Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
(Akkor ez lesz az)

Ilyen velõig ható animék. Szóval ott egy mosoly nincs és ha van is, attól is kiráz a hideg. Az ilyeneket most kerülöm, inkább a vidámabb, egyszerû szerelmi történetek nézem. Pl ezt nagyon tudom ajánlani Csak 9x12 perc, de kegyetlenül jó szerelmi vígjáték (Egy seiyuu lányról szól)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

via_mala
Ja és te a TV-sorozatot linkelted, én meg az 1 órás moziról írtam.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Semmi baj a képekkel, a felhasználóval már inkább. Az õ védjegye, hogy minden hozzászólásához csatol egy képet.

Az anime nem annyira vérkomoly, bõven van benne humor is. Sem a Petit Cosette sem a Petshop of Horros-t nem ismerem, passz.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Oh? Újabban elítéled a képeket?

XXXHolic: Ahogy olvastam valami komolyabb anime lehet. Amolyan Petit Cosette / Petshop of Horros féle...?

via_mala
Beléptem a topikba és azt hittem, már megint Carfanatic zombiskodik itt. (a kép miatt)

ON:
Nézzétek meg az XXXHolic-ot. 1 óra az egész, és egész jó. (nem hentai)

Ottto
Most találtam. Nemtom láttátok-e már, de hatalmas 😄DD

Ottto

Mármint égetett felirattól mentes... 😊
Nagyon jó!

Most már csak egy felirattól mentes ogm/mkv kéne, hogy teljes legyen az öröm...

Nem tudjátok, valaki már elkezdte kiadni?
Ottto
Off:#8686 Az volt a kezdet. Onnan jött mégtöbb Norrisos kép, aztán jöttek a viccek, végül kultusz lett :p

On:Shuffle! DVD Borító by me

Mellesleg most indult egy új hack sorozat (hack/ROOTS). Az elsõ rész egész jó, de szerintem ez is rendesen el lesz húzva...

madfist
Erre a "honnan jött ez a sok csak norisz" én is szívesen kapnék választ. Már nagyon unom, hogy minden viccoldalon/fórumon, minden 3. errõl szól. Hopsz most eléggé offtopic voltam. Ezért: elindult a második szezonja az ah my goddess-nek 😄 vicces és kedves mint volt 😄

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
errõl nekem csak a berserk paródia jut eszembe. 😊

(griffith és gatts)
-gatts, i want you!
-are you gay?
-yes...

no comment 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Ottto
Ez politika :p
(De tényleg 😄)

Sadun Tryst
ez már durva 😄
de komolyan, honnan jött ez a hirtelen csák norisz buzulás? 😄

Berakom ezt ide is...

Fate/stay után szabadon...

Fate/Stay 14

I am a bone of my sword!

Archer valami fergeteges volt! Legyen Archer a köztásrsasági elnök!

Szerintem még hallunk rólla.
Sadun Tryst
ok, akkor 6felé fellövöm újra. 😊

Seth
én akarom a casshern-t, de majd csak ha hazaérek melóból 😞 18 felé

PSN ID.: Beegabor

Bucser
Casshern megvan már régóta Sky High annyira nem érdekel^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadun Tryst
vhá XD

na. kérdés. tölti valaki a casshernt vagy a sky high-t?
mert ha nem akkor kiszedem torrent listámból...

via_mala
És még ez is! 😄

via_mala
Igen, de lehet, hogy õ kétszer is meg akarja nézni, mielõtt véleményt alkot róla.
😉

BEAST
azt tudom , de még fél óra mire letöltöm 😄😄😄😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sadun Tryst
20 perces mer 170 megás...

BEAST
Bleach 77

1 óra és véleményem is lesz <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nem nem a Trinity Blood 2-3-4 része egyértelmûen budapesten játszódik. Ott van a hõsõk tere meg minden.
CSOCSO
szvsz anglia vagy valami mas
Sadun Tryst
van 1-2 új japó film linkem. m13 torrent
aki leakarja tölteni a sky hight, szóljon, mert akkor addig seedelem...

Sadun Tryst
vidéki vagyok 😄

madfist
Szerintem meg inkább a vár van rajta, minthogy a parlament. Ha megfigyeled van alatta domb is 😉

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Igen. Budapest gonosz márkija, meg egy Kadar Gyula nevu muksó ha jól emlékszem. Ej, ej Horn Gyuszi, mindig gyanús voltál te nekem. 😊
Sadun Tryst
de az. és pontosan budapestre gondoltam a parlamentre 😊

ReTeK
ez nem a Trinity Blood ?
európa nagyvárosaiban játszódik aszem 1 rész Budán is

CSOCSO
anglia???
( jo persze ertem hogy mire hasonlit... de....)
Sadun Tryst
jee mit találtam 😄
egy kép aminek a háttere az érdekes (már ha jó a felismerésem xD)

Sadun Tryst
engem Jingoro jobban érdekel megoldásra 😊

Ottto
Megnézem akkor. Kíváncsi vagyok néhány technikát hogy oldanak meg. Pl.: Rosai képességét vagy Josuke technikáját. Aztán ott van Shougen, vagy Juubee akiknek csak a kinézetét realben el sem lehet képzelni!
Na mind1. Kössz az infot. Majd ha megnéztem akkor folytatjuk.... :j

Bucser
Egész egyszerûen azért nem mondunk olyan FTP-t ahol Digimon Frontiers van mert nem tudunk olyat. érted? ha tudnánk mondtuk volna...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Carfanatic
Még mindig nincs senki aki tudna egy értelmes helyet ahonnan le lehet tölteni a digimon frontires összes részét aviban lehetõleg nem torrent jobb lenne ftp de nekem mind1 csak ha torrent akkor olyan ahonnan nem 1-el jön
nagyon megköszönném ha valaki tud ftp-t csak nem akarja elmondni mert fél hogy betíltják akkor itt az msn-címe [email protected]<#help>

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
a sorozatra épülõ élõ szereplõs film, ami látványos és jó. 😊
legalábbis amit így belenézegettem, nekem az jött le belõle 😄

Ottto
Ez mi is? Majd írd már meg mert csak a sorozatot láttam....

Seth
Privibe,hogy kicsoda,mert megõrülök 😄
Illetve csak akkor, ha már rá kellett volna jönni amúgy is a sorozatból, de ha majd csak késõbb lesz világos akkor nem kell 😄
Csakugye olvastam itt ott rájöttek egyesek, de nekem nem esett le

A játékképeti leszedtzem anno. 3 képcsomag van. Gondolom a 3 végigjátszáshoz. Az anime némileg ötvözi a hármat, mert a képek eddig full viszaköszöntek az enimébõl. És ott

Spoiler
mint Rider, mint Archer feltûnt még.
Archer visszahozására talán majd a köv részben tesznerk kisíérletet.
És hogy ki Archer? Én a hivtalos leírásból tudta meg. Szakad is le a pofám rendesen. :9
Spoiler end.
Sadun Tryst
hát öhm, a játék biztos nem lehet olyan érdekes (nekem a stílusa után elég monotonnak tûnik 😄), de ha téhed érdekel xD

na mind1.
a másik ftp elérhetõ (digimon nélkül), igaz sztem még nem teljes tartalommal, viszont egy csomó új cuccal + gyorsabb sávszéllel. 😊
én most töltöm basilisk live actiont, kiv vagyok h milyen 😊

Seth
tudom,chuck-ost csak úgy magamnak jegyeztem meg

a 2.bekezdés szólt végülis neked
játékból is lehetnek a képek(amit még nem sikerült megszereznem😞), illetve sima art-ok

Sadun Tryst
nézd meg melyik hozzászólásra válaszoltam elõbb 😊

rider még tényleg lesz, leaglábbis elég sok jel mutat arra, mivel elég sok kép fellelhetõ a neten úgy, h rideren nincs "szemüveg" 😊

Seth
hátõõ, kicsit erõltetett lett a chuck-os poénom, no mindegy <#wilting>

Kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl az egészbõl. Vajon feltûnnek még az elhullott slave-k? Ridert sem mutatták konkrétan,hogy meghal, csak leesett a "szemvédõje" aztán nagy fényesség,talán még feltûnik a színen. Õróla sem derült ki hogy ki is õ valójában meg a lándzsásról sem. De nekem Archer kiléte b@ssza nagyon a csõrömet 😄

Sadun Tryst
ez durva xD

sztem Archernek valami kapcsolata van az elözõ háborúban Emiyaval. miuttudomén az apjának, vagy bárkinek õ volt a slave-je.
bár amúgy fingom sincs, csak tipp.

Seth
persze,persze, hol máshol...<#idiota>de a Chuck Norris az csak és kizárólag raw-ban szerezhetõ meg,semmiféle feliratot nem enged magára aggatni <#idiota>

senki nem hajlandó nekem elmagyarázni, hogy a Fate-ben kicsoda Archer valódi énje és hogy jön az az összefüggés hogy Emiya=Archer ???<#wow3>

Én az Ifjú Chuck Norris és az ifjú David Hasselhof c. animéket keresem! Ott van ahol a Digimon?