Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen velõig ható animék. Szóval ott egy mosoly nincs és ha van is, attól is kiráz a hideg. Az ilyeneket most kerülöm, inkább a vidámabb, egyszerû szerelmi történetek nézem. Pl ezt nagyon tudom ajánlani Csak 9x12 perc, de kegyetlenül jó szerelmi vígjáték (Egy seiyuu lányról szól)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az anime nem annyira vérkomoly, bõven van benne humor is. Sem a Petit Cosette sem a Petshop of Horros-t nem ismerem, passz.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
XXXHolic: Ahogy olvastam valami komolyabb anime lehet. Amolyan Petit Cosette / Petshop of Horros féle...?
ON:
Nézzétek meg az XXXHolic-ot. 1 óra az egész, és egész jó. (nem hentai)

Most már csak egy felirattól mentes ogm/mkv kéne, hogy teljes legyen az öröm...
Nem tudjátok, valaki már elkezdte kiadni?
On:Shuffle! DVD Borító by me
Mellesleg most indult egy új hack sorozat (hack/ROOTS). Az elsõ rész egész jó, de szerintem ez is rendesen el lesz húzva...
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
(griffith és gatts)
-gatts, i want you!
-are you gay?
-yes...
no comment 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
(De tényleg 😄)
de komolyan, honnan jött ez a hirtelen csák norisz buzulás? 😄
Fate/stay után szabadon...

I am a bone of my sword!
Archer valami fergeteges volt! Legyen Archer a köztásrsasági elnök!
Szerintem még hallunk rólla.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
na. kérdés. tölti valaki a casshernt vagy a sky high-t?
mert ha nem akkor kiszedem torrent listámból...
😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
aki leakarja tölteni a sky hight, szóljon, mert akkor addig seedelem...
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
egy kép aminek a háttere az érdekes (már ha jó a felismerésem xD)
Na mind1. Kössz az infot. Majd ha megnéztem akkor folytatjuk.... :j
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nagyon megköszönném ha valaki tud ftp-t csak nem akarja elmondni mert fél hogy betíltják akkor itt az msn-címe [email protected]<#help>#help>

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
legalábbis amit így belenézegettem, nekem az jött le belõle 😄
Illetve csak akkor, ha már rá kellett volna jönni amúgy is a sorozatból, de ha majd csak késõbb lesz világos akkor nem kell 😄
Csakugye olvastam itt ott rájöttek egyesek, de nekem nem esett le
PSN ID.: Beegabor
Spoiler
mint Rider, mint Archer feltûnt még.
Archer visszahozására talán majd a köv részben tesznerk kisíérletet.
És hogy ki Archer? Én a hivtalos leírásból tudta meg. Szakad is le a pofám rendesen. :9
Spoiler end.
na mind1.
a másik ftp elérhetõ (digimon nélkül), igaz sztem még nem teljes tartalommal, viszont egy csomó új cuccal + gyorsabb sávszéllel. 😊
én most töltöm basilisk live actiont, kiv vagyok h milyen 😊
a 2.bekezdés szólt végülis neked
játékból is lehetnek a képek(amit még nem sikerült megszereznem😞), illetve sima art-ok
rider még tényleg lesz, leaglábbis elég sok jel mutat arra, mivel elég sok kép fellelhetõ a neten úgy, h rideren nincs "szemüveg" 😊
Kiváncsi vagyok mi lesz ebbõl az egészbõl. Vajon feltûnnek még az elhullott slave-k? Ridert sem mutatták konkrétan,hogy meghal, csak leesett a "szemvédõje" aztán nagy fényesség,talán még feltûnik a színen. Õróla sem derült ki hogy ki is õ valójában meg a lándzsásról sem. De nekem Archer kiléte b@ssza nagyon a csõrömet 😄
sztem Archernek valami kapcsolata van az elözõ háborúban Emiyaval. miuttudomén az apjának, vagy bárkinek õ volt a slave-je.
bár amúgy fingom sincs, csak tipp.
senki nem hajlandó nekem elmagyarázni, hogy a Fate-ben kicsoda Archer valódi énje és hogy jön az az összefüggés hogy Emiya=Archer ???<#wow3>#wow3>