Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xotyi
Pont kb 2 órája fejeztem be az uccsó részt az Elfen Lied bõl szal friss az élmény 😄 Nem rossz, a karakterek jelleme elég jól meg van csinálva, maga a történet is az elejétõl a végéig a teljesség érzetét nyujtja. Az meg h kinek mi tetszik az szubjektív, ettöl senki sem lessz se több se kevesebb. pisz!

Ui:Blood The Last Vampire lehetett volna eggy piccit hosszabb...😊

Trance&Friends nothing more..

Megnéztem. Tetszet.

De sosem értettem ezt a nagy felhajtást körülötte. Hogy miért akarja az animetársadalom eggyik fele az évezred animéjéek kikiáltani, és miért nevezi szennynek a másik...
Krezga
Elfen Lied, egy középkategóriás, de nézhet(egyszer) anime, annakidején(szerintem nem volt benne nekem az elsõ 5-ben😄) még nekem is nagyontetszett, hogy ez hûdenagyonjó, de azóta sok más anime-t láttam, és kicsit már megváltozott a véleményem😊
Sadun Tryst
ne mondj el semmit! én kiváncsi vagyok minden kis részletre xD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

madfist
Egyébként (közhely következik) izlések és pofonok, én a bakuretsu tenshi-t például abbahagytam miután a kisrobot legyakta a nagyrobotot...

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sir Quno Jedi
Ebbõl amúgy már láttam jóak wallpaper-t is ma valahol!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

madfist
Hát éppenséggel valami mondanivaló kicsikarható belõle, de az vitatható vagy inkább sokat vitatott, és sablonos/klisés.

madfist.wordpress.com | madfist.spaces.live.com | madfist.googlepages.com Hallgass valami mást! sonicentropy.googlepages.com | www.silencefactory.com

Sir Quno Jedi
Idõvel csekkolva lesz, dankezér! OSU!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sadun Tryst
u.i. bakurestu tenshi angol címe BURST ANGEL.
hátha a japán címen nem lehet megtalálni...

Sadun Tryst
akkor mondom a címet, bakurestu tenshi.
ismétlem, még csak 1 részt láttam, és eddig is csak az akció tetszett belõle 😊

madfist:
ezt mondom én is. 13 éves kölyök nekül, h dekirály több vér folyik itt mint a vágóhídon, meg átlagos rajzfilmekhez képest jó a története, látványos, stb. de ezen túl semmi.

messi:
ha minden animénak az elsõ része az effekt és képességbemutató lenne, akkor most én nem írnék ide, mivel egy animéhez sem lenne gusztusom. és valszeg az elfen lied elsõ részét sem annak szánták. egyszerûen ez egy ilyen anime, ahol patakokban folyik a vér, történnek a kis dolgok, van 1 történt, és kész.
és valami fontsat sajnos kifelejtettek, nincs semmi mondanivalója az egésznek. :S

madfist
Jó! Úgy tûnik a felvetésem ebben topikban eltévedt... Igazából azokból a tizenéves akárkikbõl indultam ki, akik ezzel nyitnak és hû de istenítik (ja meg magamból is, mert én kb. ötödiknek ezt láttam). És a két tábor között hatalmas érvelõs, majd belefáradós flame csaták zajlanak. Bevallom anno nekem is tetszett, de azóta láttam ezt azt, és talán kinyílt egy picit a csipám.... Még meg van valamelyik lemezen, de kétlem, hogy valaha is végignézem. A mangájába én is beleolvastam (sokkal késõbb), de nem tetszett.

Messi6502
Az igaz, hogy az elsõ rész szinte csak a vérrõl szól de a többi már nem igazán az elsõ részt szerintem arra szánták, hogy megmutassák Lucy képességeit,hogy tud ölni hogy tudja megállittani a pisztoly lövéseket meg a többi.De utánna már nagyon jó kis sorozat.Utánna már csak arról szól, hogy elakarják kapni Lucyt és hogy változik meg Lucy természete meg vannak jó mellék szereplõk.Szóval nekem benne van az ötben.<#mf1>

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Sir Quno Jedi
Dúskeblû jányok jöhetnek, én nem ellenkezem, csak legyen mellé sztori is, meg mélyértelem...Köhhh!

Sadun Tryst
én is így vagyok vele. 50-60 sorozaton és filmen túl nincs túl jó véleményem az elfen lied-rõl... igaz még csak a mangába olvastam bele, de ott az elsõ fejezet után azt mondtam. ez egy szar. mert más se volt benne csak vér.
igaz én szeretem a burtáli és elborult témákat, sõt! a kedvenc stílusom, de elfen lied nem fér bele. olyan mint a hellsing, minden "koca-animés" (ez egy új szó a koca-dohányos után <#idiota>) kb hellsinggel és elfen lieddel kezd. aztán jön a bleach és a naruto, miután már úgy vélték láttak mindent. persze ez nem a narutot és a bleachet mértatom, csak egyszerûen nem ezek azok a mûvek, amiket nem szabad kihagyni. pl. hayao miyazaki filmek ált teljesen kiesnek ezeknek az embereknek. pedig a stílust igazán csak ezek az örökzöld mûvek szemléltetik igazán. *sigh*
uccse fog változni ez se 😄

Beast:
jah, 1-2 új cím nem ártana, már most is olyan sorozatra vetemedtem, amit kb fél éve sose tölöttem volna le, mert nem felel meg az elveimnek. nagyon rámentek arra h a fõhõsnõk nagymellû csajok legyenek és ezzel adják el az animét, bár jelen esetben így elsõ rész alapján egész jónak tûnik a sorozat a pörgõs akció miatt. de! már végre leszedtem a grave of the fireflies-t is, és még a héten megnézem, és bepótolom ezzel életem legnagyobb hiányosságát.
(ja és megvan a miyamoto musashi japán tv sorozat elsõ 2 epizódja <#hehe>, majd ha megnéztem írok róla)

BEAST
fogalmam sincs , nekem nemvolt benne az elsõ 5-ben 😊 ... én az elsõ rész elsõ véres jelenete után töröltem =) ... nem azért mert nem bírom a vért , csak egyszerüen akkor valahogy nem volt hangulatom hozzá ... nekem mindig is az olyan anime-k jöttek be ahol a komoly témák/érzelmek , néha poénokkal vegyítve jelennek meg ... szal az Elfen Lied lehet nem az én anime-m =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Nohát belenézek bármibe, két perc alatt kiderül érdekel-e. Ez anime-kre különösen igaz. Ha maga stílus, a karakterek, vagy a világ nem tetszik, akkor valszeg. nem is fog. Elég sokmindenre vagyok elég háklis 😄.

madfist
Miért kerül bele (majdnem) mindenkinek az elsõ 5 anime-jébe az elfen lied???
Azért mert 30-40 anime után ember nemlenne aki megnézné?
Vagy mert minden fórumon elõkerül?
Vagy a mert a rajongó és utálói egymás torkának ugorva képesek vitatkozni róla?
Vagy mert véres, izléstelen, és sablonosan nyálas?

Valaki megfejthetné már a titkot...

Morfi
elfen lied az pont jó a kezdõknek 😄

madfist
Black Lagoon ep10: hát ez a rész a mangában valamiért jobban tetszett, kicsit így többnek tûnt a lelkizés, mint kellett volna, de az utolsó ütés, az bezony ütõsre sikeredett 😉

Krezga
Nana! Azért a fumoffu nagyon is jó😊 De a Dokuo-chan...😉
BEAST
látod látod , sehol sem vagy még ... szerintem épp itt az ideje hogy komolyan elkezdj foglalkozni a témával , ha gondolod tudok ajánlani pár anime-t kezdõknek =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Anyázás van?! Beszállhatok?!

Sadun Tryst
ha te mondod 😄

vagy te nem láttál túl sok animét azon kivül

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sadun Tryst
ha a fumoffu nem is olyan "hûdevicces", akkor a gond az ön gépezetében van 😊

thx megnézem a Dokuro Chant

Fumofu nem is olyan hüdevicces

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sir Quno Jedi
Engem úgysenem tudnak pótolni, úgyhogy újraanimálnának (anime!)! Zámbie!

Black Hawk
akkor majd jelentkezek az új modok gyûjtésére XD

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sir Quno Jedi
DE az 5 pontost! Azzal ki is banolják magukat egy idõre. 😄 Ha meg húsz összegyûlik, akkor végleg.

Black Hawk
majd rábeszlem a többi mosot is hhogy próbáljáák ki.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Sir Quno Jedi
A sok nipponi filozófia tette ezt velem! Segítsetek!444 😄

BEAST
😄D

Black Hawk
XD
önsanyargató vagy?

Sir Quno Jedi
Gondolom õk fizetnek neked, hogy meghallgasd! 😄

Messi6502
Amihez oda van írva hogy buy azt ki kell fizetni?

\"Ki mondja meg neked, hogy valamit lehetetlen megcsinálnod? Milyen kiemelked? teljesítmény jogosít fel arra, hogy korlátokat állítson fel?\" /Napoleon/

Messi6502
Ez az!!!Hotmaillel sikerült.Húhhh itt aztán van egy-két zene.

Messi6502
Hotmailt még nem próbáltam de a freemail a citromail,vipmail,tvn meg a többi eddig nem jött be mer valami olyat írt hogy rossz a cím.

Black Hawk
Hotmailre reggeltél?

Messi6502
Valamiért nem jön a link, hogy aktíváljam magam.....

Sadun Tryst
gendou.com

regisztrálsz majd letöltesz 😊

Messi6502
Valaki segitsen.Hol tudnám letölteni az Elfen Lied és a Bleach openingjét?

Sir Quno Jedi
És az animestreams-rõl mi a véleményetek?!

Sadun Tryst
azért mondtam, h ott van a bakaupdates. ott nem foglalkoznak a licence-szel. pl solty rei-el is nem foglalkozott az animesuki, míg a bakaupdates igen. mangaupdates detto. scarywater-en pedig az van kint ami a csapatok raknak fel. 😊

Sir Quno Jedi
A torrent oldal lehet hogy mûxik, de kissé háklisak és leszedik a már licence-elt sorozatokat. Nem véletlen gondolom.

Sadun Tryst
nem is vettem baszogatásnak, na mind1 😄

anime torrentek közül megnéztem, 2 nem mûködik, de az is a szar dreamweaver webszerkesztõ progim miatt... -_-
amint lesz türelmem, javítom. ennél jobb anime torrent oldalak nincsenek. max az jobb, ami a fordító csapaté. az meg a scarywateren és a baka-updatesen mind megtalálható.
az online stream-inget meg azért nem raktam be, mert elég sok embernek nincs olyan jó internete, hogy bírná, ami még jó minõségû is.

de mondom, ha valami szerintetk hiányzik, és tudjátok is, h mi az, leírjátok ide, vagy nekem PM-be, és felteszem az oldalra. 😊

Krezga
Sajnos nem tudunk, lehetséges, hogy a fordító abbahagyta a munkáját, vagy csak nem frissíti az oldalt mostanság.
berlinboy6329
ööhhmm..#10237-re vki tud segíteni? Thx.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Black Hawk
Isten ments én sem basztatás képpen mondtam. Csak nekem ez volt az elsõ animom 😄. Sokat jelent 😄 legalább is számomra.

Sir Quno Jedi
Jól van, nem basztatásképpen mondtam (lemaradt a smiley a végérõl bocsi)! 😄

Dehamár az online stream-ekrõl nem kívántok benne értekezni a kiscsókáknak. Én tegnap/ma néztem végig a Scrapped Princess-t online. Jóak az. Sõt a Macross Zero profi DVD like minõségben jön on demand free.

Sir Quno Jedi
Találtam, noprob. Majd ha nagyon elakadok jövök tarhálni! 😄 Bár nem szokásom (még). Még fel kell képeznem magam anime-ilag, kissé le vagyok maradva pár évvel.