Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
szinte biztos lehetsz benne, h RAW 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Rigley
Úgy látom Ergo Proxy 3. rész már van pl. isohunt.com -on (torrent)

dddstudio.tk

BEAST
nem hiszem , de vannak ilyen emberek , nem csak japánok 😊) ... mellesleg "filmvásznon" jobban kidolgozható és látványosabb egy ilyen ember "élete"

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Különben a Japánok a valódi életben is ilyen bénák, hogy hónapokig tart mire megfogják egymás kezét, csókólóznak?

Sadun Tryst
én az I"s mangával voltam így. nagyjából a manga fele szól csak arról, amirõl sokszor egy egész történet. szal aki szereti a témát, olvassa el, nagyon aranyos történet, fõleg h szegény fõhõs itt kicsit emberibben béna, mint szokott lenni 😊

BEAST
😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
most nézem bible black shint haggyá' má 😄

Én az Eien-ben néztem elõször nagyot, amikor 2-rész alatt történt meg az ami egy háremanimében 26-rész.(ismerkedés, vonzalomébredés, megmondjam-ne mondjam? megmondom!, beteljersülés.) + még ágyjelenet is volt. Döbbenés... Föleg hogy aztán jöt a többi rész. ÉS csak egyre jobb lett!
Jagi
😄

Ha a fõhõs kihasználja a helyzetet azt Hentai-nak hívják. 😊
Ahhoj
vandred? <#hehe>

Ottto
Általában a fõhõs a legnagyobb pancser, a csajok mégis buknak rá :c

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
bár idillikus 😊
(fõleg ha a fõhõs ki is használná a helyzetet<#hehe>)

meg kicsit irreális is ez a helyzet...

ahh, idegesítõ amikor a fiura rá van kattanva mindenki, õ meg nem csinál semmit 😊

Sadun Tryst
pl. love hina. tipikusan háremanime.
azaz nagyon sok lány, és 1 vagy 2 fiú van csak a történetben 😊

mi az hogy "háremanime" ?

Sadun Tryst
jaaa, oks xD

Seth
félreértessz, az oldaladon megvan. Tegnap meg ma nem találtam sehol

PSN ID.: Beegabor

Sadun Tryst

Seth
jóvanakkor megy az oldalad a kedvencek közé 😄
most vagy én vagyok figyelmetlen, vagy én, de sehol nem találtam

Sadun Tryst
már kijött tegnap.
oldalamon fent is van. 😉
manga13-2nd.atw.hu

Seth
Fate 10.részét nem látta még vlaki torrenten??? Késik

Bucser
Én utalom a gót csajokat de a sorozat tetszik😛

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
én imádom az igényes goth csajokat, szal nekem kész öröm nézni ezt a sorozattot 😊

Magus: csak nézd az oldalam és ott mindig megtalálod a legújabb részeket 😉

<#hehe><#eljen><#hehe>

Nézd csak továb...

Nekem a Top 10-be bekerült ez a sorozat. Majd kommentáld az észrevételeidet... 😊
Seth
Na 8 részt megnéztem a Shuffle-bõl, eddíg egy szimpla háremanime, de ahogy olvastam átmegy majd komoly drámába. Primulától miért ilyedtek meg a többiek(még az istenek meg a sötétség ura is)? Tuti valami armageddon varázslattal van felszerelkezve a kicsike😄
Kaede-n meg már most látszik, hogy nemsoká elpattan benne valami, oszt leossza a jónépet....

Ottto
Hát nemtom. Újabban ez a gótikus stílus annyira nem jön be. A Samurai Champloo (sokkal) jobban tetszett!

Bucser
Csekkold le a Cowboy bebop movie-t (másfél órás remekmû) Azután pedig kezdj el mondjuk EVA-t nézni😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

magus
oh ezer koszonet, sehol sem talaltam meg rendesen es mar varom egy ideje ezt a orozatot

gaalgergely
no nem mintha sokat ertenek az animekhez, csak ugy kozbeszolnek szerenyen
sajat velemenyemet osztva, nekem az utolso anime ami bejott, az a cowboy
bebop volt, a sorozat...nem mindegyik resze, de volt par ami remekmu. 😄

Bucser
Berserk chapter 270 Az Evil Geniustól Innen Torrent formájában letölthetõ.

Bucser
Megnéztem ezt a második részt ... Ennek a sorozatnak a hangulatát nagyon elkapták😊

Bucser
Jó sokáig tartott😊 Már egy hete leadták TV-ben😄

Sadun Tryst

Bucser
még annyian sem mennének el rá....

félreértesz: japánul kéne, magyar felirattal 😊

Ottto
Bizony Magyarországon ez elég nagy hibának számít (fél ország nemtud angolul :p ) Pl: Galaxis útikalauzra elmentem mikor még csak feliratosan volt. Jó ha voltunk 5en a teremben (Miskolc)

bah, forumban irják: "A kópia egyetlen szépséghibája, hogy angol nyelvû (magyar felirattal)."

érdemes megnézni port.hu jobb alsó, "Premier elõtt vetítik" dobozkáját. Fura.

Jagi
😄DDD

Sadun Tryst
Köszi még 1x ^^

Kicsit off, de ami még nagyon faja az a Prison Break. Remélem hamarosan hozzánk is elér 😊

Bucser
Szerintem itt senki<#idiota><#hehe>

Ki látta a Ghost in Shellt( nagyon király kis film marha joo)
De sajna ezek nem anime ez meg az anime topic. 😊 De jó sorozatok ténlyeg.

Kicsit megkése bár de Boldog Születésnapot!
Bucser
Isten éltessen😊

Egyébként én inkább ajánlom mindenkinek a Rome-t vagy a Deadwood-ot ha komoly sorozatot akar nézni😄

Spoiler

Az tényleg nem kelett volna bele. Nagyon iritáltak a Kaede majd Sia és Nerine imádókból szervezõdõ bandák. Azok az arcok. 😊 Elvakult otakuk mindahány. 😊 De szerencsére ezek 1-2 részen belül eltüntek.
Már nekem is hamrabb tetszett, de a 16-18 résztõl lett olyan a sztori hogy hûha. 😊 Ennek fényében már az elejéhez is máshogy álsz hozzá, ahogy Kaede állandóan esztráljaa fõhõst.
Ráadásul a Ygdrassil szó mindig tetszett és mit ad isten eben is volt a Y-project. 😊
Kicsit furcsáltam az elején hogy Asa anyja oylan fiatal ki minha Asa testvére lenne de szerencsére meglett magyarázva.
Mlelsleg nem is reméltem hogy a fõhõs Asa-val jön össze. Õ volt a kedvencem, de azt hittem megmarad mellékszereplõnek. Kellems csalódás volt. Persze a vége felé feéltem hogy "kiirják" hogy mégis a másik 3 lány közül jöjjön össze valakivel Rin, de szerencsére letettek errõl.

Spoiler

Más.

Hotaruko

Senkinek sem jaánlo Hacsak nem megrögzött pszihopata. Egy céltalan marhaság, (animének van érdekes módon sorolva) sok szekszel, brutális emberáldozatokkal, és nekivadult vérszomjass emberevõ próbababákkal.

Wet Summer Days

Hol animeként hol hentaiként hivatkoznak rá. A legjobb besorolással az Animeaddict oldalán találkoztam, ahol a besorolás anime de a mûfajban benne van hogy Dráma, Szerlelmi,Hentai.

Három kölönbözõ, jól felépített sztori a szerlemrõl, némi drámával. Olvastam egy figyelmeztetést hogy heppyendre ne nagyon számítsak, de szerintem ha nem is heppy a vége de jó end. Az elsõ sztorinak legalábbi, de gyanítom hogy a többi is hasonló lessz.
A rajzolás jó az hentai rész pedig elhanyagolható, 1-2 akad elvétve de az is beleilleszkedik a cselekménybe. És amikro van az se amolyan szörnyes-kályhacsõs-kötözõs+füézsirjukat fröcsögtetõ trollos,😊 hanem nomális aranyos jelenetek, ahogy két normális szerelmes ember csinálná.

Ajánlom mindenkinek aki szerti a jó történeteket és nem idegenkedik egy hangyáni erotikától sem.
Sadun Tryst
Köszönöm a jókívánságokat mindnekitõl. 😊
(megjegyzés: már én is a 2. x-ben vagyok 😄)

Full Metal Panic:
Igen, a 2. sorozat megértéséhez szükséges az elsõ, sõt nélkülözhetetlen!
Így aki FMP-zik, az kezdje az elsõ sorozattal, majd folytassa a poén Fumoffu!-val, és aztján jöhet a The Scond Raid, ami szerintem mindneben felülmúlja az elsõ sorozatot. Talán csak egy kicsit az lehet majd benne a furcsa, hogy nincs benne annyi poén, és fele olyan hosszú is. De ezek ellenére is szvsz sokkal jobb a 2. "évad". 😊

Stargate:
Nem baj az, nyáron én is megejtem majd az egész sorozatot. 😊
Plusz mostanában az Invasiont (Rejtélyek városa) és a Lost 2-t is vadászom 😄

Ottto
Hátjah, végtéreis egy hentai játék is készült belõle, csak azt nem tudom melyik volt elõbb, az anime vagy a játék (valszeg a manga %Ð )
ep18? Engem már hamarabb megragadott.
SPOILER: Mondjuk az elején a Kaede féle szerelmi bandák miatt annyira elkékültem, mondom hogy lehet valaki ennyire igénytelen???? Reméltem többet nem látom õket, erre jött a többi D% SPOILER END

btw: Isten éltessen Tryst!

Jagi
Isten éltessen Tryst! : )