Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
én sem emlékszem ilyesmire

PSN ID.: Beegabor

😊)))

Hát amit én láttam annak szuper vámpíros filingje volt végig. Szuper zene,szép beállítások.

Errõl a macskásról most hallok elõször. Ez mi? A cenzúrázalatlanságot nem így értettem. 😊
Sadun Tryst
lunar legendben van a neko mimi mode opening nem? 😄
én azt a sorozatot az opening miatt nem bírtam végignézni.
bejött az elsõ snitt, fasza vámípros feeling, kir látkép, tök félelmetes. erre bejön a "neko mimi mode" opening... majd kinyomtam és letöröltem az elsõ részt 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

igen 😊 Amikor gyorsan írok nem figyelek arra mit írok...
Seth
ugye hallassz-t akartál írni ? 😄

halassz, sorozatról,
Igaz... az Ftp-k inkább akkor jók ha halassz egy már lefutott sorozatrór. Akkor seperc alatt le tudod kapni onnan.
De ha most futókat akarsz... akkor marad a torren.

Én egyszer torrenten szedtem le a Lunar Legend Tsukihimet. Igaz hogy fenn volt az Ftp-n is, de ez szuper két hangsávos, jobb képminõségû, és cenzúrázatlan volt. (nem szexfilm.😊)
madfist
Olyankor nekem is. De szerencsére a mostaniról lemaradtam 😊 Egyébként futó sorozatok terén tényleg hátrányban van már az FTP. Én már inkább megtanultam 5 különbözõ torrentoldalnak és 6 fansubnak a címét, minthogy várjak rá míg vki lesz oly rendes és felpakolja ftpre.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Huhhh...

Egy bizonyos incidens óta mindig megáll bennem az ütõ amikor ilyesmi történik...
Sadun Tryst
szerintem csak karbantartás 😊
ha valami más lenne akkor azt már tudnánk 😄

Egy bizonyos, közelröl meg nem nevezett FTP-vel mi van? Nem jön be a oldal...
Sadun Tryst
a torrent is p2p (peer to peer)...
szal ezzel kapcsolatban megszokosz vagy megszöksz van.

Carfanatic
és mi a p2p vagy akármi de nekem a torrent túl lassú

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Bucser
csináld azt.. de már lassan public FTP-n is a letöltés csak akkor mehet ha van feltöltésed is valami...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

via_mala
Te tudod, de a publikus FTP már halott téma, ma már minden P2P rendszereken megy.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Carfanatic
feladtam újból nekem ez nem megy ha legálbb 3 óra alat le szede egy részt inkább folytatom a keresést az ftp-k után

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
a részekre bontást azt értem hogy ne terhelje le a gépem egyból 80 gb-vel mert nekem 40 gigás a vinyom és ezért csak egyszere egy részt akarok szedni meg nekem 182-218ig kéne de ebben gondolom benne van

Carfanatic
meg próbálom

Carfanatic
na jó mind1 feladtam ez volt az utolsó hogy torrenttel próbálkoztam

via_mala
Itt egy One Piece 1-242 torrent, igaz, hogy csak 1 seeder van, de 33 leecher is van mellette, úgyhogy specifikusan a 183-218 epizódokat elvileg le kell tudod tölteni, de az is igaz, hogy 60 k-val nem valószínû, hogy jönne. De persze ez egy majdnem 80 GB-os torrent, nem csoda, ha nem sokan seedelik. A lényeg, hogy belátható idõn belül lejöjjön. És ne akadj ki, amikor elindítod, és olyanokat ír ki, hogy pl. 3 hét és 1 nap alatt fog lejönni (utorrnet-ben: 3w1d), mert ha már fut a torrent egy ideig, akkor egyre több kapcsolatot létesít, és egy óra múlva az az érték lehet, hogy lemegy 3 napra és 2 órára (3d2h).

Itt is vannak még hozzá torrentek, elég tûrhetõ seeder/leeacher aránnyal: One Piece @ BoxTorrent

1. A prioritás akkor fontos, ha elõbb szeretnél egyes fájlokat letölteni, mint másokat. Ha valami nem kell, akkor arra ezt mondd: don't download (skip)!
2. A részekre bontás alatt nem értem, hogy mire gondolsz.

És végül egy jó tanács: ne állítsd be a Super-seeding kapcsolót, hacsak nem seed-elni akarsz valamit.

És egy kis vigasz: én is már 2 hete töltök valamit torrentrõl, és most is csak átlag 10-15 k-val jön.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Carfanatic
már 8 an töltik de lassabb mint amikor 4 en töltötték mármint ha seed a töltök száma

Carfanatic
még egy utolsó a prioritás fontos? meg az hogy a beálításoknál lefoglatam vagy mi

Carfanatic
sajnos még eggyel sem jön😞 na ezért utálom a torrentet

Carfanatic
hát remélem a one piece-t sokan töltik😄

Carfanatic
még valami hogy tom részekre bontani a fájlokat?

Bucser
A utorrent csak egy kliens. Az hogy mennyivel jön attól függ, hogy mennyivel töltik fel..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seth
attól függ mennyien töltik az adott torrentet. Ha nagyon sokan seedelnek akkor gyors(teszemazt egy Naruto rész maxal szokott jönni annyian szedik,töltik 😄)
Úgyhogy ha régi dolgokat szeretnél szedni, számolnod kell vele hogy nem lesz túl gyors.

Carfanatic
kipróbáltam ezt az utorentet de elég lassú ez is nem lehetne valahogy megoldani hogy minimum 60-al azért jöjjön?

Jagi
Elfen Lied inkább horrormint a Berserk, de sztem (sajátos besorolás szerint, mert sztem egyénfüggõ) inkább dark fantasy...

Factor_007
Igen épp ilyenre gondoltam.😊

Mellesleg a Berserket, Elfen Liedet, Hellsinget láttam, és az elõbbi kettõt nem tartom épp horror animeknak.

boogiepop phantom,soultaker animekat meg majd meglesem köszi 😊

Sadun Tryst
FAQ:
a design már nekem sem tetszik 😄
hamarosan csinálok 1 újat és szebbet.

+ felkerül 1-2 frissítés. plusz ha valaki tud valami leírást, amit még érdemes lenne felrakíni, lécci jutassal el valahogy hozzám ^^

Malakai
Chtullu alatt Chtulhura gondolsz? Mert én sehol nem éreztem Lovecraft féle hangulatot a sorozatban...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a Cthulhu mítosz alapján az idegen lény - isteni csodálás párhuzamra gondolsz sztem az se kimondottan Lovecrafti. De ok, mondjunk Cthulhut, akkor is max 4 rész az, amit ha átjár ez az egész sorozatból, amúgy meg utalások is csak minimálisan vannak ilyesmire. Sokkal inkább egy fantasy féleség, jópársok üsd-vágdal, meg sors-végzet-stb elmélkedéssel. 😊 Ami a lényeg sztem, hogy nem lengi körül a sorozatot a félelem, inkább csak egy kis feszültség Gatsu helyzetébõl, meg Griffith rögeszméibõl, de ez inkább drámai, mint horror.
Nah, de tényleg elég ennyi a témából sztem. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Egyezzünk ki hogy lovagos üsd vágd nemapád egy kis chtullu-val nyakonöntve😄 ÉS mivel a Chtullu horronak számít (psycho horror nem slasher) így nyugodtan lehet a Berserk is horror😛

Sadun Tryst
akkor úgy mondom japán fantasy. 😊
bár. ha már japán fantasy akkor arra a legjobb példa a ninja scroll és a basilisk 😊

Bucser
sry valaki üzijét kicsaptam😄

Bucser
Fantasy?? Szerintem inkább afféle Chutullu utánzat😄 De hogy fantasy lenne😊 Ha már fantasy akkor inkább Record Of lodoss War😊 na az classic fantasy😄

Sadun Tryst
berserkkel egyetértek. sztem kõkemény fantasy. 😊

Malakai
Persze a Great Eclipse az horror kategóriába megy, de azért egy 25 részes animera 3, esetleg 4 rész miatt ráfogni, hogy horror...
:-)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Hát azért berserk

miután megjelenik Zodd azért korántsem az a hûdeboldog mercenary anime az utolsó 3 rész meg mindent bepótol meg azért Zodd is igencsak szép vérengzést rendezett a toronyban😄

Malakai
Kimondottan Horror anime, hmm, mármint ahol folytonos a félelemben tartás, és az idõnkénti jáj de sok bensõség, meg decsúnyaszörnyek? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én mondjuk Berserket nem nevezném horrornak (az animét), és a sorozat nagy része sem dark sztem. De horrortól eltekintve csak ajánlani tudom, nekem nagy kedvencem! 😊

Ezt a topicot is csak olvasni szoktam... 😄 Szóval Hi all! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Hellsing😊 Kihagytad azért az sem estimese meg a Berserk sem😄

Mondjuk Berserk inkább talán dark Mystic nemtom😊

Elfen Lied ben is folyik a paradicsomlé ha a horrornak ezen ágát szereted😊 Kezdésnek ezek😊 Bár kifejezetten horror nincs ami csak atrancsira meg az ijeszgetésre megy😊 inkább csak olyan amit a mondanivaló mellett erre is hagy idõt😄

Sadun Tryst
boogiepop phantom
soultaker

nálam ennyiben kimerült 😄

Factor_007
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani jó horror animekat?

Válaszokat elõre is köszi 😊

Bucser
ugyanolyan elven megy mint az emule vagy Kazaa.. annyit és nagyjából annyival tölthetsz amennyit elviszenk tõled... egyébként emule-nál elõbb serverhez kell kapcsolódni és majd utána tudsz tölteni😄 máshogy nem megy😊 ja meg persze ki kell engedni neki a portokat a routeren vagy a tûzfalon😊

madfist
Aham értem, akkor azért nem jött semmi. Egyébként ez az "elõbb fel kell tölteni" ez a keresésre is vonatkozik, vagy csak a letöltésre. Mert a fõ gondom az volt, hogy találni se nagyon találtam semmit. Na mind1. Mivel nem mûködik a "net vérszívója" taktika mint a torrentnél meg a dc-nél valszeg nálam ki fog maradni. Ezzel a share-el esélyes lehet, baromira nem fellelhetõ ost-k letöltése is, mert akkor lehet, hogy megér egy misét számomra?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
én elsõsorban japán tv sorozatokat akarok majd beszerezni rajta. mint pl. musashi (vagabond tulajdonképpen), meg hasonló jobb sorozatok. 😊

Carfanatic
mind1 errõl már letettem

Bucser
Miután a share ugyanolyan mint a winMX volt anno nodeokkal csak japán nem tudom mennyivel jutsz elõrébb mert ezen belül SUBBOLT anime-t nem hiszem hogy találni fogsz miután a japánoknak ez anyanyelvük😄

Carfanatic
http://aoianime.hu/index.php?oldal=helpshare na ez az amit nem tok értelmezni,:S amugy is hülye vok a gépekhez nem beszélve errõl