72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • xblades
    Pont olyan vállalkozok mint mindenhol máshol is vannak, sír a szájuk, hogy rossz a helyzet meg veszteségesek. Aztán kiderül hogy ja a statisztika szerint veszteségesebb mint amire számítottak bevétel szempontjából. Erre rájön még az hogy mekkora veszteség az nekik amit letöltenek, mert hogy azt is ha mind megvenné aki tölt...
  • LasDen #67545
    ha nem nézed az Overlordot, akkor persze, hogy nem érted.

A főszereplő és kompániájának a level szintje vs az Új világ - ahova a főszereplőék csöppentek - lakóinak level szintje....
  • LeWyTy
    Csak én nem értem miről van szó?
  • BEAST #67543
    Az a bizonyos jelenet live action-ben. :D

besirtam
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 20:52:03
  • Count Adyn
    Hát igen végülis egy max szintu mágus unalmában karddal gankeli a kicsiket:D
  • LasDen #67541
    valami vidámabb téma

Overlord
    Nazarick vs Nem Nazarick
  • LasDen #67540
    Vagy csak megy a terelés a bevételekről, mint hollywoodban....
    Igen, az alacsony bérek állandó probléma. És nem is hiszem, hogy a közeljövőben ez változna.
  • BEAST #67539
    Amennyire emlkészem, a legtöbb sorozat épphogy behozza az árát és azok az emberek akik dolgoznak rajtuk sem éppen a jó fizetésükről híresek. :/
  • LasDen #67538
    azért nem hiszem, hogy ennyire veszedelmes lenne a helyzet. Mert ez kb azt jelentené, hogy a stúdiók 90%-a halmozza a tartozásait és előre menekül a sok veszteséges sorozat között, hogy majd az az egy kifizet mindent. Aztán kezdik elölről. Ha így lenne, akkor már rég bedőlt volna az ipar.
    Ott van a Hyakka Ryouran. Anno emlékszem az első évadot alig 2-3000-ével vették csak. Elég messze volt attól, hogy profitáló sorozatnak lehessen mondani. Erre, 3 évvel később jött a 2. évad, ami szintén nem robbantott bankot. 1,5-2 évvel később meg jött egy 2 részes OVA. Vagy az Arms kecibuta és egy olyan sorozatot erőltet, ami soha nem lesz nagy zsugás vagy van benne profit csak lassan térül meg.
    Én elhiszem, hogy nem minden sorozat térül meg, de ez a 8-10 sorozat nekem kamu.
  • BEAST #67537
    Régebben olvastam egy interjút az egyik stúdió elnökével és talán a legérdekesebb amit mondott az volt, hogy nagyjából 8-10 sorozatra jut 1 ami ténylegesen nyereséges és abból a profitból próbálják kisakkozni a többit, hátha lesz belőlük valami, de a többség szörnyen veszteséges. :o
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 14:45:29
  • LasDen #67536
    Viszont az üzlet pörög rendesen...

The Association of Japanese Animations (AJA), in its annual industry report estimates the anime market grew to a high of 1,629.6 billion yen in 2014, compared to 1,491.3 billion yen in 2013.
  • BEAST #67535
  • LasDen #67534
    nem feltétlenül a színészek rosszak, csak a túlreagálások hatnak erőltetetten. De amíg pénzt csinál minimális befektetéssel mind a filmnek, mind az alapnak, addig lesznek ilyen filmek.
    Ebben az esetben szerintem az "olyan szar, hogy jó" esete fog fenn állni. Trash filmként meglehet nézni....
  • BEAST #67533
    Az animét még megértem. Színeket, hangokat kap egy történet, de sosem kapjuk meg az egészet, hogy maradjon valami a manga/LN javára is. A live action pont az ellentétje szerintem. Valami jóból kapunk egy rosszabb esetben "original story-t" szörnyű színészekkel és erőltetett anime/manga majmolással.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.26. 13:41:21
  • LasDen #67532
    ugyanazért, amiért az animét. Többen veszik az eredetit....
  • BEAST #67531
    Nem értem miért erőltetik a live action adaptációkat. :<
  • LasDen #67530
    Ore monogatari
    Borzalmasan néz ki, de talán lehet majd rajta röhögni :D
  • BEAST #67529
    Ez Japán ¯\_(ツ)_/¯
  • Prof William
    Erről anno Sacred Blacksmith jut eszembe ahol az eggyik főszereplőt Cecilt az egyik ellenfele szénnéverte majd megerőszakolta a kötet végén.

Na erre beindult habzószájú anyázást a fanok részéről, hogy hogyan merte az író bemocskolni az ő ártatlan Ceciljüket (éppen ez lett volna a lényeg) "not pure" stb...

Az író visszakozott és voilá, 2 fejezettel később kiderült, hogy valójában nem is volt erőszak, csak Cecile annyira kivolt, hogy azt hitte. A rossz arc meg töredelmesen bevallotta, hogy egy súlyos háborús sérülése miatt nem lett volna képes az erőszakra...

Retardáltság a köbön...
  • BEAST #67527
    Elsősorban azt nem érted, hogy ezeknek nem mi vagyunk az elsőszámú célközönségei, hanem egy olyan ország habzószájú rajongói, ahol ha egy celeb/idol emberi érzelmeknek csak a jelét mutatja (pl szerelem) akkor azon nyomban nyilvánosan meghurcolják érte, mert neki az a dolga, hogy minden rajongóját boldoggá tegye. Nagyjából hasonló a helyzet a háram sorozatoknál is. A főszereplő nem választhat ki egy lányt, fent kell tartani egy fajta status quo-t, mert minden rajongónak megvan a maga kedvence. Ezért van, hogy a legtöbb hárem semmire sem jut, csak végtelennek tűnő bohóckodás x számú lánnyal.

Ebben az esetben az történt, hogy a mangakának már egy új projectje van, de nyaggatták egy régebbi munkája lezárásáért, bepipult és jól megmutatta mindenkinek.
  • DasIsFuck
    Az számomra a leginkább dühítő ebben, hogy amikor elkezdtem nézni az elején igenis volt benne kurázsi, hogy ebből valami jó is lehetne, erre bejön ez a vn/eroge anyámkínja őrület, csak egy karaktert romboltak porig elviselhetőség szempontjából, ott van yozora aki megint elviselhetetlen.
    Ahogy jön be még több csaj a képbe és még több mangás/animés hárem klisé és egyebek úgy lesz az egész egyre elviselhetetlenebb, a poénok amik vannak szintén tolerálhatatlanok.
    Ja és kb ahelyett, hogy valami értelmes dologról szólna a semmiről szól végig.

Én értem, hogy ez egy háremkomédia volt(mármint az alapanyag) és miért várnék többet egy ilyentől.
    Csak az a baj, hogy elkezdtem nézni és az jött fel bennem, hogy ez mennyire jó lenne, de érdekes lenne, erre pofánbasz, hogy jaaa ez nem fog ám szólni semmiről, random hülyeségeket fogunk non-stop a képedbe nyomni.

Én nem azokat szeretném minősíteni akik ezt nézik és szeretik, ne értsen félre senki.
    Egyszerűen az zavar, hogy egy kicsit lennének ezek az őrült baromságok visszafogva és teljesen tolerálható,élvezhető lehetne az olyanoknak is mint pl én.

To-Love ru is egy nagyon jó kis anime lehetett volna, ha nem értelmetlen random baromságok gyűjteménye háremmel és ecchivel megfűszerezve.
    Én annak idején, mikor még szerettem az ilyeneket, már akkor is untam a felénél az első évadot.

• LasDen #67525
    ha jól emlékszem már az előző volumenál is sokan megmondták előre, hogy Yukimura fog győzni... Azt a javára lehet írni, hogy nem a tipikust választotta (Yozorát v Senát) :D
  • Nirz
    Nagy igazság.
  • Lelouch
    Egyetértek, már a második évadban egyértelműen elkezdődött a lejtmenet.

Én már ilyen klasszikus értelemben vett hárem-romcom-ecchi sorozatokkal nem is nagyon kívánok foglalkozni. Az utolsó amit követtem a To Love-Ru manga volt, de már azt is dobtam a picsába.
  • xblades
    Most Kodaka -val hozták össze? Ne már.
    Az Ln-ben sok minden történhetett a anime 2. évada vége után.
  • BEAST #67521
    Nekem még mindig nem sikerült, de pár szörnyű példa miatt nem is fogok kiszeretni a témából. :)
  • DasIsFuck
    Az ilyen hárem manga/animéknél a lezárás szerintem különösen hülyeség, már ahol dönt, mert eleve egy olyan irreális faszság az egész, hogy az ilyen komoly döntések meg megtörik ezt a képet.

Az első évadot láttam animében, ahol még látszott valami remény afelé, hogy akár ez egy jó cucc is lehet, de a végére minden remény elveszett.
    Második évadját ezért ignoráltam, de a kíváncsiság kedvéért bepróbáltam aztán és talán 2 részig bírtam.

Ez megint egy olyan ami a hülyeségek nélkül,kicsit több komolysággal és igazi hárem nélkül egy élvezhető,jó darab lehetett volna, de így ez is csak erősíti bennem azt, hogy az animékből igen hamar ki lehet nőni.
  • BEAST #67519
    Gratulálok, nagyon szép lezárása a sztorinak
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.08.25. 18:17:56
  • LasDen #67518
    meh
  • PetruZ
    Haganai (Final) Volume 11 ending mega-spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én szóltam...
    [spoiler]Most kezdj el számolni lassan 10-ig...
    [spoiler]Yukimura wins...

További részletek itt.

[/spoiler][/spoiler]
  • LasDen #67516
  • RelakS
    Mouarf :D

• BEAST #67514
    /facepalm
  • xblades
    Annak ellenére hogy nekem semmi gondom nincs a SAO-val sőt még tetszett is. És hidegen hagy a Hype része is a dolognak.
    Ez kimondottan tetszett :)
  • LeWyTy
    Hehhh... épp erről beszélgettünk egy ismerőssel egyszer...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Milyen jó az a sword art onlájn... a főszereplő megtalálja "a-sunáját" majd közösen segítenek egy kiscsajnak aki elhagyta a "pináját" Happyend :D

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.23. 18:49:23
  • Rafanir
    Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
    A Sword Art Online kicsit másképp
  • LasDen #67510
    wait wut
  • DasIsFuck
    Megnéztem a Prison School első 3 részét.

Érdekelne, hogy mi itt a vicc?
    Mi ezen a szórakoztató?
    Mi ennek az értelme?

A karakterek agyhalál közeli állapotba hoztak, a főszereplőn kívül a többi egyszerűen elviselhetetlen, a történet elviselhetetlen,érdektelen az egész.

• LeWyTy
    Hát konkrétan a japán zene bármilyen electro feldolgozása gondoltam. Ezt pl. én sem tudom hova tenni, de tetszik :D (Glitch, Trap)
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.18. 01:32:47
  • LasDen #67507
    fogalmam nincs mi ez azon túl, hogy nisekoi. valami cover v mi?

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.18. 01:08:22