Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jó, de te már mióta nézed őket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Nálam 823 a befejezett. <#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
és szerintem 150-200 sorozatot dobtam. 89 van hivatalosan a listán, de van egy rakás, amit az első rész után hagytam a fenébe....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Durván nyomod 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
2010. január 7.: 578 😛

IMYke2.0.0.0
❤️45 nálam. Join date: July 17, 2010>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Hmmm, nem is tudom, sok mindent elkezdek, sok mindent meg is nezek, a wind rises tetszett is, gundamot nem lattam, az akirat igen, regen us volt, de akkor se tetszett. Szeretem ha szep egy anime, de zavar ha szar a sztori... Azt hiszem egy the self centered snob tipust kene a listahoz adni es az en lehetnek :-D

Amugy a szezonnal atleptem a 400 befejezett cimet (tada.wav)

WWFSMD?

armageddon666
lol, You are(not) alone 😄
Vegyes nagyon. You are(not) Hive Mind Casanova.

@

BEAST
Valahol a Gundam Satan és a Scholar között. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Picky Elitist
Ha első nem tetszik úgy vagyok vele hogy a többi sem fog
LasDen
Melyik vagy?

The No skipper: One who watches from the very beginning to the end, without putting your hand on the keyboard. Of course, you listen to both OP/ED.

The Casual watcher: You skip OP and ED, because who give a shit?(And hell, skip around some boring parts too.)

The Picky Elitist: You watch few minutes of the first episode and decide rather you are gonna watch it or not.

The Picky Art Critic: You only watch anime with "good art". Most likely to end up on shitty anime.(You probably never watched Kaiji. Go watch it)

The God of Hunch: You simply know anime so well that you don't even have to watch first episode to know if it's gonna be good. You most likely knew it by heart that Steins; Gate is going to amazing.

The No Moe Warrior: What the title implies. Only Manime for you.

The Hipster: You liked Akira before. Now it's overrated. You watched all these cool animes before it was cool. Good for you I guess.

The Hive Mind: You watch whatever is popular at the time, and you like it. You think NGNL is amazing.

The Cowboy: You think Cowboy Bebop is the best anime ever made. You happen to "like" every AKIRA posts also.

The 90's kid: You make over 9000 jokes and don't know when to stop. You need to start watching some new anime and never speak again.

The Gundam Heretic: You religiously watch Gundam.

The Gundam Satan : Your favorite Gundam is Gundam SEED(Destiny) and you got kicked out of Gundam haven.

You are(not) alone: You never talk about anime in public, because people might think you are weird. You have good taste in anime, but you are surrounded by Narutards.

The Studio Weehibli: You think EVERY STUDIO GHIBLI films are amazing. Even though The Wind Rises had a lot of flaws, but you choose to ignore them.

Every men are gay in anime: You watch sports anime, where everyone is gay(even when they are not). You used to be a huge Kingdom Hearts nerd(omg Roxas X the red haired dude xoxoxo3)

The Otaku and Proud: You have a fake facebook name and you constantly post anime related posts. You noticed some of your high school friends unfriended you, but that's ok cuz you are(not) Japanese.

The Casanova: I like my anime like my women. You make time for every anime and you quickly have new favorites.
Give me suggestions! I will(not) watch them!: You have way too many animes to watch, just not enough time.

The Scholar: He/she always has something to say about your favorite anime. He/She thinks it was ok.
Le 4chan Master 9Kekerino: He/She thinks your favorite anime sucks.

The Loli Master: I am a socially accepted pedophile. Believe it!

RelakS
Pelleri Topikból:

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
Kurokóból Akashi meccsei majd érdekelnek azért 😄

Lelouch
Nálam a Kuroko S3 és a Durarara! S2 ami biztos.
LasDen
Aldnoaht dobtam, Ghoult meg nem is néztem. Nálam a 2. évadok alapból kimaradnak, egynek se láttam az előzményét 😄

BEAST
Én azért az Aldnoah és a Tokyo Ghoul második évadának is adok egy esélyt. 😊 Ezek mellett még bevállalom a szokásos "különleges srác egy halom lány között" animét is a Seiken Tsukai no World Break képében.

IMYke2.0.0.0
Én is jobbra számítottam _😞

//Ja, néha tényleg kell az ecchi is és a könnyedebb / bénázósabb hárem is, mert uncsi lenne a kevés jó(nak tűnőre) várni/azt nézni - és ki tudja, sokszor a cím/plot alapján el(s)őre/első rész által elítéltből lesz a cserebogár...

LasDen
Az új szezonban így látatlanul ezek kapnak minimum 1 rész esélyt tőlem:

- Kantai Collection - túl elborult és népeszerű dolog ez, hogy kihagyjam 😄
- Senai Heroine no Sodatekata - próbálom az iskolás animékből a jobbakat (jobbnak tűnöeket) kiszűrni
- Death Parade - az OVA korrekt volt, és szeretem a billiárdot
- Absolute Duo - Néha kell az ecchi is na 😄

Asszem ennyi. Nem sok, de nem is kell sok. Meg aztán benne van, hogy menet közben még belekukkantok valamibe...

LasDen
A szinopszis nekem bejött, mert érdekes felvetés volt, hogy eltűnik, de kiábrándító romantikus nyáladzás lett a vége.... nálam is hatos lett a vége

IMYke2.0.0.0
"Steins;Gate" - The Movie.
Egyezzünk ki egy 6/10-ben.
Haruhi eltűnése-fíling. Kicsit rosszabbul.

Lelouch
Boldog új évet mindenkinek!!<#smile>
LasDen
HAJRÁ!

IMYke2.0.0.0
Jó (!) animékben gazdag boldog újévet!

BEAST
Boldog új évet mindenkinek! 😊

xblades
Hát igen így a végén visszatekintve ez az év sajnos elég gyengére és szegényebbre sikeredet. Mind anime mind magyar fordítóközösség szintjén is.
Bár én majdnem minden fogyasztó vagyok anime terén, idén nem sok új kezdésnek és folytatásnak tudtam örülni. (talán egy kettőnek)
És persze néhány Ova-nak, ami persze kissé visszavezet első mondataimra, sajnos a széttagolódás és lemorzsolódás miatt nem mindig akad felírat ezekhez vagy nehezebb megtalálni őket, mivel a nagy gyűjtőoldal kiesését mostanáig nem tudta pótolni senki.
De sebaj bár lehet morbid, de én ennek örülők mert így folyamatos taszigálást kapok, hogy más alternatíva után menjek. Bár azokat sajnálom akik most kezdtek bele ebbe a világba.

A jövő évet viszont animék terén már biztatónak látom, több műfajban is lesznek folytatások és újak amik adnak okot bizalomra. Persze majd meglátjuk, de már most van vagy fél tucat amit nyomon fogok követni.
Humor- kikapcsolódás, ecchi-szórakozás, dráma-történet műfaj nálam ígéretes már csak egy kis akció műfajú kellene ami jónak ígérkezik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

efti
Vegiggondoltam es nalam az ev animeje a Zankyou no Terror volt.

WWFSMD?

Lelouch
Jobb.
IMYke2.0.0.0
A "Steins;Gate" Drama CD Gamma... Moekával, hm, fincsi volt.

Én csak a live sorozatot láttam eddig, amúgy a manga az jobb?😄
Lelouch
Nem valószínű, hogy lesz folytatása. De ha már így esett, remélem a mangaka következő műve is valami hasonló lesz, mint ez és a One Outs. De addig is mindenképpen kellene valami pótlás. 😄 Lehet elkezdem a Gin to Kin-t Fukumotótól, ahogy nézem fordítgatják angolra. Valamint remélem minél hamarabb jön a Zero folytatása is. 😄
LasDen
hát most akkor mi lesz? 😮OO szvsz folytatni fogja valahogy 😄

Lelouch
Shinobu Kaitani's Liar Game Manga Ends in January

Ne már.<#shakehead><#sir><#rinya>
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.31. 11:01:09
efti
Az ev legjobbjan meg gondolkodok.

Amit most neztem meg az a Giovanni no Shima. A megrajzolas finoman szolva fura, de atortenet jo, ahogy azt a tortenetet bemutatjak meg jobb, igy nalam vegul 8/10 lett.

WWFSMD?

Lelouch
Én se néztem túl sok mindent. Véleményem szerint talán a Parasyte az év legjobbja, de az is csak egy 8/10-en áll jelenleg nálam.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2014.12.30. 15:05:11
BEAST
A No game no life nekem is tetszett, de már csak a témája miatt is a Log Horizon az idei kedvencem. Igaz, csak az első évad fele csúszott bele 2014-be és a második évad jelenleg is csak félidőnél jár. 😊

LasDen
Kinek mi az idei legjobb? Nekem asszem a No game, no life... de nem is láttam túl sok mindent

IMYke2.0.0.0
"Steins;Gate" - 7/10
Nehezen indult be (5 és 6 pont között lebegett a 12. epizódig), de utána...

Ja, és nagyon tetszett, hogy nem éreztem semmiféle "fanservice" veszélyt, a megszokott anime elemek nélkül is lehet izgalmas, jó sorozatot tálalni.
A szerelmi szál is jól el volt helyezve, nem tolakodott és nem volt túlpörgetve sem.
Jót tett az is, hogy 99%-ban minden szereplő 18+ éves volt.
Mayuri és Moeka volt a favoritom. Viszont, Kurisu sem kutya 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 08:11:18

LasDen
Én is voltam már így, de néha van, hogy annyira nem is jó, hogy folytatódott. Ilyen volt a Sakurasou. A 13. rész után örültem, hogy még folytatódik, de aztán egyre inkább sajnáltam...

LeWyTy
"Utálom az animéket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De még jobban utálom ha a vége és én még nézném pár1000 részen át! (╥︣﹏᷅╥)

indokolatlan random
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.12.30. 00:42:33

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

efti
Psycho Pass S2: Sokkal osszeszedettebb, sokkal atgondoltabb volt mint az elso sorozat, nekem nagyon tetszett. Kis toprenges utan vegul megadtam neki a 9/10-et, bar lehet ennel kicsit gyengebb.

Vegre egy nyitott befejezes ami tetszik is

WWFSMD?

LasDen
ha éppen nem lesz jobb, akkor esetleg. De nem igazán hozott lázba....

Lelouch
Na végül akkor fogod olvasni a folytatást? 😄 Kéthavonta jön majd új fejezet.
IMYke2.0.0.0
Akkor nekem jó lesz 😊

LasDen
inkább ilyen Keion féle trombitálós, zenélősnek néz ki 😄

IMYke2.0.0.0
Engem érdekel.
Remélem, nem hárem lesz.

BEAST
Engem sem nyűgözött le. 😄

Lelouch
Számomra biztos nem. 😄
LasDen
Az új KyoAni anime. Még akár érdekes is lehet 😄

LasDen
... 😄

Lelouch
LasDen! Úgy néz ki a Kuroko folytatásában
újra összeáll a csodák generációja Kagami-val kiegészülve egy amerikai csapat ellen... 😄