Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
istenem 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carfanatic
saarakodik a f*om torenttel bazmeg ha valakinek meg van akkor fogja kiirja elküldi én meg kifizetem ez eddig is bevált amit tok letöltök ftp-n amugy is elolvastam a faq-ot és olyat soha nem mondok amire válaszoltak és one piece-val kapcsolatban nem találtam választ csak annyit akartam megtudni hogy hány részes amugy meg kurva sokat kérek ha adnak torentet az is jó max letöltetem valakivel akit érdekel még akit érdekel az felvesz msn-re azt kész a tobbiek meg ne foglalkozzanak a dologgal
csak ha nem irok örökké senki nem figyel régebben képekkel keltettem fel a figyelmet de azt is fikáztátok mhogy betettem egy képet ennél többet én se tehetek

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

via_mala
"nem érdekel csak irtam vlamit és õk meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne"
Bakker, szóval nem érdekel?! És mitõl vagy TE olyan fontoss. Ha neked nem sikerül megnézned, akkor mi fog történni? Idejöttél pár napja, semmi értelmes hozzászólásod nem volt, folyton csak kuncsorogsz, követelõzöl, és még neked áll följebb. Ezzel a stílussal jobb ha nem próbálkozol tovább, mert rohadtul nem kapsz segítséget, és mondjuk annyi eszed lehetne, hogy ne szóljál be a törzstagoknak!
"én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá"
Engem pedig ne használjon ki senki, pláne egy ilyen erõszakos ...khm... valaki. Te már jól elástad itt magad, kétlem, hogy bárki is másolgatna neked bármit is. Javaslom olvasgasd a FAQ-ot, barátkozz meg a guglival és torrent-tel, és ha végképp nem jutsz elõre, akkor szép szerényen kérdezz, meglátod csodákat lehet elérni, de az sem egy rossz ötlet, ha elõtte új nevet regisztrálsz magadnak, hogy ne is emlékezzünk rád.
(És most jól visszafogom magam, és nem rakom be sem a köcsög, sem a stfu smile-kat, sem a többi hasonlót - fõleg a többiek miatt.)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Bucser
"e én nem szarakodok torenntel"

Akkor ne is pocsékold kérlek az idõdet arra, hogy ide írsz vagy itt "ki akarsz használni bármilyen lehetõséget" Vagy esetleg anime-t keresel. Mert ez mind idõpocsékolás.. menj inkább játsz doom3-at.... Számodra itt egy lehetõség van. megadunk torrentet és te onnan leszedsz amit tudsz kész. Nem pedig benyögöd hogy ez és ez kéne és mindenki vesse rá magát hogy neked segítsen...<#zavart2>

Szóval csak Ottto-t tudom idézni... Think Again N00b.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ottto
Te csak ne használj ki senkit! Ez nem segélykérõ hely (Biztos van ilyen is, de itt mi szívességbõl segítünk egymásnak, amivel nem kéne visszaélni!) Vagyis k*rvára nincs jogod leszólni minket, hogy húzzunk msn-re beszélgetni az adott animerõl és a te kérésedet azonnali hatályal hajtsuk végre, mert erre semmi nem kötelez minket (fõleg nem te) Ez egy fórum! Think again!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
mondom hogy még fut, majd idõvel felkerül az ftp-re is,ahogy jönnek az új részek. Torrenten, dc-n kívül nemnagyon tudod leszedni máshonnan

PSN ID.: Beegabor

Carfanatic
mondjuk megnéztzem amugy meg nekem nem kell torrent hanem akinek megvan attól megveszem vagy ha van ftp de én nem szarakodok torenntel és ez nem nyavajgás csak kihasználom ennek az fórumnak az a részét hogy itt olyan emberek vannak akik értenek hozzá

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Jagi
#8725 ---> Erre nekem sem váloszoltak, mert egy szemecsere közepén voltak. Rászántam 25 percet és kiderítettem. Most már okos vagyok.

Volt már ilyen velem is, mással is és még lessz is ilyen.

Egyébként az animenfo.com igen hasznos. jó oldal 😊

Seth
ráadásul a one piece még most is fut tudtommal, úgyhogy csak a jóisten tudja mennyi része lesz még

Bucser
Öreg most olvastam végig a FAQ-ot minden kérdésedre benn van a válasz...

Az hogy a One Piece hány részes szépen elmész animenfo.com-ra és bepötyögöd azt a keresõjébe, hogy One Piece. Aztán felnyitod guglit és beírod Download One Piece Torrent nem túl nehéz szerintem...

Kicsit gondolkodni kellene az eszetlen nyavajgás meg önsajnáltatás helyet... Azért van az rohadt FAQ hogy használd Tryst nem kis munkával hozta össze.

BAka.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carfanatic
nem érdekel csak irtam vlamit és õk meg csak beszélgetnek tovább én meg le vok szarva pedig fontoss lenne

miért kéne msn-en megbeszélniük? nem offolnak

Jagi
???

Carfanatic
ezt beszéljétek meg msn-en avgy akárhogy de nem tudna itt valaki segíteni egy rászorulónak?

Jagi
nállam most ia nyílik az ajtó 😊))
és ki-be járok rajta

Ottto
Ja hopp. Bocs, lassú vagyok.
A filmet meg nemtom megszerezni révén a "fõhadiszállás" nálam nem mûködik...

Ottto
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Engem még az sokkolt le mikor az elején a Kouga ninják hullottak sorszámra. Ez nem is nagyon változott amíg Gennosuke meg nem jelent. Rögvest melléjük áltam, de aztán késõbb már egyiküknek sem "drukkoltam" és egyformán sajnáltam a ninjákat ha meghaltak. Az elején pl (mikor még Kouga oldalon vltam) számomra nagyon szívszorító volt mikor Saemon (Yashamaru formában) meglátta Okoit ahogy haldoklik a földön, aztán a siratós jelenet nálam is velõig hatolt. Okoit szerettem, jópofa karakter volt. Ráadásul el tudom képzelni Saemon mit érzett mikor elvesztette a hugát :c

Tehát az anime nagyon szívszorító tud lenni ez tény. A harcjelenetek szerintem jól megvoltak. Volt néhány lopakodós gyilkolás (révén valakinek a képessége ehhez kötõdött), de nekem tetszettek azok is.

BEAST
bah ... a film gagyi , legalábbis én az elsõ 5 perc után inkább kikapcsoltam <.<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carfanatic
Hi nem tudná megmondani valaki hogy a One piece hány részes ha több mint 182 akkor akinek megvan vagy az elküldené nekem itt megbeszélhetjük [email protected] ez az msn-címem.Ha nincs meg senkinek akkor megmondanák honnan tom letölteni aviba lehetõleg nem torrenttel de ha nincs más akkor azzal.
Elõre is kösz

Sadun Tryst
ez az anime 😄
én a filmrõl beszéltem 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

BEAST
na igen , ezt énis sajnáltam , a legtöbb "harc" elág rövidre sikerült , a legjobb talán Shougen és Yashamaru csatája volt még a legelején... engem meg az rendített meg hogy a vége felé már mindenkinek azon jár az agya hogy minek ez a háború meg olyan egyformák , a béke jobb lenne ... de mégis lekaszabolják egymást >.< , ezt fõleg akkor éreztem amikor Saemon megöli Hotarubit és visszaemlékszik arra amikor Yashamaru formában megismerte Hotarubit

még mindig <#rinya>

Sadun Tryst
engem Hyouma halála rendített meg a legjobban, mert kb 2mp alatt megölték. ahogy nenkit, saemont és hotarubit is

BEAST
heh ... nemtom , én végig bíztam valami happy end-ben , igaz olyan gyorsan hullottak a fõbb szereplõk és úgy állt mindenki a háborúhoz hogy tudtam nem lesz

<#rinya>

Jagi
Valaki felvilágosíthatna a .HACK//sing-nal kapcsolatban.
Az Animenfo-n 26 rész van (elméletileg ez aa hivatalos)
A DVD-verzsönön viszont 28... Akkor most?

Ottto
Áh. Van az olyan komoly hidd el.
SOILERFõleg mikor Tenzen és Gennosuke összecsap./SPOILER
Bocs csak "húsvéti jókedvem" volt mikor írtam. Le kéne szoknom errõl.

Flórika
Nagyon köszi a segítséget! <#worship>

Igaz, kegyetlen lassan jött le, de végülis csekély másfél nap alatt csak összehoztam... XD

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

BEAST
pedig azt hittem <#idiota>

Ottto
Annnyira nem ko moly 😄DD

BEAST
áh ... majdnem elsírtam magam a Basilisk-et nézve <#wilting>

Sadun Tryst
Casshern
Az animét még nem láttam, de errõl bizton állíthatom, hogy vegyes érzemlmû anime. Egy részrõl jó, mert tök jó témát dolgoz fel látványosan, más részrõl pedig rossz, mert nagyon zagyva és sok helyen érthetetlen az anime. Nem magyaráznak meg nagyon sok dolgot, és egyszerûen az embert elkapja az idegbaj, h "mi a f*szomról beszélnek ezek meg?!". Leaglábbis nekem ez járt a fejemben a film vége felé.
Na mind1. Azt viszont nagy örömmel tapasztaltam a filmben, hogy a Bleach-bõl ismert két aláfestõ zene is felcsendült a filmben. És nekem pont a kedvenceim.😊
Szóval összeségében aki szereti a sci-fit és a gondolkozós témát (erõsen az, még én is alig értettem a filmet), akkor nézze meg a Casshernt, aki pedig akcióra vágyik, az jobb ha kihagyja...
10/6

Ottto
Ugyanez.

Seth
nálam se megy, 500 OOPS: cannot change directory:/opt/ftp hibaüzit kapom

Ottto
Hm. Akkor nálam a baj. Ok kössz.
(Mellesleg ez a Blood opening sztem sokkal jobb volt mint a mostani)

Jagi
1.: A Boold+ (tv) nyitó és zárózenéje
2.: Nekem megy

Ottto
1:Ez mi is?

2:Mi van a "Fõhadiszálással" már napok óta nem jutok be. Még mindig uploadolnak?

Jagi
Adnék két linket:
Blood+ed1
blood+ op1(download legalul, a lap alján)

via_mala
Már nem emléxem, hogy ki volt, sry.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
blade of the immortal végét nem kérdeznéd meg h hol lehet megszerezni attól a valakitõl? 😄
mert nekem csak 99. fejezetig van meg és a fene megesz, h nem olvastam a végét. 😊
(ez a manga is nálam berserk szintû élményt váltott ki, hiszem este 23:00-tól olvastam el reggel 06:00-ig kb 😄)

via_mala
Én is a napokban néztem meg, és nem is tudtam, hogy a Basilisk adaptációja
Beszámolóm itt: #4990
Mivel az animét még nem láttam, így nem tudom vele összehasonlítani, de gondolom, hogy az anime a jobb. A Blade of the Immortal-t is ajánlották már, de azt írta valaki, hogy a vége felé már unalmas.

Sadun Tryst
Shinobi - Hearth under Blade (Basilisk Live Action)
Anno mikor megnéztem a Battle Royale 2-t, azt hittem ennél rosszabb már nem lehet semmi ami anime / manga feldolgozás. De igen.
Oboro pl. kimondottan az anime elletéte, Chikuma Koshiro pedig nem Iga, hanem Koga ninja volt, ami már önmagában meglepõ... Kisaragi Saemon valami Mengele szintû orvos-hentesnek volt beállítva a sok cuccal magán (szike, érfogók, stb...). Persze még van 1-2 negatívum a filmben, mint pl. az eltúlzott limonádé, de ez már csak részletkérdés a sok másik hiba miatt.

Azárt vannak erõsségei is a filmnek, mint pl. a harcok, vagy Gennosuke technikája. 😊 Animébe is király volt, itt is az kicsit modifikálva. Itt inkább bullett time. 😄
Tenzennek nem két parazitája van ami meggyógytíja, hanem vérférgei. Aki ismeri a Blade of the Immortal mangát, tudja, h mire gondolok.
Szóval a filmet, csak annak ajálom aki csak a harcra kiváncsi.
10/5

via_mala
1. Bottle Fairy
2. Bottle Fairy
3. Bottle Fairy
4. Bottle Fairy
5. Bottle Fairy
6. Bottle Fairy (írd be a keresõbe)
7. bf
8. Bottle Fairy
9. Bottle Fairy

Csak ennyi helyen találtam meg... 😉

És ha ennyi még nem lenne elég, akkor keress tovább itt:
Anime Torrent Sites

berlinboy6329
van bõven: www.isohunt.com www.torrentspy.com www.mininova.com www.thepiratebay.org www.animeindex.com www.animesuki.com például.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Flórika
Sziasztok! 😊

Ismét segítségre lenne szükségem... o.O

Ezt az animét Bottle Fairy keresem égre-földre, de USteamen nincs fent, azonkívül meg nem nagyon van ötletem, hol nézhetném még. <#whatever>

Ha valaki tudna adni, pl. egy torrent linket, nagyon hálás lennék! ^^

<#integet2>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Jagi
<#worship>

Ottto
Nekem EZ a verzió van meg. Itt megvan egyben mint a kilenc rész.

Jagi
A REC-rõl nem tud vki többet?
(AZ oldalon csak 7-ig látom, gondolom lesz még többi is)...

Ottto
Annyira nem. Nem ez az elsõ 15 perces anime. Ettõl függetlenül rendesen be van fejezve, és a történet is teljes. Egyszerûen nincs szüksége 25 percre. 90 perc alatt végig lehet nézni a sorozatot (kb 2 perc az opening) ennyit pedig megéri rászánni.

Most elkezdtem a Trinity Bloodot (eddig két rész) de kegyetlenül zavar hogy minden kétsoros feliratnál le kel szüneteltetnem, mert csak így jutok a végére. És ez sajnos az élvezhetõség rovására megy. Ha ez így marad nem hiszem hogy a végére jutok. (Kár, mert az ötlet jó)

via_mala
Értem.
Fura.

Össz 9 rész. Több nem lessz...
via_mala
Jópofa, de futó sorozatba nem kezdek bele.