72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #68205 Csak az nyissa meg aki látta a Re: Zero 15-ik részét...
Annyira gonosz.... :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-

Amúgy kb így néz ki:
-
EnxTheOne #68203 Nem is tudtam hogy van ilyen humanoid pokemon :S -
Ki játszik Pokemon Go-t?
És mi történik, ha a Central Park-ban megjelenik Vaporeon?
-
Prof William #68201 A Dark Souls ráadásul híres arról hogy nagyon NAGYON sokszor meghal benne az ember. :) És ilyenkor mindig emellett a tűz mellett éled újra. -
Őőő... nope
-
ha nem játszottál a Dark Souls-zal, akkor persze :)
-
Köszönöm a Boldog Szülinapokat!
Hála istennek olyan jó volt tegnap a meló, hogy csak alvásra maradt energiám
A Re:Zero-s képet meg korábban sem értettem. :}
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.07.16. 10:38:29 -
Prof William #68197 Hoppá elfelejtettem hogy ezt már posztoltam.
A sok időugrás megkeveri az embert. :) -
Déjá Vu??? Vagy hiba a mátrixban?? o_O
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.16. 00:25:48 -
Prof William #68195 Egy kis Re:Zero. Ki ismeri fel? :)
-
Boldogat a HGnek -
Rirekszü-szama -
Boldog születésnapot RelakS! :) -
vagy engrishül, Rirekszü :D -
RelakS; RelakS][-nek boldog, laza születésnapot kívánok! :) -
Mirk #68189 Nagyon jó ez a Re:Zero
Néhány rész ilyen "cuki" jajj de jól szórakozunk meg, minden happy, aztán egyszer csak benyomják a horror zenét és mindenki meghal :) -
Prof William #68188 Boldog Születésnapot! -
Bulldog Zületésnapot RelakS :D -
Köszi. -
-
Szerintem ez lesz a megoldás majd.
-
EnxTheOne #68183 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szektások lehet hogy sokan vannak de csak kishalak, csak a főnök erős. Ha csak Reinhard (vörös hajú lovag) elkísérné akkor nagyban nőne a túlélési esélyük :S -
Prof William #68182 De ha odaér időben is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mit fog csinálni azzal a kismillió támadóval, akik képesek voltak kinyírni Rem-Ram -ot és nagy valószínűséggel Rosvaaldot, Beakot és Emilliát is?
Gyorsan szereznie kellene pár havert akik hisznek neki úgy hogy valójában nem mondhatja el hogy honnan tudja amit tud. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.14. 12:19:32 -
EnxTheOne #68181 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem időben odaérne, most is azért késett mert a sokk miatt x ideig ápolta Ferris. Kíváncsi vagyok hogy a loli boszorkánnyal mi történt :S -
Miért kellene várni 1 évet? Egy hét (már kevesebb) és jön az új rész. 25 részes az évad, még csak 15. résznél vagyunk. -
Jo volt A re zero befejezes. Bar a sorozatert annyira nem vagyok oda. most meddig kell varni a kovetkezo evadra? 1 ev?????? -
"Re:Petit kara Hajimeru Isekai Seikatsu" - MAL
"A collection of comedic shorts featuring characters from Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu. A continuation of Re:Zero kara Hajimeru Break Time." -
még mindig Re Zero :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én arra leszek kíváncsi, hogy hogyan oldja meg ezt az egészet. Mert a villa lerohanása nem olyan dolog amit pár reseteléssel meg tudna akadályozni. Attól még nem lesznek gyorsabbak a lovak, vagy nem lesz hirtelen hasznos része a csatáknak csak mert tudja mi vár rá.
Arról nem is beszélve, hogy ez a rengeteg halál meg szenvedés meglehetősen leterheli szerencsétlen elméjét. Őrültként pedig végképp nem lesz a szerettei hasznára -
Hasonlóra gondolok én is, reméljük pár reset múlva kapunk valami részletet. -
Prof William #68175 Meg ahogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hó lassan mindent belep + az a lény a háttérben... tisztára mint a világ vége... Kegyetlen egy hangulata volt...
Mellesleg egyáltalán nem kizárt hogy azok a barom kultisták tiggereletek valami apokaliptikus eseményt. Talán pont Emillia halála (feláldozása?) indítja be.
-
Mondjuk ez így zongorán nem olyan jó mint a zenekari verzió. -
És ugye a zene.
-
A "Junketsu no Maria" is kelleni fog :)
//Vettem új külső HDD-t (régi elavult volt, nem tudtam rack nélkül használni) és így már nincs akadálya az újabb sorozatosdinak :)
-
azt hittem erre gondolsz :) -
Tényleg ez az - a Prisma! Köszi :) -
A Fate/kaleid liner Prisma☆Illya 3rei!!
-re gondolsz?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.07.12. 17:41:23 -
Srácok, melyik is az a sorozat, amely egy szőke boszorkánylány körül forog?
//S nyilvánvalóan nem a Puella Magi Madoka Magicára gondolok.
//És nem is a "Yamada and the Seven Witches".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.12. 17:41:21 -
Prof William #68167 Elsőre azt hittem hogy az a őrült Caster féle fazon vet be egy kis nekromanciát Subaru nagy "örömére" de úgy tűnik SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rem simán csak ennyiire szívós. Sőt ha jól rémlik még a végén is életben volt (csak eszméletlen) és Subaru karjaiban fagyott meg.
De az a végső jelenet. Igazán hátborzongató volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, konkrétan Puck hangja az ha figyelmesen meghallgatod:)