Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
Bleach: ez nem csak ennél a sorozatnál van így. animéknél elmúlt az az idõ amikor befejezik a sorozatot egy idõre ha elfogyott a történet. túl sok pénz esne ki. de amúgy bleach filler epizódok közel sem olyan rosszak mint amik narutoban voltak. 😊

Aoi Anime: a helyes cím szerintem: [email protected]

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

via_mala
Akkor ugyanaz a történet, mint a Kenshin-nél. Ezzel lehet meggyilkolni egy jó sorozatot végképp -- bár a Bleach-bõl nem láttam egy részt sem. Ahelyett, hogy azt mondanák, hogy vége az elsõ szezonnak, és fél év múlva kezdünk egy újat.

Aoi: OK, küldök levelet, de hova?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
itt is az van, ami hamarosan véget ér a narutoban. majdnem beérték a mangát, így húzni kell az idõt. sztem 20-30 rész min lesz ami nem kapcsolódik a fõ történetszálhoz...

Sadun Tryst
bátorító e-maileket kéne írni az aoi anime szerkesztõinek, hogy a többség azokból áll aki szereti az oldalt.

Bucser
Bleach 72:

Kezdem baromira unni ezt a sok Fillert.... Most akkor meg 20 részen keresztül ez fog menni?? mert baromira nem vágom, hogy ez hogy köthetõ majd a Manga történéseihez ami viszont írtózatosan jó....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

madfist
Épp most akartammegkérdezni mi lelte az aoi anime-ot, mikor itt is a válasz.
Kár...
Nekem nagyon fog hiányozni az oldal. És remélem, hogy hamarosan ismét meg jön a kedv a folytatáshoz. Kár lenne abbahagyni. Nagyon jó kis oldal.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Szomorú...

Ma az Aoianime oldalára menve ezt olvastam...

Az oldal bizonytalan ideig nem üzemel.

A szerkesztõség úgy érzi, hogy bár rengeteg idõt és energiát (talán túl sokat is) fektet az oldal fejlesztésébe (annak ellenére is, hogy nekünk ebbõl semmiféle anyagi vagy egyéb hasznunk nem származik), a visszajelzés sajnos nagyon sok esetben elégedetlen, rosszindulatú, primitív, sértõ, és korlátolt megnyilvánulásokból áll.
Ez elszomorító, és elveszi a kedvünket attól, hogy tovább csináljuk, ezért határozatlan idõre elment a kedvünk az egésztõl.
Sadun Tryst
ergo proxy 03 és bleach 72 kint van. link

Sadun Tryst
az biztos 😄

Bucser
Szerintem azért ott is erõsen rostálják a nagyját😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
japánban a nyílvános csókolozás tudtommal még mindig nem valami elterjedt dolog (szemérmes dolog), de amúgy minden úgy megy ott is mint itt, csak itt nem csinálnak képregényt minden szerencsétlenbõl 😄

Sadun Tryst
szinte biztos lehetsz benne, h RAW 😊

Rigley
Úgy látom Ergo Proxy 3. rész már van pl. isohunt.com -on (torrent)

dddstudio.tk

BEAST
nem hiszem , de vannak ilyen emberek , nem csak japánok 😊) ... mellesleg "filmvásznon" jobban kidolgozható és látványosabb egy ilyen ember "élete"

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különben a Japánok a valódi életben is ilyen bénák, hogy hónapokig tart mire megfogják egymás kezét, csókólóznak?

Sadun Tryst
én az I"s mangával voltam így. nagyjából a manga fele szól csak arról, amirõl sokszor egy egész történet. szal aki szereti a témát, olvassa el, nagyon aranyos történet, fõleg h szegény fõhõs itt kicsit emberibben béna, mint szokott lenni 😊

BEAST
😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
most nézem bible black shint haggyá' má 😄

Én az Eien-ben néztem elõször nagyot, amikor 2-rész alatt történt meg az ami egy háremanimében 26-rész.(ismerkedés, vonzalomébredés, megmondjam-ne mondjam? megmondom!, beteljersülés.) + még ágyjelenet is volt. Döbbenés... Föleg hogy aztán jöt a többi rész. ÉS csak egyre jobb lett!
Jagi
😄

Ha a fõhõs kihasználja a helyzetet azt Hentai-nak hívják. 😊
Ahhoj
vandred? <#hehe>

Ottto
Általában a fõhõs a legnagyobb pancser, a csajok mégis buknak rá :c

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
bár idillikus 😊
(fõleg ha a fõhõs ki is használná a helyzetet<#hehe>)

meg kicsit irreális is ez a helyzet...

ahh, idegesítõ amikor a fiura rá van kattanva mindenki, õ meg nem csinál semmit 😊

Sadun Tryst
pl. love hina. tipikusan háremanime.
azaz nagyon sok lány, és 1 vagy 2 fiú van csak a történetben 😊

mi az hogy "háremanime" ?

Sadun Tryst
jaaa, oks xD

Seth
félreértessz, az oldaladon megvan. Tegnap meg ma nem találtam sehol

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst

Seth
jóvanakkor megy az oldalad a kedvencek közé 😄
most vagy én vagyok figyelmetlen, vagy én, de sehol nem találtam

Sadun Tryst
már kijött tegnap.
oldalamon fent is van. 😉
manga13-2nd.atw.hu

Seth
Fate 10.részét nem látta még vlaki torrenten??? Késik

Bucser
Én utalom a gót csajokat de a sorozat tetszik😛

Sadun Tryst
én imádom az igényes goth csajokat, szal nekem kész öröm nézni ezt a sorozattot 😊

Magus: csak nézd az oldalam és ott mindig megtalálod a legújabb részeket 😉

<#hehe><#eljen><#hehe>

Nézd csak továb...

Nekem a Top 10-be bekerült ez a sorozat. Majd kommentáld az észrevételeidet... 😊
Seth
Na 8 részt megnéztem a Shuffle-bõl, eddíg egy szimpla háremanime, de ahogy olvastam átmegy majd komoly drámába. Primulától miért ilyedtek meg a többiek(még az istenek meg a sötétség ura is)? Tuti valami armageddon varázslattal van felszerelkezve a kicsike😄
Kaede-n meg már most látszik, hogy nemsoká elpattan benne valami, oszt leossza a jónépet....

Ottto
Hát nemtom. Újabban ez a gótikus stílus annyira nem jön be. A Samurai Champloo (sokkal) jobban tetszett!

Bucser
Csekkold le a Cowboy bebop movie-t (másfél órás remekmû) Azután pedig kezdj el mondjuk EVA-t nézni😊

magus
oh ezer koszonet, sehol sem talaltam meg rendesen es mar varom egy ideje ezt a orozatot

gaalgergely
no nem mintha sokat ertenek az animekhez, csak ugy kozbeszolnek szerenyen
sajat velemenyemet osztva, nekem az utolso anime ami bejott, az a cowboy
bebop volt, a sorozat...nem mindegyik resze, de volt par ami remekmu. 😄

Bucser
Berserk chapter 270 Az Evil Geniustól Innen Torrent formájában letölthetõ.

Bucser
Megnéztem ezt a második részt ... Ennek a sorozatnak a hangulatát nagyon elkapták😊

Bucser
Jó sokáig tartott😊 Már egy hete leadták TV-ben😄

Sadun Tryst

Bucser
még annyian sem mennének el rá....

félreértesz: japánul kéne, magyar felirattal 😊

Ottto
Bizony Magyarországon ez elég nagy hibának számít (fél ország nemtud angolul :p ) Pl: Galaxis útikalauzra elmentem mikor még csak feliratosan volt. Jó ha voltunk 5en a teremben (Miskolc)

bah, forumban irják: "A kópia egyetlen szépséghibája, hogy angol nyelvû (magyar felirattal)."