Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Boldog szülinapot!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szóval részemrõl jöhetnek ide a manga-ajánlások, bár a másik topik is benne van a kedvencekben.
Felteszem a HW-n leírt kérdésemet ide is:
Elkezdtem nézni a Full Metal Panic! The Second Raid-et, közben az elsõ sorozatot nem is néztem meg, mert arról eléggé megoszlottak a vélemények. Kimaradok valamibõl így, lesz valami utalás, ami miatt fontos lenne megnézni az elsõt is?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nyú ezek szerint nagyon szerthetett mindenkit a bázison mert mindent bepirosozott. )
Szal akkor azt mondjátok érdemes nézni? Oksa. ^^
Hány érsznél tart? Hány részesnek tervezik? Stb, általános infok? 😊
(Ja meg mindenek elõtt Blue Gender befejezése (már csak 5 rész), plusz Basilisk. De még lehet beiktatok egy Trinity Bloodot és egy Speed Graphert a GUNDAM Victory és Shuffle! elé. 😄 - csak lenne idõm... Ragnarok meg a guild veízrkedés nagyon lefoglal <#idiota>#idiota>)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Kawazás van benne de leszakadó végtagok és hektószámra ömlõ vér nincs... A 16-os karika más okok miatt van rajta. De ezt majd úgy is meglátod. Írd majd meg hogy tetszett. Az eleje mint mondtam hárem anime de nézd meg kegalább a 18-ig. Onnantól már nem tudod abbahagyni. Én is egyvégtében néztem onnantól.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Képek alapján viszont nagyon Elfen Lied szaga van. És igen, szaga. Szal nyugtassatok meg, h nem egyezik a stílus... ^^
Jó szórakozást... 😊
Valahogy az én verziómban viágosabb a kép, így jobban látszanak a dolgok. Itt a lába is leesik szegény Arcueidnek, a vér kicsit jobban csöpög és a végén befigyel Arc levágott feje. Kissé meglepedten néz. 😊
PSN ID.: Beegabor
Amúgy mióta megszereztem Lunar Legend Tsukihime mkv verzióját azóta tudom hogy az avi amit láttam cenzúrázott volt. Persze az egész sorozatban egyszer volt cenzúra, amikor Acruedid-et megölte Shiki még az elején. Amikor valakit 17 darabra vágnak az nem semmi. 😊
Ami viszont az animében igazán zavaró, hogy az elsõ évad, amit be lehet szerzni, az csak cenzúrázott. És ez alapján szinte érthetetlen az anime. 1x így, másszor úgy. Erre a legjobb példa az, amikor a hagyma idegent meglövöldözi a yakuza. Persze mi ebbõl csak azt létjuk, h az idegen tele van lyukakkal, a yakuza meg tartja a pisztolyt. De a lövéseket nem tudjuk meg, h mikor dörrentek...
Stb...
Alapjába véve az elsõ évad is jó, csak ne lenne cenzúrázott. Ami viszont tényleg borzalmas, az a sorozat befejezõ mini-története... Kritikán aluli (ahol már a tanárnõ is dugni akar Kuronoval, pedig a mangában tanárnõrõl szó sem volt...)
Szal igen. Aki Gantzal akar foglalkozni, foglalkozzon a mangával. Fényévekkel jobb. 😊
(nekem 1 délutén volt az egész anno, amikor még csak 195 rész volt kint)
szal az elsõ évadot át kell vészelni, a 2. évad véget pedig le kell szarni 😄
szal a budhistáts részért érdemes megnézni a sorozatot, meg a betétdalért 😊
Vicces kis kawai kezdés után félelmetes hogy elfajult. A szereplõk jelleme it nyeri el igazán a mélységét.
Spoiler
Kaede annyira szétesett, hogy végén már elképzelhetõnek tartotam azt a jelenetet, sõt számítottam is rá, hogy amikor Rin egy nap hazajön Kaedet találja a konyhában, amint épp a csilláról lóg. 😊
Spoiler end.
Mindenkiknek ajánlom! Jól teszed ha megnézed Seth!
Hiába olvastad ela spoilert lessz pár dolog ami így is nagyonnagyot fog ütni...
csak kár hogy elolvastam.... ^_^
Spoiler.
Jól megoldották a dolgot a végén. Jobban bejött mintha valami depressziós ending lett volna. Tetszett hogy Asa még a halál küszöbén is bírt vicces fejeket vágni. 😊
Rin trükje azért NAGYON durva volt, de hát ti nem tennétek meg ugyanezt a szeretett lány életéért?
Szóval mindeki heppy és hõseink tényleg összejöttek.
Humor dráma, tragédia, szerelem, tökéletes elegye.
Spoiler end.
Shuffle! 10/10
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Spoiler
Anyukájuk!
Már épp rendbejön a Kaede szál erre Asa...
Tudják hogy húzzák az embert...
De ettõl csak még jobban tetszik...
Reméllem Heppiend lessz....
Persze ha továbbra issikeres lessz a Hime franchise akkor nem kizárt gey Movie, de ez csak egy vicc...
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
Aki látta a DVDextrát (aki nem az nézze meg!) az tudja hogy lesz egy film ami a két sorozatot köti majd össze (állítólag lesz valami Mikotohoz kötõdõ anime is, majd meglátjuk)
Azt írták 20006 körül várható. Na ez most elírás vagy egy hülye poén?
Mindenesetre ígéretes (lesz, ha lesz), végre valami ami értelmet ad az Otomenek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
Elõre is kösz
Mikor a penge végighasította a szeme felett ott én is megrezzentém. Abban a pillanatban nem is értettem, hogy Rin hogy bírja ezek után is elviselni Kaedet. Aztán végülis világossá vált....
Shuffle 18-19...
Gyilkos!
Ahogy
Spoiler
Kaede éveken át gyûlölte Rin-t + az a késes trükk a lépcsõnél... kegyetlen...
Csak egy idézet a végérõl amit lehetett már sejteni korábbról SPOILER
"Long time no see"
Aki elolvassa tudni fogja mirõl van szó😊
blue gender után valszeg meg is nézem, azt jöhet a gundam victory 😊
A jelszó pedig: NINDZSÁ!!!44
köv. sorozat a Neon Genesis Evangelion lesz 😛 😊 aztán az End of EVA movie...
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
de utálom a részeket amiben õ is szerepel 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
de a 3. kép mindent visz 😄