Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carfanatic
nem tom egy oldalon van valami share hülyeség csak sajnos francia leírják hogy kell beálítani de amikor rányomok a keresésre akkor nem csinál semmit

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
kicsit megkésve a válasz, de törve nem! 😊
az emule-t én elsõsorban programok és zene letöltésre használom. abban 1st klásse. de amúgy szinte MINDENT be lehet szerezni rajta, és még küldön keresõ oldalak sem kellenek hozzá. szal aki türelmes, annak tényleg egy aranybánya. (alif tree albumot sehonnan nem lehet beszerezni, emule-al igaz 2 hét volt, de lejött a 60mb 😄)

torrent meg olyan, h a legjobb dolgokat megtalálod kb 4-5 oldalon, és ennyi. azokat végigkeresed, és ha ott nem találod, akkor sehol... szal torrent se macera szvsz. sõt ftp után a legkényelmesebb és legjobb dolog.
plusz ott van irc. amit ha valaki megtanul, akkor a beszerezhetetlennek hitt mangák nagyon hamar elérhetõek lesznek. ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Mop
Hi!
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. 😊

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Sadun Tryst
nya, meglepõen kis szenvedés és keresõdés után sikerült egy angol verziót összebarkácsolnom. szóval akinek kell a share progi direkt letöltési linkbe, itt megtalálja. 😉

Sadun Tryst
jah h ilyen share 😄
errõl nem is hallottam még. thx az infot 😄

Bucser
Hát igen az emule kicsit más hozzáállást igányel mint amit az átlagos magyar leecher meg tud valósítani... Ott elõbb töltessz fel és utána tudsz normális sebességgel letölteni... ráadásul nem vagy bunkó opok szubjektív véleményére utalva hogy mit oszthatsz meg és mit nem. Amit eddig kerestem emule-on arra mind találtam letöltést és mind le is érkezett 2-3 napon belül.. csak türelem kell hozzá mivel ez nem FTP... (oda is fel kell pakolnia valakinek a cuccot de ez megint a bunkó leecher hozzáállás kérdése)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

madfist
Tessék ITT van share help. Egyébként a torrentól én is óckodtam, hogy fúúú sokat kell google-özni (amit mindmáig utálok, de nincs más megoldás), meg vadászni, meg várni. De aztán rájöttem, hogy a dc már túlságosan túlterhelt ahhoz, hogy rendesen lehessen rajta tölteni + a legtöbb anime hub tiltja a többszálú klienseket. Emule > szerintem fos, de sokan ajnározzák, nekem még egy bit nem jött le vele.
Ja ez az ftp engem is érdekelne, mert a "fõhadiszálláson" ugyan van eredmény, de csekély (>beenged, de üres)

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

via_mala
Nesze: Bittorrent segítség
Ehhez csak annyit fûznék hozzá, hogy én az Azureus kliens helyett az utorrent klienst ajánlom, van magyar felület is hozzá.
És ahogy Bucser is írta: egy torrent csomagból nem kell mindent letölteni, és akkor nem foglalja le az egész vincsesztert. Szépen ki lehet jelölgetni, hogy mi kell, mi nem és kész.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
nem, mert nem a használtál írásjeleket 😄
na de viccet félretéve. milyen share-re gondolsz?

mert olyasmi mint a torrent elég sok dolog van.
pl. eMule, KaZaa, GNutella...

és ezek mind hasonlóan mûködnek mint a torrent, csak itt a programban beírod, h mi kéne, és kihozza a találatokat, 2 klikk és jön is a dolog ha van kapcsolat 😊
ás általában a népszerûbb dolgokat mind le lehet ezekkkel szedni.

Seth
na akkor te is áruld már el milyen ftp-rõl töltessz ami ennyire le van terhelve 😄

PSN ID.: Beegabor

Carfanatic
Most van egy jó ftp csak sajnos nagyon nehéz feljutni mert ölökké levan terhelve

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
Jó most van valaki aki nem szereti a torentet,amugy sincs torentben mert már kerestem nektek jó a torent de én nekem nem ennyi most ezt nem tom miért kell erötetni,tom hogy más tipusú letöltésekkel nem nagyon fogalkozik it senki de ha valaki véletlenül talál olyat ahonnan közvetlenül lehet tölteni ezeket a részeket akkor szól

Bucser
torrentnél mielõtt megkezded a letöltést és esetleg több file van egy torrenten belül ki tudod jelölni, hogy melyiket akarod szedni (én így szoktam szemezgetni pl^^)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carfanatic
inkább próbálkozom azért, meg én nem értek ezekhez a dolgokhoz és ninc skedvem szenvedni vele ha még mmondjuk 60-nal jönne talán de nem 5-tel a másik meg az hogy a torent egybõl rárakja az egész fájl méretet és nekem nem sok hely van(40gb vinyó) és ha ugy töltöm hogy részenként akkor dvd-nként tom kiirni,plusz ha jön 130-al is akkor minek szenvedjek torentel,az is igaz hogy nagyon kell de majd megoldom torent nélkül

Bucser
Egyébként nem értem miért húzódozol ennyire a Torrenttõl.. a legkönyebb azzal beszerezni még a réebbi részeket is mert a fansub csapat saját trackerén általában megtalálhatóak.. a lényeg, hogy jó seed/leech arányú trackert találj aztán várj... ha nagyon kell valami akkor érdemes türelemmel lenni... (szerintem anime-s berkekeben az egyik legfontosabb tulajdonság😄)

Carfanatic
ok megpróbálom te meg elmagyarázhatnád a share müködését😊

Sadun Tryst
Carfanatic:
tényleg nem kötekedés, csak 1 egyszerû kérés, h tagold a mondatokat lécci (vesszõ, pont, stb), mert megérem megérteni amit leírsz... xD

Seth
hát én találtam 161-206-ig,207-219-ig (felülrõl 28 ill 29.)

Naruto: ennyi filler-el már az ózonlyukat is be lehetne tömni...

Carfanatic
Ha akarod one piece-t ha nekem meglesz én elküldöm csak a dvd-t áljad meg a postaköltséget😄

Carfanatic
megnéztem a torrentes dolgot amit adtál de sajnos azok még fent sincsenek amik kellenek 😞

Carfanatic
p2p jöhet csak torrennt nem mind1 azért megpróbltatok legalább segíteni kösz most is találtam egy ftp-t csak ugy van hogy nekem 182 ige van és ott meg 219-tõl van a kettõ közötti részt keresem azéert kösz mégegyszer

Seth
basszus, csak most látom(miközben carfanaticnak próbálok segíteni of course😄) hogy a One Piece már 250 felett jár?? Na ennek sem állok neki soha
amúgy torrenten és egyéb p2p rendszereken kívül nemnagyon fogod megtalálni fogd már fel végre Tess itt van nagyhalom torrent, tessék használni

Carfanatic
csá mindenki tom hogy én ki vok átkozva de most már a one piece-bõl kéne a 183 tõl a 218ig szóval ha valaki tud egy helyet ahonnan közvetlenül lehet tölteni akkor megköszönném ha szólna

Seth

Jagi
Az elsöõt én sem vágom, deszép.
A második meg Chobbits!
Nééézzed meg! 😄

Az 1. az a Rozen Maiden. Azt hiszem...
Seth
Az elsõt passzolom, lehet hogy csak egy art, a második viszont a Chobits

Mop
Hi!
Megtudná nekem vki mondani, hogy a ezek a képek melyik anime(k)ból valók.
Már mindenhol kerestem, de semmit sem találtam.

Kép01
Kép02

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Sadun Tryst
amelyiken megtalálod azt, amit keresel 😊

kössz szépen.Melyiket alyánlod ezek közûl?
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem tudjátok honnan lehetne letölteni jó animéket
Sadun Tryst
Yôkai daisensô (Hobgoblins & the Great Wall / The Great Spook War) - FILM
Már most az elején leszögezném, hogy a film gyerekfilm, tehát senki ne várjon tõle túl sok komolyságot. 😊
Szóval a történet ott kezdõdik, hogy van 1 kisfiú, akit kiválaszt a Kirir (sárkány) egy fesztiválon, és ezzel õ lesz a Kirir Rider, akinek meg kell másznia a közeli hegyet, h az ott lakó goblinttól visszaszerezze a kardját. Persze ennél sokkal több történik fent a hegyen, majd utána. 😊

A filmben Takeshi Kitano zsenialitása megint feltûnik a remek vágás és fekete humor miatt. Tudnék mesélni, de látni sokkal jobb. ^^
Szóval aki nem idegenkedik a démonoktól (Karakasa, Kappa, Horong, stb...) és a nagy és vérszomaj robtoktól, akkor mindneképpen nézze meg, mert nagyon szórakoztató! Én legalábbis a film bugyutaságán és fekete humorán iszonyú sokat nevettem. 😊
Kategóriáján belül a film megérdelmi a 10/9es osztályzatot. ^^

Ottto
Tényleg volt valami ilyesmi, de sajna már nem emléxek ennyire részletesen a történetre....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valami ilyesmi esett le nekem is, h tenzennek nagy része volt a háború kitörésében. szal õ csak közre játszott. 😊
a képessége pedig talán azért volt idegesítõ, mert mindenki tuda már a sorozat közepén, h csak 1 ember lesz képes megölni 😄

BEAST
ne foglalkozz vele 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Seth
hátbaszki....errõl ennyit -_-*

madfist
Gennoske zsír volt, bár az "mmmm ááááá aaarggghhh ssss nnyissz fröccss" típusú harcra nem sokat lehetett volna építeni... De Tenzen halálra idegesített, egyiknek sem volt túl erkölcsös, meg becsületes a képessgée, de az övé különösen zavart.
Pláne, hogy végülis õ miatta van ez az egész háborúzás, már vagy 200 éve. Vagy ez az info csak nálam esett le (esetleg tévesen)?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

BEAST
szégyeld magad miért nem válaszoltál hamarabb!!! 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Carfanatic
kicsit elkéstél vele de mind1

Sadun Tryst
a csuklás tényleg jó volt 😄
jingoro volt a leggonoszabb mert massza alakban oboro elé akart esni 😄
gennosuke pedig tényleg nem harcolt volna sokat, de az effekt miatt már az a fél perc is fasza volt. 😊

Seth
baszki esetleg olvass vissza, írtam mi a helyzet a one piece-szel

BEAST

ebben igazad van , Kagero-t még meg lehet érteni , Tenzen meg egy alap negatív figura 😊 , Nenki már a szememet is bántotta , Jingoro pedig a fülemet amikor takony formában vinnyogott 😄😄😄 de legalább bennük is volt egy kis jó , az nagyon aranyos volt amikor megijesztették Oborot mert szegény csuklott ^.^ ... de az Iga ninjákhoz képest a Kouga ninják mind pozitív alakok ... najó ez sem igaz , mind a két oldalon jó emberek vannak xD

Ottto
Tenzen egyértelmûen a "fõgonosz" szerepet töltötte be (Hisz még megölni is milyen nehéz volt) Kagero inkább szánnivaló volt, nem utálnivaló. Én mindenesetre megértettem õt is. Mellesleg Tryst, Gennosuket nem sokat láttad volna harcolni. Õ csak állt és nézett ;D
Iga oldalon nekem még Koshiro volt az akivel megbarátkoztam a végére. Fõleg miután elveszítette a látását és megmutatkozott a kreatív énje (fafaragás)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Sadun Tryst
igen, ez már az anime 😄
én kagerot is bírtam, mert megértettem a fájdalmát. gondolj bele de szar lenne ha nem lehetnél együtt azzal akit szeretsz, mert akár a lehelleted megöli (nem szájszag 😄)
szal aki tényleg undorító volt az nenki és tenzen volt.

BEAST
remélem most az anime-rõl van szó xD

nekem sem voltak szimpatikusak az Iga ninják , fõleg Nenki zavart 😄 ... de az a rész amikor Oboro gyermekkorát mutatták be , hogy milyen kedves volt vele mindenki picit megváltoztatta a véleményemet ... a végére csak Tenzent és Kagerot nem bírtam 😊

Sadun Tryst
kb nekem is ennyi a véleményem 😄
felõlem írogathat ha akar. legfeljebb átgörgetem a kommentjét. ha meg nagyon makacs akkor meg szólni kell modinak h adjon 1 koponyát már kedves júzerünknek... <#hehe>

Bucser
Kérlek akkor ne is szarakodj tovább ezen a fórumon. Thnx.

Sadun Tryst
de mindennel egyet értek. 😊
az elején mindenképpen Kogua a szimpatikus, késõbb pedig Iga is. bár Kouga oldalon sztem sokkal több szimpatikus ninja van. mert pl tenki, rousai és jingoro nekem soha nem volt szimpatikus.
ami talán egy kicsit zavar, az talán annyi volt, h az igazi harcok kezdetén szinte Oboro és Gennosuke szeme le is záródott. pedig Gennosuke-t elnézegettem volna harcolni elég sokat 😊