ha megakarod majd beszélni a talákozást, akkor privi vagy manga13/ragnarok topik)

Ottto
Sztem a héten még passzolom, Hack Signt nézem, jövõhéten jövök!!!

Sadun Tryst
np. 😉

én is ott vagyok. Dhomochevsky és Yuffie néven 😊

Ottto
ejha!!! köszi 😄

Sadun Tryst
www.ragnarok.hu

teljesen ingyenes, kitünõen kiépített magyar ragnarok szerver 😊

apocalypse0
Csináltak már anime-t az amcsik is.
A digimon tamers-t
mongyuk az eléggé gagyi lett

apocalypse

Ottto
Amcsik animet? Na ezt megnézném.....
Igen, volt már pár próbálkozás ilyen téren, de aki egy kicsit is ismert anime témában annak a készítõk listáig sem kell eljutni hogy megmondja ez nem valódi anime
Namost, Catal egyetértek hogy az embereknek így meglesz az elõítéletük a sorozattal kapcsolatban. Az anime nem valami híres mûfaj kis hazánkban, egyesek azt sem tudják hogy van ilyen (Pl.: mikor említettem suliban a slayerst, valaki még belenézett egy részbe, és annyit tudott hozzászólni "ja az olyan mint a dragonball" Ennyit errõl)

szerintem meg marhára le fogják járatni, és nagy csapás lesz ez a stílusra nézve
ezután ha jó lesz, ha rossz lesz, az emberek 99%nak meglesz a prekoncepciója, hogy milyen ez a mûfaj
és sokkal nehezebb egy embert meggyõzni arról hogy jó, ha azt képzeli hogy látott ilyet, mint egy olyat, aki totál nem látott, nincsenek elõitéletei, és valamelyest nyitott az újdonságra

Egy gyöngyszem Lucas apánkal készített interjúból.
A készülõ SW-Rajzfilmsorozatról.

"A tervezett Star Wars-tévésorozatok közül az animációs sorozatról Lucas elmondta, hogy 30 perces epizódokban gondolkodnak, és anime-stílusban szeretnék elkészíteni a rajzfilmeket."

Szóval lehet reménykedni! Sztem animeben valami iszonyat hangulatosan meg tudnák csinálni!

Hajrá Lukas!
Pedig aztán azoknak tényleg nincs valami sok. 😊
Bucser
Még annyi közük sincs egymáshoz mint a record of Lodoss War-nak és a record of Lodoss war legend of Chrystania-nak...

Ottto
Akkor mégiscsak van közük egymáshoz ha ugyanazon világban játszódnak, mégha másmás is a történet.
Köszi...

nincs
ugyanazon világban játszodnak, ennyi, egy multiplayer számítógépjáték környezete

Ottto
Mégvalami.
Hack Sign, Hack Liminality, Hack GIFT között van valami kapcsolat? Úgyértem ezek ugyanazon animek folytatásai, OVAi, akámilyei, vagy teljesen különálló animek?

Ottto
Ragnarok - The Animationnak van 2. része, vagy 2. évad, vagy valamiféle folytatása?
A végén üzente a fordítócsapat (Shinsen-Subs Ragnamart) hogy azt is subbolják majd, vagy ez csak tervbe volt véve?

Ja amúgy nagyon jó kis anime. Kõkemény fantasy ízig-vérig, bár néhány helyen nagyon látszik hogy online rpgbõl lett. Ezek után sztem még a játékot is megnézem, mert szörnyen felcsigázott. Egy 7 days free trial talán belefér az idõmbe, napersze ha sikerül bejutni egyáltalán, és nem jönnek majd credit cardal... :-/

BEAST
hmm GSD-re és Naruto-ra várva elkezdtem nézni a 7 Samurai-t egész jó 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
aham. sejtettem, h valami ilyesmi rejlik a dolog mögött 😄

(amúgy 6000s ték )

Bucser
Photoshopot használok. Kivágtam az eredeti-t elõször utána clone stampel mellõle odamásoltam a részeket azután emg ráírtam a feliratot😊

Sadun Tryst
meg is néztem. fasza. 😊
kérdés. ahol színes és kép van. azz hogy dolgoztad újra?
(pl. második képen a Péntek felirat)
sajna a Gimp-hez annyira nem értek még, mert nekem csak az van, így kénytelen vagyok még csak painttel csinálni mindnet 😄

Sadun Tryst
ok. töltöm...
(ha lehet akkor csomagolva töltsd fel, úgy gyorsabban megy a letöltés 😊 )