72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#68187 Bulldog Zületésnapot RelakS :D -
#68186 Köszi. -
#68185 -
#68184 Szerintem ez lesz a megoldás majd.
-
EnxTheOne #68183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szektások lehet hogy sokan vannak de csak kishalak, csak a főnök erős. Ha csak Reinhard (vörös hajú lovag) elkísérné akkor nagyban nőne a túlélési esélyük :S -
Prof William #68182 De ha odaér időben is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit fog csinálni azzal a kismillió támadóval, akik képesek voltak kinyírni Rem-Ram -ot és nagy valószínűséggel Rosvaaldot, Beakot és Emilliát is?
Gyorsan szereznie kellene pár havert akik hisznek neki úgy hogy valójában nem mondhatja el hogy honnan tudja amit tud. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.14. 12:19:32 -
EnxTheOne #68181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem időben odaérne, most is azért késett mert a sokk miatt x ideig ápolta Ferris. Kíváncsi vagyok hogy a loli boszorkánnyal mi történt :S -
#68180 Miért kellene várni 1 évet? Egy hét (már kevesebb) és jön az új rész. 25 részes az évad, még csak 15. résznél vagyunk. -
#68179 Jo volt A re zero befejezes. Bar a sorozatert annyira nem vagyok oda. most meddig kell varni a kovetkezo evadra? 1 ev?????? -
#68178 "Re:Petit kara Hajimeru Isekai Seikatsu" - MAL
"A collection of comedic shorts featuring characters from Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu. A continuation of Re:Zero kara Hajimeru Break Time." -
#68177 még mindig Re Zero :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én arra leszek kíváncsi, hogy hogyan oldja meg ezt az egészet. Mert a villa lerohanása nem olyan dolog amit pár reseteléssel meg tudna akadályozni. Attól még nem lesznek gyorsabbak a lovak, vagy nem lesz hirtelen hasznos része a csatáknak csak mert tudja mi vár rá.
Arról nem is beszélve, hogy ez a rengeteg halál meg szenvedés meglehetősen leterheli szerencsétlen elméjét. Őrültként pedig végképp nem lesz a szerettei hasznára -
#68176 Hasonlóra gondolok én is, reméljük pár reset múlva kapunk valami részletet. -
Prof William #68175 Meg ahogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hó lassan mindent belep + az a lény a háttérben... tisztára mint a világ vége... Kegyetlen egy hangulata volt...
Mellesleg egyáltalán nem kizárt hogy azok a barom kultisták tiggereletek valami apokaliptikus eseményt. Talán pont Emillia halála (feláldozása?) indítja be.
-
#68174 Mondjuk ez így zongorán nem olyan jó mint a zenekari verzió. -
#68173 És ugye a zene.
-
#68172 A "Junketsu no Maria" is kelleni fog :)
//Vettem új külső HDD-t (régi elavult volt, nem tudtam rack nélkül használni) és így már nincs akadálya az újabb sorozatosdinak :)
-
#68171 azt hittem erre gondolsz :) -
#68170 Tényleg ez az - a Prisma! Köszi :) -
#68169 A Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
-re gondolsz?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.12. 17:41:23 -
#68168 Srácok, melyik is az a sorozat, amely egy szőke boszorkánylány körül forog?
//S nyilvánvalóan nem a Puella Magi Madoka Magicára gondolok.
//És nem is a "Yamada and the Seven Witches".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.12. 17:41:21 -
Prof William #68167 Elsőre azt hittem hogy az a őrült Caster féle fazon vet be egy kis nekromanciát Subaru nagy "örömére" de úgy tűnik SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rem simán csak ennyiire szívós. Sőt ha jól rémlik még a végén is életben volt (csak eszméletlen) és Subaru karjaiban fagyott meg.
De az a végső jelenet. Igazán hátborzongató volt. -
#68166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, konkrétan Puck hangja az ha figyelmesen meghallgatod:) -
#68165 Elsőként én azt hittem hogy az őrült fazon játszik vele, hogy még jobban felhúzza Subarut. De hja kemény volt.
Lehet hogy nem figyeltem jól, deSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egy resettel korábbi hang (az ujjas jelenetnél), az ugyanaz volt mint a végén a nagy dögnél? -
#68164 Az tényleg érdekes volt, én is néztem amikor csak elkezdett crawlingolni Subaru felé, hogy most mivan:D
Amúgy zseniális volt a rész vége, szerintem ennél jobb befejezést nem tudnak méegszer előadni:D
Én vagy ötvenszer megnéztem utánna a jelenetet még:) -
Prof William #68163 Azért Rem elég kemény csaj ha SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szilánkosra tört végtagokkal és nyakkal is képes volt mozogni, bár ez már nem sokat segített rajta.
A vége meg... Winter is Coming? -
#68162 Lol, és tényleg. :D Amúgy új rész kifejezetten jó volt, bár mangával elspoilereztem magam okos módjára. (kocsis alvós rész nem tudom miért maradt ki,aranyos volt) -
#68161 Amaama to Inazuma, Alderamin és a Planetarian nálam a dobogósak a nem folytatás sorozatok közül. :) -
#68160 Meglepő ez a nyári szezon. Eddig a Rewrite és a Regalia volt csak, ami az első rész után kukázódott. A többi 8 még tartja magát :O :DD -
#68159 Nem kicsit! \[T]/ :D
-
#68158 :DDD -
Prof William #68157 A Re:Zero -ról jut eszembe... ismerős jelenet?
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.11. 22:32:17 -
#68156 Hát ez a Berserk tényleg botrányosan ocsmány...
-
#68155 Persze énis megnézem mert érdekel hiába sir a szám:) Ha a 97-es stilusu rajzolása lenne azis jobban bejönne:) -
#68154 Nekem ezzel sem volt különösebb gondom. Ez a túlzásba vitt CGI tényleg nem mutat tól jól, de már annak is örülök, hogy jönnek még Berserk cuccok. Már csak azt a fránya mangát kellene végre befejezni. <_<
-
#68153 Háát nekem érzésre:D
-
#68152 egy 10 éves játék nem így néz ki...o_O -
#68151 Asszony is azt mondta ez ugy néz ki mintha egy 10éves játékból lenne:) -
#68150 szerintem a filmek teljesen rendben voltak. Nem tökéletes a cg, de jó volt -
Prof William #68149 Biztos az Eclipse és Griffits árja fehér bájdorongjának a mellékhatása. :)
A rajzolás - 1-2 kivételtől eltekintve - rettenetes.
A Bersek egy csodálatos részletességgel megrajzolt manga. Ha van manga ami megérdemelné, hogy egy szépen és részletesen megrajzolt anime készüljön belőle, akkor ez az.
Erre jön ez 3 félCGI moslék film meg ez a hulladék sorozat.
Komolyan mi van ezzel a brandel?
A Lost Children arc meg az egyik nagy kedvencem. És persze ezt kihagyják. -
#68148 ésmég Casca is kifehéredett kinjában :D