Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
WWFSMD?
Én végig Playstation Vitáról beszéltem és nem PSPről.
WWFSMD?
más: van valami anime ami hasonló témát dolgoz fel mint az Initial D ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
#66957 Akkor ez most a Haruhi 2 ?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.24. 23:05:53
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Iszonyat nosztalgia faktor az egész,főleg ha az ember megnézi végig akkor üt kifejezetten nagyot, kicsit érdekes is, hogy nem az utolsó ending-je lett ez. A dal meg szerintem évezredeket ver a mai anime muzsikákra.
Mondjuk az összes dala a yuyu hakushonak szerintem igen jó.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Meg Hatsune Miku <#idiota>#idiota> Azt drágábban is megvenném csak akcióznák le megint .
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.23. 21:26:04
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen>#eljen>
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Elvileg patchelték a fordítást, úgy már nem az igazi
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Nanatsu no Taizai
Érdekes karakterek, látványos harcok, jó zene. Rég láttam már ilyen jó shounen-hadakozást.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.23. 10:15:17
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Animation of the Year
Frozen (Film)
Ping Pong The Animation (Television)
Runners-Up
Stand By Me Doraemon (Film)
Youkai Watch (Television)
Fan Award
Tiger & Bunny 2: The Rising (Film)
Individual Awards
Best Director: Isao Takahata (Hotaru no Haka)
Best Screenplay & Original Story: Jukki Hanada (K-On!!)
Best Animator: Osamu Tanabe (Kaguya-hime no Monogatari), Kumiko Takahashi (Fullmetal Alchemist), Nobutaka Itou
Best Character Design & Mechanical Design: Takahiro Kishida (Mahou Shoujo Madoka★Magica)
Best Art Director: Kazuo Oga (Mononoke Hime)
Best Voice Actor: Daisuke Ono (Durarara!!), Kouki Uchiyama (Nisekoi)
Best Music: Hiroyuki Sawano (Shingeki no Kyojin)
Köszönöm a programot . <#worship>#worship><#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.03.22. 19:09:14
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.22. 14:55:48
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A vlc vagy maga a videó hibája lehet?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A kép meg valamelyik Monogatariból van szerintem.
@
Eddig is érdekelt már a OPM mivel meglepően nagy hype övezi, és így hogy a Madhouse csinálja tuti nézni is fogom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@
Ezek is várólistán van idén, és még alábbiak:
Non Non Biyori 2
Yuru Yuri 3
Wagnaria!! 3
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Azt meg különösen nem értem, hogy miért baj, ha ütközik a véleményem másokéval éppen mondjuk ebben a topikban... nem szeretnék valakinek a klónja lenni...