Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tehát, olvassuk el együtt újra: "a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság"
Ezzel <és a nagy számok törvénye alapján nem is vitatható az esélye>és a nagy számok törvénye alapján nem is vitatható az esélye> azt állítom, hogy nagyon sokan lelkiismeretesen bejárnak suliba - és nem csak melegedni, délutáni/esti suliban is készülnek
Rakjuk össze: hulla fáradt fiatalokról, és felnőttekről beszélünk... ehhez jön az, hogy következő hétre
S mindez ismétlődik egész évben, talán a pár hónapos szünetet kivéve suliban, és a ritka szabadságokon a melóhelyen.
Akkor?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Legalábbis nekem tetszett.
Bár a DB-t én sosem néztem, így nincs különösebben semmi érzelmi kapcsolatom a brandel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hyperdimension Neptunia U Limited Edition : Dakimakura : Size: approx. 4′ 7″ (h) x 1′ 7″ (w)
Magasság : 1.4 méter
Én szeretnék egy ilyet :DD
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Plusz olvasom vele a mangát
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Azaz, a magát halálra tanuló diákság, és felnőtt otaku társaság, az amúgy is követett 10-40 sorozatával, elfelejti a következő részre
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Adva van egy boszi aki képes mindenféle alakot felölteni de a felemás kétszínű szeme az mindig ugyanaz marad.
Szóval mutatják a boszit a felemás szemével. Kb 5 perel később a főhős belefut egy farkasba szintén felemás szemekkel. Nagyotál a farkas szemére. Aztán 5 perc múlva ismét látjuk a boszit is ismét nagyotált kapunk a felemás szemről hogy mindenkinek leessen hogy a Boszi=Farkas.
Na aztán olyan 10 perc múlva jön a lelepleződés pillanata. Főhős szembetalálkozik a boszival. Ismét egész képernyőt betöltő szemel + a főhős visszaflashbacel a farkas szemeire majd ismételten láthatjuk nagyoálban a boszi szemeit.
Szóval abból, amit csak sejtetni kellet volna abból kaptunk egy közel 10! perces jelentet a végletekig a szánkba rágva, hogy a legutolsó agyhalott is felfogja, hogy DE HÁT A BOSZI VOLT A FARKAS FOGD MÁR FEL!
Az ilyentől én is falra mászok.
De eggyes animékben is rettenetesen irritáló amikor el kell nekünk flashbackelni az elmúlt rész eseményeit. De a legjobb amikor 3-4 részenként jön egy összefoglaló epizód hogy nehogy elfelejtsük ami eddig történt.
Mennyire őrült fasság ez :D Kaja maffia, kész vagyok. Tényleg nagyon jó lenne, de az írás valami borzalmas. Folyamatos flashbackek olyasmikről, amik 1 résszel ezelőtt történtek. Aztán mindent szájba kell rágni. Minden létező mellékszereplő elmondja, hogy
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A sorozat 6/10 - de az más tészta.
Érezhető volt nagyon sok helyen a spórolás, sajnos. Az ending anim viszont mindent visz.
//Szerk. Ja, és mind a 12 alkalommal megnéztem :) Az első rész végén nem ő van.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.04.21. 09:43:23
Olvasom a mangát, nézem a részeket ... és fogom a fejem. A Kanketsu Hen-ből a fillerek élvezhetőbbek, mint a mangával kb azonos részek, pedig még csak a 3. résznél járok O_O Ez eddig valami irtó nagy kapkodó, zanzásított fostaliga.
Nos úgy vélem egy szép befejezést adtak ezzel az utolsó Ova-val a történetnek.
Megtudtuk hogyan alakul az életük 4 év távlatában, amúgy meg tetszett ez a végkifejlet nem a manga hárem küszködése amit az első ova is feldolgozott.
Mindenki érettebbé vált és igazán egy családdá.
Sok anime vehetne példát erről, hogyha mást nem de egy Ova formájában normális lezárást adnak a történetnek és kicsit bemutatnak a későbbi történésekből is valamennyit.
Így megy a kedvenceim közé.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Más: végül kint voltam a hétvégén Mondoconon és van rosz és jó élményem is ezzel kapcsolatban. Az utcai öltözékemmel nem igazán illettem oda és ezért talán nagyon vegyülni sem volt lehetőség, de legalább a Free-hug táblás Yunotól a nem is tudom még kicsodáig mindenki letámadott. Sajnos a programok feléről lemaradtam mert csak félután 4 körül értem ki mind a két napon de estig elég jól elvoltam. Nyáron is eldöntöttem hogy kimegyek hátha akkor még jobb lesz . :)
Találkoztam 2 cosplayerrel az egyik Akame volt a másik Akane (Psycho-pass) akik rendkívül jó öltözetben voltak jelen (a versenyzőket nem vettem számításba) Utóbbi lányt fel is akartam kutatni még egyszer hogy megkérdezzem hogy csinálta a Dominator "replikát", de sajnos nem találtam meg.
Cuki kis nekomimi, nincs mit tenni, nézni kell :D
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
In the year of 2014 they lost 190 million yen, and in the first quarter of 2015 alone, 79 million yen. This is compared to how they gained 390 million yen during the year of 2013
IG port companies such as WIT Studio have also suffered losses
american weaboo
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.04.09. 17:19:04
Nagyon tetszett. Scifi power armoros szörnyes seinen. Mindössze 17 fejezet.
Ha valaki elszeretné olvasni akkor ne a mangafoxon tegye (1-2 oldal hiányzik), meg a pandás fordítás is jobb szerintem. (mondjuk csak az utolsó fejezetet olvastam itt)
Utoljára szerkesztette: EnxTheOne, 2015.04.09. 15:03:10
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez tök jó. Egyből magával ragadott ez is. Ez Suna srác meg szerintem homár. Minden csajt aki megközelítette elutasított és egy nagy darab srác a haverja. Ugyan már, tuti homár :DD
Szóval ezért van az, hogy leírják, hogy Negi a nagy fejlődésben Evangeline-hez hasonlóvá, így örök életűvé alakul, majd a végén csak meghal?
Amúgy ha nagyon szörnyülködni akarsz, nézd meg az utolsó Negima mozifilmet. Gondolom, mindenáron happy endet akartak összehozni :S
régebben, vagy mostanában a Sankakun, vagy máshol olvastam egy animéről.
Talán egy cenzúra nélküli verzióról szólt a cikk, de lehet hogy pont a cenzúrázottról. (képek alapján elég véres volt, vagy bugyis)
Jelenben vagy a jövőben játszódik, jöttek ilyen nagy űrlények vagy szörnyek és karddal vagy fegyverrel ölték az embereket vagy állatokat.
Ezt az animét keresem. Vagy egy másikat.
(Bocsi. :D)
@