72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Viszont nem kizárt hogy jövőre befejeződik a mangája, szóval nem kizárt hogy original belezést kapunk, ami nem lenne rossz.
  • Slee
    jobban örülnék ha idén, de ezek szerint kivárok :)
  • LasDen #68065
    Úgy volt, hogy idén érkezik, de örülhetsz. Eltolták az egészet jövőre....
  • Slee
    Sziasztok én most jutottam csak el odáig, hogy megnézzem az attack on titan-t .
    Nagyon tetszett :)
    Ebből mikor fog érkezni folytatás?? Mert nagyon jó lenne ha már folytathatnám :)
  • LasDen #68063
    Korrekt sorozat. Nem váltja meg a világot, bár a a téma néha mintha mondani akarna valamit, de aztán elmerül a moéban. És a hárem sajnos elég korán kimutatta foga fehérjét. De ettől függetlenül teljesen korrekt...
  • IMYke2.0.0.0
    "Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta?" (Ferdítés: And you thought there is never a girl online?)

Az egyik review nagyon jó :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Before I start my review, let me share you the story of a friend of a friend.

In a certain MMORPG, there was a brave hero S-kun a strong and reliable, all newcomers seeking for his help. One time S-kun met T-san a female healer in the beginners area and asking him some natural beginners questions. S-kun gladly gave her a hand and teach her the basics. T-san was delighted by S-kun's kindness and send him a friend request that immediately accepted by S-kun. Then T-san start to stalk S-kun and always reaching him out asking for his guidance with those "Please <3(heart sign)" at the end of the sentences. S-kun can't resist those sweet lines from T-san and immediately teleported to her in a second. Time goes by, S-kun regularly meeting T-san all the time. Giving all her wants. Ending up to quit his guild just to have time with T-san. Even though S-kun's friends consistently reminding him the rule of "No Girls On The Internet", S-kun remains stubborn and continue to spend all his time to T-san and continue his youthful days. Then a concerned S-kun's friends create a new female healer to investigate T-san without S-kun knowing. Then they became a close friends to the point that they tell their secrets and true gender for being both a male. Trap-san said that he's only pretending to be a girl to have those rare items from S-kun. This S-kun's friend screen shot their conversation and send it to S-kun.
    After Knowing the truth, S-kun never seen online on that said game...

This is S-kun
    S-kun is naive
    S-kun is weak hearted
    S-kun is Stupid-kun
    Don't be like S-kun

Ohh...uhh.. Don't tell me you also experience it?.. BAKANA!
    Me? hmmm.... Ok let's start the review, shall we?!

Story: (6/10)
    And you thought there is never a girl online? Maybe?.. It's about Hideki "Rusian" like S-kun he was traumatized by that experience and decided never to trust a girl online. Unlike S-kun Rusian continue to play this game and accepted the fact that online games and real life are separated. Continuing his journey he was able to form a guild with 2 guys and 1 girl, that girl eventually became his wife in game. The story begins when his guild declare an "In real life meetup" and he found out that all his guildmate are actually all girls.
    Well as you can see there is no harem tag in this anime, but this set up is completely perfect for that. The plot is not really that great but at least it's not trying hard to become unique and just settling for a warm and light rom/com that is always welcome for us.

Art: (7/10)
    When you see an ecchi tag you'd already know at least it might be standard or above standard. For this, it's quite the normal standard for modern ecchi anime. The character designs for main characters are all good. Especially for the main heroin the rule of "most beautiful heroin" remains that's why her appearance is superb.

Sounds: (6/10)
    I see no problem here. Nothing spectacular, nothing is bad either. For Voice actor/actress they have done a good job. Cute voice for Ako specifically.

Characters: (6/10)
    Nothing is new for Male lead, generic weak hearted male lead. Other girls are also your typical dere types, Tsundere[check], Onee-san type [check], Megane [check], Meow-dere? [check]. But for our main waifu she's a hybrid, she's half yandere and half moe. They are all beautiful and likable, enough for us guys to keep watching.

Enjoyment: (8/10)
    I'm a simple guy, putting some cute girls in an anime you can have my support. Plus good comedy, romance it's a big thumbs up for me.

Overall: (7/10)
    Will I recommend this series? Yes! Definitely! All of us want to have some laugh right?
    Have no serious plot? A copycat RPG theme? Who cares? As long as it's enjoyable and can makes us smile I think it worth of your time.
  • IMYke2.0.0.0
    Itt is csak egyetérteni tudok :)
  • LasDen #68060
    A coffos War Machine a legnagyobb királyság :D
  • RelakS
    jajjmán :D

• Nirz
    Victory Day?
    :DDDDD
  • Prof William
    NEEEE! A SZEMEM! A SZEMEM! :)
  • LasDen #68056
    neked is :)
  • Prof William
    Remélem nem felejtettétek el hogy milyen nap van ma...

Boldog Piccolo napot mindenkinek!
  • LeWyTy
    Köszi
  • xblades
    Itt próbáld meg ezt.
  • Selminar
    Grimgar-t vegigneztem, kicsit lassu volt meg nem derult ki h kerultek a fantasy vilagba, de szerintem nem is ez volt a lenyeg. Amugy lekotott vegig, nem bantam meg h megneztem.

Kabaneri - vonatos zombis, nagy like, gyonyoru graf, fasza akciok, sgyelore keves dramazas.
  • LeWyTy
    Egy pici off helpet kérhetek attól ha valaki esetleg vágja a japánt? Bocsi.
    A Hellaflushers-t hogy kellene leghelyesebben írni katakanával?
    A hellaflush (ヘラフラッシュ) megvan, de nekem a többesszám kellene.
    Én erre jutottam, de nem tudom jó-e. (ヘラフラセルス)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.06. 21:01:44
  • xblades
    Mert nem érdekük, ? talán azért :)
  • LeWyTy
    Bocsimá hogy 2/3 OFF de anime de wtf?
    Röhögés ON xD (ja meg 16+)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.04. 18:42:42
  • LasDen #68048
    Mert nincs
  • EnxTheOne
    Japánban miért nincs olyan netflix szerű fizetős anime csatorna ahol egyszerre elérhető az egész évad?
    Utálok várni egy hetet egy részre :(
  • xblades
    Látom fáradtak vagytok :)
  • LeWyTy
    Akkor már
    (2, 3 = ni, san = 二, 三)
    De a legviccesebb a nissan sunny 2-3-3-2

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.02. 20:42:20
  • LasDen #68044
    - Milyen kocsija van a bátyádnak?
    - Nii-san
  • EnxTheOne
    Köszönöm.
    Én azt hittem hogy a 3 filmmel feldolgozták szinte teljesen a pontosan az eredeti művet :S
    Történet ugyanaz szép animációvak, a stúdió meg viszi a a több raklapnyi pénzt :D
  • armageddon666
    reboot, vagyis nem ugyanaz.
    egyébként szerintem folytatás :P de csak azért gondolom, mert olvastam a ReTake mangát (azt hiszem ez a címe, de az nem hivatalos anyag).

you are (not) alone kb. megegyezik a sorozat elejével, de meg vannak kavarva benne a dolgok
    you can (not) advance kb. megegyezik a sorozat közepével, de pl. van új karakter, meg még jobban kavarnak
    you can (not) redo HAHAHAHAHA
    rebuild 4 meg jön a Half-Life 3 mellé csomagolva
  • Lelouch
    A Rebuild a második mozival kezdve már eltér a sorozattól.
  • EnxTheOne
    "Rebuild of Evangelion, known in Japan as Evangelion: New Theatrical Edition (ヱヴァンゲリヲン新劇場版 Evangerion Shin Gekijōban?), is a Japanese animated film series and a reboot of the original Neon Genesis Evangelion anime TV series,"

Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.04.29. 14:19:04
  • Lelouch
    Nem.
  • EnxTheOne
    A rebuild az "csak" a NGE felújítása nem?
    Azt sajnos nem tudom hogy a 3 új film feldolgozza teljesen a NGE-t vagy nem :S
    Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2016.04.29. 14:16:38
  • Lelouch
    NGE-->The End of Evangelion-->Rebuild of Evangelion
  • EnxTheOne
    Evangeliont hogy érdemes nézni? Nagyon régen láttam a sorozatot. ( a filmeket nem)

Először nézzem meg az újabb filmeket, majd a régieket? Nem tudom hogy az új filmek meddig dolgozzák fel a történetet :S
  • Lelouch
    Tobaku Datenroku Kaiji:
    Na jó, mahjong ide vagy oda, csak végigolvastam ezt is. :D 131 fejezettel és csak egyetlen egy játékkal nem hittem volna hogy ilyen jó lesz.
    Még úgy is élvezhető volt, hogy baromira nem vágom a mahjongot, és nem is érdekel eléggé hogy megtanuljam a szabályait és miegymást, de a lényeg így is mindig átjött.
    10/10
  • xblades
    Black ryuu team-mel nem volt gondom, elfogadhatónak tartom bár nehéz megmondani mert már csak mankónak használom a feliratokat.
    Utoljára szerkesztette: xblades, 2016.04.25. 22:08:05
  • xblades
    Isten ments, mindnek megvan a maga kliséje, idegesítő vonása.
    Ennyi anime után már én is tudom, nem is erről szólt az írásom :)
  • DasIsFuck
    Én megkockáztatom még jobban is mint a filmek.
    Animékben jóval agyzsibbasztóbbak tudnak ezek lenni mint a filmekben.

Legalábbis nálam ilyen, bár én nem vagyok nagy filmes.(animációs filmeket szoktam megnézni, illetve amik érdekelnek, de sokra önmagamtól nem is találnék rá.Akció filmeket nem igazán érdekelnek, drámák,érdekesebb témájú filmek,misztikus filmek,sci-fi,fantasyk, de ugye ezekből is sok a szemét.)

Animéknél leginkább az a baj, hogy kevés ami fent tudja tartani a színvonalat vagy az érdekességét addig amíg az adott sorozat tart.
    Vagy a legtöbbnél egyszerűen az alapanyagból hiányoznak azok amik lehetővé tennék ezt.
  • EnxTheOne
    Re zero:
    3 rész alapján nem rossz

boku no hero academy:
    Mangát olvastam, dobtam de az anime eddig nagyon tetszik.
  • EnxTheOne
    sub csapattal kapcsolatos kérdés:
    re zero-t 2 csapat is viszi, de egyiket se ismertem eddig.
    Haru subs, és Black ryuu team.
    Ismeritek őket? Melyiket érdemes letölteni?
  • Nirz
    True egy idő után ugyanolyan klissésnek tűnnek mint a bugyuta Hollywoodi filmek :D
  • LasDen #68028
    Piedesztálra lehet emelni az animét, de annak is megvannak a maga faszságai....