Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Aldnoah Zero S2: hat ez eleg lapos lett. Csalodott vagyok.

WWFSMD?

Köszi szépen LasDen és Count Adyn.
Lelouch
A bannerrel mi a helyzet?
Renjike
Tokyo Ghoul Root A elég meggyőző volt. Bár sikít róla hogy hiányos és 100 fejezetnél hosszadalmasabban tartó sztorit tömtek bele 24 epizódba. Mindenhol azt olvasom hogy az emberek sírnak a vége miatt
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy Kaneki meghal,
de erre semmi utalás nincs sőt , folytatásnak vetik el a magokat.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

xblades
Igen van egy kettő ilyen weboldal, bírom őket 😊

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Count Adyn
Shigatsu?

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
a röpis a Haikyuu! a hegedűs az meg franc tudja.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok,

Van két anime aminek nem tudom a címét, de most valamiért szívesen megnézném őket.
Az egyik az valami röplabdás, a másik pedig valamilyen zenei (ha jól rémlik esetleg egy hegedűs lány volt a borítója), és mind a kettő újabb.
De ha esetleg tudtok mondani bármilyen olyan animét amit érdemes megnézzek, én annak is örülnék.
Ha segít bármit, akkor itt van a MAL linkem.
(bár kicsit össze-vissza van mert nem igazán volt használva az elmúlt időszakban)

Előre is köszi a segítséget.
fújjjjj, anibe fújjj!!!

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

LasDen
Mal ma 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Hát az...

De az egész kicsit olyan erőltetettnek tűnt számomra. Volt egy jó ötlet, amit próbáltak kibontani, de nem igazán volt hova. Részemről egy 5/10

IMYke2.0.0.0
"Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi" 6/10
2014. júliusában kezdtem el. Tegnap sikerült befejezni. Annyira izgalmas volt ez a "Piroska és a farkas" setting átforgatva japános-animés stílusra, majd jól megkutyulva kis fanservice-szel és tipikus fasságokkal (direkt így írva).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DasIsFuck
wow, ez jóféle program😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Töldtsd le a MAL Updatert

DasIsFuck
Létrehoztam első MAL-os accountom😄

Beraktam amiket jelenleg nézek, átláthatóság végett hoztam létre, de olyan rossz a dizájnja, ha berakok 10-20 körülit simán összefolyik az egész.

efti
Death Parade ep. 12: ennel komolyabb lezarasra szamitottam. Nagyon folytatasra hajazo befejezese lett..

WWFSMD?

Renjike
Eureka Seven AO egy förtelem. Az eredeti sorozatot imádtam , de itt semminek nincs értelme és semmi sincs lezárva. Van egy jó eleje meg félig megvan a közepe de onnantól egy hatalmas lyuk . Nincsenek magyarázatok csak karakterek spontán jönnek-mennek .

5-6/10

LasDen
van egy enyhe tikkem a szőke tsunderék (meg úgy általába a szőke lányok) felé. Ha nem túl idegesítő a karakter, akkor könnyen megszeretem őket 😄

BEAST
Szerintem ő volt a legidegesítőbb. Akkor már inkább az enyhén yandere Utaha, vagy a semmilyen Kato. 😄

Amúgy nekem egyetlen gondom volt a sorozattal. Az első (nulladik) rész volt a legjobb, és sajnos nem tudta ezt a szintet tartani. 😞
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.03.30. 14:17:51

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Eriri <#beka3>

BEAST
#TeamMichiru! <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Saekano

Elég durva otaku bait volt. A "kameraman" mintha törpe lett volna. Rengetegszer mutogatták a leányzókat alulról. Az viszont tetszett, hogy néha próbálták a kliséket kifordítani. A VN készítés miatt néha eléggé meta volt a hangulat. Olyanokról beszélgettek, amik egy az egyben ráhúzhatóak voltak a sorozatra is. Nem próbálták takargatni a dolgokat, inkább próbálták előnnyé tenni.

5/10

Drifters anime?

Remélem Hellsing Ultimate módjára OVA-k ban oldják meg a dolgot.
Lelouch
DasIsFuck
Csak ezt a képet látva kapásból vagy 5 képen szereplő karakter jellemét előre meg tudom jósolni😄

LasDen
Emlékszem Hellsing végén volt egy rövid prológ hozzá, de azóta nem volt semmi. Meglepett, hogy anime lesz belőle. De örülök. A mangát nem tudom kibogozni...😄

LasDen
beírt valami gyerekek tanulnak v hasonlót googleba és választotta amelyik tetszett neki 😄

Lám milyen érdekes dolgokat lehet találni a postán. 😊

Ezt a képet kb fél órája készítettem.

Kíváncsi lennék, a borító történetére 😊

DasIsFuck
Yamada-kun to 7-nin no Majo

Belefutottam ebbe és érdekesnek hangzik, de a testváltós alapja miatt nem merem egyenlőre betervezni, rettentően taszít ez a téma.
Manga vagy a sorozat eddigi részei alapján mennyire élvezhető egy magamfajtának aki nem szereti ezt a témát?
Mert olvasom a szinopszisát és elvileg van valami történet is mögötte nem csak arról szól, hogy testet cserélnek és megy a slice of life.

LasDen
ott van a top 5, azon gondolkodhatsz. Mondjuk az enyém az évek óta változatlan....

De én pár éve blogra csináltam top 25-ös listát, de már nincs meg. Ma tuti, hogy már teljesen más lenne 😄

Lelouch
Én nem voltam annyira nagy fanja a sorozatnak. Nekem a folytatás jobban tetszett összességében.
Renjike
Eureka Seven : nagyszerű , egyedi , érdekes 10/9
Kíváncsi vagyok a folytatásra és a párhuzamos univerzumot elmesélő filmre is .Úgy érzem, hogy közel sem lesznek olyan élvezhetőek.

Myanimelistre kellene egy saját top10 opció hogy órákon át gondolkodásba essek lassan. 😊

Count Adyn
Én se tudok de szó szerint valami olyasmi jön ki belőle, gondolom ilyen kétértelmű cim lehet:
Your Lie in April, known in Japan as Shigatsu wa Kimi no Uso (四月は君の嘘?, lit. April is Your Lie)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

IMYke2.0.0.0
Pedig úgy tűnik: de, nyomtál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Hm...sg meghulyult? Nem nyomtam egy 400al ezelotti hozzaszolasra "valasz"-t...

WWFSMD?

efti
En ugyan nem tudok japanul, de nem a te aprilisi hazugsagod a cime?

WWFSMD?

Count Adyn
Jah kajak meglepő, a "nem éred meg a tavaszt" című anime-nek nem happy endje van😄

armageddon666
Erre érzékenyeknek az is spoiler, ha linkelsz egy insert songot, ami esetleg a sorozat többi részétől elütően szomorkásabb, mert egyből tudod, hogy kell valami olyan esemény ami megkívánja ezt a zenét. 😄

@

IMYke2.0.0.0
Dettó.

efti
Szerintem komoly spoiler lenne leloni hogy 10es skalan mennyire siratos a sztori

WWFSMD?

xblades
Jól olvastam hogy véget ér a Sekirei Manga
Ennek ellenére sajnálom hogy nem lesz anime folytatása mert nekem elég jó szintet nyújtott az első két évad.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Szerintem nagyon jó vége lett az Angel Beats-nek. Könnyeztem is meg minden.

LasDen
azon én is sírtam...hogy ilyen szar lett 😄D

Renjike
Az hogy a végén mennyire vágja a fejedhez az érzelmi töltést és hagy ott a padlón hogy sírd ki a szemed. 😄 Angel Beats példáját tudom felhozni az nekem 10/10 volt nagyon pofán talpalt. 😊

Count Adyn
legalább 8-9😄

efti
Mit ertesz feels faktor alatt? Hangulatot? Ha igen neha kisse elnyujtottnak tunik par reszlet, de nem valtoztatnek rajta igazan semmit. Ugyhogy legyen 9.5

WWFSMD?

Renjike
Nagyon vártam már hogy vége legyen és egybe megnézhessem. Egy 1-től 10-ig terjedő skálán mennyi a "feels" faktor? 😄

Én végig Playstation Vitáról beszéltem és nem PSPről.

efti
Shigatsu wa Kimi no Uso: egy-ket honapja meg egyaltalan nem gondoltam volna, hogy igy lesz vege. Igy viszont kerek, egesz tortenet, nagyszeru megrajzolassal, jol eltalalt karakterekkel. Siman 10/10

WWFSMD?

LeWyTy
Tehát akkor ennek értelme is lesz?

más: van valami anime ami hasonló témát dolgoz fel mint az Initial D ?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Nem. A karakterek maradtak, de ez már csak egy vegytiszta jópofiskodós slice of life. Egy olyan spinoff, ami csak a karaktereket viszi tovább az előző sorozatokból, filmből, de azok jellegét, stílusát már nem.