Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar meg jobb ezer hala!<#worship>#worship>
valaki tudna mondani egy helyet ahol letudnam tolteni a Hellsing OVA-hoz egy angol feliratot.
probaltam ra keresni de nem jartam sajna tul sok sikerrel...
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
carfanatic: én is utálom az ilyen válaszokat, de google-el próbálkoztál már? ha nem jönne be esetleg nézz körül mondjuk: ITT vagy ITT
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks
aláírásomban bent is van minden elérhetõség 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
pedig van vagy 5-6 anime rész a gépen amit megkéne nézni xD
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
fumoffu meg puni puni kb fél nap.
szal ez a teljestímény egy ráérõs animés átlagos 5 napja 😄
Air;Full Metal Panic? Fumoffu ;Ichigo 100% ;Iketeru Futari;Puni Puni Poemi OVA
Lehet kicsit beteges vagyok...(ez kb 5 nap volt^^😊)
K*rva jó kis sorozat! A megrajzolás gyönyörû, Levi nagyon ott van (Kagome és Kaname Chidori mellett már nagy kedvenc). A zene is jó, minden ott van. Ami talán egyedül zavar, h a béla fõhõs megkapta a Rock bevenevet, amire nemtom h szolgált rá. Rock-nak inkább Dutch-nak kéne lennie... *sigh*
Na mind1. Ami másik negatívum megint a fõhõssel van, h folyton ingben meg élrevasalt nadrágban küldi. Nevetséges. Ilyen melegben mint azon a környéken és a hawaii inget meg a strandpapucsot részesíteném elõnybe. 😄
Na mind1. Csak lesz valami normális öltözéke...
A sorozat eddig simán 10/8 😊
Egyébként Isten éltessen.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ugyanis a filler epizódok biztosan nem kecsegtetnek semmi jóval 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Holnap vállalati pénzügyekbõl ZH-t írok én meg tanulás helyett a Bleach 7 oldalát frissítgetem van e új manga vagy kijött e már subbolva a 78...<#idiota>#idiota>
Nem vagyok bekattanva😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amugy tobb pontja van az eureka sevennek mint a rahxephonnak... jo az biztos sokan nem ertettek es leszaroztak.. nah mindegy..
Hát elég nehezen keltem fel a gép elöl az utolsó rész után. Ez tényleg egy igazi dráma, még nem találkoztam animok között ilyennel.
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/
már azt hittem itt is megy a vita 15 üzi után 😄