Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jabocs 😄
abba volt valami nagy fekete szörny vagy paca, az elõl mindig elbújtam valami fotel mögé <#hehe>😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

RelakS
Az a Sailor Moon, de õk a Barbapapáról beszélnek <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fú nem lehetsz fiatal, vagy én voltam túl porbafingó amikor ezek mentek? <#idiota>

nem is emlékszem a történetre... :o volt valami rózsás csávó :o

ja meg most reggel kelek föl, látom kaleidó sztárt az RTL-en, aszittem felcserélõdtek logók vagy mik <#idiota>

Krezga
Jah, nekem is onnan jutott eszembe, hogy azt is mennyit néztem😊
(mostanában az AA nagyon sokat frissít, (fõleg ismertetõk terén) régen azért ennyi frissítés nem volt, de úgy látszik fejlõdünk😄😊
RelakS
Mi is középsuli koleszában folyton néztük, amíg kecseg ortt be nem tiltotta :S

Pont addig jutottunk, mikor Goku végre visszaért, és a lilahajú is rendbetett egy-két arcot

BEAST
dede azvolt 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

így ennyire nem tudatosult bennem hogy anime meg japán rajzfilm csak az hogy songoku és holnap mejik szuperhõs legyek a suliban XDDDDDD <#idiota>

RelakS
Hüpp-hüpp-hüpp, Barba trükk!

RelakS
röplabdás? Nem a Mila Szupersztár? Arról is mostanában volt ismertetõ 😄

(közbn a lentebbi hnozzászólást módosítottam 😊 )

Seth
Nemá, én imádtam, ahogy átalakultak mindenfélévé, nagyon izgi volt 😄 persze az kifejezetten kicsiknek készült, csupán tanító célzattal, szóval történet az nemnagyon volt benne

PSN ID.: Beegabor

Krezga
Ilyenkor derül ki, hogy mennyi anime-t láttunk már, csak nem is tudunk róla(így belegondolvan, régen még a dragon ball-ról sem tudtam hogy anime😄)
BEAST
jah azt még énis néztem xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

meg valami Pája ördögei 😄 bár az nem lányos de most jutott eszembe 😄

fúú nem sok minden maradt meg abból, annyi hogy nagyon féltem a rajzfilmtõl <#idiota><#idiota>

Krezga
Volt régen még valami röplabdás is asszem, meg a Sailor Moon, huhh mennyit néztem😊
Krezga
Ja, hogy az is anime?😄 Na-nee😄 Ez már sok. Amúgy azt is néztem annó😊
mert? 😄
nekem az ilyen kereskedelmi csatornások: dragon ball, pokémon (talán egyéb lánysorozatok amik mentek régen <#hehe>) kicsi voltam <#idiota>

Seth
nekem asszem a Barbapapa ( バーバパパ ) volt az elsõ <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Az AA-n is ilyeneket írtak 😄

(csak aztán nehogy kiderüljon, hogy a Tom és Jerry eredeti címe トムそしてジェッリ <#idiota>)

BEAST
ejj akkor tévedtem , nem a ninja scroll volt az elsõ anime amit láttam <#hehe>

ehhh 😄 ez nekemis újdonság 😄

BEAST
eh , ezt énsem tudtam 😮

Krezga
Jah, én is nemrég néztem az ismertetõt. Régen még mennyit néztem😊 Nem is gondoltam, hogy az is anime..😄
RelakS
õõõ... Tudtátopk, hogy Nils Holgersson csodálatos története is japán rajzfilmsorozat? O_O Persze finn néni könyve alapján.
Az AnimeAddicts-on most van róla egy ismertetõ.
Íme az origi cím: ニルスのふしぎな旅

BEAST
igaz ^.^ ... de Hinata személyisége nagyon tetszik , tudom valszeg túl nagyok voltak az elvárásaim a Narutoval szemben , de mindig vártam hogy mikor nõnek már fel és Narutonak mikor nyílnak ki a szemei xD ... bár Sakura jobban illene Narutohoz <#love11>

Sadun Tryst
😊

én sakurát bírom a legjobban 😄
shannaro! 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Krezga
Ahh! Én olyant nem tudok csinálni, hogy kihagyjak részeket😄 Az nem én lennék😊 Amibe belekezdek azt megnézem, lehet hogy lassabban, de meg😄
BEAST
jaja most ezt teszem , megnéztem a filler részekig , még mindig Hinata a legaranyosabb ^_^

Sadun Tryst
vagy megnézed a filler epizódokig, majd pihenteted addig amíg nem jönnek a normális részek. nekem is ezt kéne tennem, de ha már eddig bírtam a kínzást, akkor már nem adom fel 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Krezga
A filler epizódokat csak kibírom majd valahogy, de addig is van akkor 140 rész😄
Holnap neki is állok letölteni, addigra lejön a DearS.
BEAST
a 190. résznél tart ha jól emlékszem , de kb az elsõ 140 után már csak filler epizódok vannak , nagyon jó kis sorozat most hogy megint lekell szednem az egészet , megnézem az elejérõl :p

Krezga
Erõsen elkezdtem gondolkozni azon, hogy neki álljak-e a Naruto-nak. Láttam belõle képeket, és a narutrix AMV-t, és ezek alapján nagyon tetszett.
Most hányadik résznél tart a sorozat?
És tényleg olyan jó, mint ahogy kinéz?😊
Krezga
Ma újranéztem a FMP? fumoffu-t. Így másodszori nézésre még többet röhögtem rajta😊
Nemrég az Excel Saga-ból is megnéztem pár részt, és az is sokkal jobb volt másodszori nézésre, egyszerûen be lehet halni rajta😄😄
Az igaz, hogy ritka a rendbontó, de azért mégsem ártana egy hg :/

Krezga
Gondolom, eddig nem volt rá szükség😊
Az miért van, hogy nekünk még mindig nincs házigazdánk cca 10k hozzászólás mellett??

Bucser
Szívesen máskor is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

madfist
.l.. képzeld nem, mert ott senki nem bas-zogat ha 30 helyett csak a 22vel töltök fel, ha pedig alig jött le egy torrent akkor akár 5-10x is visszatöltöm, de azért kösz a feltételezést. úgyis vártam ki lesz az elsõ aki majd jól megmondja nekem tutit 😊 és igen tényleg nem chat, szal bocs hogy idepofátlankodtam panaszkodni...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Bucser
Srácok. Valami normális helyesírásra törekedjünk azért pls.. ez nem a Gumi sem trendi 14 évesek topicja. Mellesleg nem is chat.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
könyebb az operátor fasznak hívni mikor te vagy az hisz leechelni akarsz egy kölcsönös megosztásra épülõ hálózatban... menj inkább FTP-zni az való neked nem a DC sem a torrent. fogadjunk a torrentet is törlöd amint lejött az anyag...

telleg 😄
ffú mennyit szenvedtem csak 1 hellsing soundtrack után, hát még a másik... igazad van 😊

berlinboy6329
Én nem találok.Édzskjú alatt nem a #9809-ben elhangzott,1 gyilkolós játék rövidítéseként is ismert helyet értitek?Van más is?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

madfist
ezért is írtam, hogy soundtrack-ekhez kellenek az egyéb források, mert az egyáltalán nincs fötöpön

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

ha meg spec kivánságom van,,, akkor öö izé....eddig nem volt 😊 de én is a te példád követném, csak nem muszáj felmenni anime hub-ra mert nemcsak ott van 😉

madfist
de van, csak viszonylag gyér a kínálat (na nem mintha panaszkodni akarnék)...

ami nincs azt nem szedem le, várok 😊
a hellsing ova elsõ része is elõbb utóbb ott termett

berlinboy6329
Bár igaz ott van a Gendou.com

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Ténlyeg Édzskjúéknál nincs zene mappa.Kéne cainálniuk 1et.

madfist
úgy értettem, hogy amit lehet én is az U.T-étõl szedem, amit nem lehet onnan azt torrentrõl, és ha arról se lehet, mert kikopott a torrent és már senki nem tölti, akkor nyúlok dchez