Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anno mikor megnéztem a Battle Royale 2-t, azt hittem ennél rosszabb már nem lehet semmi ami anime / manga feldolgozás. De igen.
Oboro pl. kimondottan az anime elletéte, Chikuma Koshiro pedig nem Iga, hanem Koga ninja volt, ami már önmagában meglepõ... Kisaragi Saemon valami Mengele szintû orvos-hentesnek volt beállítva a sok cuccal magán (szike, érfogók, stb...). Persze még van 1-2 negatívum a filmben, mint pl. az eltúlzott limonádé, de ez már csak részletkérdés a sok másik hiba miatt.
Azárt vannak erõsségei is a filmnek, mint pl. a harcok, vagy Gennosuke technikája. 😊 Animébe is király volt, itt is az kicsit modifikálva. Itt inkább bullett time. 😄
Tenzennek nem két parazitája van ami meggyógytíja, hanem vérférgei. Aki ismeri a Blade of the Immortal mangát, tudja, h mire gondolok.
Szóval a filmet, csak annak ajálom aki csak a harcra kiváncsi.
10/5
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
2. Bottle Fairy
3. Bottle Fairy
4. Bottle Fairy
5. Bottle Fairy
6. Bottle Fairy (írd be a keresõbe)
7. bf
8. Bottle Fairy
9. Bottle Fairy
Csak ennyi helyen találtam meg... 😉
És ha ennyi még nem lenne elég, akkor keress tovább itt:
Anime Torrent Sites
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ismét segítségre lenne szükségem... o.O
Ezt az animét Bottle Fairy keresem égre-földre, de USteamen nincs fent, azonkívül meg nem nagyon van ötletem, hol nézhetném még. <#whatever>#whatever>
Ha valaki tudna adni, pl. egy torrent linket, nagyon hálás lennék! ^^
<#integet2>#integet2>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Most elkezdtem a Trinity Bloodot (eddig két rész) de kegyetlenül zavar hogy minden kétsoros feliratnál le kel szüneteltetnem, mert csak így jutok a végére. És ez sajnos az élvezhetõség rovására megy. Ha ez így marad nem hiszem hogy a végére jutok. (Kár, mert az ötlet jó)
Fura.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ilyen velõig ható animék. Szóval ott egy mosoly nincs és ha van is, attól is kiráz a hideg. Az ilyeneket most kerülöm, inkább a vidámabb, egyszerû szerelmi történetek nézem. Pl ezt nagyon tudom ajánlani Csak 9x12 perc, de kegyetlenül jó szerelmi vígjáték (Egy seiyuu lányról szól)
Az anime nem annyira vérkomoly, bõven van benne humor is. Sem a Petit Cosette sem a Petshop of Horros-t nem ismerem, passz.
XXXHolic: Ahogy olvastam valami komolyabb anime lehet. Amolyan Petit Cosette / Petshop of Horros féle...?
ON:
Nézzétek meg az XXXHolic-ot. 1 óra az egész, és egész jó. (nem hentai)

Most már csak egy felirattól mentes ogm/mkv kéne, hogy teljes legyen az öröm...
Nem tudjátok, valaki már elkezdte kiadni?
On:Shuffle! DVD Borító by me
Mellesleg most indult egy új hack sorozat (hack/ROOTS). Az elsõ rész egész jó, de szerintem ez is rendesen el lesz húzva...
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
(griffith és gatts)
-gatts, i want you!
-are you gay?
-yes...
no comment 😄
(De tényleg 😄)
de komolyan, honnan jött ez a hirtelen csák norisz buzulás? 😄
Fate/stay után szabadon...

I am a bone of my sword!
Archer valami fergeteges volt! Legyen Archer a köztásrsasági elnök!
Szerintem még hallunk rólla.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na. kérdés. tölti valaki a casshernt vagy a sky high-t?
mert ha nem akkor kiszedem torrent listámból...
😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aki leakarja tölteni a sky hight, szóljon, mert akkor addig seedelem...
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
egy kép aminek a háttere az érdekes (már ha jó a felismerésem xD)
Na mind1. Kössz az infot. Majd ha megnéztem akkor folytatjuk.... :j
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nagyon megköszönném ha valaki tud ftp-t csak nem akarja elmondni mert fél hogy betíltják akkor itt az msn-címe [email protected]<#help>#help>

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks