Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
az emule-t én elsõsorban programok és zene letöltésre használom. abban 1st klásse. de amúgy szinte MINDENT be lehet szerezni rajta, és még küldön keresõ oldalak sem kellenek hozzá. szal aki türelmes, annak tényleg egy aranybánya. (alif tree albumot sehonnan nem lehet beszerezni, emule-al igaz 2 hét volt, de lejött a 60mb 😄)
torrent meg olyan, h a legjobb dolgokat megtalálod kb 4-5 oldalon, és ennyi. azokat végigkeresed, és ha ott nem találod, akkor sehol... szal torrent se macera szvsz. sõt ftp után a legkényelmesebb és legjobb dolog.
plusz ott van irc. amit ha valaki megtanul, akkor a beszerezhetetlennek hitt mangák nagyon hamar elérhetõek lesznek. ^^
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 😊
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
errõl nem is hallottam még. thx az infot 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ja ez az ftp engem is érdekelne, mert a "fõhadiszálláson" ugyan van eredmény, de csekély (>beenged, de üres)
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy én az Azureus kliens helyett az utorrent klienst ajánlom, van magyar felület is hozzá.
És ahogy Bucser is írta: egy torrent csomagból nem kell mindent letölteni, és akkor nem foglalja le az egész vincsesztert. Szépen ki lehet jelölgetni, hogy mi kell, mi nem és kész.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
na de viccet félretéve. milyen share-re gondolsz?
mert olyasmi mint a torrent elég sok dolog van.
pl. eMule, KaZaa, GNutella...
és ezek mind hasonlóan mûködnek mint a torrent, csak itt a programban beírod, h mi kéne, és kihozza a találatokat, 2 klikk és jön is a dolog ha van kapcsolat 😊
ás általában a népszerûbb dolgokat mind le lehet ezekkkel szedni.
PSN ID.: Beegabor
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tényleg nem kötekedés, csak 1 egyszerû kérés, h tagold a mondatokat lécci (vesszõ, pont, stb), mert megérem megérteni amit leírsz... xD
amúgy torrenten és egyéb p2p rendszereken kívül nemnagyon fogod megtalálni fogd már fel végre Tess itt van nagyhalom torrent, tessék használni
Megtudná nekem vki mondani, hogy a ezek a képek melyik anime(k)ból valók.
Már mindenhol kerestem, de semmit sem találtam.
Kép01
Kép02
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Már most az elején leszögezném, hogy a film gyerekfilm, tehát senki ne várjon tõle túl sok komolyságot. 😊
Szóval a történet ott kezdõdik, hogy van 1 kisfiú, akit kiválaszt a Kirir (sárkány) egy fesztiválon, és ezzel õ lesz a Kirir Rider, akinek meg kell másznia a közeli hegyet, h az ott lakó goblinttól visszaszerezze a kardját. Persze ennél sokkal több történik fent a hegyen, majd utána. 😊
A filmben Takeshi Kitano zsenialitása megint feltûnik a remek vágás és fekete humor miatt. Tudnék mesélni, de látni sokkal jobb. ^^
Szóval aki nem idegenkedik a démonoktól (Karakasa, Kappa, Horong, stb...) és a nagy és vérszomaj robtoktól, akkor mindneképpen nézze meg, mert nagyon szórakoztató! Én legalábbis a film bugyutaságán és fekete humorán iszonyú sokat nevettem. 😊
Kategóriáján belül a film megérdelmi a 10/9es osztályzatot. ^^
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a képessége pedig talán azért volt idegesítõ, mert mindenki tuda már a sorozat közepén, h csak 1 ember lesz képes megölni 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jingoro volt a leggonoszabb mert massza alakban oboro elé akart esni 😄
gennosuke pedig tényleg nem harcolt volna sokat, de az effekt miatt már az a fél perc is fasza volt. 😊
ebben igazad van , Kagero-t még meg lehet érteni , Tenzen meg egy alap negatív figura 😊 , Nenki már a szememet is bántotta , Jingoro pedig a fülemet amikor takony formában vinnyogott 😄😄😄 de legalább bennük is volt egy kis jó , az nagyon aranyos volt amikor megijesztették Oborot mert szegény csuklott ^.^ ... de az Iga ninjákhoz képest a Kouga ninják mind pozitív alakok ... najó ez sem igaz , mind a két oldalon jó emberek vannak xD
Iga oldalon nekem még Koshiro volt az akivel megbarátkoztam a végére. Fõleg miután elveszítette a látását és megmutatkozott a kreatív énje (fafaragás)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
szal aki tényleg undorító volt az nenki és tenzen volt.
felõlem írogathat ha akar. legfeljebb átgörgetem a kommentjét. ha meg nagyon makacs akkor meg szólni kell modinak h adjon 1 koponyát már kedves júzerünknek... <#hehe>#hehe>
az elején mindenképpen Kogua a szimpatikus, késõbb pedig Iga is. bár Kouga oldalon sztem sokkal több szimpatikus ninja van. mert pl tenki, rousai és jingoro nekem soha nem volt szimpatikus.