Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.18. 14:52:36
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.03.18. 08:44:43
Egyébként az első is csúsztat. Mert a Giant Robotban érzed ha megütik, vagy éppen letépik karját. Asuka roppant idegesítő. Rei meg élettelen.
(De ja. Misatoért hálás lehetne 😄)
@
...és ekkor a kezébe akad egy kelet európai autó katalógus... 😊
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.03.17. 16:32:41
elkezdtem olvasni a mahou sensei negimát.
Az első pár tucat fejezet jó volt (ezeket újra lefordították jó minőségben) de kb a 40. fejezettől maradt a régi sz*r minőségű.
Mindenhova ugyanaz a fordítás van feltöltve Utolsó elkeseredésemben megnéztem a magyart is (ez csak a 114. fejezetig van lefordítva)
Ez tökéletes minőségű volt. Miután elolvastam a magyar fejezeteket folytattam angolul. Természetesen minden weboldalon ugyan az a sz*r van feltöltve. (most tartok kb a 122. fejezetnél)
Kíváncsiságból megnéztem a 140. fejezetet de az is sz*r minőségű. 😞
Végig ilyen lesz? 😞😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Pedig igazán folytathatná már. Úgy tűnik hogy mangában mintha már éppen kezdődne az utolsó arc.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Code Geass engem is magával ragadott. Bár messze nem tökéletes, és vannak ahol nagyon elszálltak a készítők.
@
Highschool of the Dead manga miért van 2013 óta hiatuson ?
Az azért mondjuk elég kemény, hogy már 3 éve történt a bejelentés, és azóta semmi új hír nincs... Kiváncsi vagyok melyik fog előbb megjelenni, ez vagy a Kizumonogatari. 😄
PSN ID.: Beegabor
Igaz, csak 4 részt bírtam megnézni az 1. sorozatból. Eddig.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. évad 10/8
2.évad 10/9
Az első évad 1. openingje pedig zseniális. <#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
This bug is related to the CDN display bug that sometimes causes pictures on db entries to just disappear for 1-2 days and then return. I'm not sure what exactly causes the CDN bug, but it's related to your location, and comes and goes intermittently.
This is currently affecting two js scripts on the anime/manga edit pages and results in the js script file not loading (much like images do not load). It wasn't affecting these scripts in the past, so I'm not sure why it has suddenly started now, and have forwarded it on to the appropriate people in bold and red. Hopefully the issue will be fixed soon for everyone.
For now, try either updating your list via export/import, using a third party application (MALu/taiga), a proxy or your mobile phone network (different IP). If you aren't trying to update detailed information, you can also use the quick add/edit places on anime/manga DB entries. I'm sorry for the inconvenience this causes, I know how frustrating it is.
Hmm... Prohardveres m3tr0 te lennél, vagy csak ő is JDM rajongó? 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
MAL probléma: Bár én appról csináltam, de hozzátudtam adni bármit a listámhoz. A profilon a list updatenél nem jelenik meg, de a listához hozzá adja.
Vegigneztem ismert animek cimevel is 404 hiba mindennel. Vegigneztewm a futo scripteket is, mind engedelyezve van nincs mas blokkolo a bongeszomon.
A sima kereses az oldalon amugy mukodik, de a hozzaadas listahoz nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Érdekes, minden más funkciója működik.
Oniichan no Koto - 7/10
Bizonyos szempontból jobban tetszett, mint a másik imoutós (Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai), más szempontból meg nem.
Ebben a topikban tuti nem off, ha valami japán <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.11. 22:29:53
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE