Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Szerintem komoly spoiler lenne leloni hogy 10es skalan mennyire siratos a sztori

WWFSMD?

xblades
Jól olvastam hogy véget ér a Sekirei Manga
Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Szerintem nagyon jó vége lett az Angel Beats-nek. Könnyeztem is meg minden.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
azon én is sírtam...hogy ilyen szar lett 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Renjike
Az hogy a végén mennyire vágja a fejedhez az érzelmi töltést és hagy ott a padlón hogy sírd ki a szemed. 😄 Angel Beats példáját tudom felhozni az nekem 10/10 volt nagyon pofán talpalt. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Count Adyn
legalább 8-9😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

efti
Mit ertesz feels faktor alatt? Hangulatot? Ha igen neha kisse elnyujtottnak tunik par reszlet, de nem valtoztatnek rajta igazan semmit. Ugyhogy legyen 9.5

WWFSMD?

Renjike
Nagyon vártam már hogy vége legyen és egybe megnézhessem. Egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyi a "feels" faktor? 😄

Én végig Playstation Vitáról beszéltem és nem PSPről.

efti
Shigatsu wa Kimi no Uso: egy-ket honapja meg egyaltalan nem gondoltam volna, hogy igy lesz vege. Igy viszont kerek, egesz tortenet, nagyszeru megrajzolassal, jol eltalalt karakterekkel. Siman 10/10

WWFSMD?

LeWyTy
Tehát akkor ennek értelme is lesz?

más: van valami anime ami hasonló témát dolgoz fel mint az Initial D ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Nem. A karakterek maradtak, de ez már csak egy vegytiszta jópofiskodós slice of life. Egy olyan spinoff, ami csak a karaktereket viszi tovább az előző sorozatokból, filmből, de azok jellegét, stílusát már nem.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Én nem psp-t mondtam hanem psv-t de igazából teljesen mind1... ennyit sajna nem adnék rá.

#66957 Akkor ez most a Haruhi 2 ?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.24. 23:05:53

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
LasDen
csak egy pár sorozat....

Renjike
Használtan 25-30 . Újonan én 35 ezerért adtam el egyet karácsonykor és ennyiért most is lehet találni . Persze az új gép ennyiért csupasz . Kell hozzá memóriakártya meg fólia vagy 1 tok hogy ne sérüljön.

DasIsFuck
Komolyan ettől jobb ending nem létezik<#bee1>

Iszonyat nosztalgia faktor az egész,főleg ha az ember megnézi végig akkor üt kifejezetten nagyot, kicsit érdekes is, hogy nem az utolsó ending-je lett ez. A dal meg szerintem évezredeket ver a mai anime muzsikákra.
Mondjuk az összes dala a yuyu hakushonak szerintem igen jó.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LeWyTy
használtan is 40k az nekem még viszonylag drága 1-2 játékért<#buck>

Renjike
Karácsony körül volt 6000 forint körül. Én teljes árat fizettem érte ami akkor 13 ezer forint volt. Nem az a szuper kaliber játék de én élvezem és nem bántam meg. Nekem a Danganronpa terén nincs semmilyen tapasztalom és azzal kapcsolatban várok valami akciót olyan 4000 forint környékre.

Meg Hatsune Miku <#idiota> Azt drágábban is megvenném csak akcióznák le megint .
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.23. 21:26:04

shaddam
A danganronpák után én is tervezem. Jöhetne lassan valami akció

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DasIsFuck
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#eljen>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Renjike
Nincs , de viszonylag olcsón lehet szerezni és egy ideje egyre több és több játékot lokalizálnak a gépre.

LeWyTy
Ezeket tudom játszani valami psv emulátorral? Van egyáltalán?

Renjike
Ilyennel én nem találkoztam, pedig már elég rég óta nyúzom a játékot. Bár a patchelt verzióval is kezdtem.

shaddam

Elvileg patchelték a fordítást, úgy már nem az igazi

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Lelouch
Én a végefelé dobtam az animét, és végigdaráltam a mangát az aktuális fejezetig. Tényleg egész jó.
BEAST
Hétvégén nekiálltam egy "új" sorozatnak, már csak egy rész van hátra, ami a héten jelenik meg. Nem is tudom, hogy nem vettem észre eddig. 😄

Nanatsu no Taizai

Érdekes karakterek, látványos harcok, jó zene. Rég láttam már ilyen jó shounen-hadakozást.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.23. 10:15:17

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
2015 Tokyo Anime Awards

Animation of the Year
Frozen (Film)
Ping Pong The Animation (Television)

Runners-Up
Stand By Me Doraemon (Film)
Youkai Watch (Television)

Fan Award
Tiger & Bunny 2: The Rising (Film)

Individual Awards
Best Director: Isao Takahata (Hotaru no Haka)
Best Screenplay & Original Story: Jukki Hanada (K-On!!)
Best Animator: Osamu Tanabe (Kaguya-hime no Monogatari), Kumiko Takahashi (Fullmetal Alchemist), Nobutaka Itou
Best Character Design & Mechanical Design: Takahiro Kishida (Mahou Shoujo Madoka★Magica)
Best Art Director: Kazuo Oga (Mononoke Hime)
Best Voice Actor: Daisuke Ono (Durarara!!), Kouki Uchiyama (Nisekoi)
Best Music: Hiroyuki Sawano (Shingeki no Kyojin)

LeWyTy

Renjike
nem ismerek hasonló programokat . Bs playert használtam de az valamiért meghalt 1 ideje és nem akar lejátszani semmit.

Köszönöm a programot . <#worship><#worship>
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.22. 19:09:14

LasDen
csak az MPHC

IMYke2.0.0.0
MPHC és/vagy KMPlayer. Nálam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.22. 14:55:48

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lelouch
Én nem VLC-vel néznék animét.
Renjike
Miközben nézem az Eureka Sevent, amit most kivételesen letöltöttem mert nem volt fent jó minőségben ahol szoktam nézni. Van, hogy egyszer csak megszakad a hang és ismétlésbe kezd és ha megpróbálok visszatekerni vagy előre akkor teljesen elmegy a hang.

A vlc vagy maga a videó hibája lehet?

LasDen
bele olvastam mangába anno, de engem annyira nem nyert meg. Elég fura....

Count Adyn
még DxD hez😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
Na megfejtettem. Szóval Eureka 7 film/ova/valami folytatás szerű van.
A kép meg valamelyik Monogatariból van szerintem.

@

Lelouch
One-Punch Man Anime Features Kaito Ishikawa, Makoto Furukawa, Madhouse
Eddig is érdekelt már a OPM mivel meglepően nagy hype övezi, és így hogy a Madhouse csinálja tuti nézni is fogom.
Renjike
Én szociálisabb megoldást választom inkább, bár ez bevallom eszembe sem jutott hogy visszakeressem 😞

IMYke2.0.0.0
Jobb klikk a képen és "Kép keresése a(z) Google segítségével"!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nem látom. De van az Eureka 7-nek egy folytatása, vagy alternatív világa vagy valami. Abból lehetne. De ha újralinkeled biztosabbat mondok.

@

armageddon666
Ifjú, higgadt, sakkmester?

@

Renjike
To love ru-t nem néztem még . Van jó pár sorozat amit csak tartogatok mert tudom hogy jó lesz és egymás után nem akarom őket rögtön nézni. Most Eureka Seven megy éppen.

xblades
Hát ecchi terén Juliusban jön a párja😊

Ezek is várólistán van idén, és még alábbiak:
Non Non Biyori 2
Yuru Yuri 3
Wagnaria!! 3

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Guilty Crown
Renjike
Ez miből van? <#vigyor> Úgy érzem ezzel a kérdéssel itt valakinek egyszer az agyára fogok menni . <#idiota>

Count Adyn

Renjike
10/11 legjobb idén.

IMYke2.0.0.0
Sajnálhatod, hogy ismeretlenül is így vélekedsz rólam.
Azt meg különösen nem értem, hogy miért baj, ha ütközik a véleményem másokéval éppen mondjuk ebben a topikban... nem szeretnék valakinek a klónja lenni...

Seth
Imi,rólad mindig ez a kép jut eszembe <#crazya>

PSN ID.: Beegabor

Renjike
Eureka 7 létezik 16:9 képarányban is? Ezt kezdtem volna el most de kicsit csalódtam 😞

Illetve ez miből van? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.19. 15:17:12