Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jelentem a státuszom még mindig MIA, egyszerûen nem tudok szabadulni a gusztustalan nyugati sorozattól a Stargate-tõl!<#idiota>

via_mala
Jó kis lista, jó egészséget hozzá!
Boldog szülinapot!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Van egy manga topic, de itt az sg-n eléggé szûk réteg érintett az anime+manga témakörben, így az a topik gyakorlatilag zombi, és ez sem pörög olyan veszedelmesen. 😊
Szóval részemrõl jöhetnek ide a manga-ajánlások, bár a másik topik is benne van a kedvencekben.

Felteszem a HW-n leírt kérdésemet ide is:
Elkezdtem nézni a Full Metal Panic! The Second Raid-et, közben az elsõ sorozatot nem is néztem meg, mert arról eléggé megoszlottak a vélemények. Kimaradok valamibõl így, lesz valami utalás, ami miatt fontos lenne megnézni az elsõt is?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

már nem azért mintha bele akarnék rondítani bárkinek a lelkébe, de a mangabeszélgetéseket nem lehetne egy mangatopicba áttranszportálni? én nem olvasok, ezért eléggé zavar hogy folyamatosan errõl dumáltok...

Ugyanmár azt mondják a piros a szerelem és a szeretet szine!

Nyú ezek szerint nagyon szerthetett mindenkit a bázison mert mindent bepirosozott. )
Sadun Tryst
A manga elsõ részét addig olvastam amíg bírtam. Aztán mikor az elsõ 5 oldal már úgy folyik a vér, mint máshol a víz, és még a megrajzolás sem tetszik, meg se eleje se vége, és még misztikumot sem éreztem, h hú vajon ez mi lehetett, úgy dönöttem, hogy h inkább elolvasom a Battle Angel Alitát. Jól dönöttem. 😊

Szal akkor azt mondjátok érdemes nézni? Oksa. ^^
Hány érsznél tart? Hány részesnek tervezik? Stb, általános infok? 😊
(Ja meg mindenek elõtt Blue Gender befejezése (már csak 5 rész), plusz Basilisk. De még lehet beiktatok egy Trinity Bloodot és egy Speed Graphert a GUNDAM Victory és Shuffle! elé. 😄 - csak lenne idõm... Ragnarok meg a guild veízrkedés nagyon lefoglal <#idiota>)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Nem.
Kawazás van benne de leszakadó végtagok és hektószámra ömlõ vér nincs... A 16-os karika más okok miatt van rajta. De ezt majd úgy is meglátod. Írd majd meg hogy tetszett. Az eleje mint mondtam hárem anime de nézd meg kegalább a 18-ig. Onnantól már nem tudod abbahagyni. Én is egyvégtében néztem onnantól.
Bucser
Miaz táncsak nem nemtetszett az ElfenLied??<#idiota><#gonosz1>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
Shuffle!-val felkeltettétek az érdeklõdésem. 😊
Képek alapján viszont nagyon Elfen Lied szaga van. És igen, szaga. Szal nyugtassatok meg, h nem egyezik a stílus... ^^

Ja és csak kiegészítésképpen a Shuffle még Japánban is 16-os karikával ment. 😊
Jó szórakozást... 😊
Na itt a hiba nélküli verzió. (Ha az ember gyorsan ír valamit....)

Valahogy az én verziómban viágosabb a kép, így jobban látszanak a dolgok. Itt a lába is leesik szegény Arcueidnek, a vér kicsit jobban csöpög és a végén befigyel Arc levágott feje. Kissé meglepedten néz. 😊
Valahogy az én erziómban világisabb a klép, így jobban látszanak a dolgok. Itt alába is leesik szegény Arcueidnek, a vér kicsit jobban csöpög és a végén befigyel Arc levágott feje. Kissé meglepedten néz. 😊
Seth
Na Gantz egyelõre bekerült a queue-ba, Shuffle-ra meg nyomtam egy transfert, ha már ennyire ajánlja valaki, olyan rossz nem lehet 😄

PSN ID.: Beegabor

Seth
Na f@sza, tegnap szedtem pont le a lunar-t 😄 Elsõ részt megnéztem ,de ebben mutatták a darabolást. Mondjuk lehet hogy amit te említessz,abban részletesebb, ebben mutatják kicsit messzirõl a nagy vérkupacot,ahogy nézi,majd késõbb amikor visszaemlékezik egy nagy loccsanás--> vér-->meg egy leszakadó kéz--->véres kupac közelrõl...... van részletesebben is ??? 😄

Kurono az ász! Vele mindenki dugni akar! ÉS az animebean azon röhögtem amikor a hõseink felé rohan az idegen azok meg rémülten rángatják ravaszt majd hirtelen vágás az idegen egyedül áll, hõsünk meg elborzadva néz...

Amúgy mióta megszereztem Lunar Legend Tsukihime mkv verzióját azóta tudom hogy az avi amit láttam cenzúrázott volt. Persze az egész sorozatban egyszer volt cenzúra, amikor Acruedid-et megölte Shiki még az elején. Amikor valakit 17 darabra vágnak az nem semmi. 😊
Sadun Tryst
Tény, h a mellek eddig sem voltak kicsik a Gantzban, de animében brutális lett.
Ami viszont az animében igazán zavaró, hogy az elsõ évad, amit be lehet szerzni, az csak cenzúrázott. És ez alapján szinte érthetetlen az anime. 1x így, másszor úgy. Erre a legjobb példa az, amikor a hagyma idegent meglövöldözi a yakuza. Persze mi ebbõl csak azt létjuk, h az idegen tele van lyukakkal, a yakuza meg tartja a pisztolyt. De a lövéseket nem tudjuk meg, h mikor dörrentek...
Stb...
Alapjába véve az elsõ évad is jó, csak ne lenne cenzúrázott. Ami viszont tényleg borzalmas, az a sorozat befejezõ mini-története... Kritikán aluli (ahol már a tanárnõ is dugni akar Kuronoval, pedig a mangában tanárnõrõl szó sem volt...)

Szal igen. Aki Gantzal akar foglalkozni, foglalkozzon a mangával. Fényévekkel jobb. 😊
(nekem 1 délutén volt az egész anno, amikor még csak 195 rész volt kint)

A manga alég jó, bár korszakalkotónak nem mondanám, de a sorozat egy szégyen... Énm legalábbis nem éreztem az a filinget amit a mangában. + a nõi szereplõk is megváltoznak, és a lengõajtót ,ár úgy is kitudják nyitni hogy nem használják a kezükez. 😊 Én meg nem szeretem a tejcsárdákat.
Seth
Olyan rossz?? Elsõ részt néztem(mangából szintén csak az elsõ részt olvastam) ,eléggé érdekesnek tûnik, viszont olvastam, hogy elég vegyes érzéseket vált ki a nézõkbõl. Ki szereti, ki utálja, 1. évad jó, 2. szar..stb....

Sadun Tryst
az elsõ évad cenzúrázott, a 2. már normális.
szal az elsõ évadot át kell vészelni, a 2. évad véget pedig le kell szarni 😄
szal a budhistáts részért érdemes megnézni a sorozatot, meg a betétdalért 😊

Tényleg hanyatt vágtam magam ettõl a sorozattól.

Vicces kis kawai kezdés után félelmetes hogy elfajult. A szereplõk jelleme it nyeri el igazán a mélységét.

Spoiler
Kaede annyira szétesett, hogy végén már elképzelhetõnek tartotam azt a jelenetet, sõt számítottam is rá, hogy amikor Rin egy nap hazajön Kaedet találja a konyhában, amint épp a csilláról lóg. 😊
Spoiler end.

Mindenkiknek ajánlom! Jól teszed ha megnézed Seth!
Hiába olvastad ela spoilert lessz pár dolog ami így is nagyonnagyot fog ütni...
Seth
Most már tudom, hogy ez lesz a következõ,amit megnézek 😄
csak kár hogy elolvastam.... ^_^

Shuffle! A Vég...

Spoiler.

Jól megoldották a dolgot a végén. Jobban bejött mintha valami depressziós ending lett volna. Tetszett hogy Asa még a halál küszöbén is bírt vicces fejeket vágni. 😊
Rin trükje azért NAGYON durva volt, de hát ti nem tennétek meg ugyanezt a szeretett lány életéért?
Szóval mindeki heppy és hõseink tényleg összejöttek.
Humor dráma, tragédia, szerelem, tökéletes elegye.

Spoiler end.

Shuffle! 10/10
Ottto
Ettõl tartottam. Basszus, pedig annyira meg volt csinálva az egész hogy bemutatónak is simán elmehetett volna, már reményeket tápláltam. De úgy látszik az Otome külön történet akar lenni...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
Az FTP-n lévõ GANTZ az cenzúrázatlan verzió?? Vagy melyik az, mert többféle csapattól is fenn van

Shuffle!

Spoiler
Anyukájuk!
Már épp rendbejön a Kaede szál erre Asa...
Tudják hogy húzzák az embert...
De ettõl csak még jobban tetszik...
Reméllem Heppiend lessz....
Sadun Tryst
hm. elképzelek magam elõtt egy egy hime-otome múvit. és igen. jó lenne, és monumetális ^^ blokkónám'

Sajna a hejzet roszabb. Hülye poén... Abban az értelemben, hogy NEM lessz Mai Hime movie... Az egész csak a Sunrise + néhány fan projectje... Egy tréfa... Sajna.

Persze ha továbbra issikeres lessz a Hime franchise akkor nem kizárt gey Movie, de ez csak egy vicc...
Seth
20006??? ^^ biztosan elírás

Carfanatic
Van gd gigantic discovery legaláb is tervben

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Ottto
Mai Otome the Movie:
Aki látta a DVDextrát (aki nem az nézze meg!) az tudja hogy lesz egy film ami a két sorozatot köti majd össze (állítólag lesz valami Mikotohoz kötõdõ anime is, majd meglátjuk)
Azt írták 20006 körül várható. Na ez most elírás vagy egy hülye poén?
Mindenesetre ígéretes (lesz, ha lesz), végre valami ami értelmet ad az Otomenek.

Bucser
A FAQ-ban az FTP.html nem mûködik...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

via_mala

Bucser
gd?? olyan nincs csak GT... egyébként van Dragonball Topicsku

Carfanatic
Tudom itt kicsit nagyobb igényû emberek vannak de a tud valaki valamit a dragon ball gd-rõl?

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
Hi tud valaki mondani ahonan tudok fullmetal alchemist bõl és a gundam bõl részeket letölteni ingyen jó minõségben?
Elõre is kösz

Ottto
Shuffle, Spoiler:
Mikor a penge végighasította a szeme felett ott én is megrezzentém. Abban a pillanatban nem is értettem, hogy Rin hogy bírja ezek után is elviselni Kaedet. Aztán végülis világossá vált....

Beírom ide is mert még hatás alatt vagyok...
Shuffle 18-19...
Gyilkos!

Ahogy

Spoiler
Kaede éveken át gyûlölte Rin-t + az a késes trükk a lépcsõnél... kegyetlen...
Bucser
217 Bleach manga kint van és ZSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRRRR😊

Csak egy idézet a végérõl amit lehetett már sejteni korábbról SPOILER

"Long time no see"

Aki elolvassa tudni fogja mirõl van szó😊

Jagi
Pfúúúú ezt én is olvastam, nagyon bejön a story asszem megnézem . JAPÓ!!!

CSOCSO
😄 en is
Sadun Tryst
jam, a listán fent van
blue gender után valszeg meg is nézem, azt jöhet a gundam victory 😊

Ottto
EZT tessék megnézni! Mikor Aoin megláttam, rögtön tudtam hol kell keresni(!!!) El se hiszem, hogy végül végig subbolták. Fél évet vártam erre!!! Szép (hát szerelmi) történet, látványos, érdekes harcokkal, (k*rva) hangulatos zenékkel, tehát mindenképp ajánlott <#eljen>
A jelszó pedig: NINDZSÁ!!!44

Bucser
érdemes elõtte szerintem Death and rebirt (mármint end of eva elõtt) én legalább is úgy néztem😊

InfectedMann
megnéztem a Battleg Angel Alita-t meg a Hellsinget 😊 mind2 nagyon bejött...
köv. sorozat a Neon Genesis Evangelion lesz 😛 😊 aztán az End of EVA movie...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Jagi
Az 100 😄DD

Tuti, hogy a japók nem 100-as népség! 😊

BEAST
<#idiota>

de utálom a részeket amiben õ is szerepel 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CSOCSO
bwahahahaha
Sadun Tryst
sztem az elsõ képen mindneki király, fõleg Kon. 😊
de a 3. kép mindent visz 😄

Bucser
Az elsõ képen Komamura a másodikon pedig Hitsugaya nagyon ott van!