Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit mintha a japán Forest Gump lenne...
Bucser
elkezdtem nézni a kenshint.... 7. résznél járok de valamiért borzalmasan unalmasnak találom.. nyugtasson meg valaki, hogy ez megváltozik....

Egyébként kurvára idegesít ahogy kenshin beszél... Kimond valamit aztán meg nyugtázza a mondatot...brrr...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Érdekes lenne egy FF-szerõ fighting game. Csak itt nem Limit Breake hanem Oyashiro mód lenne, és Rena fejleszthetné a bárdját. 😊
Seth
most figyeltem csak a 10. résznél a SquareEnix a szponzor, lehet lesz belõle vmi non-H-game?? 😄

PSN ID.: Beegabor

Grr... Kettõször postolt. Szóval reméllemmert ez elméletileg a lezárása a sztorinak, a final boss fight. 😊
NAGYON, NAGYON REMÉLLEM!
NAGYON, NAGYON REMÉLLEM!
ajánlom elõtte, 13 rész nemsok, de nem akarok beleszólni, mivel csak azt láttam =))

Most szedegetem a Gankutsuou-t (persze hogy Jôji Nakata szinkronszinész benne, pont azért =)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

CSOCSO
azt fogom meglesni az eureka seven utan
Én még csak most jutottam el addig hogy végignézzem az Elfen Lied-et....
Nagyon durva, nem csak abból a szempontból hogy lábak, fejek röpködnek, az csak egy dolog!
Iszonyat jó!!

CSOCSO
imadok animet nezni mikor lelkileg meg vagyok torve.
es a mai resz eszmeletlenul jol lett idozitve... gomboc volt a torkomban mikozben neztem😊
Ottto
A manga 13 fejezetes. Az anime meg 26 (:
Mellesleg a manga fordítása erõsen le van maradva. Még csak a második fejezetnél járnak....Na mind1. Sajnos most se animezni se olvasni nincs sok idõm (Szóbelizek)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Seth
Melyik fejezetbõl van? Belefér még a sorozatba??

PSN ID.: Beegabor

Egy újabb megható jelenet a Higurasi mangájából.

Vigyázat. Jelentõs mennyiségû spoilert tartalmaz. 😊

Holdvilág... andalgás...

http://usteam.hu/pictures/b/pics/1150567432142.jpg

CSOCSO
Eureka Seven kozepen jarok.. egyre jobban tetszik... foleg itt a 20-25. resz kozeleben

Hali emberek!
Vki nem tud egy forrást Sonic X 3. szezonhoz, ami lehetõleg nem 4Kids!-es, mert az csúnyán megkavarta a dolgokat. 😛
Köszi!

ez jóóó 😊
"Japanese people know the English name order, so they don't change the order of English names. Hungarians may have a problem because they place their family name first but Japanese people expect all European people to have the English name order."
valakinek probléma? 😛

RelakS
Tanulj japánul

8.1. Pronouns fejezet alján megemlítik a magyarokat, mert mi is úgy használjuk a nevünket, mint a japók 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Bleach 84-85 ... hmmm <#miaz>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krezga
hehe😄D
részvét^^
soksikert, nem tudom mihez, de igen!

Bucser
Igaz látszik, hogy2 vizsgára tanultam és fáradt vagyok:S Sorry😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

rosszul olvasta sire.

Bucser
Honnan tudod, hogy nagyon jók ha nem ismered?

Krezga
Ezek nagyon nagy részét ismerem, és nagyon jók!!😊
nemgond :p láttam õket, sok van, ez van 😄
inkább rászokjon;D

via_mala
Hát az elég durva lesz, ha erre rászokik, mert a Detective Conan TV sorozat már a 444-edik résznél tart, nem beszélve a rengeteg Detective Conan moziról és OAV-rõl.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ha egész estés film kell, akkor lásd #9482-ben az ajánlásomat.

TV-sorozat ajánlásom:
Gondolkodáshoz, drámához, izguláshoz:
Texhnolyze
Serial Experiments Lain
Haibane Renmei
Paranoia Agent
Kino no tabi
Hi no Tori
Monster
X
GunGrave
*Fullmetal Alchemist
*Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
*Wolf's Rain
Shingetsutan Tsukihime
Vampire Princess Miyu
RahXephon
Neon Genesis Evangelion

Jó kedvhez:
Great Teacher Onizuka (GTO)
School Rumble
Midori no Hibi
Azumanga Daioh
Love Hina
Slayers
Slayers Try
Excel Saga
Ah! My Goddess TV
Full Metal Panic? Fumoffu

Akcióhoz:
Berserk
Rurouni Kenshin TV
*Cowboy Bebop
Trigun
Speed Grapher
Noir
Hellsing

Sporthoz:
Hajime no Ippo

A legtöbb jó anime több válfajba is besorolható, ha a pontos kategóriákra vagy kíváncsi, akkor nézz utána vagy az Anime News Network-ön, vagy az AniDB-n, vagy a listámban.

OAV ajánlásom (ömlesztve):
Golden Boy
Rurouni Kenshin OAV - Reminiscence
Rurouni Kenshin OAV 2 - Reflection
Tenchi Muyo! Ryo-Ohki OAV 1 + The Night Before The Carnival + OAV 2 (a többi Tenchi sorozat viszont már elég gyenge)
Read or Die
Vampire Princess Miyu aka Kyuuketsu Hime Miyu
*Wolf's Rain (utolsó 4 rész OAV-ként jött ki)
Puppet Princess aka Karakuri no Kimi
The Voices of a Distant Stars aka Hoshi no Koe

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

htx ^.^
valakit rá szeretnék szoktatni az animéra, és ilyen filmeket kedvel 😛 (sherlock holmes, stb😛 )

via_mala

na? valaki tudna Nyomozós animét? 😊 plz!

http://www.vimanga.ru/

Itt is van Black Lagoon és még sok más.
#9514 támogatom: Hellsing 😊

madfist
ja és még annyit, ha valakit érdekel a black lagoon manga, itt talál pár fejezetet (kb. pont annyit, amennyi eddig lement a sorozatban 😊
ja és a manga alapján poén lesz a következõ rész 😄

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Krezga
Talán a Hellsing😊
madfist
Black Lagoon ep09
Asszem Rock terminátoros hasonlata nem volt véletlen 😊
kép1 és kép2
najó tudom, hogy kicsit erõltetett, de mégis...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

jó lesz valami komersz is amit mindenki néz 😊 átlagos no1

http://www.lohere.net - a MagyarChan

via_mala
Adj valami támpontot: milyen stílust szeretsz?

sziasztok most szedtem le a deluxot a jungle wa itsumo hale nochi guu-ból meg az azumangát, de ezeket is nem sokára végig nézem. mit ajánlatok következõnek?
meg volt: samurai 7, wolf's rain, fullmetal alchemyst, full metal film, cowboy bebop, ghost in the shell...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Bucser
Már sak 50 rész és lent van a fullos Kenshin TV😄

Annyi anime fórum van már. Az U-é a SG-é a animeaddicté. csak hogy a legnagyobbakat említsem. Kár lenne elaprózni az erõnket. De az Iwiw-en való animerajongók körét támoagatom.Aki már jezett nekem, az ott is van a anime-mappámban. 😊
megvárom a szagértõ hozzászólását, aki az egészet beindította 😛

Krezga
Akkor jelölj meg eggyet😊
akkor jelöljünk ki egy hejet ahová azért beköszönünk alapon 😊
mert valaki komoj célokat emlegetett 😄

Krezga
Én iwiw-en nem szoktam forumozni, csak fennt vagyok😄
Krezga
Azt már a SoulTaker elött láttam, és az is nagyon tetszett!! Ott fõleg Cosette megrajzolása tetszett. Kár, hogy csak 3 rész(bár azok 35 percesek😄)
tudtok valami jó Nyomozós animét? 😊

madfist
ha a rajz meg az "elvontság tetszik a soultakerben, akkor a le portrait de petite cossette-et is érdemes megcsekkolni 😊 a fõszereplõ majdnem tökugyanúgy néz ki

iwiwen melyik anime fórumon vagytok ott? (már aki ott van😊

Bucser
Az ergo mondjuk egvalósításban már nagyon másik véglet) leegyszerûsített alakok és mozgás viszont nekem nagyon bejön a képivilág és a rengeteg elbújtatott dolog/utalás miatt😊