Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadun Tryst
linket lécci priviben, h honnan szedted xD
most nagyob fáradt vagyok... (6 óra karaktertáp után ragnarok online-ban talán nem is csoda 😄)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

King Of Thorns

Kasumi egy átlagos diáklány. Szemüveges aranyos, mintha az Ichigobol lépett volna ki. De szörnyû betegségben szenved, amely lassan megöli. Utolsó esélyként egy távoli szigeten lévõ kutatókomplexumba szállítják ahol pár sorstársával hivernálva várja ki azt az idõt, mire lessz gyógymód. 20-30 évre saccolnak.

De Kasumi és társai egy rémálomra ébednek fel. A kutatólaborban valami félresikerült. Minddenki halott különbözõ génmanipulált szörnyetegek járják az üres folyóskat. Az egész szigetet pedig benõtte a dzsungel.

Még nemigen láttam túlélõhorort mangában de ez nagyon jó! Mintha valami RE klón.
Adva van 6 különbözõ ember akiknek gõzük sincs hogy most mi van. Ahogy keresik az utat a szörnyekkel teli kutatólaborban lassnan magányosság és kétségbeesés a felszinre hozza a multjukat és megismerjük õket. Az idõ szorít. Nem csak kaja + lények a baj hanem az, hogy mióta kiolvadtak a betegségük újra aktív, és csak pár napjuk van a halálig. Versenyfutás az idõvel. A szigetet nem lehet elhagyni és nincs remény. Vagy talán mégis?

Olvassátok el.

Sajna nncs fenn teljesen a FTP-n de jó. Ne várjatok el tõle korszakalkotó mûvet. Ez csak egy manga. De annak nagyon jó.
Kb. az...
BEAST
ugye! ... az a hang! ááá mindig átugrom azt a részt 😄 ... mellesleg semmi sem maradt meg úgy igazán a 78-ból ... kezd olyan lapos lenni mint a Naruto (volt?) ... tényleg hogy áll a Naruto? még mindig "tésztakészítés ninja módra" szint? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bucser
Nem beszélve az új openingrõl ami valami borzalmas....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Megnéztem Bleach 78-at... errõl inkább nem akarok mondani semmit... gáz az egész...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az még erndben hogy Ganju bunyot provokál Ichigoval aztán lelép de hogy ezt milyen hosszan ecsetelgetik....feleslegesnek értzem... "Aztrán a betegek gyógyuláésa nem megy hangzavarban" poén elsõre vicces másodikra már fárasztó... Nem tetszk nekem ez az irány.. az egész évad ilyen lesz mostmár???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Krezga
én megelékszem azzal is, hoyg annakidején letöltöttem😄
Jagi
a movie is megvan "jó" (pff) áron...

Sadun Tryst
jam, az új opening tényleg nagyon ott van. fõleg a kezdõkép amikor a kardot fogja Saya 😊

Ottto
Szerintem a sorozat elsõ pár része....A történetet olvasva szinte biztos.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Krezga
Ez a movie?
Jagi
Jaja! Kár lrtt volna megállni 26-nál...
Mondjuk én abbahagytam anno a nézését, mert "kikészültem" a várakozástól egy-két rész vége miatt, de már úton van, hogy foglalja a helyet a vinyón 😊

Bucser
A TV 1 évadnak indult. aztán kibõvült 2 évadra. de a storynak sem lenne értelme ha 1 évados lenne. Így legalább jól kidolgozottak a karakterek és a motivációk. Az 1. évad elsõsorban Saya-ról és az ébredésrõl szólt. A 2. évad pedig szerintem egy az egyben a Diva vs. Saya küzdelmet fogja felölelni különbözõ frontokon az immáron teljesen képességei birtokában lévõ Saya-val.

Jagi
Na igen... jellemzõ, hohy nem írják hány részes és a DVD-n mennyi van és mikor jön a kövi...
Egyébként érekel : ) THX<#vigyor>

Jagi
ahhoz képest... mennyinek is indult?<#idiota>

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
még egy évad. tehat összesen 2*26 rész összesen 52.

Jagi
mennyi lesz még a blood+?

Bucser
MA sikerült megbénzem Blood 24-25-26-27-et.

26-27-ben az új opening nagyon ott van😊 (jobban tetszik mint az elõzõ) A történet pedig drámájában zseniális szerintem... (Kai jelleme nagyon jól meg van írva)

Sadun Tryst
Zetman
Még csak most olvasom a 3. kötet közepét, de már most a rabja vagyok! Sõt! Az elsõ pár fejezet után a rabja lettem! Egyszerûen fenomenális! A megrajzolás nagyon részletgazdag és szép. A történet misztikus és érdekes, egyszóval magávalragadó!
Aki szereti a kemény fõhõsöket, nagy harcokat, a JÓ mangákat, akkor ez neki való! 😊
10/10 eddig a sorozat. De nagyon erõsen! ^^

Higurashi no Naku Koro ni 1-4 rész + 5 rész...

Beteg! (De jó értelemben.) Ne tébvesszenmeg senkit a rajzolás! Aranyos kis iskolai ökörködésbõl Psycho-Thirrer- Horrorba fordul kb 2 rész alatt.

Egy nyomozós miszikus játék anime adaptációja, és akármilyen furcsak több befejezést készítettek hozzá.
Az 1-4 az elsõ történetszálat viszi. Úgymond a sima végigjátszás. Amikor valaki végigrohan a gamen és kihagy lehetõségeket, nem kérdez meg mindenkit nem talál bizonyítékot. Ennek fényében ne lepõdjetek meg hogy a 4-rész vége olyan amilyen.

Az 5 részben újra minden a régi, semmi sem történet. A történet újra kezdõdik, de most hõsünk máshoyg dönt. Eyyetlen döntés, egyetlen mozzanat is döntõen befolyásolhatja történet végkifejletét. Végül is nem naghy spoiler. Míg hõsünk az elsõ "végigjátszásnál" idõben kelt most elaludt és ez máshogy lendíti meg a történet menetét.

Ajánlom mindenkinek aki szereti a misztikus sötét történeteket és nem ijednek meg egy kis vértõl valamint a testi/lelki terorrtól.

A zernéje, fõleg az opoeningja eszméletlenül bejövõs. Kicsit olyan mintha az evanescene énekelné.
Jagi
Na jó! Erre hajtok már hónapok óta 😊

Bucser
És ha már ekkora az egyetértés Kard és Berserk fül témában mindenki boruljoin össze és "Áldjuk az urat"😄

Sadun Tryst
nincs semmi baj xD
(huh ez má nagyon erõltett vót')

via_mala
Elnézést, ha túlreagáltam. 😉

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sadun Tryst
szerintem ezt õ is tudta, csak poénkodott 😊

via_mala
Gatts, mikor "eldeformálódik" a páncél által, akkor farkas formát vesz fel, annak a füleit látni a képen.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lehet hoyg Gats miután felkockázta Grif-bát beált az igazság védõinek a sorába?

Ez az igazi Batman: Begins! 😊
Sadun Tryst
a fülek eddig fel sem tûntek, de most h így látom... 😄
brutális xD

Batman-e vagy? 😄

Sadun Tryst
még tescoban is lehet venni 😄
legalábbis kanizsán a tesco egyik külsõ boltjában lehet venni fasza rozsdamentes acélból készült díszkardokat, kb 30-60e forintért.
persze ha jobban körülkérdezel az ilyen seftes emberek felé, akkor még 20e-ért is megkapod ugyan azt. 😊

Seth
Magyarhonban beszerezhetõek a kardok??? Ha vki tud egy helyet az dobjon meg a címével

PSN ID.: Beegabor

én is vágyakozok egy szamurájkard után csak hát a piszkos anyagiak...

meglehet, de képrõl úgy néz ki mint egy sima kés 😊

Ottto
Nekem van egy katanám. A galériámban le is van fotózva aki kíváncsi rá. De sajnos csak vas. Elég nehéz, és rendszeresen kenni kell különben korrodál.
Szeretem ezeket a pengéket. Egy ilyet pl lehet rendelek, a nyáron csak utána kéne nézni mennyiért hozzák be....Na mind1 még ráérek ezzel foglalkozni, meg nem is ide való téma.

Carfanatic
nekem sajnos ez túl drága mulatság pedig aimádom az ilyen kardokat ha megtehetném még gyûjteném is😞

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Krezga
Én már vettem egy ilyen kisebb díszkardot és egész jól néz ki a szobám falán(csak az a baj, hogy ilyen kard egy anime-ban sincs😞)
Malakai
Nem is mondtam, hogy vagdalkozzál vele, de azért van ám különbség, persze akinek nem fontos és nem látja, annak úgyis mind1. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Bucser
Senki nem mondta hogy ezekkel verekedni kell vagy használni õket?😄 szimplán csak jól néznek ki😄

Malakai
Persze ezek is szimpla gagyi, sorozatgyártott díszkardok, szóval azért az alacsony ár az kb a standard ezeknél.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ottto
Kössz szépen(:

Sadun Tryst
sok sikert az érettségihez 😊

Ottto
Hohó! Tsubasa Chronicles 2nd session!
Vááá holnap éretségizek D: Ezt se fogom elkezdeni egyhamar :C

Ottto
Jah. Egy méter hosszú kard. Ahhoz képest hogy tömör, rozsdamentes acél még az ára is egész jó! Csak a házhozszállítás nem lenne olcsó :/

Bucser
Az csak kicsit nagyobb a drága😄 3,5 láb hosszú😄

Sadun Tryst
nekem inkább ff8-ból squall gunsword-je kéne ^^

de ha már kadroknál vagyunk, akkor én erre az oldalra esküszöm. 😊
bladeseller.com

úgy néz ki mint egy konyhakés 😊

Ottto
Hú. Nemgyenge cuccok vannak. Csak látatlanba nem veszek ilyesmit....

Bucser
Azt hiszem az összes Bleach Fan-nak egy ilyen kötelezõ darab😊

De a Kenshin Fanok se keseredjenek el😊

Bucser
Berserk Chapter 273 minden rajongónak😊