72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#68107 Tudom :)
Van elfoglaltságom bőven. -
#68106 Akkor elég sokat kell majd várnod, mert 25 részes. -
#68105 9. részig (10.-et direkt nem néztem meg, hogy bevárjam már a végét) továbbra is tetszik a sorozat.
Eddig nálam 8/10-re jó. -
#68104 Fate/Stay Night -
#68103 fsn?
-
#68102 Aranyos, de ez a fáradékonyság számomra fura :) -
#68101 Én Puckot bírom még :D -
#68100 Jó ideje nem csináltam ilyesmit (futó sorozat), de a Re:Zero beszippantott - 5 részt ledaráltam egy huzamban.
Az ikrekért és a loliért odavagyok.***
//*** = mármint ebben a sorozatban.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.10. 15:44:58 -
#68099 Úgy tűnik lesz pár amit elkezdek. Remélem viszonylag kevés csalódás lesz benne -
#68098 nálam ezek játszanak nyáron:
Arslan Senki
Kono Bijutsubu no wa Mondai ga Aru
Berserk
Handa-kun
91 days
ReLife
Amanchu (!!)
Nejimaki Seirei Senki
Regalia
Masou Gakuen
Rewrite
New game
Okusama
-
#68097 Én a Swagamotonak álltam neki úgy, hogy az nem lehet rossz és nem is rontották el...
-
#68096 Őszintén szólva ez az egész szezon nagyon gyenge, eleve alig volt olyan anime aminek úgy álltam volna neki hogy ez majd hú de jó lesz és amit végül elkezdtem az is nagyrészt elég felejthető. Talán a Kiznaiver a legjobb, de az is inkább csak erős közepes. :-(
Remelem a következő szezon jobb lesz. Van már valahol összefoglaló kép ami jó? -
EnxTheOne #68095 Nekem nagyon tetszett. Mondjuk azt megbántam hogy a fsn előtt néztem meg. Ha jól emlékszem már az első részben benne van hogy ki Saber :S -
#68094 Elkezdtem a FATE/Zero-t
Az eleje nagyon docogos volt. Alig ertettem ki kivel van. Sot sok karakter tok hasonlitott egymasra. Elso reszt kb ketszet ujra kellett neznem. De igy az 5-6 epizod kornyeken mar eleg kellemes. Igaz ez nem idei anime. A mostaniak kozul egyik se kot le igazan. -
#68093 Én meg még mindig végig nézem ha már elkezdtem valami évadot, eddig ritkán húzott fel egy anime ami miatt dobtam évad közben.
Bár az igaz hogy volt ami a végére egész jó lett a rossz kezdés ellenére, de volt olyan is ami a végén basztak el de nagyon.
Ritkán nézek aktív sorozatot mert szeretem a saját tempómban megnézni őket, így random választok a meglévő animék közül. És volt már hullám völgy de igazán jó egymás utáni megnézés is.
Klisé és műfaji betegsége meg mindennek van a szappanoperáktól az amerikai filmeken át az animékig.
-
Nirz #68092 Hasonló érzések, bár mostanság én már nem bánom ha unni kezdem megy a dropedbe, tapasztalat hogy 99% hogy már nem lesz jó úgyse ha végig erőltetem :D -
#68091 Szerintem a Re-Zero pont nem az a fajta anime amire ez igaz lenne.
Megvannak az animés betegségei, de én az ilyen netoga,cerberus,asterisk,phantom world és társaikra mondanám ezt, mert azok egyszerűen ütik az embert a faszságaikkal és semmilyenségükkel.
Első pár részig még érdekesek, aztán totál érdektelenségbe fulladnak.
Ha megnézem a listámat nálam az animék többsége ilyen, hogy elkezdem nézni, de legkésőbb a háromnegyedénél már nem akaródzik továbbnézni.
Az meg a legrosszabb érzés, mikor egy 12 részes sorozatból 8-at megnéztem, de az az utolsó 4 rész egyszerűen nem tudom lenyomni a saját torkomon... -
Nirz #68090 Elég sokan mondjátok ezt a Re Zerot na majd csekkolom hogy megfelel e az izlésemnek :D
Eddigi szezonból csak Mayoiga néztem, de borzalmas egy csalódás volt, úgy értem hogy az Another és a Blood C kiötlöjétől nem ezt vártam volna, a gore teljesen hiányzik infactSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!drop a francba.NOBODY DIES WTF IS THAT, ep 10 ig ????
-
#68089 kinek mi... -
#68088 A Re Zero pedig a szezon egyik legjobbja. :p -
#68087 azt azért nem mondanám :D -
#68086 Ennyi, kinőted az animet, nincs már mit tenni. :d -
#68085 én már az elején dobtam a picsába, egy kalap szar... -
#68084 Utóbbi évek eggyik legjobb animéje a számomra.
Egyrészt a témája szerintem elég egyedi animés viszonylatba és elég jól adja elő magát.
Én a 10 rész alatt eddig nem tudtam unatkozni és végig nézeti magát, vártam a következő részt.
Ez animéknél számomra messze nem ilyen egyértelmű, mert sok anime amikor túljut az első részeken eléggé elkezd leereszteni és befásulni.
Karakterek is aranyosak és szórakoztatóak, egyedül Subaru tolja sokszor túl magát, de ez sem idegesítő számomra.
Én számomra mindenesetre kevés az ilyen anime amit tényleg az elejétől a végéig maximálisan élvezek és hétről-hétre várom az új részt.
A Souma volt legutóbb ilyen, pedig arról aztán tényleg nem hittem a témája és műfaja miatt, hogy nem az agyfasz fog inkább kerülgetni.
-
#68083 Nektek ez a Re:Zero bejon? Egesz jonak talaltam amig abba a varba be kerult a srac de azota szerintem ultra gagyi. Annyira semmi nem tortenik, hogy az mar szanalom. A Bungo Stray Dogs is jol indult de mar az se mozgatja meg a fantaziamat. Jo lenne valamit talalni mert a SAO ota nem lattam semmi erdekeset. Na jo; a Rokka egesz erdekes volt de 12 epizod utan abba maradt a sztori kozepen:(
Gargantia is nagyon erdekes volt de ugyanugy nincs meg uj resz (2.evad?)
Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? is jo volt. Ugyanugy 12 epizod es nincs folytatas:((((
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.06.07. 15:01:13 -
#68082 Hátha így mások is látják majd keresgetés nélkül:
-
#68081 Sankakus kép, ők meg letiltják képeiket máshol, így senkinek nem látszik, csak akinek cacheben van már...
De vissza keresve, aranyos gif :)D Mikor láttam, hogy rezeros, gondoltam hogy ez lesz :D -
#68080 Nem bírom abbahagyni ennek a képnek a nézését :)
//Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.06.06. 18:29:06 -
#68079 Ha valakit érdekel, egy új videó sorozatot indítottam amiben anime karakterfajtákat tárgyalok ki.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.06.05. 17:15:14 -
Slee #68078 És esetleg OVA-ból sem jön addig ki új rész ? (Attack on Titan ) -
#68077 Bungo Stray Dogs
Ezt nezi valaki? Eleg kellemes:) -
Nirz #68076 LOL -
#68075 -
#68074 jajj nem ááá :D -
#68073 auch
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#68072 RAAOOWR, RHWR ... RHRAAWR!
-
#68071 Jön a Fullmetal Alchemist live-action
Yamada Ryosuke - Edward Elric
Honda Tsubasa - Winry Rockbell
Dean Fujioka - Roy Mustang
Fogadok Alphonse full CGI lesz, pedig simán megoldható a cucc.
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.24. 16:12:10 -
#68070 nem Edward, a Kabaneri sorozat egyik szereplője. :d -
#68069 Ez tényleg Ed? Ez miez? -
#68068 Ezek a gyerekek
egyszer mind felnőnek