Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stoptazmo.com
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Úh amióta nagy a feszültség egyik ep-rõl a másikra, azóta a leggyorsabbat, a cellphonet töltöm 😊
most kezdtem leszedni a Seed fansub-os verziót elõrõl, mert a haroharo-toritori
felirata idegesít (Yuna vagy Jula vagy ilyesmi? Melyik a jó. (Nekem az elsõ szinpatikus.) Jó lenne eldönteni...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lécci segíts, mert nem tudom. (a betûket lehet felcseréltem)
Mostanra néztem meg ami otthon volt (32 rész)
Bazze...! A Desrtoy mekkora brutál, de a Freedom azt is rendbe tette 😄!<#violent>#violent>
Ilyen nincs.. olvastam a mangát tudom mi történik de akkor is várom, hogy jöjjön a köv rész😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
a mangával meg nemtom mi van. lehet pihi van a 2 saga között.
de lehet, h csak az M7 lazsál 😄
Elég a Bleachet várni😊
Viszont Bleach alig akar jönni😞
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
és állítólag a történet is kidolgozottabb lesz, és nem lesz annyi fehér folt, mint az elsõ OVA után.
azaz remélhetjük, h megtudjuk Alucard múltját...
meg olvastam vmi olyat is, hogy lesz a bebopnak valamikor folytatasa...
Hát kicsit Final Fantasy-Harc szelleme beütése van, de igen csak jó és látványos. A történetre csak annyit mondhatok, f@sza. Ahogy az emberek vállnak a "rosszfiúkká", aztán mégsem (😄) bár inkább csak meglevõ tényeken alapult ez is.A fordulatok néhol még engem is igencsak megleptek. Ez azt jelentheti hogy qrvajól meg van csinálva, vagy nem volt elég info az elõzményekrõl (de inkább az elõbbi, mert azt hiszem amit tudnom kellett a történet menetéhez azt mind elmondták, szal volt meglepetés 😊 )
Belenéztem a másikba is, de miután megláttam hogy Briareos fürdõköpenyben, a végén meg tolószékben, Hitomi meg részegen rámászkál az emberekre a kocsmában, na mondom jó, ebbõl ennyi bõven elég volt. Tény hogy a 2004es remake sokkal jobb(nak tûnt) mégha piszit final fantazy-s is
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
amúgy most néztem meg, és ez az a rész 1ben, amikor Ichigo azzal a szörnnyel harcol aki megölte az annyát.
meg van a videó végén pár szereplõ bemutatásai kis spoilerrel. 😊
Kiegészítõ kisfilm, sztem ez is az
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
1k-val szedem most is...
(az OMAKE-re gondoltam)
szvsz már nagyon várom ^^
amúgy meg ott van a stoptazmo.com is. az full ingyenes és viszonylag gyors is.
és szerver buzi üzi nincs is ^^
Kipróbáltam a paypalt a directmangan, mert már nagyon untam a szerver nagyon buzi üzit 😄
hat, nekem az 1 jobban bejott. Habar ennek a kepi vilaga lenyugozo, a film elso feleben igy kb nulla a cselekmeny, es semmi sem tortenik, aztan kb a feletol kezd erdekes lenni a film. szerintem.
Vagabond
Monster
Golden Boy
GTO
GitS
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
BLAME, BIOMEGA, NOISE - ha szereted az elvont cyber világot
Mai-HiME - a világ és az alap ugyan az, csak más a cselekmény
Gantz - egy nagyon durva és brutális világ, érdekes történettel
Death Note - igényes és érdekes krimi
Berserk - no comment
Fullmetal Alchemist - másabb, mint az anime, és még mindig fut. sajnos ha jól tudom félbe van hagyva a project... 😞
One Piece - állítólag egy nagyon élvezets és vicces kalózós manga, én még nem olvastam, és még egy nagyon hosszú (cirka 200 résznél tart most) anime is van belõle.