Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Mi ez a pangás?

Lenne 1 kérdésem:Nem tudtok az Onegai Twins-hez magyar feliratot?Animeaddictson néztem,le is szedtem,de az OVA-hoz nem találtam.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Carfanatic
nekem nem jön be a kezdõ része még csak-csak néha bejön de amikor be akarok jelentkezni betölti a nagy semmit kiírja hogy kész és egy nagy fehérség:S gondoltam töröltek de nem hiszem mert nem csináltam semmi roszat😊 meg most regisztráltam magam egy másik néven de nem tom kativálni se

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Krezga
megvolt
Ja. Szerverre gyûjtünk.

gondolom nagy szerver sok rajzfilmel finomsággal^.^

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Cuchulainn
És ebbõl mi lesz ha nagy lesz?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

jovan már megvolt 😄

Kérlek támogassátok az oldalt! Nektek nem kerül semmibe!
LINK
Ott kattintsatok a három linkre és a bannerben található hirdetésre. Azzal támogatjátok a rajzfilm.try.hu -t. Kérlek titeket! Köszi!

ToonWorld? úgyérted rajzfilm.try.hu
Be kell jönnie. Minden nap ellenõrzöm (nagyzoli) 😉

Nekem tetszet...
Ha valami olyan szintû vége lett volna, maint az amúgy addig tökéletes Mai Himének hát akkor biztos fõbelõttem volna magam, és a Napló már csámcsogna is az animék káros hatásain
madfist
az én húgom is hasonló szinten áll a számítógéppel. Egyszer telejesen eltûntette a windows profilomat, máig nemtom hogyan, de azóta nem ülhet a gépem elé és szorgalmasan bekáppolok, bár ha beütne a krakk most így is ugrana 60-70G nehezen fellelhetõ matéria.
Nem tetszett a Fate / Stay Night vége... ti hogy vagytok vele?

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Krezga
hümm...ez milyen oldal? Jó fórum, letöltések stb?
BEAST
hehe 😊 az sem segítene 😛 ... szép lassan töltögetem amire épp szükségem van , majd meglesznek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dying Soul
Mikor ölöd meg?

Voltan
Jáááááj! <#wow2> Még jó, hogy nekem nincs testvérem 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Carfanatic
nem tom miért de betölt de nem jöne be semmi😞

\"My right hand is the judgement of god!\" \"Sometimes you have to walk through the darkness to get to the light.\" Said by Trunks

Carfanatic
valaki szokot a toonworld.dox.hu-n lenni?

go berserk

azt meghiszem =)
joccaka ^.^

BEAST
<#idiota>

nah lépek aludni , jóéjt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nyugalom emberek... Gondolkodni...

Mit tenne ebben az esetben Gatz?
Tegyél úgy. De aztán a rendörségen ne hivatkozz rám! 😊
Bucser
BEAST: részvétem.. kötelet küldjek???<#hehe>

Természetesen öcsédnek nem neked😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
vész nincs , csak idõ kérdése , rámtört a hirtelen idegbaj meg sírhatnék 😊

akkor nincs vész... 😊 ugye?

BEAST
nincs 😊

van letöltéslimited?

BEAST
ismerõs érzés ... gyakran elhatároztam hogy nah most lekezdem kiírni a dolgokat , de valahogy a tervezésen sosem jutottam túl 😊 mindegy is túlélem az Animék nagy része Slayers meg Naruto , Bleach volt , folytatom a következõ epizódoktól és majd egyszer leszedem a maradékot O_o

én azt nem szeretem amikor jön valaki segítõkész családtag, és rendet rak az én kis aprólékosan berendezett káoszomban...

RelakS
GYÁÁÁÁJ!

Nekem már attól is meredezik a szõr a hátamon, hogy lassan eljön az ideje a gépemen lévõ cuccok arhiválásának, és a rendszer újrahúzásának... (sok xar volt már telepítve, a majd 10 perces indulás meg nem rulzik)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jáijjjjjjjjj részvétem....

BEAST
amíg dolgozni voltam , leült a gépemhez és mivel õ épp win reinstallt akart a saját gépén gondoltam hozzám menti ki a dolgaiz , hely nem volt és állítása szerint azt hitte nekem már nincs szükségem ezekre vagy már megvan máshol , fogta és nekiállt törölni a gépemen , azt tudni kell öcsémrõl hogy egy "klikk Next... Klikk Next..." szintû win telepítés megy neki , jah meg a CS-t is feltudja telepíteni ... nem nagyon megy neki az angol mivel németet tanul neki meg magyar rendszere van <#idiota> mindegy ... hogy rövidre fogjam , valahogy eljutott odáig hogy az animék nagy részét letörölte , az összes mp3-t ... de ezt már csak azután vettem észre hogy az én windowsom kritikus hibára hivatkozva el sem indult ... õ azt mondta nem tudja mi lett vele , megnéztem nála a vinyó tartalmát és szépen elmesélte hogy mit és hogy gondolt ... nincs is szebb dolog egy dög meleg munkanap után egy éjszakai wininstallnál /sigh

Krezga
részvétem
juj miccsinált? :o

RelakS
Részleteket nem árulsz el?

BEAST
hátbaz ... kedvenc öcsémnek köszönhetõen buktam 100+ GB animét és mp3-at ... most telepítettem XP-t , enyhén vagyok ideges , úgy éreztem , hónapok óta tervezem hogy megint nekilátok kiírni DVD-re a dolgokat erre BAMM! megyek is directx-et telepíteni , csak hirtelen sírhatnékom lett :p

via_mala
Borsch-t, ami elvileg ugyebár a híres orosz káposztaleves, de amit Kalinin csinált annak nem sok köze volt hozzá.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Azt szeretném kérdezni, hogy csak UPC-n van Cseh felirat az A+ -on vagy DIGI TV-n is?
Mert UPC helyett DIGI-nk lesz és tudni szeretném mire számítsak.

RelakS
Az <#idiota>

Csak hát én no habla españole, vagy valami ilyesmi 😊

Bucser
Épp a cirkuszos részt nézem mikor Sanosuke ki van kötözve a táblához Kenshin áll mellett Kaoru-chan pedig késeket kezd dobálni😄

Sano- Biztos vagy ebben
Kaoru- Nope
Knshin - egy lépéssel arrább megy

Kaoru dobja az elsõ kést Sano feje mellett levágva egy kis hajat kenshin megszólal. Sano az ott vér? Erre sano táblástól mindenestül kikötözve elkezd körbetipegni a színpadon, hogy Kaoru nehogy dobni tudjon😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

spanyol felirat? :o

RelakS
Megnéztem a FMP! TSR OVA-t.

Az élvezeti értékét erõsen lerontotta az a tény, hogy japán szinkronnal, és spanyol felirattal sikerült letölteni 😄

Kalinin mit etetett szegény Tessával?

Ottto
Hú ez nemrossz.....Amit én szedtem le még torrentrõl az valszeg a játék OSTje lehetett mert tele volt midigyanús hangokkal. Pedig rá volt írva FF7AC OST. Pfff. Egyedül az a szám volt normális amelyik Cloud és Sephriot csatája alatt szólt. Szal ez most jól jött kössz :j

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Jagi
Az unalmassága szvsz el fog múlni 😊
én is vonakodtam megnézni, de nem bántam meg <#vigyor2> (akkorsemmondoktöbbet😊)

Jagi
má rréééég megvan torrentrõl 😊

Sadun Tryst
most néztem, éjdzskjú-ról tölhetõ ff7 advent children ost. 😊
szerintem aki látta a filmet annak közelezõ ^^

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

valaki volt már Budapesti anime találkozón?
(vagy bármijenen, lakhely szerint értendõ =)

Sadun Tryst
a gozaru tájszólás. ahogy a narutoban a dattebayo. sõt! elsõ elképzelésben naruto is gozarut mondott volna 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

áááá edzõtársaim kedvenc sorozata, nekem is megmutatták de valamiért még mindig nem adták kölcsön, állítólag marha jó =)

Kineveték biztos...

Amíg elõ nem vette a kardját... 😊
Bucser
JA végülis Forrest is csak 2 dologban volt jó😄 emberségben és futásban😊

Kenshin meg emberségben és kardozásban?😄 (vajon a furcsa beszéd miatt õt is kinevették kiskorában?😄)