Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ 2 rész valami langyi kis ûr Scool Life volt de nézem a blogokon az új részek képeit. Halomra lõtt/mészárolt emberek. Kegyetlenkedések. SZEX jelenet!
Mi lett ezzel a sorozattal? Nézi valaki? Érdemes?
azt a részt pont láttam, osztájtársam javasolta hogy nézzem meg és nagyon tetsztett 😄D
amúgy ha van MSN címed küld el, szivesen segitek 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Megjegyzem én sem ismerek egy FTP letöltõhelyet sem. Még azt a BIZONYOST sem. 😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Most is a Full Metal Panic-ban, Kaname agya már épp kezd elszállni, hogy mit keres egy csaj Sousuke-nél (a kapitány az 😄), erre vége >😞
(9. Kényes helyzet
A Dangerous Safe House)
Egyébként honnan lehet animékat letölteni? Fájlmegosztó hálózatot (torrent, dc++) nem igazán akarok használni 😛
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem tetszett. Persze az is igaz hogy az elsõ pár rész elég lapos volt....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Amit baromi hamar feladtam az a Burst Angel volt (kb. 3 percet néztem meg belõle), meg a Gunslinger Girl (na ebbõl másfél részig bírtam).
madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com
Jómagam is az õ hatására, ajánlására láttam, néztem animéket... (most nem sorolom)
Gyerekek! Köszönjétek meg szépen a "Hentes" bácsinak! 😄<#vigyor>#vigyor>
Gungrave-nek nem is az amerkai gengszterfeeing volt a lényege hanem hogy mennyire kifordul magából az egyike a 2 fõhõsnek.. A vége pedig egész egyszerûen nagyon jó... Én a helyedben végignézném😊
csak azt nem mentem winyóra, ahogy nézem úgy törlöm.
meg tényleg. ha elsõ 2-3 rész alapján dönt az ember egy sorozatról, akkor kb én se néztem volna meg 3 szezon saber marionette j-t 😄
az elsõ pár rész nagyon szarnak tûnt, aztán egyre jobban megtetszett. a végén meg már tök jókat nevettem a poénokon, meg minden.
gungrave meg számomra rossz példa volt, mert elsõ rész tetszett, a gangszeres, amerika feeling, meg nagyon nem... -_- kb 13 részt bírtam belõle nézni.
no meg azért vannak olyna sorzatok ami elé az ember úgy ül le, h ez biztos szórakoztató lesz, de aztán az elsõ részekben csalódik. majd mégjobban, és a végén már átkozza a napot, h egyáltalán leült a sorozat elé 😄
(ilyen nálam a Ragnarok - The Animation)
Bucser:
"ÉS nem tudom hogy valaha valki itt ezen topicban csalatkozott e már filmben sorozatban amit ajánlottam😊"
mire gondolsz?
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Szóval ugyanaz mint a Gungrave.. lassan indul be de ha egyszer beindul akkor ütõs móka lesz belõle... ÉS nem tudom hogy valaha valki itt ezen topicban csalatkozott e már filmben sorozatban amit ajánlottam😊
fut: blood+, black lagoon, ergo proxy, fate / stay night, ah my goddess2, school rumble
nem fut: shinigami no ballad, mini goddess
OK, mangában lenyomsz, mert csak a love hinát olvasom. Én egyébként jobban preferálom rögtön megnézni egy új részt. Csak befejezett sorozatokat szoktam vinyón váratni.
bocsi csak kitört belõlem a versenyezhetnéki vágy, persze tök feleslegesen
Ja és ha ezt mufurc hallaná
jelenleg én, ezeket nézem.
anime: bleach, naruto, black lagoon, ergo proxy, karin, blood+
manga: bleach, naruto, zetman, berserk, mai otome, gantz, blade of the immortal, vagabond, blood+, battle angel alita last order
szal én is elvagyok (bár nem 1x van olyan, h csak letöltöm winyóra a dolgokat, aztán 3-4 hét múlva jut csak idõm megnézni õket, mint pl ergo proxy, 4 részt néztem meg 2 nap alatt)
Bucser:
kb így vagyok én is mindennel, amint csak leírtál.
mufurc meg bekaphatja ilyen kritika után 😄
Ergo Proxy: Osztom Tryst véleményét szerintem frenetikusra sikeredett mind megrajzolásában mind történetében és mind a karakterekben.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NA szóval hangulat okés sztori még zavaros de ugyi kitisztul és azért Blood-ra sem lehet azt mondani, hogy nagyon komly lenne hisz az egytlen bonyolult lelkivilággal megáldott karakter benne Kai.😊 A többi meg csak hack and slash😊
Ja errõl most eszembe jutott egy másik hhee??? az FSN-ból, amit már akartam említeni.
no meg nem is írtam eddig, ergo proxy-ban pino rulz! 😄
ennél aranyosabb kisgyereket még nem láttam egy animében sem. ^^
+ info: mai otome manga már 37. fejezetnél jár (magyarul pár fejezet és vége), addig az angol csapat még mindig csak a 14. fejezetet készíti... 😞
NGE, Berserk, mind velõig hatoló animek. Most nem ez kell nekem. Majd õszi esõs napokon talán még1x elkezdem, de addigis én dobtam...
meg most ígybiztosan nem tudok mondani semmi olyat, amit esetleg nem vett észre mást, mert amit én észrevettem, azt elsõre észrevettem, így nekem természetes, hogy az benne van 😄 így lehet még semmi extrát nem vettem észre. ^^
meg akkor tényleg a téma nem fekszik neked Ottto, de annyira neked sem madfist, mert engem az elsõ percek már magával ragadtak, és beszippantottak. 😊
nge, berserk, kenhsin ova és blame óta az elsõ anime ami erre képes volt. ^^
(ja meg ending, radiohead-tõl a paranoid android szerintem nagyon kötelezõ darab minden alternatív rajongónak 😊)
nálam a gantz manga volt olyan, hogy elolvastam az elsõ 10 fejezetet és csak nézetm ki a fejembõl, hogy akkor most mi a f*szom van itt?! fõleg az elsõ pár fejezet kavarodásában nem értettem szinte semmit se 😄
aztán egyre jobban belemerültem az elsõ kötet után (meg tisztázódott egy csomó dolog a fejemben), és nem volt megállás, és a manga egészen a vámíprokig zseniális.
Dea helyedben nem erõltetném, tényleg van más...
de már elõre látom, akárcsak az NGE esetében, itt is az IQ-nak 150nek kell lennie, hogy valamit is megérts belõle 😄
no de ez már mi tudatlan közép-európaiak problémája xD
Ottto:
szerintem pontosan, hogy van egy hangulata. amikor Lir története folyik akkor a jövõbeli kép él, hogy itt mintha minden rendben lenne, de valami a háttérben nagyon nem stimmel. tudod, hogy valami nem úgy van, mint ahogy kéne. s mint fõhõsünk már tudja is. Vincent vonala pedig egyértelmûen az elkeseredettség, és az önmaga valójának keresése, reményvesztett küzdelem a sors és az elkerülhetetlen ellen. 😊
szvsz ha nem tudod átérezni a történetet, akkor persze, hogy nincs hangulata a sorozatnak. pl. ha az nge történetét is szarnak találmám, akkor a sorozat is olyan semmilyen lenne. jó az akció a kép meg minden, de nem tetszik. ergo-ban is ugyan ez van. ha nem éled át, nem lesz jó... 😞
Tényleg a jegyzeteket amiket linkeltem olvastátok? Én nem hiszem el, hogy ebbõl a sok utalásból az átlag nézõ bármit is tudna, vagy odaát ennyivel mûveltebbek?!
+ mindent amit írtam spoilerben, a reklám után beigazolódott. jee 😊
PSN ID.: Beegabor
Az utolsó 4 rész az én szemszögembõl.
Lir-rel is lehet valami, mármint az orvosi tesztje miatt, de az még igencsak a jövõ zenéje, hogy vele mi lesz.
Továbbá már arra leszek kiváncsi, h a Proxy-k h jönnek létre, miért, és arra, hogy a Cogito vírus (auto-rave-eknek lelke lesz) hogyan jött létre, és hogy hogyan fertõzödnek meg vele a robotok.
Ezidág a sorozat nálam már akkora elismerést vívott ki, hogy rögötn a top3-ban van, már ennyi epizód után is. 😊
Aki nem kezdett neki, az vagy most álljon neki, vagy várja ki a sorozat végét és aztán azonnal, mert ez a sorozat egy igazi élmény, és szellemi és vizuális csemege. ^^
a fordítás csak 71 kötetnél jár 😄
nemcsoda így hát, h az igniton szinte naponta jön új fejezettel 😊
zetman:
ami elérhetõ, azt elolvastam együltömben. ez 52 fejezet, és nagyon jó. 😊
igaz az I"s és a Video Girl Ai szerzõjétõl kicsit fura (a karaktereken nagyon ráismerni a rajzolóra), de a témában mindenképpen kiemelkedõ. legalábbis nekem nagyon tetszik. 😊
és a vicc az, h az igazán durva részek még csak most jönnek, h a fõhõs végre tudatában van a képességének ^^. a fõ probléma viszont az, h alig jönnek gyorsabban a fejezetek, mint a berserk-nek... 😞
Tudtommal a mangát mind a mai napig írják, már vagy x éve (nem néztem utána, de x elég nagy, talán tizensok*). Amikor én kerestem, akkor csak az elsõ pár kötet volt elérhetõ, azt le is szedtem, de miután kiderült, hogy az utolsó scanlation évekkel van elmaradva az aktuális fejezettõl, feladtam. Most már behozták magukat a fordítók?
A Zetman-t már be is fejezted? Milyen volt?
*Na utánanéztem: 1990.02.17. óta írják, és már 75 kötete van! Nem piskóta!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
mert ez a 695 fejezet nekem kicsit erõsnek tûnik... O_o
bár azért hozzá kell tenni, a japán "ki mit tud"-ok nagyon szórakoztatók. én már láttam gyõztesek videóit, és tényleg marha jók voltak. 😊
(mátrix ping-pong és a karate)
(mtv fresh video pl 😄)
Eddig a héten 4 vizsgát írtam csinálok holnapra egy prezentációt meg vizsgázok mégegyet aztán még 3 vizga a héten😊
Nekem annyi kikapcsolódás volt a héten hogy megnéztem a Bleachet meg a Bloodot meg az ergo új részeit😊 (Bleachre kár az volt idõt pazarolni...)