Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Amúgy is, miért otakuu? 😄 Nem kurzor az, vaze 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Középső a Chitanda vagy kicsoda, hajráfos meg Fuyumi Irisu.
A másik szélső is abból van de a nevét nem tudom.
Amennyire én fel tudom mérni, Hyouka lesz ez. A középső lány alapján mindenképp.
Este megnézem, milyen tag-eket adtak hozzá. Ha nem felejtem el 😄
|OOo\\[GZI-523]//oOO|
---
#66837 Köszönöm, RelakS! 😊 Milyen szereplők vannak a képen? Vagy ez sima fanart?
@
Szerintetek melyik a jobb?
Hangarii -
Otaku -

Egyéb kérdés? <#idiota>#idiota>
Mi az a JDM, és miért imádod? 😄 Egy fura kék sportosított kocsit mondjuk látok a linken
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.10. 20:59:48
Lil'b Orange (Bleach)
Haruhi OST 4 Yakyuu wa Seishun to no Sesshoku
LS: Kekkon Nante sa Papaya
Arm@geddon-san, születésnapod van, igaz?
Gratulálunk!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.10. 20:40:25
Azért kérdeztem mert én máshogy találkoztam a "Han" karakterrel és nem találtam belőle digitális változatot.
De végül is mind1 ha jó így.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.10. 17:51:14
Utoljára Kill la Killt néztem újra barátnővel. Ami nem újranézés és utolsó élményem volt... no nem volt valami maradandó, mert nem tudom felidézni. Sajnos MAL-on is csak Plan to Watcht látok hozzáadva a listámhoz, hogy mi volt az utolsó Completed, azt nem. 😊
@
Melyik szóval kellene illetni hogy pl "megszállott" és "rajongó" / "őrült" ??
A logómra gondolok... mert a Shi-ka-go nem egészen passzol oda 😄
Az otaku nem jó mi?
Vagy hallásból ki lehet rakni kanji/katakanaval hogy magyarország vagy hungary?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.09. 22:19:54
Fordított pszichológia volt 😄, és be is vált <#idiota>#idiota>
Mi volt az ucso anime amit végig néztél?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Köszönöm, biomage! 😊
Aktívan figyelem ám a topicot, csak mostanában nincs időm animét nézni, így kissé kiestem a dologból.
#66823 Köszönöm, IMY!
#66824 Köszönöm, LasDen!
#66826 Köszönöm, Beast!
@
Egyrészt vót-e má? (én jót kacagtam)
(másrészt) JDM-大好き
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.09. 18:15:48
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
.
Íme: Kill Me Baby Opening
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Boldog születésnapot armageddon666! 😊
tuti nem fog ma reagálni 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Az is jó ha a szövegkönyv van meg.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Na, de a letöltésnél ugye olyan verziót amihez az AA-n elérhető felirat való már nem találni,fordítók oldala megszűnt szóval kénytelen vagyok angolul megnézni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ja, és ezt is eddig 2 alkalommal végignéztem: "Danshi Koukousei no Nichijou" és "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.08. 19:46:02
#AYuruYurimegjó!
Akari! 😊
Kövezzetek meg! de szerintem ez szerkezetében annyira hasonlít a magyar mulatósra xD<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.08. 16:59:30
Strike the Blood , No Game No Life még újranézendő nálam. Illetve a Date a Live amit még nem tudnék megunni, bár ez nem ecchi.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.07. 23:42:47
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De ez igaz a most futó Shinmai Maou no Testamentre is.
Teljesen feleslegesek,unalmasak,érdektelenek a harcok, de igaz ez ugyan úgy az Isuca-ra is.
Bár lehet azért érzem így, mert már valahogy beteltem az ilyen animékkel, mert emlékszem régebben is láttam hasonló ecchiket amikből nem is egy azért tetszett.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"