Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Van két anime aminek nem tudom a címét, de most valamiért szívesen megnézném őket.
Az egyik az valami röplabdás, a másik pedig valamilyen zenei (ha jól rémlik esetleg egy hegedűs lány volt a borítója), és mind a kettő újabb.
De ha esetleg tudtok mondani bármilyen olyan animét amit érdemes megnézzek, én annak is örülnék.
Ha segít bármit, akkor itt van a MAL linkem.
(bár kicsit össze-vissza van mert nem igazán volt használva az elmúlt időszakban)
Előre is köszi a segítséget.
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De az egész kicsit olyan erőltetettnek tűnt számomra. Volt egy jó ötlet, amit próbáltak kibontani, de nem igazán volt hova. Részemről egy 5/10
2014. júliusában kezdtem el. Tegnap sikerült befejezni. Annyira izgalmas volt ez a "Piroska és a farkas" setting átforgatva japános-animés stílusra, majd jól megkutyulva kis fanservice-szel és tipikus fasságokkal (direkt így írva).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Beraktam amiket jelenleg nézek, átláthatóság végett hoztam létre, de olyan rossz a dizájnja, ha berakok 10-20 körülit simán összefolyik az egész.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
WWFSMD?
5-6/10
Amúgy nekem egyetlen gondom volt a sorozattal. Az első (nulladik) rész volt a legjobb, és sajnos nem tudta ezt a szintet tartani. 😞
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.30. 14:17:51
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elég durva otaku bait volt. A "kameraman" mintha törpe lett volna. Rengetegszer mutogatták a leányzókat alulról. Az viszont tetszett, hogy néha próbálták a kliséket kifordítani. A VN készítés miatt néha eléggé meta volt a hangulat. Olyanokról beszélgettek, amik egy az egyben ráhúzhatóak voltak a sorozatra is. Nem próbálták takargatni a dolgokat, inkább próbálták előnnyé tenni.
5/10
Remélem Hellsing Ultimate módjára OVA-k ban oldják meg a dolgot.
<#nevetes1>#nevetes1>

Ezt a képet kb fél órája készítettem.
Kíváncsi lennék, a borító történetére 😊

Belefutottam ebbe és érdekesnek hangzik, de a testváltós alapja miatt nem merem egyenlőre betervezni, rettentően taszít ez a téma.
Manga vagy a sorozat eddigi részei alapján mennyire élvezhető egy magamfajtának aki nem szereti ezt a témát?
Mert olvasom a szinopszisát és elvileg van valami történet is mögötte nem csak arról szól, hogy testet cserélnek és megy a slice of life.
De én pár éve blogra csináltam top 25-ös listát, de már nincs meg. Ma tuti, hogy már teljesen más lenne 😄
Kíváncsi vagyok a folytatásra és a párhuzamos univerzumot elmesélő filmre is .Úgy érzem, hogy közel sem lesznek olyan élvezhetőek.
Myanimelistre kellene egy saját top10 opció hogy órákon át gondolkodásba essek lassan. 😊
Your Lie in April, known in Japan as Shigatsu wa Kimi no Uso (四月は君の嘘?, lit. April is Your Lie)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@
Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
WWFSMD?
Én végig Playstation Vitáról beszéltem és nem PSPről.
WWFSMD?
más: van valami anime ami hasonló témát dolgoz fel mint az Initial D ?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?