72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeWyTy
    Akkor már
    (2, 3 = ni, san = 二, 三)
    De a legviccesebb a nissan sunny 2-3-3-2

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.02. 20:42:20
  • LasDen #68044
    - Milyen kocsija van a bátyádnak?
    - Nii-san
  • EnxTheOne
    Köszönöm.
    Én azt hittem hogy a 3 filmmel feldolgozták szinte teljesen a pontosan az eredeti művet :S
    Történet ugyanaz szép animációvak, a stúdió meg viszi a a több raklapnyi pénzt :D
  • armageddon666
    reboot, vagyis nem ugyanaz.
    egyébként szerintem folytatás :P de csak azért gondolom, mert olvastam a ReTake mangát (azt hiszem ez a címe, de az nem hivatalos anyag).

you are (not) alone kb. megegyezik a sorozat elejével, de meg vannak kavarva benne a dolgok
    you can (not) advance kb. megegyezik a sorozat közepével, de pl. van új karakter, meg még jobban kavarnak
    you can (not) redo HAHAHAHAHA
    rebuild 4 meg jön a Half-Life 3 mellé csomagolva
  • Lelouch
    A Rebuild a második mozival kezdve már eltér a sorozattól.
  • EnxTheOne
    "Rebuild of Evangelion, known in Japan as Evangelion: New Theatrical Edition (ヱヴァンゲリヲン新劇場版 Evangerion Shin Gekijōban?), is a Japanese animated film series and a reboot of the original Neon Genesis Evangelion anime TV series,"

Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.04.29. 14:19:04
  • Lelouch
    Nem.
  • EnxTheOne
    A rebuild az "csak" a NGE felújítása nem?
    Azt sajnos nem tudom hogy a 3 új film feldolgozza teljesen a NGE-t vagy nem :S
    Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.04.29. 14:16:38
  • Lelouch
    NGE-->The End of Evangelion-->Rebuild of Evangelion
  • EnxTheOne
    Evangeliont hogy érdemes nézni? Nagyon régen láttam a sorozatot. ( a filmeket nem)

Először nézzem meg az újabb filmeket, majd a régieket? Nem tudom hogy az új filmek meddig dolgozzák fel a történetet :S
  • Lelouch
    Tobaku Datenroku Kaiji:
    Na jó, mahjong ide vagy oda, csak végigolvastam ezt is. :D 131 fejezettel és csak egyetlen egy játékkal nem hittem volna hogy ilyen jó lesz.
    Még úgy is élvezhető volt, hogy baromira nem vágom a mahjongot, és nem is érdekel eléggé hogy megtanuljam a szabályait és miegymást, de a lényeg így is mindig átjött.
    10/10
  • xblades
    Black ryuu team-mel nem volt gondom, elfogadhatónak tartom bár nehéz megmondani mert már csak mankónak használom a feliratokat.
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2016.04.25. 22:08:05
  • xblades
    Isten ments, mindnek megvan a maga kliséje, idegesítő vonása.
    Ennyi anime után már én is tudom, nem is erről szólt az írásom :)
  • DasIsFuck
    Én megkockáztatom még jobban is mint a filmek.
    Animékben jóval agyzsibbasztóbbak tudnak ezek lenni mint a filmekben.

Legalábbis nálam ilyen, bár én nem vagyok nagy filmes.(animációs filmeket szoktam megnézni, illetve amik érdekelnek, de sokra önmagamtól nem is találnék rá.Akció filmeket nem igazán érdekelnek, drámák,érdekesebb témájú filmek,misztikus filmek,sci-fi,fantasyk, de ugye ezekből is sok a szemét.)

Animéknél leginkább az a baj, hogy kevés ami fent tudja tartani a színvonalat vagy az érdekességét addig amíg az adott sorozat tart.
    Vagy a legtöbbnél egyszerűen az alapanyagból hiányoznak azok amik lehetővé tennék ezt.
  • EnxTheOne
    Re zero:
    3 rész alapján nem rossz

boku no hero academy:
    Mangát olvastam, dobtam de az anime eddig nagyon tetszik.
  • EnxTheOne
    sub csapattal kapcsolatos kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    re zero-t 2 csapat is viszi, de egyiket se ismertem eddig.
    Haru subs, és Black ryuu team.
    Ismeritek őket? Melyiket érdemes letölteni?
  • Nirz
    True egy idő után ugyanolyan klissésnek tűnnek mint a bugyuta Hollywoodi filmek :D
  • LasDen #68028
    Piedesztálra lehet emelni az animét, de annak is megvannak a maga faszságai....
  • xblades
    Én ismét megnéztem egy Hollywoodi "siker" filmet. És megállapítottam hogy továbbra is maradok az anime iparnál, még egy darabig...
    Azok értelmi szintje amire készülnek egyre lejjebb van.
  • DasIsFuck
    Sziasztok!:)
    Rég jártam erre.

Re:Zero ez meglepett, nem vártam de kellemes meglepetés volt.
    Szeretem az ilyen témájú időugrós dolgokat.

• LasDen #68025
    előző szezonból cska Phantomot meg Gatet néztem végig, többi drop. Meg 2 short (Galko, Ooyasan)...
  • BEAST #68024
    Szerintem az előző szezon legjobbja volt. :p
  • LasDen #68023
    sounds like fun...
  • Prof William
    Az elején még ilyen lassú lesz, aztán majd lefékez egy kicsit a közepére pedig ha lehet még jobban leül. Utána gyorsít egy kicsit és eléri az első két rész "gyorsaságát" majd az utolsó részekre ismét lassít. :)
  • LasDen #68021
    nekem elég volt az a 2 rész, hogy ne folytassam...
  • BEAST #68020
    Gondolom úgy értetted, hogy végig ilyen jó lesz majd? A válasz igen, végig nagyon jó lesz. :d
  • EnxTheOne
    grimgar:
    eddig 2 részt láttam. Végig ilyen lesz, vagy beindul majd?
  • EnxTheOne
    Rokka no yuusha:
    Tetszett. Csak az alap történetszál nem haladt semmit. :D
  • xblades
    Továbbra is jól szórakozom a videókon :)
  • shaddam
    A Kratosos résznél felnevettem :D
  • LasDen #68015
    mert nem te írtad...
  • Selminar
    Ajin: Netflix-en megneztem en is. Nekem a rajz nagyon bejott, de a zene, a tortenet es a fohos jellegtelensege nem. Ezzel ellentetben mast ir a legujabb Mondo ami nem tudom minek koszonheto...
  • EnxTheOne
    Ajin:
    A rajzstílusa nagyon csúnya volt, és a története se fogott meg.

DimensionW:
    Ez olyan átlagos volt, de egynek elment :D

Shingeki no bahamut:
    Ez viszont nagyon tetszett. Zene is nagyon jó volt. (kivéve a metál op, az ilyeneket nem bírom)
  • Rafanir
    Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
    Vigyáz! Spoileres ha még nem láttad a sorozatot!

• LasDen #68011
    Mayoiga első két része elég wtf. Az elsőből még nem igen, de a 2.-ból már azért kiderül, hogy mire is lehet számítani. Viszont jó a felütése, és egész nagy a gárda, lehet érdekes szereplőt találni....
  • Count Adyn
    Tavasziak közt találtatok valami jóságot? engem eddig semmi nem vonzott be:)
  • LasDen #68009
  • Mr_no_NaMe
    ty!
  • LasDen #68007
    igen a U volt az. És ami még mindig létezik. Mai napig kerülnek fel rá új sorozatok.
  • armageddon666
    Usteam vagy mi volt? :D Az tényleg jó régen volt.
    http://anidb.net/
    Itt meg tudod nézni, hogy kik csináltak fordításokat animékhez és milyen minőségben. Talán még elérhetőség is előfordul náluk, de googleben is kereshetsz utána név alapján.