Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Tryst mi történt a manga13-al?? eltûnt a háttér😄 vagy éppen cseréled a skint?? (a régi jobb volt😄)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

via_mala
Halleluja!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Krezga
Örömmel jelentem, hogy az animeaddicts ismét üzemel!
+ DE az végül is miért nem éledt fel? Annyira csak nem tették tönkre? Vagy elment az üzemeltetõk kedve? Szerencsére a feliratok 90%-a átkerült a animeaddicra. Nagyon remélem hogy visszakerül a AA!

A %*&@## -át annak a kis hekker p*cs nek aki nagy unalmában oldalokat törörget, mer az jó hecc!

Jagi
hekker, bakker, hacker* bocs

Jagi
hm... 😞

*gondolati úton varázsol és kicsalja a hecker procijából a füstöt*

Az ilyenhez kéne elküldeni Oyashiro-sama két követét Rená és Miont (egy marék szöggel/kalapáccsal/köröleszedõvel) hogy egy könnyed esti beszélgetés keretében elmaygaráznáák neki a szitut.
via_mala
Nincs, pedig azon is sok (rengeteg) felirat volt, meg aktív fórumozó közösség.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Krezga
A szemét, az egyik kedvenc oldalam. Remélem hamar rendbe tudják hozni.
Az ilyeneknek meg járna egy hét akasztás, meg két hét fõbelövés....
Seth
van még animevilág??
Addicts-on tényleg rengeteg minden van már, és egyre csak bõvül, mostanában mindennap felkerült vagy 5 ismertetõ, meg feliratok is szép számban jönnek.(jajj csak amiket én csináltam el ne vesszen ^o^) Mi történt amúgy? Otthol most nem tudom megnézni,mert lábadozik a net, itt melóhelyen meg nem tudok oda fellépni. F

PSN ID.: Beegabor

De az animevilágot asszem már nem is akarták ujjáéleszteni. Az addicto meg nem hagyják veszni. Reméllem. Annyi dolog van már rajta feliratok/MAGYAR-fansubok szóval rendbe fogják hozni.

Az ellen IP cím ellen pedig ezenne Dzsihádot rendelek el! Felkutatni/vírusozni/kivégezni!
via_mala
B@ssza meg az összes köcsög hekker!<#boxer>
Így vágták agyon anno az animevilag.hu -t is, ami azóta sem tért magához, pedig az legalább egy éve történt.

RelakS
Animeaddicts:
Az oldal átmenetileg nem mûködik
Köszönjétek a 85.238.76.26 ip címû illetõnek

😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

xotyi
Magyar felirat létezik a Hadashi no Gen-hez?

Trance&Friends nothing more..

via_mala
Angol felirat általában szokott lenni a rilízekben. GTO-ból én egy AVI-s és egy OGM-es változatot láttam, azokban pedig mindkettõben volt angol felirat.

valaki tudna adni full angol feliratot a GTO-hoz mert ugy látom animeaddictson nincs fent végig 😞
elõre is köszi

Krezga
Jah, de most egyet meg is vettem, mert abban sok volt a szöveg, és azt inkább majd a városban olvasom el😊
😄 kiolvasod õket aztán mész a dolgodra?

BEAST
hmm , ritkán megyek Tescoba ... lehet ma benézek :>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krezga
Bahh..én tegnap voltam tescoban újságotolvasni😄, nem is figyeltem a dvd-ket😊
Bucser
Tesco : Final Fantasy VII - Advent childeren dupla lemezen 2990 forint... Lehet a west wingel együtt tolok rá 11 k-t... majdf még meglátom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
na srácok igaz ugyanaz mint amit anno a Narutora mondtam ^_^°

Fumo! Fumoffu!

Miyen nehéz a leskelõdés is ha Sagara vigyáz a lányokra. 😊 No de mit megnem tesz az ember egy kis kukkolásért.
RelakS
Szegény Tessa még ott is mekkorát perecelt 😊

BEAST
jaja az a rész is jó 😊 de már most a kedvencem az amelyikben együtt elmennek egy fürdõbe picit kikapcsolódni =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
A legjobb Bontás jelenet szvsz a terminátoros, amikor a csapat végigmasírozik a Ryujinkai klán fõhadiszállásán (vagy hogy hívják õket)

Morfi
de még csak az elsõ 5 részt néztem meg, no meg most nincs kedvem át konvertálgatni a maradék rsézeket avivá 😊

BEAST
=D

via_mala
Bounta-kun roX! 😄

BEAST
hát ez a Fumoffu hatalmas 😄😄😄

Bucser
NOir benne van a bestben...

Morfi
mindenkinek meg van(nak) a kedvence(i) szal annyira nem kellene leugatni valakit ha már írt ide 😊

most kezdtem el nézegetni és Noir-t, az elég érdekes története van. 😊

Jagi
nem szaroztam le, de ha megvan az eredeti inkább azt nézem^^

Sadun Tryst
annyira nem rossz az új se. csak hát ez tényleg valami nyúvév. szal csak hozzá kell szokni 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Jagi
majd a régit fogom megnézni az újat nem is láttam és nem is fogom még egy ideig...

Sir Quno Jedi
Burst Angel

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

xotyi
Appleseed-ben pont az nem tetszik h nincs meg a karaktereknek az az igazi mangás szemük 😄D

Ez miböl van. Még nem láttam, csak képeket a szereplõkröl..sokat.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Elfen Lied nagyon szerettem. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Jagi
Berserk* <#falbav>

Jagi
A Brezerk szvsz jól van megrajzolva és aki csak az újhullámot szereti (3D háttér, effekt stb...)az megérdemli, hogy kimaradjon nála ez az alapmû és ne is tudja, hogy mirõl maradt le, mert neki ez a legnagyobb bünti 😊
A havernak is mondom nézze meg, de õ csak epüszííd,epülszíd... mondom jóvan 😊
te sem látsz tovább Hálivúdnál 😛

Sadun Tryst
azt is úgy nézem, h éjfél után 1 részt. és ha nem alszok el a résznek az utolsó 5 percén, akkor jön még 1 😄
de most elhatároztam, h kicsit visszaveszek a netes melóból, programozás és nyelvtanulásból, inkább animézek egy picit. ^_^

Ottto
Túl sok a szabadidõd! 😄
Én pl a Higurashi-n kívül másra nem tudok idõt szakítani. Néha ha van idõm egy-egy Tsubasa S2 befigyel, de pl a Blood kb a 28-ik résznél leragadt (Akkor most bûnös vagyok? :j)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Krezga
Nyehehe, én kitaláltam az anagrammáját(sok Dan Brown könyv megtette a hatását😄)
Sadun Tryst
jah. idõm nekem sincs nagyon. utóbbi 3 hónapban napi max 1-2 anime rész. sõt volt olyan is, h 2 hétig nem néztem semmit. (igen uram, vétkeztem <#idiota>)

Bucser
Elfen lied friss élményként jó volt elsõ 2 részre nehezen vettem rá magam de utána jött magától. Tetszett bár nagyon "lukas" és érzõdik hogy rohadtul összecsapott:/ kár érte😊 Hellsing is sokaknak csak azért tetszik mert Alucard olyan retro kúl csáó hogy csak na😄 de azt már a sok "rajongónak" nehezére esik kitalálni, hogy az Alucard minek az anagrammája😊 SWzóval nézünk továbbgrea is mint a moziban csak gondolkozni ne kelljken😊 Pl Berserk-t mindenki elõször fikázza, hogy tök gáz már a megrajzolás😊 aztán a végére meg leesik az álluk, hogy baszdki ez jó volt😄

Nekem kenshin után most majd a Fullmetal sorozat jön ha már ennyire belefogtatok😊 Nem akarok semmirõl lemaradni😊 csak lenne ideje az embernek:/

Bucser
nézd a Blood+ sorozatot 38-ik résznél jár... érdemes😊 pláne mostanra kicsit gyorsulnakaz események😊 árdekes a szitu amiben Saya van😊

Bucser
ha én elsõ pár rész alapján döntenék akkor pl Gundam Seed soha nem került volna nálam levetítésre de adtam még egy esélyt és egész durva lett😊 (RahXephon detto ugyanez akárcsak GunGrave)

xotyi
Én addig nézem amig kinem folyik a szemem,reggel meg 5 kor kelek XD még most jön az Appleseed(Múvi) meg nemis tom még mit kéne megnézni..:S kifogtyam az ötletekbõl xD

Krezga
Bahh...csak annyi idõm van, hogy napi egy vagy egy anime-t se nézzek meg. De majd jövõ héttõl vagy inkább azutántól végre neki állhatok megint, és akkor elõveszem az Azumanga Daioh-ot😄