Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krezga
Feliratot fõleg az animeaddicton találsz.
Messi6502
Miért ti honnan szereztek?Én is szoktam keresni,de semmi.

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Messi6502
Igen

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Dying Soul
😄D
Nyugi, tudom mirõl van szó, valszeg (?) mikor az Alvilágba küldik õket a szent szörnyek legyilkolására.

Seth
és nem tudnád egy mondattal megmondani mi volt benne, tuti beugrana neki, nem kéne itt nyomorultnak barkóbáznia <#wave>

PSN ID.: Beegabor

Messi6502
Kicsit utánna.
De megvan az a rész is.

Dying Soul
Amikor megismerkedik Kuramával és Hieiel?

Messi6502
Igen,amikor Yusuke(fsz.)éppen mégcsak tanul,és 1 küldetést kell végrehajtania.

Dying Soul
Ismerem a sorozatot. Azt mondd ebben a részben mi történik, mert ez még nagyon az eleje lehet.

Messi6502
Amelyik most szokott menni az egyik anime tv-ben.

Dying Soul
Ez melyik?

Messi6502
Ez az egyik része nekem nagyon tetszik!

Yu Yu Hakusho 21.WMV

Krezga
Csak az a baj, hogy a DearS-hoz csak a 9. részig találtam feliratot. 😞
Ti nemtudtok végig?
Seth
Air egy dráma, ha ahhoz van kedved akkor jó választás volt. Ha nevetni akarsz,akkor inkább a Dears-t

Sadun Tryst
DearS elég jó anime, én legalábbis nagyon sokat nevettem rajta 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Krezga
Most az Ah! My Goddess és a Full Metal Panic után kedvetkaptam még egy ilyen nyugis animera, ugyhogy elkezdtem letölteni az Airt, remélem jól választottam😊(még gondoltam a DearS-ra, de azt csak torrentröl tudom leszedni, és az lassabb, ugyhogy elnapoltam)
Ottto
Örülök neki....

Én már nem is emléxem nekem mi volt az elsõ
Az elsõ amit a gépen néztem meg az az Gunnm volt (Battle Angel Alita) Azelõtt is néztem, GITS, Animatrix, DB, Sailor Moon, sõt még azelõtt is, de itt címekre már egyáltalán nem emléxek csak a képek ugranak be. Volt egy autós meg focis meg egy kézilabdás is (ezt szerettem nagyon) Szal fogalmam sincs. Rég volt. "Rendszeres fan" két/három éve vagyok....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Messi6502
Tényleg bocs!

Messi6502
Bocs eggyel fölé nyomtam el akartam küldeni az elsõ részt.

Seth
ez most miért?<#sniffles>

Messi6502
Francesco Napoli - Balla Balla.mp3

Messi6502
Sziasztok!Nekem az elsõ a Yu Yu Hakusho.És máig az a kedvenc<#mf1>.

Jagi
elsõ anime? hm... Ninja Scroll. Kedvenc anime? (a többiek kórusban mondanák 😊)
Nekem a Kenshin... (míly meglepõ...) 😊

Sadun Tryst
hó, tényleg. köszi, h szóltál 😊

Seth
most nézem, el vagy maradva egy fate résszel <#ejnye1>

Sadun Tryst
kint van a 2es naruto film.
innen el is érhetõ 😉

Sadun Tryst
neeem, a képek közel sem emlékeztetnek rá. bár az uralkodó szín tényleg ott is a piros volt. de ami régi anime filmrõl beszélek, az ennél sokkal másabb volt. 😊
pedig egy pillanatra már felcsillant a szemem, h újra láthatom azt az animét 😄

Dying Soul
Yes, I do, sry 😄

Bucser
You mean: Vampire Hunter D: Bloodlust😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Nem az M.D. Geist volt az?😄

Nekem elsõ animesorozat a Robotech volt (A Macross elsõ sorozata ment ezen a címen az amerikánosoknál) még kábelTV-s Skychannelen-en 8 éves koromban😊 Aztán Transformers sorozat 10 éves koromban szintén Skychannel majd jött a Transformers Movie😊 aztán egyszer megláttam A "Macross az ûrcsatahajó" (angol címe: Macross do you remember Love) címû rajzfilmet 12 évesen VideóTKban (gonosz voltam elloptam mert magyarországon nem lehetett már akkor kapni 😞(még a VICO szinkronizálta anno szóval sejthetitek milyen régi kazi😄)😄) azóta pedig gyûjtöm õket😄 bár volt egy kis kimaradás mikor semmilyen forrásból nem jutottam hozzá. Majd 15 éves korom óta rendszeresen gyûjtöm és szaporodik😊 Jött az Macross 7, Macross plus, Gundam Wing, NGE, Hellsing ,Love hina, Record of Lodoss war etc.😊 Most meg lassan 24 vagyok😄 Azóta tart😊 és fog még jó ideig😊

btw: szívesen venném ha mondjuk Bleachet vagy X-et vagy mondjuk Kensin-t elkezdenék vetíteni az A+-on is akár😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Dying Soul
Az elsõ Sailor Moon, meg DB 😄D
De ezek nem térítettek rá..ami viszont megtette, az a Vampire Hunter D: Bloodlast azt hiszem.

Sadun Tryst
Solty Rei
Az elején meglehetõsen egy közepes sorozatnak indult, de a 14. rész felé kb nagyon beindultak a dolgok. Sõt! A sorozat utolsó 6 része kimondottan jó volt!
Így míg a sorozat eleje sok helyen poénos volt, addig a sorozat közepe már kevésbé, inkább az érzelmekre fekzette a hangsúlyt. A sorozat vége pedig kimondottan megható volt. Szerintem a Solty Rei a befejezése miatt, egy igencsak meglepetés sorozat. Így szerintem nyugodtan ajánlható mindenkinek. 😊
Igaz nem volt egy kiemelkedõ alkotás, de azért egy 10/8as értékelést megszavazok neki, legfõképp a végkifejlet miatt. ^^

Sadun Tryst
azért is írtam, aki kiváncsi, mert amúgy nem éri meg. 😊

Seth
hátõ, a 10/5 pontos értékelésed után elgondolkodom rajta

Sadun Tryst
jah, szal aki nem szedte még le basilisk live actiont és kiváncsi, siessen! 😊

Ne félj majd biztos lessz még több is..
madfist
jéé megint van izééé. bár igencsak megcsappant a választék. de azért gyorsan szedem amit tudok mielõtt megint eltûnik :-)

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
én fan még csak 3 éve vagyok, mert 3 éve van csak netem. 😊

madfist
húha akkor nagyon taknyos vagyok a témában... én '90 körül csak disney-t néztem vasárnaponként. lövésem sem volt, hogy más rajzfilmek is vannak. bár azt hallottam, hogy a neils holgerson is japcsi rajzfilm volt (vagy nem?) és azt is néztem. de fanatikus csak egy éve vagyok. kb.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sadun Tryst
pfu ha ilyen régre nyúlunk vissza, akkor nekem valami más anime volt az elsõ. valami sci-fi.
egy elhagyatott bolygón játszódott, ahol egy hajó lezuhant a legénységbõl meg csak 1 ember maradt életben. aztán a bolyón a paraziták meg az emberek harca ment. aztán valahogy egyszem szörvjávörünk szerzett szövetségeseket, aztán a parazita királynõ ellen kellt valami robottal. persze a "parazitakirálynõ" is emberféleség volt, szal dúltak ám ott az érzelmek. 😊
a filmet kb 12 éve láttam videotékából, de még mindig úgy emlékszem vissza rá, h életem egyik nagy kedvence 😄

Seth
transformersre abszolut emlékszem, lehet nekem is az volt az elsõ.Sztori még most is rémlik, hogy vmi nagy bolygó felfalta a többi bolygót,tudja vki melyik transformers film volt az? Még fater hordta nekem a meséket az akkor frissen nyílt videótékából (1990 körül járhatunk) Akkor volt egy másik robotos,abban összeépültek eggyé,asszem 4-en és akkor létrejött a super-mega-hyper-szíjjellûlek-robot.Emlékszem az nem tetszett,mert túl sok volt benne a visszaemlékezõs állóképes jelenet. Akkor volt még a captain future, talán orf-en, azt se nagyon szerettem(pár éve volt valami remix a zenéjébõl,arról ugrott be, azt nem tudja vki mi a címe?). Szóval már elég régen volt az elsõ😄 Azután nagy csend , dragon ball, sailor moon stb....megint nagy csend és kb 2002-tõl megint elkapott a hév,azóta is tart😄...

madfist
Nekem az elsõ sorozat a Cowboy Bebop volt. A DB-t 10sec alatt elkapcsoltam, szal azt nem nevezném elsõnek. Egyébként az elsõ igazi anime amit láttam: a Kite volt. Ha most kezdenék neki a témának, biztos valami lájtosabbat választanék 😊

Sadun Tryst
elsõ anime: transformers (a nagyon régi)
amit meg tudatosan anime címszó alatt néztem az elsõ kenshin ova volt. máig a beszt 😊

ottto:
304x450-es a kép, és max azt tudom megoldani, h néha mást rakjon be, és nem oldalanként mást. ugyebár iFrame alapú az oldal. van 1 fõoldal, amibe nyitjuk bele a menüket (bal oldalon a kocka).
szal ha vannak jó képeid, akkor nyugodtan küld el õket, meglátom mit tehetek velük ^^

Carfanatic
nekem a dragon ball de nem is sajnálom

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

berlinboy6329
Nekem a Chrno Crusade.Dragonball.t is láttam de nem tulajdonítottam különösebb érdeklõdést neki.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Krezga
Felvetnék egy kérdést. Kinek mi volt az elsõ animeja amit látott, ami rászoktatta erre a "szörnyû"😄 szenvedélyre?(gondolom sokaknak a dragon ball)
Nekem pl az elsõ animom az Elfen Lied volt. Eléggé belevágtam a keménymagba, egy kis ecchi, sok vér😄
Ottto
Hagyjuk már ezt! Csak az agyam bassza fel. Inkább azt mond Tryst mekkora képek kellenek a FAQhoz éshogy a többképes megoldás megoldható-e, mert akkor keresek párat.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Krezga
Hát akkor le fogom tölteni a fumoffu-t meg a second raidot is, bár még az alappal sem végeztem, de holnapra végignézem😄
Az tényleg igaz, hogy a komoly animokat meg nem nagyon nézné az "általános" közönség, mert azon már néha gondolkozni is kell😄 Engem meg személy szerint nem érdekel a szinkron..a full metal panichoz is vagy két hétig kerestem a feliratot, aztán hagytam és szinkront tettem alá.
A cowboy bebopot már jó régen láttam(felirattal😊), már nem is emlékszem minden részre. Ha jól emékszem még van hozzá moviem is. Nem volt rossz az tény😊
Bár én olyan vagyok, hogy ami anime azt megnézem😊, de sajnos még így is le vagyok maradva a "nagy" animosoktól.
Carfanatic
megkérdezhetném hogy itt hány évesek tartózkodnak mert akkor megérteném mi ez a komly anime 4ever dolog persze azért jó az is de azok közül is csak a fullmetal alchemist jöt be az is igaz hogy nagyon nem látam sok animét mert leginkább ami miatt ilyen anime "fan" vok az a rtl2-nek köszönhetõ ahol elég sok 10+ anime-k mentek mondjuk a detective conan kicsit komolyabb volt de azt nem is szerettem

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Sadun Tryst
full metal panic-ból leginkább a fumoffu és a second raid ami jó lett. szvsz az elsõ sorozat elég felejtõs lett...
viszont 1 berserk vagy nge tényleg jó lenne. a közvéleménynek biztosan. 😊
én leginkább tv-be, ilyen retek klubba, meg a+-ra, a fullmetal alchemistet, naruto, bleach, great teacher onizuka, last exile, basilisk, rurouni kenshin sorozatokat tenném. a komoly sorozatoknak szvsz tv-ben esélye sincs magyarországon. ok, a nagy animésokat érdekli, de azok meg vagy látták vagy csak a magyar szinkron miatt érdekli õket.
szal az lenne a jó, ha nem csak 10+ korosztályú animéket vetítenék, amiben semmi komolyság (blue gender, cowboy bebop kivétel, de onnan is csak a cowboy volt jó választás).
szal NORMÁLIS animét a népnek! 😊