Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lineklék képet a többieknek, de az már 18as karika lenne. <#hehe>#hehe>
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
egyébként meg ha vkit érdekelnek anime-k dvd formátumban, az privi rám .)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tele van fanservicel. pont azzal amibõl a legtöbb kell. a megrajzolás szemet gyönyörkodtetõ. kell még több? ja. több rész 😄
szal aki szereti a hime témát, olvassa 😉
Emlékszem a Mai Hime mangán is mennyit röhögtem.
Csak pár kisebb változás...
- Takumi a totális fõgonosz...
- A Himék nyilvánosok, van fan clubbjuk stb....
- A Fuukán külön Anti-Hime vadászcsoprtok mûködnek.
- Mindenkirõl leszakad a ruha minden második percben...
- Mai mellei itt már rekordot döntenek. Akane duzzog hogy nem nagyok a mellei közben meg... de!
- Kicsit nagy a csápszörnyök elõfordulási aránya...
Szóval LOL.
no de sebaj. mai otome manga hosszabb lesz, szal nem maradok adag nélkül még 1 jó ideig. xD
blood+ *nagy kõ esik le a szívérõl*
trinity blood: ha ilyen hamar megnézted, akkor tényleg nem lehet rossz. szal már várom is. 😊
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
A Blood+ pedig 52 részes lesz, emiatt nem kell aggódni. Egy ilyen jó történetet nem is szabad elsietni. (Syberian Express pl rohadthangulatos rész volt. (Nemtom miért jutott ez most eszembe :j ))
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
trinity blood-tól meg ne tessék elvennni a kedvem, mert basilisk mellett az van soron 😊
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Közben változattak az aoi-n. Most "az oldal jelenleg nem elérhetõ" szöveg van kinn...
de ennyi erõvel ha már itt tartunk a rejtélyek városa igazából Invasion <#idiota>#idiota>
Blood+ 51 v. 52 részes lesz (elõreláthatólag)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
azért ez a sor eléggé odabasz 😄
A Mai Otomeben csak reménykedek hogy több lessz, mert egy tisztességes lezárást nehéz lenne a maradék részekbe besûríteni.
A mai résszel végleg kiderült, h ez a sorozat sokkal hosszabb lesz mint 26 rész. Jómagam úgy 50re tippelem, de min. 35-re. 😊
Blood+:
Ebben is kételkedek, hogy csak 26 részes legyen. Túl sok ismeretlen szereplõ jöt be az utolsó 3 részben...
(talán eddig 1 naruto rész volt csak ami nem volt olyan jó minõségû képileg mint a többi, de az is a raw szolgáltató miatt volt. ha jól tom l33t-rawsot használnak)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Hogy miért?
Mert amcsiban hivatalosan is lelicenszelték a Bleachet és ezért pár csapat kiszállt a feliratozásból.
R.I.P
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Idáig a legjobb olyan sorozat, ami meglehetõsen maratoni volt, és mégsem esett a színvonala az a Hajime no Ippo volt, a maga 76 részével, és hasonló elvárásaim vannak a Monster-rel kapcsolatban is, amiben ugyan még csak a 10. résznél tartok, de idáig tökéletesen illeszkedik a mangához.
Hasonló, de rövidebb eresztés a GTO (43 rész).
Ebbõl látszik, hogy vannak azért pozitív példák is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Aoi Anime: a helyes cím szerintem: [email protected]
Aoi: OK, küldök levelet, de hova?
Kezdem baromira unni ezt a sok Fillert.... Most akkor meg 20 részen keresztül ez fog menni?? mert baromira nem vágom, hogy ez hogy köthetõ majd a Manga történéseihez ami viszont írtózatosan jó....
Kár...
Nekem nagyon fog hiányozni az oldal. És remélem, hogy hamarosan ismét meg jön a kedv a folytatáshoz. Kár lenne abbahagyni. Nagyon jó kis oldal.
Ma az Aoianime oldalára menve ezt olvastam...
Az oldal bizonytalan ideig nem üzemel.
A szerkesztõség úgy érzi, hogy bár rengeteg idõt és energiát (talán túl sokat is) fektet az oldal fejlesztésébe (annak ellenére is, hogy nekünk ebbõl semmiféle anyagi vagy egyéb hasznunk nem származik), a visszajelzés sajnos nagyon sok esetben elégedetlen, rosszindulatú, primitív, sértõ, és korlátolt megnyilvánulásokból áll.
Ez elszomorító, és elveszi a kedvünket attól, hogy tovább csináljuk, ezért határozatlan idõre elment a kedvünk az egésztõl.